więc przymiarki suknie------ gdy poszłam do salonu to wiedziąłam ze chce przymierzyc suknie agnes no i gorset i dół czyli dwuczęscowa dól podpinany baardzo szeoki i bez trenu. w pierwszym salonie 1 suknie( to suknia sincerity lub la sposa sama nie wiem(wszystkie jakie przymierzałam to chyba z tych firm ) pierwsza cała koronkowa bez rękawków i z dłuugim trenem a i ecri. no i powiem ze suknia tak mi się podoba ale wygladam bosko, suuper, i ta koronka. kolejne tez były z trenami tylko albo miały tylko góre koronki albo była zapinana na szyje z koronka(ale mnie drapała) hi hi wszystkie ecri i pani dała mi biała z koronka i szok strasznie wyglądałam nie wiem czy to ta biel mi nie pasuje (tak pani twierdzi z salonu) czy złe oświetlenie czy co???
no więc najlepsza była ta pierwsza.
potem drugi salon i chciałam zobaczyć te suknie kóre juz mam z internetu sciagnięte i szok w rzeczywistości sa straszne nawet kolor ecri okazał sie ciemnym złotem . i tu przymierzyłam suknie dwuczęsciowa i powiem wam że wygoda suuuper w porównaniu z tym trenem ale jakos tak dziwnie wygladalam a i była biała, ale wygoda i tu +, a potem koeljna ecri a koronka i mały rekawek nie to nie to ja musze bez żadnych rękawów.
podsumowujac , jestem wysoka 173 cm. wzrostu i te bardzo szerokie na dole nie pasuja do mnie (-) ale sa wygodne bo dwuczęściowe(+), zawsze marzyłam o białej a ładnie mi w ecri (- +), chciałam z koronka no i mi pasuje (+).
i juz sama nic nie wiem