0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dziewczyny czy badanie beta HCG będzie wiarygodne ok 8-9 dni po ewentualnym zapłodnieniu?Mi beta zaczęła rosnąć dokładnie 11 dni po zapłodnieniu. Trzy razy robiłam wtedy betę. W 7-9-11 dzień po zapłodnieniu, dopiero w 11 dni beta dodatnia
Cytat: Vivka w 17 Stycznia 2019, 12:20Dziewczyny czy badanie beta HCG będzie wiarygodne ok 8-9 dni po ewentualnym zapłodnieniu?Mi beta zaczęła rosnąć dokładnie 11 dni po zapłodnieniu. Trzy razy robiłam wtedy betę. W 7-9-11 dzień po zapłodnieniu, dopiero w 11 dni beta dodatnia
Pozdrawiam Dziewczyny
ja jestem tu od 2009 i też się zżylam z forum
Cytat: Natysa w 27 Stycznia 2019, 22:44Cytat: Vivka w 17 Stycznia 2019, 12:20Dziewczyny czy badanie beta HCG będzie wiarygodne ok 8-9 dni po ewentualnym zapłodnieniu?Mi beta zaczęła rosnąć dokładnie 11 dni po zapłodnieniu. Trzy razy robiłam wtedy betę. W 7-9-11 dzień po zapłodnieniu, dopiero w 11 dni beta dodatnia czyli że w 7 i 9 dniu wychodziło, że nie jesteś w ciąży? Ehh to ja mam oficjalnie stresa, zrobiłam dzisiaj betę bo zgrzeszyliśmy w poprzednią niedzielę, a @ się spóźnia i kiepsko się czuje...a że biorę nieciekawe leki to chciałam od razu wiedzieć, beta wyszła 1.2 :/ ale jest 9 dzień