nawiazujac do Kaczek jedna z nich przyjechala do irishowa, nie wiem jak mial czelnosc tylu ludzi zwiewa min. przez niego na obczyzne i jeszcze smie tam twarz pokazywac, no wiec jaikie zrobil wrazenie....jakos przegladalam internet i nic nie znalazlam na polskich stronach, irlandzkie gazety sie gotuja, obrazil kraj, beda sie zastanawiac nastepnym razem kogo tu zapraszaja..nic dziwnego ze polacy wala tu na zlamanie karku jak maja takiego prezydenta!!!!!! to tylko niektore cytaty z dzisiejszych gazet
nasz prezydent stwierdzil ze geje sa zagrozeniem dla rozwoju spoleczenstwa i homoseksualizm jest zarazliwy..... to tak po krotce
jedna z gazet nawiazuje do celu wizyty, mial nawiazac nowe kontakty, zaprosic irlandzkich investoeow itp, jak pisze gazeta pan nas utwierdzil w tym iz zadnego bisnesu to my z nim nie chcemy i nie bedziemy robic....

brawo brawo panie prezydencie, i wcale mnie nie dziwi ten pomysl z chodnikiem zamiast szpitala,
moze to i przykre co powiem ale powoli udalo mi sie juz prawie zgubic akcent, za pol roku zminie nazwisko, nie chce aby ktos mnie kojarzyl z tym towarzystwem