Witam dziewczyny!!
Jestem na miescie wiec od razu korzystam z café internet. Dzis mam troche wolnego , wiec sie relaksuje na plazy. Jestesmy na wyspie Tabago… sat u sliczne plaze , palmy , woda koloru turkusowego I tubylcy…sami murzyni, sluchajacy na ulicy muszyki regge.wszystko nagralam (bo nie mam jeszcze aparatu, wiec po powrocie zrobie u siebie seans filmowy. Kartke wyslalm do Moni wiec pewnie za miesiac dojdzie. Wczoraj bylismy na przepiknej wyspie St.Lucia .Dziewczyny cos pieknego. Jek bedziecie mialy chwilke to wrzuccie w google to zobaczycie o czym mowie….ehh, wracamy tam za 10 dni.
Teraz troche co u mnie. Mam wrazenie ze jestem tu juz bardzo dlugo. Powoli ucze sie poruszac po statku- tyle tu zakamarkow ze poglubic sie idzie.Praca juz lepiej, nadal pracuje 11-13 godzin dziennie, nogi jedze troche bola ale jest znacznie lepiej. Nie wiem czy pisalam , wiec napisze wam moj program dnia..zacztynam ok6-6.3 do 10-11, potem zaczyynam 11.30-15-30 potem zaczynam o 18-22.30. mniej wiecej tak to wyglada, dzis np nie mam launchu wiec jest troche wolnego . jak mam jakas godzine przerwy to ide spac.zadziwiajace jest to ze tu wszyscy po pracy imprezuja do 2 w nocy I o 6-7 sa gotowi do pracy. Aha… mezczyzn fajnych nie ma. Przynajmniej ja jeszcze tu nikogo nie spotkalam,. Polakow tez jest kilkoro. Kilku muzykow , pokojowa I kucharz:( ale morze ktos jeszcze dojedzie. No a tak poza tym to caly czas mysle o domu , jaki I kiedy bedzie moj powrot, bo mimo ze tu pieknie , wracam chyba wczesniej niz planowalam czyli w marcu, no najwyzej w kwietniu.
Dobtra to chyba tyle newsow u mnie, dziewczyny , niesty nie ma za duzo czasu na czytanie forum wiec mam prosbe do tych co maja moj numer piszcie mi jakies newsy co sie dzieje bop o powrocie chce byc w temacie:)
Smsy raczej dochodza z opoznieniem bo jak jestesmy w morzu to brak zasiegu ale potem na wyspie juz dochodza.
Pozdrawiam was mocno
Buziaki
Kasia(klaudia)