Laski, wiecie gdzieś w/jak zgłosić podejrzenie palenia w piecu jakimś świństwem? To ja Policję czy gdzie? We wsi nie ma straży miejskiej?
Dziewczyny mój teść jest po udarze. Musimy mu znaleźć oddział rehabilitacji jak najszybciej. W Gorzowie zamknęli (pewnie przez covid) Międzyrzecz, Choszczno brak miejsc. Szpital sie nie kwapi szukać dalej. Gdzie szukać pomocy?? Może ktoś ma namiary na jakąś placówkę nfz?? Może być poznań, czy szczecin i okolice. Bez znaczenia lokalizacja.
Ja też zastanawiam się nad ta mata tylko zastanawiałam się jak wybrać żeby ta od chinczyka była ok
Mam całkiem podobna mate ale z Amazona.. chyba trochę inaczej ułożone są te 'listki'.. może mam gorsza podróbkę bo jak dla mnie to szału nie ma. Boli jak się na tym staje/kładzie.. Czy u Ciebie to jest taki twardy plastik? Czy trochę gumowane te kwiatki?
Ja już nawet jak się kładę to nie czuję bólu...i w sumie nie wiem czy to dobrze
Elemelka tez to.slyszalam....ale jakos. Mam wrazenie ze to.... Ehhh kierowca jechal rozpedzony i nie wiem xzy hamowal czy cos zawiodlo ale mam jakieś dziwme mysli w zwiazku z tym wypadkiem.
Dziewczyny, usłyszałam teraz o tym wypadku w Dziwnowie. Jakoś mnie to sieklo. Cała rodzina. Boże. Nigdy nie wiesz co Cię spotka taka tragedia