Ostrzegam wszystkich przed tą firma! Niedawno otrzymałam film ze ślubu-tragedia!-przypadkowo dobrane sceny-słychać i widać rzeczy, które w ogóle nie powinny się pojawić w filmie:/ film tak długi, że nie można go pokazać nikomu. . . nawet nas nudził

. . . a co wiecej doliczane są dodatkowe pieniądze za absurdalne rzeczy. . . najgorsze jest jednak to, że osoba reprezentująca firmę - pan Artur - nie ma pojęcia kto jest dla kogo. . . . -kontakt beznadziejny. . . osoba ironiczna. . . cwaniak jakiego dawno nie spotkałam!
Niestety nie idzie się polubownie dogadać. . . pan Artur nie ma pojęcia o przepisach i prawach konsumenta. . .
Gdybym wcześniej znalazła jakieś negatywne komentarze, to na pewno bym się nie zdecydowała na podpisanie umowy-niestety negatywne komentarze zaczynają dopiero teraz się pojawiać w internecie!

Dlatego ostrzegam wszystkich, którzy są na etapie poszukiwania kamerzysty - lepiej poszukać kogoś, kto cieszy się dobrą opinia, bo wierzcie mi, unikniecie wielu nerwów. . . a ten wyjątkowy dzień będziecie milej wspominać. . . bo jak zobaczyłam pierwsze 30 min nagranie to odechciało mi się oglądać reszty. . . smutne to, bo dzień był cudowny, a film nie oddaje w ogóle tego co było. . .
Myślę, że materiał został dobrze zebrany-ale sposób w jaki został zmontowany. . . brak słów! i za to tyle pieniędzy?!!!