Autor Wątek: DOBRE SOLARIUM W SZCZECINIE????  (Przeczytany 59519 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline olenka_x
  • użytkownik
  • **
DOBRE SOLARIUM W SZCZECINIE????
« dnia: 25 Lipca 2007, 11:28 »
Dziewczyny, chciałam sie dowiedzieć czy macie jakieś sprawdzone solarium, tzn.  takie, w którym wiadomo, że lampy są wymieniane?
Ja długi czas chodziłam do galaxy, ale tam można się opalać tylko po wymianie lamp (a nie wymieniają za często), teraz chodzę do sol.  koło FALI, ale to też pozostawia wiele do życzenia.
Macie takie, które możecie polecić????

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Odp: DOBRE SOLARIUM W SZCZECINIE????
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Lipca 2007, 22:18 »
przez kilka lat byłam stala klientka solarium na petli ósemki (  ku słońcu niedaleko  CH ster)..  przy wejściu stoja  2 smoki.. studio fantasy.. ceny umiarkowane i  pamietam, ze  bardzo bardzo dbali o lampy.. wrecz od nich odkupowało  inne lsolarium , bo fantasy wymieniało lampy przed terminem
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Lipca 2007, 22:25 »
Ja mogę polecić solarium na ul. Grzymińskiej  ostatnio było nieczynne, gdyż mieli remont. Przed remontem było jedno łóżko, teraz dokupili drugie.
I bardzo byłam z tego solarium zadowolona, strasznie dużo osób tam chodzi - moim zdaniem warto kawałek się przejechać.
Ja często proszę moje P. żeby właśnie mnie tak zawiózł :)
« Ostatnia zmiana: 8 Lutego 2008, 23:18 wysłana przez ela »

Offline isiaczek
  • entuzjasta
  • data ślubu: Long time ago ;D
« Odpowiedź #3 dnia: 26 Lipca 2007, 08:37 »
A może tak jakieś bliżej centrum? ja mieszkam na Pogodnie i też nie wiem gdzie chodzić.  Help!

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #4 dnia: 26 Lipca 2007, 09:15 »
a ja pracuje na pogodnie

do tego solarium na ku sloncu masz blisko.. oczywiście autkiem ..
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline isiaczek
  • entuzjasta
« Odpowiedź #5 dnia: 26 Lipca 2007, 09:41 »
no właśnie...autkiem. A na Reymonta tez widziałam solarium , za samem Społem , jak się idzie w stronę Ostrawickiej. Może tam pójdę. Tak w ogóle to najpiękniejsza opalenizna to ta nadmorska. Zawsze się opalam na brązowo nad morzem. I to wygląda najbardziej naturalnie, ale cóz ...Szczecin wbrew pozorom nad morzem nie leży...A czy ktos wie na czym polega solarium brązujące? Słyszałam że jest cóś takiego. Czy to jest zdrowsze? Czy taki sam grzyb jak to opalające. No i czy nie jest się pomarańczowym?

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
« Odpowiedź #6 dnia: 26 Lipca 2007, 10:38 »
Ja mogę polecić solarium na ul. Grzymińskiej 32
Ja często proszę moje P. żeby właśnie mnie tak zawiózł :)

Anjuschka to Ty jeżdzisz specjalnie na solarium, która ja mam pod domem (no tzn, muszę zejść całą Grzymińską w dół), a na nie nie chodzę? hihi  ??? :drapanie:

... przed ślubem korzystałam z tuby na solarium na Zawadzkiego.. mają tam kilkanaście łóżek i tubę.. byłam bardzo zadowolona z efektu... no super. ;)  ale trochę mi teraz daleko... więc jeżdżę na Łuczniczą... płacę 60gr za minutę :p mają 3 rodzaje różnych łóżek... też fajnie opala... jedyny minus to taki, ze popołudniami to trzeba się umawiać, bo tam tłum ludzi chodzi... ale tak, to ok ;)

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #7 dnia: 26 Lipca 2007, 10:45 »
a może ktos poleci mi jakies solarium na Prawobrzezu :drapanie:
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline isiaczek
  • entuzjasta
« Odpowiedź #8 dnia: 26 Lipca 2007, 12:19 »
... przed ślubem korzystałam z tuby na solarium na Zawadzkiego.. mają tam kilkanaście łóżek i tubę.. byłam bardzo zadowolona z efektu... no super. ;) 
 A w którym miejscu na Zawadzkiego. Tam mam blisko od domku to może bym zaczęła tam chodzić. A popołudnia bardzo mipasują :-)
Napisane: Lipiec 26, 2007, 12:18:12
Przepraszam cos mi nie wyszło...chciałam zacytować to zdanie o solarium na Zawadzkiego, ale nie umiem...

Offline Madzialena

• maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
« Odpowiedź #9 dnia: 26 Lipca 2007, 12:42 »
musisz nacisnąć "cytuj" w moim wątku, potem ewentualnie wykasować cześc wypowiedzi, której nie potrzebujesz"..

hmm jak to wytłumaczyć... powiem tak
jesli wysiadam z autobusu, który np. 75, który przyjechał od W. Polskiego i zatrzymał się za rondem., to wysiadam i przed sobą mam bloki, a na parterach różne sklepy itp.. idę jakby pod skosem w prawo.. tam jest takie studio fitness czy cos.. na parterze jest solarium... ja polecam tubę, tylko uważaj!! za pierwszym razem 5-7 minut..bo to mocne jest..

Offline isiaczek
  • entuzjasta
« Odpowiedź #10 dnia: 26 Lipca 2007, 13:00 »
A wiesz że tak zrobiłam? Ale przy okazji coś sknociłam i dlatego nie zacytowało. Juz wiem gdzie to solarium. Dzięki i będe uważała. A drogo tam mają?

Offline aniulka2224
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24.09.2005r
« Odpowiedź #11 dnia: 26 Lipca 2007, 13:12 »
sluchajcie, moim zdaniem najlepsze jest solarium na zawadzkiego.
chodzilam tam juz dawno jak jeszcze mieli chyba tylko z 5 lozek, teraz maja chyba z 11 czy 12, niestety ja sie nie moge opalac:(
ale polecam serdecznie to solarium, na prawde mega duzo ludzi sie tam opala, swiadczy o tym przede wszystkim fakt ze z mafszu to czasem ciezko sie tam dostac pomimo ogromnej masy lozek, jezdza tam ludzie nie tylko z zawadzkiego, ale na prawde z calego szczecina,
polecam na prawde goraco. rozmawialam kiedys z wlascicielami i zreszta po mocy lamp widac ze tam wymieniaja szybciej te lampy niz by to trzeba bylo robic, wiec tam zawsze jest pewnosc ze sie czlowiek opali a nie tak jak w niektorych miejscach chodzi sie i chodzi i nic.
wiec powtorze jeszcze raz zr polecam i jeszcze raz polecam!!

aha a jezeli chodzi o ceny to 1.20zl za minute, ale do 12 i przez cala niedziele jest za 1zl, a poza tym tojak sie jest juz takim na prawde stalym klientem to czasem wlasciciel dorzuci moze jakies minutki gratis.:)polecam

Offline mikax
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #12 dnia: 2 Sierpnia 2007, 18:35 »
dobre solarium jest w tesco oraz na śląskiej obok żabki (bliżej placu grund. Na wprost wejścia.

Offline Magda M.
  • uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2006
« Odpowiedź #13 dnia: 2 Sierpnia 2007, 19:39 »
Zdecydowanie solarium na zawadzkiego  :taktak:

Offline Madzialena

• maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
« Odpowiedź #14 dnia: 3 Sierpnia 2007, 10:12 »
isiaczek no niestety normalnie.. czyli 1zł za minutę.. tylko to moje jest takie tanie hhi

NA Zawadzkiego ciężko Ci będzie tak się dostać bez umawiania, no chyba, ze do 15 to wiadomo większe luzy...
ale polecam tam tubę... zdecydowanie częściej jest pusta.. ja się chyba na nią nie umawiałam..
wiesz,.. dziewczyny wygodnickie chciały sobie poleżeć...a tuba moim zdaniem lepiej opala i bardziej równomiernie..

Offline marta082008

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #15 dnia: 13 Stycznia 2008, 22:56 »
Ja polecam solarium w gabinecie kosmetycznym na wyszyńskiego, na dole, niedaleko mostu.  Tam jest też fryzjer i mają taka promocję, że jak się u nich zetniesz czy cokolwiek z włosami zrobisz, albo do kosmetyczki pójdziesz to dostajesz kupon na solarium gratis.  Tam jest tuba.  Wczesniej chodzilam do innego, ale raz poszłam tam do kosmetyczki i jak później się wybrałam na solarium to po 10 minutach wyszłam spalona.  więc lepiej nie brać na pierwszy raz 10 minut.  Dodam jeszcze, że mnie słońce i solarium zazwyczaj nie bierze tak szybko, więc jakie tam lampy były to wole nie myśleć.  Grunt, że mocne:)

Offline mckr

• Małgosia ;-)
  • bywalec
  • data ślubu: 28.06.2008
« Odpowiedź #16 dnia: 14 Stycznia 2008, 12:53 »

Forumko Marto082008 a jak z cenami na wyszynskiego?? Przystepne?? Czy korzystałaś z usług kosmetycznych w owym salnie?? Właśnie poszukuję dobrej kosmetyczki a jeszcze jak maja tak solarek to było by  super!! ;D

Offline marta082008

• Chuck Norris
« Odpowiedź #17 dnia: 14 Stycznia 2008, 15:25 »
Ja właśnie korzystałam tam z takiej promocji, że za 80 zł była wizyta u kosmetyczki-oczyszczanie twarzy, masaż twarzy i dekoltu, maseczka, makijaż i do tego 4 wejścia na solarium. Ale to było jakiś czas temu, więc nie wiem jak jest teraz, a dopiero przed sylwestrem wykorzystałam solarium, ale oni cały czas mają jakieś promocje. A jak szukasz kosmetyczki to sobie poczytaj jeszcze na forum bo strasznie dużo watków na ten temat mamy. Buziaki

Offline Olaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #18 dnia: 14 Stycznia 2008, 15:27 »
Zdecydowanie solarium na zawadzkiego  :taktak:

Zgodzę się, w Formie :D
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline mckr

• Małgosia ;-)
  • bywalec
« Odpowiedź #19 dnia: 14 Stycznia 2008, 15:32 »
 Marto082008 a dokładniej możesz podać o który to salon chodzi, bo szukałam ale są 3 na wyszyńskiego ::) co swiadczą usługi fryzjersko- kosmetyczne

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #20 dnia: 15 Stycznia 2008, 15:13 »
No właśnie, ja tez jestem ciekawa :) po której stronie na Wyszyńskiego? Tej co stare nowe miasto?

Offline mckr

• Małgosia ;-)
  • bywalec
« Odpowiedź #21 dnia: 15 Stycznia 2008, 15:27 »
 ja dziś z kontaktowałam się z tym salonem i umówiłam się na oczyszczanie twarzy i solarek. Jak będę juz po wizycie to napiszę czy warto. Ale mam nadziej, że tak. Ceny mają przystepne.

Anjuschka ten salonik jest w kierunku ul grodzkiej (coś koło tego) ;)

Offline marta082008

• Chuck Norris
« Odpowiedź #22 dnia: 15 Stycznia 2008, 16:49 »
Jak stoisz tyłem do mostu to po prawej stronie, to jest salon zaraz niedaleko przystanku. Widać tam napis fioletowy (męskie imię:). Pozdrawiam

Offline marta082008

• Chuck Norris
« Odpowiedź #23 dnia: 15 Stycznia 2008, 17:03 »
A tu Wam wklejam link z adresem i telefonem, choć trochę wysiłku trzeba będzie w łożyć w odszukanie tego właściwego.

Proszę takie rzeczy podawać na Pw :) Bo to takie ładne obejscie "reklamy" ;)

Przypominam, że nazwa owego salonu to imię męskie, salon znajduje się na wyszyńskiego, a na tej stronce jest szósty wymieniony, tyle, że po prawej stronie. (Kurcze, jak w krzyżówce ??? ;)).
« Ostatnia zmiana: 15 Stycznia 2008, 22:25 wysłana przez ela »

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
Gabriel?
« Odpowiedź #24 dnia: 15 Stycznia 2008, 18:53 »
Chodzi o GABRIELA? Wyjrzałam przez okno i jest akurat naprzeciwko moich okien.

Offline mckr

• Małgosia ;-)
  • bywalec
« Odpowiedź #25 dnia: 15 Stycznia 2008, 19:07 »
Tak

Offline marta082008

• Chuck Norris
« Odpowiedź #26 dnia: 15 Stycznia 2008, 22:11 »
Ooo, i nie wypikali Cię z tym Gabrielem? Mnie już kilka razy wypikali, więc dla pewności nie używam adresów ani nazw. No proszę, widać mam pecha, albo jestem pod pilną obserwacją moderatorów:)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #27 dnia: 16 Stycznia 2008, 19:33 »
No ja się często zastanawiałam czy do tego salonu iść bo promocje naprawdę mają fajne.

generalnie na temat kosmetyczek tam nic nie słyszałam, jedynie tylko słyszałam o fryzjerze, że jak mają te promocje z szyby to robią jakimis kosmetykami takimi z niskiej półki które samemu można kupić w saklepie a nie żadnymi profesjonalnymi. Na ile to prawda to nie wiem, ale słyszałam to od dziewczyny która tam pracowała.

No, ale na kosmetyczkę to chętnie bym się skusiła :)

Offline marta082008

• Chuck Norris
« Odpowiedź #28 dnia: 16 Stycznia 2008, 19:44 »
Wiecie jak to jest z kosmetyczkami, ja jeszcze nie trafiłam na taki zabieg żeby rzeczywiście był jakiś super efekt, może dlatego, że mam ładną cerę i wszyscy mi mówią, że mi to wcale nie potrzebne. Ale jednak czasem miło o siebie zadbać. Powiem tylko tyle, że na taki zabieg na jakim ja byłam to warto pójść nie bacząc na efekty i kosmetyki. Czułam się jak księżniczka, Pani cały czas biegała, żeby mi ciepło było i wygodnie, no i ten masaż... Z resztą cały zabieg był przyjemny. Ja sobie chwalę ten gabinet własnie za to.

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #29 dnia: 5 Lutego 2008, 09:10 »
kurcze tak zachecacie moze skusze sie n asolarium na zawadzkiego
ja swego czasu chodzilam do carrefoura - i na tube i polezec i bylo ok - lampy mocne  ;D
a teraz przewaznie chodze na pomorzany przy pizzeri Pepe to chyba na powstancow wielkopolskich przy skrecie w milczanska (do tesco, media)  ;D kiedys chodzilam tam regularnie i bylo ok a od jakiegos czasu maja mocne lampy wiec musze zmniejszac dawke  8)

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #30 dnia: 5 Lutego 2008, 09:12 »
a swoja droga jak mieszkalam przy tym przy pizerri pepe to chodzilam na witkiewicza - mialam karnet, a teraz mieszkam 2 kroki od witkiewicza to jezdze na pomorzany  ::) ::)

Offline rudzia30
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #31 dnia: 7 Lutego 2008, 16:03 »
NAJLEPSZE SOLARIUM JEST W GALAXY !!!
LAMPY Są CZęSTOW WYMIENIANE, JAK KTOś TAM CHODZIł TO NIECH NIE GADA GłUPOT !!!

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #32 dnia: 8 Lutego 2008, 23:28 »
rudzia30   o jakie ci chodzi bzdury ?
Wiadomo że zawsze solarium jest najlepsze jak są swieżo wymienione lampy . I zawsze można po opaleniznie to zauważyc .
A raczej tak nie przestrzegają czasu działania lamp .
Kiedys spotkałam się  nawet z tym ze jak wymieniali lampy to wymienili co 2 aby zaoszczedzic  ::) Ja poprostu miałam pasy na plecach a Pani mi wciskała kit , ze to  moja wina bo sie nie ruszłam podczas opalania  ;D ;D ;D ;D

....kiedyś , pare lat temu krążyła po necie strona z ukrytymi kamerami w solarium w Szczecinie....
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #33 dnia: 9 Lutego 2008, 12:11 »

....kiedyś , pare lat temu krążyła po necie strona z ukrytymi kamerami w solarium w Szczecinie....

o jaaaa   ???

Offline marta082008

• Chuck Norris
« Odpowiedź #34 dnia: 9 Lutego 2008, 12:21 »
Wrzućcie link, może sie któraś z nas na tym filmiku pozna...? To by było straszne.  :pogrzeb:

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #35 dnia: 9 Lutego 2008, 14:56 »
Nie to było pare lat temu i w dodatku było na żywo . Chociaż pewnie i tak gdzieś na necie są filmiki z solariów  :-\
Teraz się tym nie przejmuję , ale wtedy przestałam na jakiś rok się opalac . Teraz zawsze ogladam łóżko zanim wejde ! W nogach i w głowie !
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Edzia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.07.2008
« Odpowiedź #36 dnia: 9 Lutego 2008, 21:59 »
a ja polecam solarium na bolesława śmiałego, pod klonem i na getta warszawskiego na odcinku pomiedzy woj. pol a piastow, zaraz po lewej.

Znam straszną historię, która się wydarzyła w solarium. Nigdy bym w nią nie uwierzyła, gdybym jej nie słyszała od mojej best kumpeli.

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #37 dnia: 9 Lutego 2008, 22:54 »
A jaką ?
Ja zawsze jak się opalam to mam jakieś dziwne shizy  ::) że się zarwe i wpadne na rozgrzane lampy....że łóżko sie nie otworzy...itd...
Ostatnio mnie prąd kopną bo majstrowałam przy radiu które nie grało  :-\  już do końca sie bałam...

Offline Edzia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #38 dnia: 9 Lutego 2008, 22:59 »
ja jak leżę, to wyobrażam sobie że za chwile wszystkie lampy wybuchną i szkło posypie sie na moją gołą skórę, mimo plastikowej osłony. Ona też wybuchnie ;D
A historia związana jest z oddawaniem potrzeby fizjologicznej (nr2 ;)) w kabinie. Straszne!

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #39 dnia: 9 Lutego 2008, 23:02 »
Ale , że co  ?  ::) hmmmm

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #40 dnia: 9 Lutego 2008, 23:02 »
A myślałam, że to tylko ja jestem taka dziwna... ja mam straszne schizy... a pod koniec to tak mi serce wali, ze strachu, że masakra :P

Co do tej opisanej sytuacji... o matko...

Offline Olaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #41 dnia: 9 Lutego 2008, 23:04 »
Nie oglądajcie Final Destination 3 :D
Nie czytam Was, bo już więcej na solara nie pójdę ;D
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #42 dnia: 9 Lutego 2008, 23:07 »
Ja nie raz sobie wyobrażałam siebie własnie tak jak w scenie w "oszukać przeznaczenie"

Nie jedna osoba ma trzaski podczas opalania !
Zresztą nie tylko podczas opalania :) Ja czesto jak jestem sama w domu to se obmyslam plan ucieczki lub schowania się na strych jak by mnie ktoś napadł.....eeeee to są opowiesci na inny Temat "nasze schizy" :)
Zakładamy tak dla smiechu ?

Offline Edzia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #43 dnia: 9 Lutego 2008, 23:08 »
hehe, a w "koszmar minionego lata", też cos było z solarką zamknietą i chyba w parodii "krzyku" . U mnia to normalka, mam straszną klaustrofobię, przy ogladaniu w tv czegokolwiek zw. z jaskiniami, zaczynam się dusić. Do wieliczki bym nie pojechała:)

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #44 dnia: 9 Lutego 2008, 23:11 »
aaa i zawsze nasłuchuje jak łóżko strzela...wiadomo że jak si rozgrzewa to strzela...a ja panikuje że pęka pod mym ciężarem  ;D
Boże ale kobiety są ppkręcone ! Zawsze muszą sobie życie utrudniać schizami....

Wiem o czym mówisz...przeciskanie się przez ciasne jaskinie , korytarze....masakra

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #45 dnia: 9 Lutego 2008, 23:25 »
No właśnie, to wszystko przez film oszukać przeznaczenie... od tego zaczęły się moje schizy z solarium...

A strzelające łóżko.. też znam...

A ja na dodatek, jak mnie coś na solarium zapiecze, zaswędzi, to mam wrażenie, że mi skóra złazi... bo się spaliła :)

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #46 dnia: 9 Lutego 2008, 23:28 »

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #47 dnia: 19 Lutego 2008, 10:36 »
ja wczoraj bylam na witkiewicza - polecam po raz pierwszy od x czasu poszlam na 10 minut i sie nie spalilam tylko mam lekka opalenizne - no a przy okazji jak lozko sie wlaczylo z hukiem to chcialam uciekac i juz pozalowalam tych 10 minut - i trzaskalo - eh rozne mam schizy a o kamerze w solarium slyszalam swego czasu bylo o tym bardzo glosno... ;D

Offline diunia

• bywalec
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #48 dnia: 1 Marca 2008, 17:36 »
Ja mogę polecić solarium na Reduty Ordona.  Mają tam moim zdaniem bardzo dobrą tubę.  O tym,ze jestem zadowolona niech świadczy fakt,  ze na to solarium przyjeżdzam aż z Prawobrzeża  ;)

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #49 dnia: 9 Marca 2008, 17:51 »
ja polecam solarium nam drogeria "maczek" kolo medicusa cene sa niskie 70gr minuta a w weekend 50gr a tuba min 1zl a w weekedn 70gr ale z czystym sumeiniem moge poelcic to solarium ja osobiscie chodze tam juz od 1,5roku i jestem zadowolona bo nawet po 10min widac juz opalenizne

Offline mckr

• Małgosia ;-)
  • bywalec
« Odpowiedź #50 dnia: 11 Marca 2008, 13:42 »
 hej justyna85 czy mogę prosic namiary na priv :wink:

Offline mckr

• Małgosia ;-)
  • bywalec
« Odpowiedź #51 dnia: 12 Marca 2008, 09:20 »
justyna85 ślicznie dziękuję  :skacza:

Offline justyna85

• Chuck Norris
« Odpowiedź #52 dnia: 12 Marca 2008, 15:04 »
nie ma za co :)

Offline aneczka 2008

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 5.07.2008
« Odpowiedź #53 dnia: 14 Marca 2008, 08:27 »
Nie wiem czy już ktoś polecał, ale ja polecam solarium w KUPCU 0,80 za min. ale nie tuba (stojące) tylko leżące jest lepsze.

Offline aneczka 2008

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 5.07.2008
« Odpowiedź #54 dnia: 14 Marca 2008, 08:28 »
a i chodzi mi o to co należy do Activ'a

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 24.05.2008
« Odpowiedź #55 dnia: 14 Marca 2008, 14:05 »
Dobre jest również należące do Activ'a ale przy Kołłątaja na Kilińskiego. Tam są dwa leżące, nie ma niestety tuby...

Offline margolka5

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2008.06.21
« Odpowiedź #56 dnia: 31 Marca 2008, 20:45 »
ja chodze też na Pogodnie.  Na Mickiewicza, koło byłego komisariatu na przeciwko restauracji El Greco.  Mają świetne lampy i wiem że czesto wymieniają.  Po 10 minutach już widać efekt i dobrze doradzają.  I kosmetyki  tanie do opalania.
Pozdrawiam
Gosia

Offline JustynkaK
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.04.2008
« Odpowiedź #57 dnia: 11 Kwietnia 2008, 15:02 »
Polecam Studio Artis.  Lampy  brązujące, opalające odrazu na brązowo, nia ma ryzyka czerwonej opalenizny.

Offline kami_ii
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2007.09.21
« Odpowiedź #58 dnia: 30 Kwietnia 2008, 14:46 »
polecam solarium na zawadzkiego i przy ul.  boh.  warszawy

Offline margolka5

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2008.06.21
« Odpowiedź #59 dnia: 4 Maja 2008, 21:49 »
Dziewczyny
A gdzie jest dobre solarium ale tuba bo mam zawsze białe pod pachami i po szyją a to na weselu  wykluczone :) Jetem ze Szczecina i mieszkam na Książąt Pomorskich , może gdzieś tu w okolicach.
Pozdrawiam

Offline marta082008

• Chuck Norris
« Odpowiedź #60 dnia: 5 Maja 2008, 15:54 »
Ja polecam w gabrielu na wyszyńskiego

Offline nati024
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.07.07
« Odpowiedź #61 dnia: 27 Listopada 2008, 21:54 »
A ja słyszałam że mają otworzyć solarium w tym nowym centrum handlowym stara cegielnia.  W końcu może będzie jakieś porządne z dobrymi lampami bo co z tego że płaci się 60gr za minutę jeśli trzeba dwa razy dłużej leżeć.  A obok ma być studio kosmetyczne -trzeba przetestować :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #62 dnia: 30 Marca 2009, 12:46 »
Odświeżę trochę ;)

A dziewczynki co powiecie o solarium w Kupcu? tym koło Activa??

Pozdrawiam

Offline Agnieszka_J

• entuzjasta
  • data ślubu: 16-17.08.2008 :)
« Odpowiedź #63 dnia: 30 Marca 2009, 16:54 »
ja chodziłam tam na tubę i bardzo polecam, jeśli oczywiście chodzi o to większe solarium n aprzeciwko normalnych schodów, bo to mniejsze chyba z 3 łóżkami to tak średnio byłam zadowolona

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #64 dnia: 30 Marca 2009, 19:52 »
Agnieszka_J tak, chodzi mi o to większe solarium naprzeciwko Activa ;)
Duży wybor łóżek, no i ceny przystępne :D również polecam.
Pozdrawiam

Offline Agnieszka_J

• entuzjasta
  • data ślubu: 16-17.08.2008 :)
« Odpowiedź #65 dnia: 30 Marca 2009, 21:28 »
tak to polecam, ja korzystałam z tego solarium, konkretnie tylko z tuby, ale byłam bardzo, bardzo zadowolona i ceny były bardzo ok

Offline kitty83
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: NIGDY:)
« Odpowiedź #66 dnia: 30 Maja 2009, 21:12 »
ja napewno nie polecam solarium sun inn 
« Ostatnia zmiana: 31 Maja 2009, 22:02 wysłana przez liliann »

Offline justyna85

• Chuck Norris
« Odpowiedź #67 dnia: 5 Czerwca 2009, 20:40 »
o ta solarium activa jest naprawde bardzo dobre polecam

Offline kaska 123
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #68 dnia: 12 Września 2010, 19:56 »
Najlepsza SOLKA jest na Jagiellońskiej róg Bolesława Śmiałego-POD KLONEM! To chyba najstarsze solarium w mieście,lampy są zawsze świeże ,jest długo czynne nawet w niektóre święta!przed Sylwestrem opalałam się tam o północy:) Szczerze polecam

Offline ellie
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #69 dnia: 13 Września 2010, 21:12 »
chodziłam kiedyś do solarium Pod Klonem,miałam wtedy  po drodze   z pracy,  lampy mieli rewelacyjne,mam nadzieję że do dziś trzymają poziom

Offline ellie
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #70 dnia: 13 Września 2010, 21:15 »
A ja słyszałam że mają otworzyć solarium w tym nowym centrum handlowym stara cegielnia.  W końcu może będzie jakieś porządne z dobrymi lampami bo co z tego że płaci się 60gr za minutę jeśli trzeba dwa razy dłużej leżeć.  A obok ma być studio kosmetyczne -trzeba przetestować :)
te 60 gr za minutę to nawet nie warto płacić,odkupują używane lampy od innego solarium,a potem skutki takie , że jest poparzone ciało ,szkoda zdrowia

Offline Myszuś

• zapaleniec
  • data ślubu: 30.04.2011
« Odpowiedź #71 dnia: 15 Września 2010, 08:55 »
dziewczyny a jakie solarium polecacie na pogodnie?? okolice ul.santocka, jana bosko itp..... bo byc może niedługo będziemy tam mieszkac a przed ślubem też chcę troche odśiweżyc kolor...... a fajnie by było miec coś w pobliżu.....

Offline aduszka

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #72 dnia: 22 Września 2010, 14:50 »
Polecam opaleniznę z Dermedica adres to chyba Pocztowa, zawsze jest długotrwały efekt!

« Ostatnia zmiana: 12 Października 2011, 15:12 wysłana przez liliann »

Offline fkmar

• Cleo&LeoFOREVER
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 17/06/2011
« Odpowiedź #73 dnia: 15 Października 2010, 22:55 »
na zawdzkiego jest mega dobre solarium!!!! teraz jednak zmienialm miejsce zamieszkania i jest mi tam daleko, ale znalazlam nawet lepsze tylko mniejsze nazywa sie PREDULIUM jest nowe razem z salonem kostemtycznym przy szosie polskiej

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #74 dnia: 15 Października 2010, 23:57 »
...myślałam, że solar to przeżytek, ale widzę, że jeszcze wątek nie umarł  ;D ;D

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
« Odpowiedź #75 dnia: 3 Listopada 2010, 01:46 »
Dziewczyny niewiem czy moge sie tu reklamowac,ale jestem jak kazda z was uczestniczka tego forum,w maju sie pobieramy ;) i jakis czas temu przejelismy solarium przy ulicy Mickiewicza  na przeciwko restauracji el-grecco,do ktorego was serdecznie zapraszam,mamy lampy spelniajace normy unijne ze wspolczynnikiem rumienia 0,3 wiem ze to groznie brzmi-ale napisze po polsku:)
Jezeli macie problem z opalenizna,czyli opalacie sie glownie na kolor czerwony to naprawde wpadnijcie do nas i sprobujcie nowych lamp,sa to lapmy ktore nie powoduja rumienia skory,nowosc na Polskim rynku od tego roku,solaria jeszcze sie nie przekonaly do nich poniewaz musimy uswiadomic swoich klientow ze 3ba troche dluzej polezec bo minimum 12 minut ale uzykacie naprawde fajna opalenizne,wiekszosc ludzi ktora u nas sprobuje nowych lamp glowne na nie  wraca,poniewaz opalenizna jest duzo trwalsza i im dluzej sie lezy tym glebszy braz.Ja np klade sie raz w tyg na 18 minut i mam sliczny brazowy kolor moj Pm tez sie kladzie ale na 15 i tez  jest bardzo zadowolony,nie chce was tu nakrecac itd,ale zachecam do sprobowania,jak ktos chce moge podeslac stronke to sobie wiecej poczytacie na ten temat ;D ;DGoraco was zachecam.

Ps Niestety od nowego roku kazde solarium musi miec takie nowe lampy,unia europejska od nas tego wymaga bo jest duzy wspolczynnik zachorowalnosci na czerniaka a te lampy maja promieniowanie duzo mniej szkodliwe niz te "stare" lampy,nowe maja taka moc jak slonce na rowniku o 12 w poludnie-dlatego wydluzony czas opalania.W Niemczech takie lampy sa juz od przeszlo 6 jak nie 10 lat ;)I do nas tez niestety i stety doszlo,ogolnie to jest dobre bo lezac nawet godzine na tym lozku nie ma bata zeby sie spiec na raczysko ;)Ja jestem alergiczka-mam uczulenie na slonko i czesto zdarzaly mi sie poparzenia na solarium jak sobie zle czas opalania dobralam.

Forma tez juz pomalu bedzie przechodzila na te lampy,ale fakt najlepsze solarium w Szczecinie,ja zawsze bylam zadowolona,calkiem fajne ceny i szybka opalenizna-czerwona :P Z activa tez dlugo korzystalam,zwlaszcza ze pracowalam na tym samym pietrze :Pi to bylo moje ulubione solarium,fajne wygodne lozka,zawsze ladnie sie opalalam,czesto lampy zmieniali i bylo tanio kiedys 0,80gr fakt ze teraz chyba 1,20 ale uwazam ze warte swojej ceny-zreszta teraz wszystko idzie do gory prad czynsz itd wiec za cos zyc 3ba. ;) ;)

Dobra dobra juz nie zanudzam,3majcie sie laseczki ;) ;)noi zapraszam :)
:*:*:*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #76 dnia: 3 Listopada 2010, 11:35 »
Paulincia, wielkie dzięki za wyjaśnienie o co chodzi z tymi nowymi lampami!!
Bardzo przydatne info :-*

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
« Odpowiedź #77 dnia: 3 Listopada 2010, 12:28 »
Ciesze sie Agatko ze pomoglam ;)
:*:*:*

Offline kamilka149
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.08.2011
« Odpowiedź #78 dnia: 3 Listopada 2010, 14:35 »
Solarium na Zawadzkiego polecam serdecznie miła obsługa dużo łóżek i efekt opalania gwarantowany. )

Offline 01bonita

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #79 dnia: 13 Listopada 2010, 11:52 »
również polecam solarium na zawadzkiego, tam gdzie "forma"

najlepsze w szczecinie

Offline CooLToscA
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.03.2010/21.05.2011
« Odpowiedź #80 dnia: 6 Grudnia 2010, 11:19 »
Na Gumieńcach polecam Sun Studio na Hrubieszowskiej a w centrum dobre solarium jest w Baltice, często mają promocje jakieś więc drogo nie jest.

Offline xenia_25
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.12.2010
« Odpowiedź #81 dnia: 6 Grudnia 2010, 19:26 »
ja również polecam na Zawadzkiego

Offline aduszka

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #82 dnia: 12 Października 2011, 10:52 »
Oprócz wspomnianej Dermedici polecam także nieduży punkt na Śląskiej.  Mają przystępne ceny a opalenizna jest naprawdę super,s szczególnie po tubie.

« Ostatnia zmiana: 12 Października 2011, 15:10 wysłana przez liliann »

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #83 dnia: 30 Grudnia 2011, 16:57 »
Ja chodzę bardzo rzadko ale jak ktoś chciałby skorzystać z solarium na prawobrzeżu to ja polecam SOLR-Studio na Rydla, jest świetne!

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #84 dnia: 30 Grudnia 2011, 17:04 »
SOLAR-Studio.

Offline wildtiger1
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #85 dnia: 13 Maja 2013, 12:06 »
Forma na Zawadzkiego

Offline pauoga
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25,11,2013
« Odpowiedź #86 dnia: 29 Sierpnia 2013, 19:48 »
Dla mnie najlepsze solarium jest na Emilii Plater STUDIO SOLARIUM.  Małe, ale czysto jest i komfortowo i nowoczesne łóżka.

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #87 dnia: 15 Października 2015, 19:24 »
dziewczyny co polecane jest obecnie?

Offline Paula8394
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.07.2016
  • Ślub w: Szczecin
« Odpowiedź #88 dnia: 24 Grudnia 2015, 00:02 »
Ja osobiście polecam Solarium na Wyzwolenia 119, jest tu już od 18 lat... to chyba o czymś świadczy :) Obsługa miła i zawsze pomoże na ile minutek pójść a i czesto sa wymieniane lampy na nowe z tego co wiem... nie znalazłam lepszego solarium w szczecinie ;D