Autor Wątek: Wesele w Pałacu Rzeszów  (Przeczytany 5211 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline juliaostrowska
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.06.2015
Wesele w Pałacu Rzeszów
« dnia: 2 Lutego 2015, 15:14 »
Witam wszystkich przygotowujących się do wesela.  Od dawna śledze nowe wątki na tym portalu, zaczynałam początkiem roku 2014 kiedy to ja szukałam sale, orkiestry . . .  na wesele właśnie między innymi tutaj:) Teraz jestem na etapie czytania o urlopie macierzyńskim :)
Ale naszła mnie ochota podzielić się swoim doświadczeniem.  Może komuś pomogę w wyborze. 
mieliśmy wesele W Dworze Ostoya a dokładnie w dużym budynku na terenie Dworu w Hotelu Pałac.  Znajduje sie on w Jasionce, koło Rzeszowa.  Bardzo cudowne wspomnienia.  Naprawdę piękny zielony teren, plac zabaw dla dzieci, jeżeli chodzi o samą imprezę to wszystko było tak jak to sobie wymarzyłam.  Bardzo sie wszystkim przejmowałam i myślałam że zapomnę po co tam jestem)) i bedę tylko pilnować czy wszystko idzie jak trzeba, ale bardzo myliłam się.  Obsługa świetna, wszystko zorganizowane.  Czułam że to był właśnie ten mój najlepszy dzień w życiu. 
Pozdrawiam czytelników a szukającym salę polecam Hotel Pałac:)

Offline Marzena85
  • nowicjusz
  • *
Odp: Wesele w Pałacu Rzeszów
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Kwietnia 2015, 19:07 »
Pozwolę sobie dołączyć do wątku :)

Również słyszałam tylko i wyłącznie bardzo dobre opinie o Hotelu Pałacu.  Kilka znajomych miało tam swoje wesela i każda była zachwycona.  Zresztą sama byłam tam na weselu kuzynki i od razu wiedziałam, że moje tez musi odbyć właśnie w pałacu ;D.  Ale ciekawa jestem jakie są wymarzone typy innych dziewczyn z Rzeszowa i okolic?

Pozdrawiam.

Offline Michalina07
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.07.2017
  • Ślub w: Rzeszów
Odp: Wesele w Pałacu Rzeszów
« Odpowiedź #2 dnia: 6 Grudnia 2016, 10:17 »
Moja koleżanka miała swoje wesele koło Jarosławia, w hotelu Bacówka Radawa SPA.
Ja też myślę o tym lokale. Zdjęcia wyglądają ładnie ;)

P.S. Napisałam nie w ten wątek. Bardzo przepraszam.
Nie wiem jak usunąć wiadomość i zamieścić w prawidłowym wątku.
« Ostatnia zmiana: 6 Grudnia 2016, 10:27 wysłana przez Michalina07 »