Dziewczyny,mam problem.
Czas zaczyna mnie gonić a i kiepskie samopoczucie uniemożliwia długie siedzenie przy kompie

więc nie jestem w stanie przewertować całego wątku a szybko muszę znaleźć wózek.Pomożecie?
Od dłuższego czasu miałam zapowiedziane,żebym nie kupowała wózka,bo dostanę "w spadku" głęboko-spacerowego Tako City Voyager'a.No to ok,czekałam tylko na dostawę,bo wózek był daleko ode mnie.
W między czasie oczywiście dopytywałam o jego stan i mowa była o tym,że wszystko jest (fakt,technicznie jest bez zarzutu

),miałam tylko info,że będę musiała zamówić sobie u producenta nosidełko-gondolkę,bo ta gdzieś zaginęła oraz torbę.Dzwoniłam wcześniej w tej sprawie do firmy i za groszę można te elementy zamówić.
Niestety okazało się,że brakuje więcej elementów tapicerki i jeśli chciałabym wszystko uzupełnić to zapłaciłabym tyle,ile za kompletny używany wózek....I tak sobie pomyślałam,że może Tako zosatwię sobie na później,jako dodatkową spacerówkę a teraz kupiłabym inną używkę i zrobiła sobie "dobrze"

wybierając jakiś lżejszy model.Tako z gondolką waży 21kg

a ja mieszkam na 3 piętrze wysokiej kamienicy i niestety nie mam na kogo liczyć przy wnoszeniu i znoszeniu tego kolosa a wózkowni u nas nie ma.....
Czy mogłybyście mi doradzić jakiś wózek 2w1,który spełniałby moje wymagania?

Chciałabym aby miał pompowane koła,przednie skrętne i sporą gondolkę.Byłoby super,gdyby miał zawieszenie na sprężynach.