Wakacje jeszcze nie uslalone , mam tylko termin wolnego w szkole.
Kurcze , pisalam wczesniej ze Viki ma problemy ze skora , lekarze na poczatku mowili ze jest delikatna i to przejdzie , dostawala kremy z kortyzonem , no i okazalo sie ze to byl zly trop.
Dwa dni temu tak ja wywalilo ze miala az plamy , ciagle sie drapala , w nocy nie mogla spac , mimo kremow wszystko ja swedzialo , wiec poszlam wczoraj do lekarza , sprawdzili wszystko pod lupa , no i wyszlo ze mala ma atopowe zapalenie skory
Dostalismy nowy krem , mam nadzieje ze jej pomoze , bo biedna cale raczki , nozki ma wywalone , nawet na lewym policzku zaatakowalo .
Jak nie urok to s.....
Pogoda u nas piekna , dzieci prawie cale dnie na dworze , nie przeszkadza im upal i ta dusznosc powietzra ,w przeciwienstwie ze do mnie .
No tak zdjecia z komuni wkleje niedlugo , oczywiscie jak bylam w kosciele , dzieci staly na koncu kosciola , zespol gral piekna muzyke , a ja sie rozkleilam , nie moglam sie powstrzymac , strasznie to bylo wzruszajace , dobrze ze mialam chusteczki ze soba

I jak zdjecia ogladalam to to samo , strasznie ckliwa jestem

No ale komunia jest raz w zyciu , i Bartek wydal mi sie juz taki duzy , kiedy to zlecialo

Zebralam dupke , i przeszlam na diete

Mam nadzieje ze szybko jakies efekty zobacze , za kilka dni przyjedzie moj rower to juz bede mega szczesliwa