Autor Wątek: Suknia dla Ani plinie poszukiwana  (Przeczytany 64252 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline the_rose

• Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachowć swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność
  • uzależniony
  • data ślubu: 07.07.2007
Suknia dla Ani plinie poszukiwana
« Odpowiedź #210 dnia: 3 Lutego 2007, 17:06 »
no ładnie ładnie....witamy mamę Ani:)
Mama Aniołków 8tc,7tc i 5tc

Offline Renata
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #211 dnia: 3 Lutego 2007, 17:21 »
Ja z moją mamą też jesteśmy trochę jak przyjaciółki i doradzamy sobie  prawie we wszystkim.Oczywiście zostawiając sobie ostateczną decyzję i szanując swoje czasem odmienne zdania.
Renata  

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #212 dnia: 3 Lutego 2007, 17:40 »
Cytat: "Renata"
Ja z moją mamą też jesteśmy trochę jak przyjaciółki i doradzamy sobie prawie we wszystkim.Oczywiście zostawiając sobie ostateczną decyzję i szanując swoje czasem odmienne zdania.

o własnie
dlatego tak bardzo mi zależało na akceptacji mamy mojej kiecki (bo ja się chyba zdecydowałam)
najpierw nie dogadałyśmy się co do nr sukienek  :mdleje:  ale dziś razem obejrzałyśmy fotki i już jest ok!!

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
« Odpowiedź #213 dnia: 3 Lutego 2007, 17:51 »
:brewki:  i ja się wypowiem nie wiele bo niewiele ale...  :los:

kiec pomierzyłaś spoooro... a mi sie podoba tak jak wszystkim ta marszczona  :brewki:  ostatnia...
fajnie że już zaczełaś sie "RASOWAĆ"  :brewki:  mi jakoś nie idzie... a po ostatniej przymiarce 2 kolezankom musiałam sie tlumaczyc czy to bebzon mi wystaje czy tak sie suknia ułożyła  :drapanie: tez te brzuszki zaczne moze robic ;) wezmę przykład  :brewki:

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #214 dnia: 3 Lutego 2007, 17:57 »
Cytat: "szajo"
kiec pomierzyłaś spoooro... a mi sie podoba tak jak wszystkim ta marszczona  ostatnia...

nooo i jeszcze idę we wtorek  :mdleje:

Cytat: "szajo"
fajnie że już zaczełaś sie "RASOWAĆ"  mi jakoś nie idzie... a po ostatniej przymiarce 2 kolezankom musiałam sie tlumaczyc czy to bebzon mi wystaje czy tak sie suknia ułożyła  tez te brzuszki zaczne moze robic  wezmę przykład  

zawziełam sie!! ciężko mi ale mam cel - płaski  :mdleje:  brzuch
zobaczymy co z tego będzie  :taktak:

Offline Sawyer
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #215 dnia: 3 Lutego 2007, 20:47 »
Anulko chyba z tych co przymierzałaś to najlepasza jest 5 i nie wiem dlaczego ale spodobała mi się 7. Pozdrawiam

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #216 dnia: 3 Lutego 2007, 22:13 »
Dla mnie nr 14 absolutnie wygrywa

Ale to Ty masz się sobie podobac i czuc się jak księżniczka :smile:

Offline Su
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #217 dnia: 3 Lutego 2007, 22:54 »
Anusia-szczecin, ja też wybrałam tą sposród kilu które mi sie podobały. Były jeszcze 5, 15, 16 i oczywiście, ta którą wybrałaś. Wyglądasz w niej bomba, strasznie pasuje do Twojej figury. Odrzuć wszelkie rozkloszowane bombki, które naprawdę pogrubiają, mówię, to ja, to moje zdanie, bo tez takie przymierzałam, typu gorsecik i szeroka spódnica. Uważam , że taki krój jest dobry dla bardzo wysokiej osoby i bardzo szczupłej, jak baletnica:). Ładnie też wygladałaś w tej sukni z ramiączkami, bardzo uwydatniała Twój biust i ramionka wyglądały tak kobieco. Ta co wybralaś jest bomba podkreśla talię i wszystkie Twoje walory kobiece. Dobry wybór!

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #218 dnia: 3 Lutego 2007, 23:12 »
Sawyer, a ja sie w 5 czułam najgorzej  :mdleje:  ale dzieki za opinie;
Gemini, 14 jest bardzo strojan ale jak dla mnie gorset jest zbyt goły
Su,  :brawo_2:  i gratuluję fajnje daty ślubu  :skacza:

Offline Agata1982

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.08.2007
« Odpowiedź #219 dnia: 4 Lutego 2007, 00:16 »
Dla mnie Galaxy jet bezkonkurencyjna-inna niz wszystkie...(sama juz ja zamówiłam dla siebie)a ty w niej również wygl.adasz przecudnie.

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #220 dnia: 4 Lutego 2007, 00:40 »
Agata1982, suknia jest piekna to fakt ale się źle w niej czułam - za goło...
narazie numer 1 to dla mnie ta ostania ale jeszcze mam kilka salonów do odwiedzenia  :brewki:

Offline shain

• zapaleniec
  • data ślubu: *****07.01.2007-cywilny, *26.08.2207-kościelny
« Odpowiedź #221 dnia: 4 Lutego 2007, 04:00 »
http://images12.fotosik.pl/25/223edc25bd6b739f.jpgw tej super wygladsz ale ide jeszcze popatrzec

Offline shain

• zapaleniec
« Odpowiedź #222 dnia: 4 Lutego 2007, 04:10 »
zdecydowanie podobaja mi sie nr 9 i 11 ale jak widze to kazdemu inna sie podoba.ja mialam duzy problem z rozmiarem w swinoujsciu mi powiedziala kobieta w salonie ze na mnie rozmiarow nie szyja! zalamalam sie ale trafilam do salonu w szcecinie niedaleko turzynu na krzywoustego "pretty woman"gdzie wyprowadzili mnie z bledu.bylam bardzo zadowolona obsluga super ceny umiarkowane a dotego na dole salon meski gdzie w przerwach przymiarek kupowalam dodatki mezowi naprawde polecam ten salon.powodzenia

Offline gibea

• forumowicz
« Odpowiedź #223 dnia: 4 Lutego 2007, 10:04 »
Kurczę Aniu to się namierzyłaś, chyba sama wybiorę się do Poznania bo w Szczecinie niby sporo jest tych salonów, a w nich mnóstwo kiecek, ale jak przyjdzie co do czego, to z fasonu, który chcę przymierzyć panie pokazuja mi zazwyczaj dwa modele:(
Odnośnie poszukiwanej sukni Aniu, wydaje mi się że oprócz naszych opinii powinnaś się również pokierować się tym w której sukni czujesz się najlepiej bo jak widać opinie forumowiczek są zróżnicowane:) i oczywiście o to chodzi. Mi osobiście też podobasz się w tej marszczonej :brawo_2:

Offline kroliczek26
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #224 dnia: 4 Lutego 2007, 21:42 »
Melduje sie!
Mi najbardziej podobasz sie suknia nr 5.Rowniez suknia nr 7 jest ciekawa,ale 5 wydluza Twoja sylwetke i zmniejsza szerokosc ramion...Pozdrawiam :skacza:

Offline shain

• zapaleniec
« Odpowiedź #225 dnia: 4 Lutego 2007, 23:01 »
jejku głowe juz masz chyba wielką od wszystkich rad! i to przymierzanie.ja przymiarki pierwsz jeszcze lubialam bo to ekscytacj ale poprawki byly dlamnie meczarnia czasem ponad dwie godziny stalam w jednym miejscu na obcasach jak mi cos tam szyly na mnie! ale i tak bym jeszcze raz chciala haha ja nadal jestem za 11

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #226 dnia: 5 Lutego 2007, 08:54 »
Ania - cieszę się, że w Gracji zostałaś dobrze obsłużona. Ja dobrze wspominam ten salon, chociaż pod sam koniec trochę nawalili i kosztowało mnie to nieco nerwów. Ale ostatecznie sami zaproponowali rabat na wypożyczenie, więc złego słowa nie powiem.

Co do tej ostatniej sukni. Jeśli w niej najlepiej się czujesz, to nie ma co patrzeć na nasze opinie, tylko ją brać :) Ja Ciebie widzę w sukniach ecru, ale w tej też wyglądasz ładnie - musisz tylko naprawdę popracować nad brzuszkiem, bo ślub i wesele nie trwają godzinę, ale kilkanaście i przez cały czas trzeba jakoś wyglądać. Zastanów się jeszcze na spokojnie, zestaw sobie wszystkie zdjęcia i przemyśl - w sumie suknia to jest bardzo ważna sprawa :) Ja bym obstawiała tą następną po galaxy, ale to już Twój wybór.

Offline Anogete
  • zapaleniec
« Odpowiedź #227 dnia: 5 Lutego 2007, 08:55 »
Witaj Anusia dopiero dzis mogłam przypatrzeć sie twoim nowym sukniom i muszę powiedzeć ze jest z czego wybierać!!!  :skacza:  ale ta ostatnia jak dla mnie wygrywa!! Jest piękna!!!!!! poprawka :) Ty w niej jesteś piękna!! Poprostu super super i jeszcze raz super! :brawo_2:
Jest jak jest, nie jak powinno być ;)

[img]http://ticker.7910.org

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #228 dnia: 5 Lutego 2007, 09:43 »
Cytat: "kasia.jantos"
jejku głowe juz masz chyba wielką od wszystkich rad!

oj mam...na ale sama chciałam!tak poważnie to bardzo ciekawie czyta sie opinie innych; przez sama spojrzałam inaczej na siebie w niektóeych kieckach.
kroliczek26, wiesz ja mam zupełnie inne odczucia co do tej kiecki; w niej czułam się najgorzej  :afro:
kasia.jantos, oj mam kasiu mam!!ale ja sama nie mam w głowie modelu tej jednej jedynej; poza tym jak mierzyłam to kilka moich pewniaków od razu odrzuciłam
Beth, co do koloru sukni to ja zupelnie nie mam pojecia - teraz wiadomo jestem blada jak córka młynarza, mi sie wydawało, ze w białym lepiej ale to problem na później hehe
co do brzucha, to wiem muszę go spłaszczyć tyle, że mam ten problem, ze po zjedzeniu czegokolwiek wyglądam na 3-4miesiąc ciązy  :mdleje:  no ale troche czasu mam i MUSZĘ sie za niego ostro zabrać
Anogete, dziękuję ci bardzo!!!po przeczytaniu twojego posta od razu mam lepszy humor  :brawo_2:

Offline Anogete
  • zapaleniec
« Odpowiedź #229 dnia: 5 Lutego 2007, 09:55 »
Gdzie ty masz duzy brzuch!!!?? nie przesadzaj Moge ci pkazac osoby z duzym brzuchem :) Wystarczy troche pocwiczyc kilkadziesiąt brzuszkow dziennie i zobaczysz jaki będzie efekt codziennie przed snem kilka minut!! a pozaty teraz jest pełno pasów wyszczuplających czy założysz  bielizne modelująca! zobaczysz będzie super!!!! a na twój brzuszek i tak nikt niebędzie zwracał uwagi! jestem Tego penwa!!!!:)

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #230 dnia: 5 Lutego 2007, 10:29 »
Anogete, taki mam właśnie plan - robię brzuszki przed snem
jakiś gorset obciskający napewno tez sobie sprawię z zamiarem zdjęcia (o ile będzie za gorąco czy za niewydnie) na weselu
Cytat: "Anogete"
a na twój brzuszek i tak nikt niebędzie zwracał uwagi! jestem Tego penwa!!!!:)

też mam taką nadzieję - gorzej jak na fotach albo fimie będzie widać  :brewki:

Offline Anogete
  • zapaleniec
« Odpowiedź #231 dnia: 5 Lutego 2007, 10:42 »
Spokojnie dasz rade!!! masz jeszcze troche czasu tylko musisz byc konsekwentna w tym by codziennie kilka minut poćwiczyć a napewno sie uda ! a tym czy będzie widać na zdjęciach to sie nie przejmuj! Wszystko da sie tak zrobić by było dobrze :) Zreszta jak będziesz juz w całej okazałości tzn. suknia bukiet fryzura welon itp. kto sie będzie przypatrywał czy gdzies aby nie masz pare kilo za dużo Chyba ze z zadrości ze tak pięknie wyglądasz! Co do gorsetów czy bielizny  modelującej to są one bardzo wygodne i jak kupisz odpowiedni dla siebie to nawet niepowinnas czuc ze masz go na sobie!

Offline Uszek

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #232 dnia: 5 Lutego 2007, 10:44 »
Uff, ale pozbierało się zaległości z weekendu!!  :wink:

Rewelacja ta ostatnia!!   :szczeka: będą takie reakcje

A co do ćwiczeń do zgłaszam się na osobistego trenera :))) :piwo_2: :boks:  :Rowerzysta:  choć pewnie wolisz innej płci heheheh

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #233 dnia: 5 Lutego 2007, 12:15 »
Uszek, chcesz byc moim terenerem?? to może lepiej będzie jak pójdziemy razem na siłownię i może trafimy na przystojnego trenera  :bieznia:

Offline irka
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #234 dnia: 5 Lutego 2007, 13:37 »
Hej Aniu,
z tych kolejnych które oglądałaś to moje typy  są takie:
14 - baaaardzo ładnie wyglądsz (choć trochę może zbyt "bogato" mało delikatności - ale to już kwestia gustu) Ten model ładnie eksponuje twoje wdzięki
15 - jestem zdecydowanie na NIE - wyglądasz źle
16 - też jest bardzo ładna, choć trochę mało ją widać na zdjęciu.

Także 14 albo 16 z tych ostatnio przymierzanych.
I pamiętaj o dużej dawce UŚMIECHU przed kolejnymi przymiarkami.  :jupi:  żebyś się nie wykończyła

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #235 dnia: 5 Lutego 2007, 14:35 »
hej irka,
Cytat: "irka"
pamiętaj o dużej dawce UŚMIECHU przed kolejnymi przymiarkami.  żebyś się nie wykończyła

jak patrzę na swoje zdjęcia to jestem przerażona zdjęciami ślubnymi - musze sie nauczyć chodzic z przyklejonym usmiechem bo inaczej bezie masakra  :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:

wiesz jak dla mnie to narazie wygrywa ostatnia kiecka - w niej czułam się najlepiej ale idę jeszcze jutro na kolejną przymiarke do salonu Madonna - zdam relację napewno  :afro:

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #236 dnia: 5 Lutego 2007, 15:42 »
Aniu faktycznie w tej marszczonej ostatniej wygladasz superowo, ale coz czekamy na dalszy ciag poszukiwan sukni- czyli relacje z madonny  :taktak:

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #237 dnia: 5 Lutego 2007, 16:15 »
no mam nadzieję, ze panie pozwolą na robienie zdjęć; jak nie to Ela (Uszek) będzie musiała coś cyknąć z tajniaka  :taktak:  :taktak:  :taktak:

Offline Uszek

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #238 dnia: 5 Lutego 2007, 16:52 »
Hihihi

Tajniak to moje drugie imie -  :afro:

Pozdrawiam wszystkich fotografów undercover!!  :taktak:

Mam nadzieje że Modelka wytrzyma koleją porcję przymiarek  :p

• Global Moderator
  • Chuck Norris