Autor Wątek: Moje dziewiec miesiecy :) Paulina861  (Przeczytany 8540 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
Moje dziewiec miesiecy :) Paulina861
« Odpowiedź #180 dnia: 24 Stycznia 2007, 11:56 »
Cytat: "paulina861"
ja nie dlugo wybieram sie na miasto ogladac kreacje  

to nie masz jeszcze sukienki ???
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline paulina861

• forumowicz
« Odpowiedź #181 dnia: 24 Stycznia 2007, 12:12 »
Cytat: "Martaxyz11"
to nie masz jeszcze sukienki ???

nie mam bo trudno mi cokolwiek wybrac jak mi brzusio rosnie i co chwilke jest inny :D

Nasz maly synek 23.02.07

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #182 dnia: 24 Stycznia 2007, 14:02 »
bo trudno mi cokolwiek wybrac jak mi brzusio rosnie i co chwilke jest inny  

niby tak..ale nie wiem czy bedziesz szyła czy wypozyczała?
bo w W-wie trzeba czekac 3 miesiace  :drapanie:

Offline asiek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2004
« Odpowiedź #183 dnia: 28 Stycznia 2007, 13:40 »
paulina861, nie martw sie kochana.Skoro widzałas nóżki,to jest ok.Czekaj na klejne usg,a żeby nie myslec,zajmij się organizacją ślubu.
Pozdrowionka

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #184 dnia: 8 Lutego 2007, 14:25 »
Paulina co u Was??? jaieś wieści???
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline paulina861

• forumowicz
« Odpowiedź #185 dnia: 8 Lutego 2007, 20:03 »
bylam na USG u mojego gina i  Dzidzia slicznie nam rosnie i jest coraz wieksza :D Ma sliczne duzeee nuszki :lol: z czego ja sie ogromnie ciesze :lol: Lecz juz 2 raz lekarz mi powiedzial ze ma watpliwosci co do jego glowki! jest za duza jak na ten 15 tydzien i jego zdaniem komory mozgowe sa za bardzo oddalone od siebie i za duzo chyba jest tych wod wokol nich. Wyslal mnie do swojego kolegi na15 lutego czyli za tydzien na USG 3D i powiedzialz e co 2 glowy to nie jedna i zobaczymy co tam sie naprawde dzieje. bo moj gin tez powiedzial ze jego ten aparat USG 2D standardowy tez jest do kitu troszke i moze pokazywac zle obraz troche. wiec na badaniu 3D wszystko sie juz okaze. Denerwuje sie bo jezeli niunia moja ma za duzo tych wod to znaczy wodoglowie  :cry:  :cry: Lecz powiedzial ze takie rzeczy da sie zatrzymac w rozwoju. Jest taki zabieg gdzie wprowadza sie rurke cienka do glowki dzidzi i pobieraja znaczna ilosc nie potrzebnych wod aby sie wszystko moglo ladnie rozrastac.

Jeszcze co do mojej dzidzi to zaczyna mnie coraz czesciej kopac a ja czuje takie babelkowe kopniaki lekkie :D Jeszcze nie wyczuwalne reka ale ja czuje i to jest takie cudowne uczucie :lol: Moja ciocia Ula urodzila pol roku temu chlopczyka i wczoraj dostalam od niej straszne mnostwo ubranek itd :lol: wiec mam juz zaopatrzenia troche dla mojej niuni :lol: hehe
dostalam jakiejs drozdzycy wogfole :( i moj Lekarz  mi zapisal masc i tabletki dopochwowe :lol: A moj Macius tez ja ma :( Bu... i tez musi smarowac sie wiec lekarz nam przepisal 2 masci takie same :)
A wiec to chyba wszystko :) Jestem starsznie szczesliwa z Mackiem ze jest juz w miare w porzadku z dzidziusiem lecz boje sie o te wody w glowce :( Jejku mam nadzieje ze sie okaze zdrowy ze ten glupi aparat USG jest do d...y   :twisted:  :twisted:  

a tak  to wszystko jest oki :) Czuje sie dobrze, i  jest wszystko Super :D

Nasz maly synek 23.02.07

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #186 dnia: 9 Lutego 2007, 14:19 »
paulina861, na pewno na strachu się skończy... zobaczysz :D Niunia na nastepnym USG zaprezentuje Wam śliczną główkę :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #187 dnia: 9 Lutego 2007, 15:05 »
paulina861, poczekaj do drugiego usg... bedzie lepiej widac i wszystko bedzie jasne ze jest OK  :uscisk:

Offline paulina861

• forumowicz
« Odpowiedź #188 dnia: 9 Lutego 2007, 15:23 »
Cytat: "demka"
paulina861, na pewno na strachu się skończy... zobaczysz :D Niunia na nastepnym USG zaprezentuje Wam śliczną główkę :D

Cytat: "Martaxyz11"
paulina861, poczekaj do drugiego usg... bedzie lepiej widac i wszystko bedzie jasne ze jest OK :uscisk:

Mam nadzieje  :) Bardzo duzo mysle o tym teraz i nie moge przestac :( Ciezko mi troszke chodz tego staram sie nie okazywac  :( Ale czuje ze sie we mnie te uczucia juz przelewaja   :||

Nasz maly synek 23.02.07

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #189 dnia: 9 Lutego 2007, 19:12 »
Ciezko mi troszke chodz tego staram sie nie okazywac

pewnie ze Ci ciezko  :uscisk: ale co masz zrobic prawda? musisz poczekac bo nic nie dadza nerwy  :przytul:  najlepiej zajac sie czyms innym  i STARC SIE NIE MYSLEC.... :przytul:  :przytul:  :przytul:  :przytul:

Offline martulka

• Chuck Norris
  • 2+2+2=nasza rodzinka :)
  • data ślubu: 18-06-2005
« Odpowiedź #190 dnia: 10 Lutego 2007, 22:47 »
est juz w miare w porzadku z dzidziusiem lecz boje sie o te wody w glowce :( Jejku mam nadzieje ze sie okaze zdrowy ze ten glupi aparat USG jest do d...y :twisted: :twisted:

Wiem co czujesz. Gdy byłam na pierwszym USG w 13 tygodniu moja gin mi powiedziała to samo co Tobie, że główka za duża a tworzący się mózg i poleciła mi żebym umówiła się na konsultację ze specjalistą. Byłam u niego w 15 tygodniu i on stwierdził, że rzeczywiście główka jest duża ale on żadnych nieprawidłowości w rozwoju mózgu nie widzi. Najważniejsze żeby był symetryczny. Co przeżyliśmy przez te 2 tygodnie to tylko my wiemy. Mój Tomek to aż się popłakał ze szczęścia jak usłyszał, że wszystko jest ok. Życzę Wam, żeby u was było tak samo i mocno trzymam kciuki. Najważniejsze jest pozytywne myślenie.

Offline paulina861

• forumowicz
« Odpowiedź #191 dnia: 11 Lutego 2007, 10:02 »
Martulko nawet nie wiem jak mi twoj post przyniosl ulge :) Wiesz tak bardzo sie boje o malenstwo :( Moj Maciek jak wyszlismy z USG to bardzo byl smutny ale byl tez bardzo szczesliwy bo wczesniej na usg nam powiedzial ze nie moze zauwazyc dolnej czesci dzidzi. Okazalo sie ze 2 tygodnie wczesniej dzidzia byla odwrocona tylem do nas i to dlatego ;) Ale drugi juz raz nam powiedzial ze tak glowka mu sie nei podoba :( ale zobaczymy w czwartek na usg 3D :) Jejku mam nadzieje ze jest wszystko wporzadku !!!

Nasz maly synek 23.02.07

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #192 dnia: 11 Lutego 2007, 10:14 »
Jejku mam nadzieje ze jest wszystko wporzadku !!!

na pewno...zaciskamy wszyscy kciukasy coby dobrze było...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline martulka

• Chuck Norris
  • 2+2+2=nasza rodzinka :)
  • data ślubu: 18-06-2005
« Odpowiedź #193 dnia: 11 Lutego 2007, 22:45 »
paulina861, cieszę się, że Cię pocieszyłam  :przytul:

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #194 dnia: 22 Lutego 2007, 11:36 »
paulina861, idziesz dziś do lekarza??
czekam na wieści  :przytul:

Offline jagodka24

• Chuck Norris
« Odpowiedź #195 dnia: 22 Lutego 2007, 11:45 »
no własnie paulinka jak tam u was??

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

Offline asiek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2004
« Odpowiedź #196 dnia: 22 Lutego 2007, 13:06 »
czekamy na informacje od Was

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #197 dnia: 23 Lutego 2007, 08:35 »
no właśnie czekamy na jakieś info
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline the_rose

• Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachowć swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność
  • uzależniony
  • data ślubu: 07.07.2007
« Odpowiedź #198 dnia: 23 Lutego 2007, 09:19 »
czekamy czekamy :tupot:  :tupot:  :tupot:
Mama Aniołków 8tc,7tc i 5tc

Offline paulina861

• forumowicz
« Odpowiedź #199 dnia: 26 Lutego 2007, 17:10 »
Czesc Dziewczyny

Wczoraj wrocilam ze szpitala :( 23.lutego moja kruszynka umarla  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  Tak bardzo mi jego brakuje :(  Gdy przyjechalam do szpitala na drugi dzien zrobiono mi USG powiedziano mi ze dzidzia ma bardzo duze wielowadzie rozwoju i wodoglowie :( Powiedziano no ze moja dzidzia ma bardzo male szanse na przyzycie :( Pytali sie o moja decyzje :( a ja nie bylam w stanie jej podjac :( Powiedzieli tak ze moge poczekac i nie przerywac ciazy ale w kazdej chwili mojej dzidzi moze przestac bic serdunio albo moze byc tak ze doczeka do  9 miesiaca lecz nie przezyje nawet 1 godziny po za mna  :cry:  Nastepnego dnia wlozyli mi juz tabletki dopochwowo na wywolanie poronienia z porodem :( Byly 3 tabletki na stepnego dnia o godzinie 11tej zaczely sie skurcze lekkie pozniej coarz mocniejsze az o 16tej zaczela sie  1 faza porodu :( skurcze itd. pozniej juz coraz mocniej bolalo coraz mocniejsze byly skurcze :( Moja szyjka macicy nie chciala sie otworzyc na tyle zeby dzidzia wyszla podali mi kroploske 4 zastrzyki na rozkurcze maciciy i pozniej jeszcze doodbytowo Masakra ja sie tak meczylam juz zaczelam chodzic po scianach z bolu az zaczelam miec skurcze parte no i urodzilam mojego chlopczyka martwego  :cry:  :cry:  :cry:  Jejku caly czas rycze bezustannie nawet teraz ciezko m i o tym pisac ale chce wam to wszystko opowiedzie  :( Mielibysmy chlopczyka naszego upragnionego Adasia :( Zaraz po porodzie mialam lyzeczkowanie  :( Zeby oczyscic macice to bylo nawet gorsze niz sam porod :( Blee.... cholernie nie przyjemny i bolacy jak cholera :( ale ja juz bylam wtedy w stanie takim ze mnie juz nic nie opchodzilo :( Ryczalam z bolu ale nie z tego bolu ze mnie boli lyzeczkowanie tylko serce mnie bolalo i nadal starsznie boli nie moge zapomniec katem oka widzialam mojego Adasia i teraz bede widziec ten obraz do konca zycia :( Tak mi z tym zle :( byl taki malutki naprawde taki znieksztalcony nie umialam odroznic glowki od tlowia! :( Na USg  wykryli ze moj Adas nie ma Szyji i polowy twarzy  :cry:  :cry:  :cry: Tak mnie to boli :( Czemu Ja ? Czemu do jasnej cholery :( Co ja zrobilam :( Tak mocno kocham tego malego a juz go nie ma :( Probuje zapomniec ale nie potrawie !!!! Ciezko mi strasznie :( nie umiem sie pozbierac po tym wszystkim :( Na wekeend z Mackiem wyjezdzamy z wroclawia musimy obydwoje odpoczac sprobowac zapomniec :( Po wakacjach kiedy juz bede mogla sie starac o nastepne dziecko tak zrobimy :) Bedziemy starac sie o nastepna kruszynke!!! Za 3 tygodnie bede miala wyniki badan genetycznych ktore mi zrobili w szpitalu! To byla amniopunkcja pobierali mi wody plodowe przez taka dluga cienka igle! Wbijali mi do jamy brzusznej i do macicy :( To bylo okropne :( No ale lekarz ktory mi odbieral porod powiedzial ze jemu to nie wyglada na wady genetyczne tylko raczej na los przypadek i na czynniki zewnetrzne !! wirusy ! Albo poprostu przypadek slepy los :( Jejku czemu My????????????????  :cry:  :cry:  :cry:    
teraz biore tabletki bromergon na zatrzymanie laktacji starsznie mnie teraz piersi bolal :( ehh....

A teraz musze isc odpoczac po tym wszystkim !!! Wylac te lzy w poduszke  :(

Buzki :*

Nasz maly synek 23.02.07

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #200 dnia: 26 Lutego 2007, 17:11 »
:mdleje:  O jeny jak mi przykro :( Trzymaj sie. Jestes młoda - wszystko przed Wami.

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #201 dnia: 26 Lutego 2007, 17:31 »
paulina861, wiem ze nie ma słów które by cię pocieszyły. strasznie mi przykro...   :przytul:
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
« Odpowiedź #202 dnia: 26 Lutego 2007, 19:17 »
paulina861, tak mi przykro  :przytul: jestesmy z Toba ......

Offline the_rose

• Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachowć swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność
  • uzależniony
« Odpowiedź #203 dnia: 26 Lutego 2007, 20:12 »
Trzymaj się...zobaczysz na pewno w przyszłym roku będziesz tulic małego szkraba...najgorsze, ze ja urodziłam się 23 lutego....trzymaj się :przytul:

Offline the_rose

• uzależniony
« Odpowiedź #204 dnia: 26 Lutego 2007, 20:13 »

Offline Magda M.
  • uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2006
« Odpowiedź #205 dnia: 26 Lutego 2007, 20:45 »
Paulina861, tak mi przykro  :cry:   :cry:  :cry:  Trzymaj się cieplutko, niedługo na pewno znowu zawita do Was słońce  :przytul:

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #206 dnia: 26 Lutego 2007, 21:10 »
paulina861, nie wiem co napisać.... :( :( Po prostu nie wiem...... Łzy same ciekną po policzkach :( :( :( Naprawdę strasznie mi przykro :( Trzymajcie się cieplutko.  :przytul:

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #207 dnia: 26 Lutego 2007, 21:51 »
Bardzo mi przykro to jedyne co mogę napisac .........................................................................................................................................................................................................................................

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #208 dnia: 26 Lutego 2007, 22:07 »
Życzę Ci odwagi,
jaką ma słońce
które codziennie od nowa wschodzi