Autor Wątek: Suknia dla Ani plinie poszukiwana  (Przeczytany 63736 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Suknia dla Ani plinie poszukiwana
« Odpowiedź #240 dnia: 5 Lutego 2007, 23:30 »
Cytat: "martini"
Hmm, a ja jestem zdania ze wlasnie ta pomarszczona suknia pieknie oplywa cialo Ani i ze wcale a wcale nie podkresla brzuszka... wrecz przeciwnie, wiele maskuje dzieki marszczeniom

Martini- zgadzam się w 100%!!

Aniu a pamiętasz jak Ci mówiłam o tym gorseciku, co ja miałam pod kiecą?? Jak mi go zwróci koleżanka to dam Ci znać- z chęcią Ci go pokaże i zadecydujesz, czy sama zechcesz mieć podobny- gwarantuje, że świetnie wysmukla i wygładza talię!

Offline shain

• zapaleniec
  • data ślubu: *****07.01.2007-cywilny, *26.08.2207-kościelny
« Odpowiedź #241 dnia: 6 Lutego 2007, 01:21 »
Cytat: Anusia-szczecin

co do brzucha, to wiem muszę go spłaszczyć tyle, że mam ten problem, ze po zjedzeniu czegokolwiek wyglądam na 3-4miesiąc ciązy  :mdleje:  no ale troche czasu mam i MUSZĘ sie za niego ostro zabrać

ja polecam bardzo saune na brzuch ta z telewizji naprawde działa ja używałam ja niecały miesiąc i naprawde rewelacja a ogolnie do ślubu schudłam ponad 20 kilo w trzy miesiace! ale to juz ćwiczenia ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia pozatym i klimat bo byłam w hiszpani. ale saune naprawde polecam rewelacja

Offline Renata
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #242 dnia: 6 Lutego 2007, 08:53 »
Aniu na płaski brzuszek proponuję ćwiczyć ,,Aerobiczną szóstkę Weidera"- sama osobiście próbowłam - choć nie wytrwałam do końca to i tak efekt był widoczny.

http://www.brzuch.01234.info/weider.html
Renata  

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #243 dnia: 6 Lutego 2007, 08:54 »
Hmm, a ja jestem zdania ze wlasnie ta pomarszczona suknia pieknie oplywa cialo Ani i ze wcale a wcale nie podkresla brzuszka... wrecz przeciwnie, wiele maskuje dzieki marszczeniom.

też tak myślę - poza tym - czego bym wcześniej nie przypuszczała - taki model bardziej obcisły podkreśla talię i wysmukla sylwetke, mi się wydawało, ze dla mnie to tylko gorset i spódnica.
Aniu - jako specjalistka od brzuszka  superuje nic nie jesc po 19... brzuszek spadnie sam. Cwiczenia "na brzuszek" nie zaszkodza, ale one jedynie wzmocnia miesnie - tluszczyku per se nie zlikwiduja. Rewelacyjne sa cwiczenia na cale cialo - plywanie, rowerek, taniec... ale na pewno to juz wiesz  

wiem, martini wiem...ale cięzko mi sie zmobilizować.o tych "brzuszkach" też niedwano sie dowiedziałam wrrrrr;poza tym z moim kolanem nie mogę chodzic na aerobik, bo mnie boli - już po godzinie tańców też boli - na wesele chyba pod kiecką bedę miała mój mega wielki ochraniacz.
Juz teraz wygladasz w tej pomarszczonej sukni super - w dniu slubu bedziesz wygladac mega super.  

:przytul:   :skacza:   :przytul:

Cytat: "dziubasek"
Aniu a pamiętasz jak Ci mówiłam o tym gorseciku, co ja miałam pod kiecą?? Jak mi go zwróci koleżanka to dam Ci znać- z chęcią Ci go pokaże i zadecydujesz, czy sama zechcesz mieć podobny- gwarantuje, że świetnie wysmukla i wygładza talię!

Aniu, pamietam i już szukałam na allegro ale w większości są gorsety razem z majtkami - nie wiem czy to dobre i wygodne rozwiązanie.

Cytat: "kasia.jantos"
ja polecam bardzo saune na brzuch ta z telewizji naprawde działa ja używałam ja niecały miesiąc i naprawde rewelacja

no proszę - nigdy bym nie przypuszczała, ze to działa...hmm...pomyślę

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #244 dnia: 6 Lutego 2007, 08:57 »
Cytat: "Renata"
Aniu na płaski brzuszek proponuję ćwiczyć ,,Aerobiczną szóstkę Werdera"- sama osobiście próbowłam - choć nie wytrwałam do końca to i tak efekt był widoczny.

a to musze poszukać na forum ,bo już kiedyś dziewczyny o tym pisały - też sie boję, ze nie wytrwam do końca, bo mam tak słabą silną wolę  :los:   :mdleje:

Renatka a mozesz mi powiedzieć jak zrobić pokaz slajdów?

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #245 dnia: 6 Lutego 2007, 08:59 »
Renata, JESTEŚ WIELKA!!!!!

dzieki bardzo!!!!!!!!!zaraz druknę to sobie i wieczorem do roboty hehe

Offline Renata
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #246 dnia: 6 Lutego 2007, 09:21 »
Prosze bardzo -tylko nie wiem czy czegoś nie pokrece.
http://www.slide.com/arrange?tt=16&cy=ms  - wejdż na ta stronkę i zarejestruj się.Zdjęcia musisz mieć w komputerku.Naciskasz przeglądaj i ukazują Ci sie zdjęcia - wybierasz i zdjęcie Ci sie wgrywa i ukazuje na dole strony i tak po kolei.Z boku po prawej stronie masz migające rysunki - to jest do aranżacji slaydów - ponaciskaj to zobaczysz - u góry po lewej stronie też ramki.Za kazdym razem musisz czekac zeby się zdjęcie wgrało - ukazyje sie takie słoneczko.Pod zdjeciem możesz dać napois jaki chcesz albo nic nie dawać i skasować nr zdjęcia.Jak skończysz to wciśnij zielony napis na dole i ukarze Cisię kod - (pod warunkiem Ze jesteś zalogowana )musisz go skopiować i wkleić do postu.Jeżeli chcesz kod do slaydu po jego zrobieniu musisz się zalogowac.Reszte pytaj bo nie wiem czy czegoś nie pokręciłam.Fajna zabawa.Slaydy które zrobisz zostają w komputerze i po zalogowaniu mozesz je zobaczyć i wielokrotnie używać.Na tym forum jednak niewiem dlaczego nie ukazuja sie slaydy - na innych wklejałam Twój slayd na próbę i wszystko było ok.
Renata  

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #247 dnia: 6 Lutego 2007, 09:27 »
tez sobie zrzuciłam na kompa.. przyda się po ciązy .. ;)
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline mdziara

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.07.2007r
« Odpowiedź #248 dnia: 6 Lutego 2007, 09:57 »
Renata, chyba nie zrozumialam... czy ten slajd moge zapisac na kompie? I ogladac go bez wchodzenia do Internetu?

Offline irka
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #249 dnia: 6 Lutego 2007, 10:36 »
oj, oj dziewczyny - co wy tak lamentujecie z powodu tego brzuszka?? :mdleje:

Przecież Anusia będzie miała do Kościoła i zdjęć kwiatki a one bardzo dużo maskują i odwracają uwagę od jakichkolwiek niedoskonałości na tym poziomie ciałka. A potem... no cóż tańce, szaleństwa itd. nikt nie będzie się przecież przypatrywać brzuchowi! :zdziwko:

Moim zdaniem najważniejsze jest to, aby na spódnicy coś się "działo" nie może być gładka i opływowa bo wówczas te niekorzystne efekty będą widoczne, ale jeżeli na spódnica będzie lekko frywolna, będzie w niej coś przykuwającego uwagę (oczywiście NIE na poziomie brzuszka!! :lol:  ) to wówczas jakiekolwiek ewentualne defekty będą niewidoczne! I tego moim zdaniem powinnaś się trzymać.
A poza tym to Anusia -sorry-ale wcale nie masz się czym przejmować, ten Twój brzuszek jest ok i wcale go tak nie widać. Ja przynajmniej jak po raz pierwszy zobaczyłam twoje fotki to absoolutnie nie zwróciłam na to uwagi.

Co innego z tym uśmiechem - ale myśłę że będziesz tak szczęśliwa w tym dniu że uśmiech nie będzie ci schodizł z ust.  :hopsa:

Offline irka
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #250 dnia: 6 Lutego 2007, 10:52 »
jeszcze jedno, skoro się już tak upieracie na chowanie brzuszków, to proponuję zamiast nie do końca wygodnego gorsetu wysokie majtki ściągające. Niektóre modele sięgają aż po biust. Efekt jest bardzo dobry i lepiej się je nosi niż gorset. Tym bardziej że nie wiadomo jaki sukienka będzie miała krój u góry i czy każdy gorset będzie pasował, a poza tym jest to dodtkowa warstwa u góry i jak będzie gorąco to ugotowanie gwarantowane!

Offline Renata
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #251 dnia: 6 Lutego 2007, 14:22 »
Aniu żeby go zobaczyć musisz go dać na forum lub wejść na tę stronę zalogować się i kliknąć na napis  -my slide - i wtedy pojawi się Twoja stronka ze slaydem lub slaydami które do tej pory zrobiłaś i wtedy możesz sobie kliknąć na zdjęcie slaidu i obejżeć albo skopiować kod i wstawić go np na inne forum lb go zmienić albo coś jeszcze dodać .Musisz jednak wejść do internetu.Z tego co tam się zorientowałam to chyba jeszcze można wysłać go mailem do kogoś - reszty jeszcze nie poznałam bo też jestem jeszcze początkująca w tym temacie. A poza tym nie znam dobrze języka angielskiego - i to mój największy problem.
Renata  

Offline Renata
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #252 dnia: 6 Lutego 2007, 14:32 »
Można jeszcze samo zdjęcie ozdobić
Niestety na tym forum wyświetla się tylko zdjęcie a ozdoby nie!!!
Renata  

Offline shain

• zapaleniec
  • data ślubu: *****07.01.2007-cywilny, *26.08.2207-kościelny
« Odpowiedź #253 dnia: 6 Lutego 2007, 19:24 »
no proszę - nigdy bym nie przypuszczała, ze to działa...hmm...pomyślę[/quote]

działa działa!Ja też w to nie wierzyłam pożyczył a mi koleżanka tak do pięciu razy nie było efektu ale potem zaczęło lecieć razem z litrami potu! a jaka skórka sie zrobiła elastyczna gładka!

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #254 dnia: 6 Lutego 2007, 22:42 »
Anusia nadrobialm 2 ture sukieniek i nie bede oryginalna...najlepsza jest ostatnia 19 marszczona bardzo ladnie wygladasz w niej :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:
poza tym nie przejmuj sie brzuszkiem bo przeciez ta kiecka byla za mala wiec pewnie w dobrym rozmiarze wszystko bedzie sie ok ukladac :drapanie:  :los:
zreszta mimo ze napisalas ze rozmiar byl za maly w ogole nie bylo z przodu tego widac...i nie zwrocialbym uwagi na twoj brzuszek gdybys sama o nim nie napisala :drapanie:
a sukienusia bardzo ladna i mysle ze to Ta :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:
i co zdecydowalas sie :drapanie:  :drapanie:  :drapanie:
a jak mama :drapanie:  :drapanie:  moja mama tez sledzi ten watek i najbardziej podoba jej sie ostatnia :brawo_2: o ktorej powiedziala mi zanim ja zobaczylam :brewki:

buziaki :los:

Offline ewak
  • bywalec
« Odpowiedź #255 dnia: 7 Lutego 2007, 05:10 »
Lepiej pozno niz wcale :wink: I ja dolaczam do fanek sukni 19. Sama w sobie suknie jest bardzo piekna. Szczegolnie podoba mi sie ten tiul tworzyacy kuperek. A ty Aniu, wygladasz w niej bardzo ladnie, tak lekko i zwiewnie. Ja tam bym na niej zakonczyla poszukiwania.
Siumao - rocznik 2006, mala, ekonomiczna, naped na 4 lapy, awangardowa laciata tapicerka, serwisowana u autoryzowanego weta, pieknie sie prowadzi na smyczy.

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #256 dnia: 7 Lutego 2007, 08:22 »
wklejam zdjęcia z wczorajszej wizyty w dwóch salonach.
najpierw byłyśmy w salonie madonna - obsługa  :dno:  pani nic od siebie nie chciała doradzić, podpowiedzić.suknie piekne ale chyba nie dla mnie...długie treny i kilometry materiału.tak naprawde wklejam zdjęcia pro forma - ja czułam sie najlepiej w 19 ale jak mam okazję to mierzę. we wtorek idę do salonu agnes :bredzisz:
zdjęcia robione komórka - stąd ich taka jakoś no ale dobrze, ze chodzisz na takie sie pani zgodziła.
potem odwiedziłyśmy inny salon - jak sie potem okazało - Gracja nalezy do tych samych ludzi.oczywiście pani bardzo miła, zgodziła się na fotki :ok:

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #257 dnia: 7 Lutego 2007, 08:33 »
nr 20

nr 21

nr 22

Offline JoasiaOl

• zapaleniec
« Odpowiedź #258 dnia: 7 Lutego 2007, 08:37 »
moim zdaniem nr 21 jest super - bardzo ładnie wyglądasz w tej sukni  :brawo_2:

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #259 dnia: 7 Lutego 2007, 09:30 »
nr 23 to juz suknie z salonu Gracja 2 (nazwe ma inna ale jej nie pamiętam)
to jest model farage, podobny to tego który mi się podoba (nr 19)

nr 24

nr 25

nr 26

nr 27

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #260 dnia: 7 Lutego 2007, 09:32 »
Aniu - suknia 23 wow  :mdleje:  pięknie Ci w niej!!!

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #261 dnia: 7 Lutego 2007, 09:33 »
26 i 27 to ta sama suknia - jakiś chochlik mi się wkradł  :brewki:

Offline Anogete
  • zapaleniec
« Odpowiedź #262 dnia: 7 Lutego 2007, 09:47 »
tak 23 super w niej wyglądasz!!!  :skacza:
Jest jak jest, nie jak powinno być ;)

[img]http://ticker.7910.org

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #263 dnia: 7 Lutego 2007, 10:06 »
asia, Anogete, dzieki
cieszę się, że wam się podoba.jak dla mnie suknia ta ma jedno ale - z przodu ma falbanę i to mi się nie podoba. ale kroj ma podobny do 19 wiec nie jest źle  :drapanie:

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #264 dnia: 7 Lutego 2007, 10:11 »
Mnie się bardzo podoba 25. Jest bardzo dziewczęca i ślicznie odcinana pod biustem :) Lubię takie kiecki :) Ale ja mam niepopularne przemyślenia, więc tak tylko mówię, że mi się spodobała :)
Aniu - nie mierz już chyba więcej, bo zwariujesz a my z Tobą :) Pamiętaj proszę tylko, żebyś nie zakładała żadnych bolerek i rękawków. Masz naprawdę śliczne ramiona i zostaw je odsłonięte.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #265 dnia: 7 Lutego 2007, 10:15 »
20 do złudzenia przypomina mi moja persję.. mam do niej sentyment więc obiektywna nie będę  :drapanie:

oj laska.. namieszasz nam w głowach..  :mdleje:

dla mnie nawet 25 jest piekna.. bardzo dziewczeco w niej wyglądasz.. nawet ta szelka tak nie razi, bo jest mniejszy dekolcik..

23 - hmm.. jestes pewna,ze tego chcesz??? ta szelka  powoduje,ze optycznie jesteś wielka w barach.. a może to złudzenia apteczne  :drapanie:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #266 dnia: 7 Lutego 2007, 10:39 »
Cytat: "monia"
23 - hmm.. jestes pewna,ze tego chcesz??? ta szelka powoduje,ze optycznie jesteś wielka w barach.. a może to złudzenia apteczne

nie ja jej nie chcę, bo ani mi się ta szelka nie podoba ani ta falbana z przodu

Cytat: "monia"
20 do złudzenia przypomina mi moja persję.. mam do niej sentyment więc obiektywna nie będę  

rzeczywiście podobna ale to nie Persja tylo Atelier Dragonal

ta 25 jest ciekawa.... :drapanie:

Offline pyh

• uzależniony
  • data ślubu: mężatka od 7.7.7
« Odpowiedź #267 dnia: 7 Lutego 2007, 11:30 »
25-nareszcie cos innego :)
Naprawde sliczna-delikatna,wdzieczna,dziewczeca. Skromna ale szlachetna. Dla mnie o niebo lepsza niz te wszystkie drapowanki,marszczenia i falbanki. Kolor tez dobry,bo tak swiezo w niej wygladasz. No i nie trzeba bedzie martwic sie brzusiem ;)

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #268 dnia: 7 Lutego 2007, 11:33 »
Ale nadal moja faworytka jest chyba ta pomarszczona 19.

moją też

ta suknia nr 25 - ładna delikatna ale ....
sama już nie wiem - daję na razie na luz - wieczorem przejrzę raz jeszcze fotki  :los:

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #269 dnia: 7 Lutego 2007, 11:37 »
Anusia-szczecin, mi się podoba 26 bo jest prosta i elegancka. Twoja faworytka 19 też jeest bardzo ładna tylko akurat ma fartuszek który mi się wydaje niezbyt elegancki. gdyby nie on uważałabym że jest najpiękniejszja. ale to oczywiście tylko moje zdanie.
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"