Autor Wątek: Przymierzanie sukni - jak się przygotować  (Przeczytany 31054 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline czarnulka1984

• nowicjusz
  • *
Przymierzanie sukni - jak się przygotować
« Odpowiedź #60 dnia: 2 Sierpnia 2006, 13:59 »
Witajcie dziewczyny nie wiem czy jestem tu w temacie ale generalnie mam pytanie do beth bo widze ze bedziesz miala Galaxy cudo nad cudami przynajmniej dla mnie. Jaki jest teraz koszt tej sukieneczki i gdzie ją zakupilas? A moze bedziesz chciala sprzedac tylko nie wiem jakie masz wymiary?? pozdrawiam

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #61 dnia: 6 Września 2006, 19:53 »
Ja na szczescie trafilam na dobry salon w Szczecinie, zreszta chwalony na forum nie raz. Jest to pierwszy i ostatni salon do jakiego sie wybralam, bo z miejsca przywitano mnie cieplo i milo :) Bardzo podoba mi sie podejscie sprzedawcow i szefowej - niewazne jaka suknie i za ile sie kupuje (czy wypozycza) - nawet jesli jest to suknia najtansza ich zadaniem jest tak wszytsko zrobic by klientka czula sie swietnie i zeby wygladala jak w najlepszej sukni na swiecie. To jest to. Z mierzeniem tez nie ma problemow - przeciez nie kupisz sukni jesli nie nalozych kilkunastu by sprawdzic w czym jest najlepiej :)

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #62 dnia: 10 Września 2006, 15:15 »
Cytat: "czarnulka1984"
ale generalnie mam pytanie do beth bo widze ze bedziesz miala Galaxy cudo nad cudami przynajmniej dla mnie. Jaki jest teraz koszt tej sukieneczki i gdzie ją zakupilas?

Co prawda to nie do mnie pytanko, ale mogę pomóc przecież :) Ja również będę miała tę samą suknię co Beth. Cena w Szczecinie to 2600zł + 140 welon. Pozdrawiam :)

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #63 dnia: 10 Września 2006, 18:27 »
Cytat: "czarnulka1984"
do beth bo widze ze bedziesz miala Galaxy cudo nad cudami przynajmniej dla mnie. Jaki jest teraz koszt tej sukieneczki i gdzie ją zakupilas?

Beth wypożyczała w salonie w Pozaniu; przejżyj jej odlicznie - chyba tam pisała co i jak i za ile.. :mrgreen:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #64 dnia: 25 Października 2006, 16:14 »
ŻABCIA!!!!!ja mam takie same doświadczenia z tym salonem visa Carrefura!!!ten okropny babsztyla stwierdził żeby "niczego nie dotykac","nie przymierzac"(bo mam duzo czasu) a wogóle to ONA  NIEMA CZASU!!!!!! i że moze mi katalogii dac :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: szok
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline akto
  • bywalec
« Odpowiedź #65 dnia: 26 Października 2006, 16:21 »
ja w wawie widzialam dwa takiesalony gdzie na sukienkach bylo napisane zeby ich nie dotykac... :/

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #66 dnia: 27 Października 2006, 11:19 »
Cytat: "akto"
zeby ich nie dotykac... :/

Be sensu to troche....