Autor Wątek: Fotograf, kamerzysta  (Przeczytany 38661 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline piekna1
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.06.2012
Odp: Fotograf, kamerzysta
« Odpowiedź #30 dnia: 27 Sierpnia 2012, 14:52 »
Witam,
co do kamerzysty nie polecam P.  Cyparskiego "dziunka".  dość ze robi zamieszanie  to na dodatek długo się czeka na  materiał z uroczystości i wesela- w jakości nie zbyt dobrej.  jeszcze jedna rzecz pieniążki trzeba płacić po weselu, a nie przy obiorze płytki i zdjęć.  trzeba uzbroić się w cierpliwość.  może lepiej niech się zajmie reporterstwem w TV, dziesięć srok za ogon nikt nie złapał. pzdr

Offline Agni167
  • nowicjusz
  • *
  • Ślub w: Rzeszów
« Odpowiedź #31 dnia: 15 Listopada 2015, 18:10 »
Ech, co to podkarpackie tak milczy? :< Odświeżam kolejny już temat ;) Jestem obecnie na etapie poszukiwań fotografa, najlepiej z okolic Rzeszowa, bo ślub w Rzeszowie, w sierpniu. Zaintrygowała mnie opcja sciągania fotografa z drugiego końca Polski: czy oni nie policzą za to sobie więcej pieniążków?
Z "naszego" podwórka spodobał mi się pan Gąsiorowski. Planuję wesele w takim nieco starodawnym stylu i bardzo spodobało mi się kilka zdjęć na jego stronie internetowej , bo ma w swoim portfolio m.in. własnie takie fajnie wystylizowane. Powiedziałabym, że są w moim stylu. I teraz standardowe pytanie: czy ktoś korzystał już z jego usług i mogłby się podzielić dświadczeniami?
« Ostatnia zmiana: 15 Listopada 2015, 18:50 wysłana przez zibi »

Offline Juliett27
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.07.2015
« Odpowiedź #32 dnia: 20 Listopada 2015, 00:46 »
Z "naszego" podwórka spodobał mi się pan Gąsiorowski.
Potwierdzam, robił zdjecia na moim ślubie i teraz dumnie wiszą oprawione w ramki  ::) Następna sesja jak już doczekamy się maluszka!
« Ostatnia zmiana: 20 Listopada 2015, 10:30 wysłana przez zibi »

Offline Michalina07
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.07.2017
« Odpowiedź #33 dnia: 1 Grudnia 2016, 11:03 »
Dawno nikt nie pisał tu, ale chcę polecić dobrego fotografa.
Będzie robić mi zdjęcia na weselu.
photographer - Svitlana Kvit