Monia nie przesadzajmy, cena w Nordzie wcale nie jest jakaś super niska, żeby nie stawiać im wymagań. Wręcz był najdroższym lokalem jaki oglądaliśmy, ale zdecydowałabym się na niego, bo bardzo mi się tam podobało. Na szczęście znaleźliśmy lokal, który podobał nam się bardziej i jest tańszy. Z tego co ogólnie zdążyłam się zorientować to ceny mają raczej średnie.
Co zaś tyczy się klimatyzacji to jeszcze nie spotkałam się z lokalem, w którym na weselu na 80 osób temperatura była by 20 stopni. To jest po prostu nie możliwe, bo goście zawsze będą się kręcić, a to na papierosa, a to do toalety,a to się przejść i nie zawsze pamiętają o tym żeby zamknąć drzwi. A taka ilość ludzi tańczących produkuje ogromne ilości ciepła. I jestem nawet zdania, żeby w bardzo ciepłe dni klimatyzację wyłączać a pootwierać okna. Sama ciężko odchorowałam kiedy na jednym weselu siedziałam pod klimatyzacją i kiedy wracałam z parkietu zgrzana i spocona (bo tam klimatyzacja nie dochodziła) wiało mi na plecy mroźne powietrze.
Podsumowując - nie ma lokali idealnych, zawsze coś komuś nie będzie odpowiadać, ale uważam, że Nord jest bardzo dobrym wyborem.
I jeszcze jedno słowo Moniu do Ciebie. Sposób w jaki zacięcie bronisz Norda, niejednokrotnie sprawiając komuś przykrość, jest bardzo dobrą pożywką dla tych, którzy szukają teorii spiskowych na tym forum, że o pewnych firmach na tym forum nie wolno pisać źle. Ja zdaje sobie sprawę z tego że miałaś tam wesele i dla Ciebie jest to najwspanialszy lokal na świecie, ale nie wszystkim musi się tam podobać, maja prawo do wyrażenia swoich opinii i nie trzeba im zarzucać, że nie potrafią czytać ze zrozumieniem.