Autor Wątek: Wózki :D  (Przeczytany 528900 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Wózki :D
« Odpowiedź #30 dnia: 9 Stycznia 2007, 23:06 »
Cytat: "rajdowka"
ekchm cos czuje ze powinnam sobie notowac te posty  widze ze decyzje dotyczace slubu to male piwo ..

hehe.. potem sa schody ;)

samo zorganizowanie wesela nie jest cieżkie ( patrząc z perspektywy osoby która wszystko od podstaw organizowała)..  decyzje dotyczące ciebie sa łatwiejsze.. gorzej jesli musić brać odpowiedzialnośc za dzidzię i jej bezpieczeństwo..

czemu mam wrażenie, ze  każdy moj wybór bedzie niedostatecznie dobrym ..  :drapanie:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #31 dnia: 10 Stycznia 2007, 08:41 »
Monia każdej Mamie wydaje się, że wybór którego dokonała jest niewystarczająco dobry...to po prostu efekt trioski, miłości i przeogromnej odpowiedzialności za TĄ Kruszynke pod :serce: ... Chciałoby się, aby była najbezpieczniejsza na świecie...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #32 dnia: 10 Stycznia 2007, 10:05 »
Cytat: "Ninka"
Jestem, jestem tu! Dlaczego dopiero?  Sama niewiem  Ale lepiej późno niż wcale  

lepiej póxno niz później..

a wiesz ile fotek ciebie ominęło?? ;)..

Cytat: "demka"
Chciałoby się, aby była najbezpieczniejsza na świecie...

a tu sie nie da..  :drapanie:

mam namiary na dziewczynę z polic..  ma dostęp do używanych wózków mutsy ( nie sa zniszczone.. najczęściej użytkowane rok czy półtora.. najcześciej slady uzytku sa na ramie).. mozna  nabyc u niej duzy zestaw poniżej 2500zł (stelaż, gondola, fotelik, spacerówka,  folia p/deszczowa, moskitiera, torba lub plecak, ochraniacz na nózki  i  spiworek eskimo).. takie przynajmniej zestawy sa na allegro.. taki zestaw ( sam wózek ) kosztowałby nówka w sklepie 3100zł.. do tego kazdy dodatek to kolejne 1000zł.. zobaczymy.. ma dac znac co ma na stanie w danym momencie.. co tydzien ma jakąś  aukcję na allegro..  jak bedzie cos co  nas zainteresuje to zadzwoni do nas żebysmy podjechali i obejrzeli w pierwszej kolejności zanim na allegro puści..

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #33 dnia: 10 Stycznia 2007, 10:20 »
monia, ja mam Peg Perego  Pliko 3 i jestem zadowolona... fajnie sie składa..w miare lekki.. skrętny.. i zgarbniutki...
a wygląda tak :)
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline asiek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2004
« Odpowiedź #34 dnia: 10 Stycznia 2007, 10:34 »
ja też jestem zadowolona ze swojego peg perego,ale spacerówki i trochę starszy model niż Marty.Ale Marta,Twoja gondola umieszczona jest jakby "w spacerówce " rozłożonej :?:
co do xlandera,to moja koleżanka ma i gondola jest bardzo mała(ale nei wiem,czy we wszystkich typach)
co do pompowanych kółek,to one sa fajne jak się msi "wciągać" wózek do domu,np 3/4 piętro-łatwo po schodach się posuwają.
A co do kółek małych,to sa rewelacyjne,bo ogromnie skrętne i przydatne w poruszaniu się po mieście,sklepach itp trasach,nie musisz naciskać rączki,żeby skręcić.Ale jedna ich wada,hi-maja dwie rączki do prowadzenia(te parasolki) i nie możesz np prowadzić jedną ręką,bo wózek ucieka  :hahahaha: (czyli np ni emożesz jechac i rozmawiac przez telefon,albo czegoś wcinać :hahahaha: )

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #35 dnia: 10 Stycznia 2007, 10:38 »
Cytat: "asiek"
Ale Marta,Twoja gondola umieszczona jest jakby "w spacerówce " rozłożonej  

to ja w watku o wózkach zamieszcze zdjecia tego jak sie składa i rozkłada.... bo to jest stelaz do gondoli..spacerowki i fotelika...

nie chce zasmiecac moni watku...

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #36 dnia: 10 Stycznia 2007, 10:49 »
a zasmiecaj takim info.. zasmiecaj ;)

o peg perego naczytałam się dużo  przyjemnych opinii..  minusem sa nistety - kółka..

lubimy chodzić po lasach, wokół  głebokiego więc na wertepy i szczecińskie  chodniki musi byc cos na odpowiednim zawieszeniu ;)

mamy juz pomysl co zrobic ze stelażem..
otóz pod naszymi oknami buduja właśnie podziemne garaże.. przeniesiemy sie  pod sam domek w kwietniu dzieki czemu  wystarczy dzidzie wypiąc z auta  albo ze stelaza i wnieśc nosidełko czy fotelik do domu.. bedzie dużo  lżej niz  ganianie z całym wózkiem..

Cytat: "Martaxyz11"
monia, ja mam Peg Perego Pliko 3 i jestem zadowolona...

martus.. jest sliczniusi ale niestety te koła.. musza byc duże.. pidu nie odpuści tego tematu..

dzis idziemy ( na 12tą) na spotkanie do este.. zobaczymy jakie bedą ustalenia..  :brewki:

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #37 dnia: 10 Stycznia 2007, 10:52 »
Jeszcze o xlanderze, moja przyjacółka ma i wczoraj mi opowiadała że gondola robi się już za mała na jej 2 miesięczną córeczke i cały wózek potwornie trzeszczy!!!!

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #38 dnia: 10 Stycznia 2007, 10:53 »
myslę,ze potem wytne te posty i otworzę inny watek - tylko o wózkach..  więc jesli tu cos wiecej popiszecie to potem zrobię z tego osobny duzy temat.. nie trzeba bedzie ise produukowac razy 2

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #39 dnia: 10 Stycznia 2007, 10:56 »
Cytat: "monia"
więc jesli tu cos wiecej popiszecie to potem zrobię z tego osobny duzy temat.. nie trzeba bedzie ise produukowac razy 2

to ja poznajduje opinie na temt niekórych wózków szczególnie jeżeli chodzi o mikrusa, bo tym się bardzo interesowałam... jak będzie temat to wszystko powrzucam :D :skacza:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #40 dnia: 10 Stycznia 2007, 10:59 »
Cytat: "rybkawiedenka"
Jeszcze o xlanderze, moja przyjacółka ma i wczoraj mi opowiadała że gondola robi się już za mała na jej 2 miesięczną córeczke i cały wózek potwornie trzeszczy!!!!

uuuuuuuuuuu.. no to faktycznie..  :dno:

wczoraj rozpatrywalismy z pidu mozliwośc zakupienia uzywanej gondolki na allegro.. nówka - 600 zł a na allegro około 300zł...  udałoby sie cos uciać z kosztów..

fotelik dla niemowlaczka mamy. graco z kolekcji 2004 ( kupiłam dla mojego siostrzeńca) wystarczuy wyprać  , bo sie nieco  zakurzył..

więc może sam stelaż ze spacerówka???

ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..  :drapanie:

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #41 dnia: 10 Stycznia 2007, 11:02 »
ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..

monia faktycznie główkowania jest sporo :D najważniejsze aby wybór Wam całkowicie odpowiadał :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline ulunia

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #42 dnia: 10 Stycznia 2007, 11:20 »
witaj ulunia

monia przepraszam ze tak ni z gruszki ni z pietruszki ale forum sie chyba spiło  :mdleje:

mi nie pokazuje ze temat ma 81 stron tylko zawsze o jedna lub dwie mniej i zeby przeczytac temat do konca to musze cos napisac - tzn to ze wpisałam hej chciałam sie przekonac czy tak jest - i niestet tak jest i strsznie mnie to wkurza bo o wóżeczkach chce poczytac i nie chce sie wtracac i zasmiecac wątku bo jestem niedouczona w tym temacie a poczytac chce bo moze sie kiedys przyda  :brawo_2:

Offline Tajusia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.09.2005
« Odpowiedź #43 dnia: 10 Stycznia 2007, 11:20 »
jestem całkowicie za utworzeniem wątku o wózkach, bo sama wkrótce będę naciskac w tym temacie :D:D:D

a co do ustaleń w Este to jestem tak samo ciekawska jak poprzedniczki ;p
"...Jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się NIC więcej..."

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #44 dnia: 10 Stycznia 2007, 15:59 »
Wiem, że podobny temat istnieje, dlatego jak władza wyższa zadecyduje scali ten wątek z tamtym :D

Tymczasem proponuję, aby każdy w ramach mozliwości napisał coś o jakims wózku, najlepej takim, który posiada, albo o takim, o którym informacje posiada. Niewątpliwie będzie to pomocne przyszłym Mamom.

Proponuje taki schemat: cena, fotka, opis wózka, wymiary, waga i opionie... i może abyśmy pisali w jednym poście o jednym wózku...będzie łatwiej cosik znaleźć.

Na pierwszy rzut ognia:

MIKRUS ALU SPRINT

ok 1200 zł

opis:
Alu Sprint jest najbardziej nowoczesnym wózkiem trzyfunkcyjnym. Jego producenci zadbali aby niczego nie zabrakło dla wygody i bezpieczeństwa dzieci i ich rodziców. Produkt posiada wszystkie atesty oraz roczną gwarancję producenta. Jest to wózek głęboko-spacerowy z lekką aluminiową ramę ze skrętną osią, którą można blokować. Dodatkowo można zakupić fotelik samochodowy z adapterem umożliwiającym montaż na ramie wózka przodem lub tyłem do kierunku jazdy.

nowoczesna konsrtukcja

aluminiowo-stalowa konstrukcja wózka

gondola z uchwytem do przenoszenia dziecka (konstrukcja gondoli pozwala używania jej, jako kołyski)

szybki montaż i demontaż gondoli

łożyskowane koła pompowane, co pozwala na lekkie prowadzenie

tylna oś skrętna z możliwościa blokady ułatwia prowadzenie wózka w zależności od potrzeb

zestaw spacerowy, buda, siedzisko, pokrowiec montowany na tym samym stelażu

pięcio-punktowy system zapinania dziecka w wózku spacerowym

kosz na zakupy

regulacja wysokości prowadnicy

łatwość składania i rozkładania

możliwość montażu fotelika samochodowego 0-13 kg przodem lub tyłem do kierunku jazdy

możliwość wpięcia spacerówki przodem lub tyłem do kierunku jazdy

torba podręczna

folia przeciwdeszczowa

moskitiera

wymiary po złożeniu:

szerokość - 62cm
długość - 98cm
wysokość - 37cm

waga:

spacerowy - 17kg
głęboki - 16kg
rama z fotelikiem - 15kg
waga ramy - 12kg

byłam zdecydowana kupić ten wózek, ale ostatecznie opani w sklepie mnie skierowała na inny tor...

Opinie:

zaczerp[niete z netu:

1. Ja mam wózek mirus ale sprint i jestem z niego bardzo zadowolona prowadzi sie jednym palcem jednak nie wiem czy na polnych drogach nie lepszy by był implast, wydaje mi sie lepiej zamortyzowany.Mikrus alu sprint nie ma przekładanej rączki, nie ma dodatkowej torby wkładanej w gondolkę, którą niestety trzeba rozmontować żeby nosić dziecko.

2. i powiem szczerze ze nie jestem zadowolona.Wózek ładnie się prezentuje dobrze sie prowadzi po ulicy a po chodnikach okazuje sie że ma kiepskie amortyzatory dziecko w nim cale podskakuje.Mały koszyk na zakupy.Bardzo ciężki,do autobusu sama nie wejdziesz,nawet do tych nisko podłogowych(chyba że jest wysoki krawężnik i kierowca stanie tuż przy nim)Ja nie mam przekładanej rączki ale gondole mogę przekładać.i wtedy nie widać dziecka.jednym słowem nie kupiłabykm drugi raz takiego.

3. posiadam wozek mikrus Alu sprint i sczezrze mowiac jest bardzo fajny. tak jak napisalas lekko sie prowadzi mozna wpinac gondole, spacerowke, nosidelko w dwie strony.minusem jest to ze jest ciezki i szeroki. teraz ak bym kupowala to chyba wybralabym troszeczke lzejszy wozek i mniejszy bo duzo miejsca zajmuje i w bagazniku i w domku.

4. z rama nie mamy zadnego problemu. jak musimy wjechac na kraweznik to trzema pomoc troszczke i przytrzymac tylna stopke. a tak to wszystko jest ok. w warunkach polowych sprawuje sie SUPER !!! moge powiedziec w 100% POLECAM

5.ma moja kolezanka,fatalny,po 4 mies uzytkownaia stelaż złamał sie w pół

6. My uzywamy Mikrusa od pół roku i jestem baaaardzo zadowolona, pojemny, Miękkie
zawieszenie, łatwy w prowadzeniu, a codziennie spaceruje po okol 4-5 godz. więc
jest dość uzytkowany, do tego codzienne zakupy w koszu na dole, i gdybym miała
wybierac, drugi raz tez pewnie kupiłabym Mikrusa. pewnie powiedzie, ma to
chwali, pewnie tak jest, ale szczerze jestem baaaardzo zadowolona, i moja
córeczka też.

7. mam taki wózek, szkoda pieniążków na to

8. Moi Drodzy,
STANOWCZO odradzam wózek MIkrus. Posiadam Alu Sprint. Po czterech miesiącach uzytkowania torba na zakupy - przetarła się od spodu - powstały dziury. Wykrzywił się stelarz i przestała działać blokada tylnej skrętnej osi. A teraz najzabawniejsze, oddałem wozek na naprawe gwarancyjną. Po dwoch tygodniach wozek odeslano z adnotacją recznie "nagryzmoloną" na karteczce, że mam smarowac elementy skretne i że brak... gwarancji !!!, i jak jeszcze raz przysle wózek to mnie obciążą kosztami transportu. Nic nie wspomniano o dziurach w torbie oraz wykrzywionym stelażu. Powiem Wam, że mnie zamurowało. Dodam, że wozek smarowałem co dwa tygodnie, w przeciwnym razie tylna oś skrętna bardzo ciężko "chodzi". Wózka nie odebrałem i zostawiłem na ponowną naprawe gwarancyjną. Wiem jedno, firma która w ten sposób traktuje klienta nie zasługuje aby u niej kupowac i tak jak napisałem na wstępie stanowczo odradzam zakup, abyscie nie mieli takich problemów jak ja.

9. Mam ten wózek i nic mi się z nim nie dzieje . jest super . Być może tamte osoby trafiły na takie felerny . Doradzam wszystkim znajomym ..... jest świetny i świetnie się prowadzi

Widac ile ludzi tyle opinii, warto jednak wziąść wszystkie aspekty pod uwage zanim wydamy swoje pieniadze...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #45 dnia: 10 Stycznia 2007, 20:58 »
sorry demko..

próbowałam scalic do ciebie (żeby tój post był pierwszy) ale  forum scaliło datami postów :(

został się  ino temat (  zreszta w niezamierzony sposób)..  :przytul:

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #46 dnia: 10 Stycznia 2007, 21:29 »
istniej istnieje :)

Offline Agniesz_ka

• forumowicz
« Odpowiedź #47 dnia: 10 Stycznia 2007, 22:56 »
no to ja, jako stara wozkowa wyjadaczka  :brewki: wtrące swoje trzy grosze ;)

monia - nie kupiłabym wózka z małymi kółkami - podstawa to duże pompowane ...
może później, jak dziecko bedzie mialo rok i nie bedzie potrzebowalo dobrej amortyzacji...
w sumie to Twoje 4 pietro brzmi przerazajaco - z tego co wiem sa wklady dla noworodka do wozkow spacerowych - mozna w tym wkladzie wyciagnac dziecko z wozka i zaniesc do domu - o ile ktos Ci wozka nie gwizdnie w miedzyczasie.

ja mam mutsy 4rider'a - kocham ten wozek - tylko spacerowke oczywiscie.

nie potrafiłam w sklepie wymanewrować z miejsca mutsy z tylną osia skrętna ;) dlatego kupiłam buzza.

wczesniej mialam trojkowlowca quinny buzz'a (a wlasciwie to jeszcze go mam - bo nie mam czasu opstrykac wczystkich czesci, zeby wystawic na allegro - mutsy dostalismy od baaaardzo spoznionych gosci zza ocenu ;) wiec zeby nie sprzedawac prezentu, sprzedaje buzza)

caly zestaw, z fotelikiem, gondolą, spiworem, folia,itp...

o ile buzz po zlozeniu zajmuje polowe bagaznika kombi w poprzek to mutsy zajmuje prawie caly...

uważam, ze jedna z ważniejszych rzeczy - przy wyborze wózka jest to, zeby siedzisko spacerowki (lub raczke) mozna bylo przelozyc w dwie strony,
i żeby bez szkody dla kregoslupa dziecko moglo sie położyć lub mieć wygodna pozycje polezaca.
No i kochane ciężarówki, jeśli macie kogos z mala pociecha to wypozyczcie pocieche i wyprobujecie wozek z obciazeniem - bo po gladkich podlogach w sklepach kazdy wozek super jezdzi - schody zaczynaja sie na megagladkich szczecinskich chodnikach, tudzież alejkach parkowych...

pamietajcie też, że wózka z dwoma rączkami nie popchniecie jedną ręką - czyli odpada spacer i rozmowa przez telefon czy picie gorącej czekolady ;)

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #48 dnia: 10 Stycznia 2007, 23:36 »
a może jednak dasz się uprosić i odsprzedasz  swojego mutsiaka  :Zakochany:

tak bardzo mi zalezy na 4kołowcu a nie pseudo czy 3kołowcu.. pidu veto postawił.. tylko dwuślad się liczy  :kierowca:

wolałabym kupic z pewnych łapek .. wtedy bede miała pewnośc,ze bedzie sprawny...

przemysl prosze..  :blagam:  jesli nie masz gondolki mogłabym sobie ja dokupić..  stelaz bedzie  w garazu w bagażniku a dzidzię bedziemy wnosic do domku w foteliku lub w nosidełku..  nie będe musiała dźwigac  stelaża..  :hahahaha:

Offline Agniesz_ka

• forumowicz
« Odpowiedź #49 dnia: 11 Stycznia 2007, 08:43 »
monia  :blant:

raczej mutsiaka nie sprzedam ;)

a trojkolowce sa super - nie zachwalam tu bynajmniej swojego buzza - o maly wlos mielibysmy wlasnie mutsiaka z 3 kolami -  tylko nie bylo go gdzie obejrzec - w Olence bieda pod tym wzgledem straaaaaaszna - w Tato tez  - czy my nie mieszkamy na jakiejs wsi przypadkiem?

no i jeszcze jedna sprawa - nie wiem jaki Ci sie kolor podoba ale jasności wszelkie odradzam...
moja kolezanka ma jakis taki turkus - jasny i dosyc widoczny z daleka - a dziecko z lutego - minal rok i nadszedl czas na spiworek zimowy w kolorze wozka - tylko on juz nigdy w kolorze wozka nie bedzie ;)

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #50 dnia: 11 Stycznia 2007, 13:01 »
sorry demko..

e no nie ma za co... ważne, żeby ludzie pisali, bo to na prwdę nie lada problem kupic fajny wózek :D ja jeszcze wypowiem się o driverze... ale pouzytkuje go najpierw, coby tez swoją opinię przytoczyć :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #51 dnia: 11 Stycznia 2007, 13:17 »
no mysąłam własnie o jasnym..

zobaczymy.. moze nowe tapicerki wejda ;)

Offline Agniesz_ka

• forumowicz
« Odpowiedź #52 dnia: 11 Stycznia 2007, 13:29 »
aaaa i kupujac wozek uzywany dobrze jest byc pewnym ze jest po jednym dziecku - bo slyszac opinie wielu moich dzieciatych znajomych wynika, ze  wozek jest przewidziany maksymalnie na dwojke pozniej sa tylko problemy ;)

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #53 dnia: 11 Stycznia 2007, 13:33 »
eh.. tej pewnośnie nigdy nie mozna miec :(

Offline Agniesz_ka

• forumowicz
« Odpowiedź #54 dnia: 11 Stycznia 2007, 13:40 »
czasami można  :afro:
a powaznie, jesli wozek ma papiery to widac ile ma lat - srednio chyba 2 na obywatela co?

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #55 dnia: 11 Stycznia 2007, 14:04 »
niby tak.. o ile ktos te papiery pokaże..  :drapanie:

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #56 dnia: 11 Stycznia 2007, 14:33 »
Dlatego przyznam szczerze, że ja wolałam kupic nowy wózek... I wszystkim to polecam, no chyba, że ktos nie ma mozliwości... Ale na spacerówkę chociaż nastawiłabym się na nową lub od dobrze znanej mi osoby...W głębokim dzicko nie jeździ zbyt długo, dlatego też może być uzywany...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #57 dnia: 12 Stycznia 2007, 17:45 »
A ja mam prośbę do eli co by wkleiła jak znajdzie chcwilkę zdjęcie swojego Graco Quattro Deluxe, jestem ciekawa jak on wygląda jako wózek głęboki, bo na necie znalazłam tylko zdjęcie spacerówki :( A póki co najbardziej nam się podoba ten wózeczek... Jeszcze Mutsy ale cena jest niezła...

Wózek Quatro Deluxe - Kolekcja 2006
Graco
Typ: głeboko-spacerowy

Opis:
* Wózek dla dziecka od urodzenia do 36 miesiąca
* Lekka aluminiowa rama o przekroju owalnym
* Grawitacyjny mechanizm składania jedną ręką
* Budka z możliwością przełożenia do przodu
* Dodatkowa osłona w tylnej części budki
* Ruchomy podnóżek
* Pełna amortyzacja
* Ciche gumowe koła
* Zespolony hamulec kół tylnych
* Głębokie siedzenie z zabezpieczeniami bocznymi i ruchomym zagłówkiem
* cztery pozycje oparcia
* Tacka dla rodziców z podwójnym uchwytem na kubek, oraz z zegarkiem i termometrem
* Ruchoma tacka dla dziecka z pojemnikiem na zabawki/przekąski
* Duży opuszczany kosz na zakupy
* Możliwość dopięcia fotelika tzw. Travel System

W WYPOSAŻENIU STANDARDOWYM:

* Nosidełko dla noworoka
* Duży pokrowiec na nóżki

WAGA WÓZKA 15.5KG
WYMIARY PO ZŁOŻENIU: 88x48x58cm

Ciekawi mnie co jeszcze można lub trzeba dokupić.... Piszcie bo ja się jeszcze nie bardzo orientuje...

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #58 dnia: 12 Stycznia 2007, 18:08 »
Jeszcze ten wózeczek jest super ale cena :mdleje: 2500zł

Wózek Slalom Pro Formuła Matrix kolekcja 2006
Jane
Typ: głeboko spacerowy

Opis:
slalom Pro to nowy trójkołowy wózek zaprojektowany, by pomyślnie przejść każdy test.
* Nowoczesny, lekki aluminiowy stelaż
* Sportowe, duże pompowane koła, wyposażone w metalowe łóżyska
* Specjalny system przedniego koła "Monofork" (jednoramienny, jednostronny, obrotowy widelec), który maksymalnie ułatwia prowadzenie wózka
* Przedni hamulec tarczowy oraz tylny podwójny
* Ruchomy podnóżek
* Regulacja rączki, płynna regulacja oparcia
* Prosty system składania wózka
* W wyposażeniu standardowym: kosz, folia przeciwdeszczowa (w wersji pro), torba, pompka
* Odpinany pałąk
* Duża budka z okienkiem
* Łatwo odpinane poszycie
* System mocowania Pro-fix
* Kompatybilny z gondolami Capazo Pro i Capazo Soft oraz nosidełkami Rebel Pro i Matrix pro

Wymiary rozłożonego wózka: 63x104x93
Po złożeniu: 50x85x63
Waga wózka 9,3 kg

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #59 dnia: 12 Stycznia 2007, 19:28 »
Graco Quattro Deluxe - to chyba to