Dziewczyny niewiem czy moge sie tu reklamowac,ale jestem jak kazda z was uczestniczka tego forum,w maju sie pobieramy
i jakis czas temu przejelismy solarium przy ulicy Mickiewicza na przeciwko restauracji el-grecco,do ktorego was serdecznie zapraszam,mamy lampy spelniajace normy unijne ze wspolczynnikiem rumienia 0,3 wiem ze to groznie brzmi-ale napisze po polsku:)
Jezeli macie problem z opalenizna,czyli opalacie sie glownie na kolor czerwony to naprawde wpadnijcie do nas i sprobujcie nowych lamp,sa to lapmy ktore nie powoduja rumienia skory,nowosc na Polskim rynku od tego roku,solaria jeszcze sie nie przekonaly do nich poniewaz musimy uswiadomic swoich klientow ze 3ba troche dluzej polezec bo minimum 12 minut ale uzykacie naprawde fajna opalenizne,wiekszosc ludzi ktora u nas sprobuje nowych lamp glowne na nie wraca,poniewaz opalenizna jest duzo trwalsza i im dluzej sie lezy tym glebszy braz.Ja np klade sie raz w tyg na 18 minut i mam sliczny brazowy kolor moj Pm tez sie kladzie ale na 15 i tez jest bardzo zadowolony,nie chce was tu nakrecac itd,ale zachecam do sprobowania,jak ktos chce moge podeslac stronke to sobie wiecej poczytacie na ten temat
;DGoraco was zachecam.
Ps Niestety od nowego roku kazde solarium musi miec takie nowe lampy,unia europejska od nas tego wymaga bo jest duzy wspolczynnik zachorowalnosci na czerniaka a te lampy maja promieniowanie duzo mniej szkodliwe niz te "stare" lampy,nowe maja taka moc jak slonce na rowniku o 12 w poludnie-dlatego wydluzony czas opalania.W Niemczech takie lampy sa juz od przeszlo 6 jak nie 10 lat ;)I do nas tez niestety i stety doszlo,ogolnie to jest dobre bo lezac nawet godzine na tym lozku nie ma bata zeby sie spiec na raczysko ;)Ja jestem alergiczka-mam uczulenie na slonko i czesto zdarzaly mi sie poparzenia na solarium jak sobie zle czas opalania dobralam.
Forma tez juz pomalu bedzie przechodzila na te lampy,ale fakt najlepsze solarium w Szczecinie,ja zawsze bylam zadowolona,calkiem fajne ceny i szybka opalenizna-czerwona
Z activa tez dlugo korzystalam,zwlaszcza ze pracowalam na tym samym pietrze :Pi to bylo moje ulubione solarium,fajne wygodne lozka,zawsze ladnie sie opalalam,czesto lampy zmieniali i bylo tanio kiedys 0,80gr fakt ze teraz chyba 1,20 ale uwazam ze warte swojej ceny-zreszta teraz wszystko idzie do gory prad czynsz itd wiec za cos zyc 3ba.
Dobra dobra juz nie zanudzam,3majcie sie laseczki
;)noi zapraszam