Monia a może wkleisz zdjęcia tego mutsiaka?
Dziewczyny moja bratowa rodzi na dniach i dziś mi powiedziała że kupują wózek firmy Magical 3x. Właśnie go sobie oglądam i powiem Wam że jest całkiem fajny

Co o nim myślicie? I cena przystępna bo głęboko-spacerowy wraz z dodatkami kosztuje ok. 830 zł. A ten mój wypatrzony Emmaljunga 1700

Więc różnica jest spora. Wklejam zdjęcia

Wymiary transportowe: 86 x 64 x 35 cm

Spacerówka

Zamontowane nosidełko na stelażu

Wersja czterokołowa (ta bardziej mi się podoba)

Nowoczesny wózek dziecięcy MAGICAL 3x
Zafunduj swojemu dziecku i sobie komfort jazdy w najlepszym stylu.
Oto nowy model w kolekcji wózków firmy SAWEX, posiadającej kilkunastoletnie doświadczenie jako producent wózków dziecięcych, przez co każdy wyrób ma nieprzeciętną stylistykę, jakość i wytrzymałość.
Wyjątkowa stylizacja nadwozia i jego perfekcyjne wykończenie czynią go jednym z najlepiej sprzedających się wózków. Wykonany z tkanin pierwszego gatunku, które nie blakną na słońcu i zapewniają Państwa dziecku idealną temperaturę i wilgotność powietrza niezależnie od warunków pogodowych.
OPIS I WYPOSAŻENIE:
-regulowana wysokość rączki
-koła szprychowe, pompowane
-obrotowe przednie kółka z blokadą, umożliwiające skręcanie wózkiem
bez potrzeby podnoszenia przedniej części wózka
system amortyzacji - SW nadający miękkość wózkowi
centralny hamulec stop&go
pięciopunktowe szelki bezpieczeństwa
-regulowany podnóżek i oparcie spacerówki
-siateczka wentylacyjna w budce
-duży kosz na zakupy
-łatwy system montażu gondoli i spacerówki przodem lub tyłem do kierunku jazdy
-uniwersalne przykrycie na spacerówkę i gondolę
-łatwy system składania wózka
-dodatkowe uchwyty do przenoszenia gondoli
-możliwość montażu gondoli i spacerówki przodem lub tyłem do kierunku jazdy
możliwość montażu fotelika Roan
-nosidło z usztywnionym dnem
Waga i wymiary:
- stelaż: 7kg
- kółka: 2kg
- wkład spacerowy: 4kg
wymiary: siedzisko 32x32cm (szer.x dł.), oparcie 32x42cm (szer.x dł)
- wkład głęboki: 6kg
wymiary: 80x35x21cm (dł.x szer.x wys.)
W zestawie: gondola, spacerówka, folia przeciwdeszczowa i moskitiera, torba, adapter do mocowania fotelika samochodowego,
W opcji: fotelik samochodowy 0-18KG firmy ROAN + adapter, koła metalizowane (więc z tego wynika że nie jest w zestawie ale to będzie pewnie koszt ok. 150zł)
To jest akurat oferta z allegro. Ten wózek w wersji 4kołowej nazywa się Magical 4x. nie wiem czy cena jest inna ale ten 4kołowy bardziej by mi odpowiadał. Jest kilka kolorów do wyboru - pomarańczowy, czerwony, niebieski, grafitowy, ciemno i jasnozielony, śliwkowy.