Autor Wątek: Studio S4  (Przeczytany 13388 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Studio S4
« dnia: 19 Maja 2006, 17:11 »
A ja polecam z całego serca Wojtka Neca STUDIO S4, mieści się w wiezowcu TV na 4 pietrze obok Wyli Studio. Nie dość, ze super jakość, to jeszcze wspaniałe p[odejście do klienta, wyrozumiałość, cierpliwość i nie żałuje czasu. Zapraszam na swój wątek w gratulacjach, mam już parę fotek, Forumki się zachwyciły, o zachwycie swoim i męża nie muszę pisać ;) niedługo zamieszczę z koscioła, przecudne

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Studio S4
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Maja 2006, 18:01 »
Gosia - najlepszą reklamę zrobisz wkljając te twojej cudeńka!! :mrgreen:
a my tu nierpliwie na to czekamy!!! :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Studio S4
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Maja 2006, 19:12 »
Aniusia, to zapraszam na swój wątek w relacjach gratulacjach!!!!!!!!! :serce:  :serce:  :D  :D Bo już mam powklejane fotki, Agutka mi pomogła, teraz wyjechała do Polski i nie ma netu i niestety nie mogę wkleić innych zdjęć

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Studio S4
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Października 2006, 18:54 »
może poprostu wklej link do strony gdzie ise znajdują.. bedzie najszybciej..
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Reachel
  • nowicjusz
  • *
Czy wiecie coś na temat Studio S4?
« Odpowiedź #4 dnia: 6 Listopada 2006, 16:35 »
Hej :) Mam do Was pytanie otóż właśnie przez przypadek odkryłam fotografa, o którym niestety nie udało mi się znaleźć żadnych wiadomości na forum. Pan ma swoje studio (Studio S4) zaraz obok Studia Wyli (videofilmowanie). Zdjęcia są bardzo ładne i cena dość konkurencyjna jeżeli chodzi o porównanie w stosunku do ESTE czy np. Studio na piętrze, którymi byliśmy wcześniej zainteresowani. No i co najlepsze pan ten robi również reportaże z kościoła i wesela, na których nam też zależy. Jeśli macie jakieś wiadomości na temat tego studia (Studio S4) bardzo prosze odezwijcie sie :)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Studio S4
« Odpowiedź #5 dnia: 6 Listopada 2006, 19:25 »
Reachel, poczytaj dokładnie. Jest taka opcja szukaj...warto skorzystać.

O tym studiu i Wojtku Necu (bo tak się fotograf nazywa) wiele już tu napisano.

A zdjęć Wojtka w swojej relacji ze ślubu zapodałam ponad 600...możesz sobie pooglądać. Ponadto poszukaj relacji ze ślubu Ninki i gosi_kwiecień.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Reachel
  • nowicjusz
  • *
Studio S4
« Odpowiedź #6 dnia: 6 Listopada 2006, 23:03 »
Dzięki wielkie liliann, tylko ze ja naprawde korzystałam z tej opcjii (nie jestem taki  :glupek:  ) tylko nie wiem czemu nic specjalnego nie znalazłam wtedy  :( , ale teraz kiedy już sama przeczytałam wszystkie posty w dziale Foto Video to widze ze już wczesniej było o tym pisane. A zdjęcia z Twojej relacji już widziałam i bardzooo mi się podobały! Zresztą wogóle uważam, że Twój ślub iwesele były idealne, a przynajmniej tak wygląda to na Twojej relacji :)
Pozdrowionka
Ps. Jeżeli chodzi o fotografa to pan nam się przedstawił jako Wojciech... i dlatego nie znałam nazwiska ;)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Studio S4
« Odpowiedź #7 dnia: 6 Listopada 2006, 23:07 »
Cytat: "Reachel"
to pan nam się przedstawił jako Wojciech...

łooo matko...spoważniał nagle.....a moze to pseudo artystyczne.... :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

a tak w ogóle to sie nie zastanawiaj i bier chłopa bo fajne foty pstryka...a jak do tego dokoptujesz chłopców z Wyli to będziesz mieć przynajmniej bardzo wesołą ekipę utrwalaczy..
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Reachel
  • nowicjusz
  • *
Studio S4
« Odpowiedź #8 dnia: 7 Listopada 2006, 11:46 »
No właśnie tylko ja się zastanawiam nad jednym - bo pan Wojciech ;) proponuje nam pełen pakiet (w tym jest reportaż z dnia ślubu, może jakieś kilka zdjęć w studio i plener innego dnia) i to jest dość konkurencyjna cena a zdjęcia które widzieliśmy też są bardzo ładne, tylko ze dotej pory chcialam miec plener w ESTE lub w Studio na pietrze i nie wiem teraz, mój narzyczony mówi żeby brac pana z S4 i mieć już jednego fotografa do wszystkiego, ja nie jestem pewna.

liliann możesz powiedzieć mi dlaczego nie wzięłas pana z S4 do planeru tylko zdecydowałaś się na ESTE?

A to poza tym to mamy tez oferte z Fotoniedziela bardzo podobną do S4 też fotoreportaż i plener innego dnia, tylko że bez studia bo oni niestety nie mają.

Pomóżcie bo ja zupełnie nie mogę sie zdecydować.

Co do Wyli Studio to też tam byliśmy i bardzo bysmy chcieli też wziąć ich ale niestety oferta jest dla nas troche za droga i chyba poszukamy troche tańszego kamerzysty  :?

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Studio S4
« Odpowiedź #9 dnia: 7 Listopada 2006, 11:53 »
liliann możesz powiedzieć mi dlaczego nie wzięłas pana z S4 do planeru tylko zdecydowałaś się na ESTE?

To decyzja mojego męża... on w tym małżeństwie fotografuje.
Miał swoje kryteria.
Kiedy my decydowaliśmy sie na fotografa S4 debiutowało na rynku. Wojtek nie miał takiego plenerowego portfolio jak ESTE. Natmiast protfolio reportażowe przykuło uwage Krzysia - znacznie wyróżniało się od innych przez nas oglądanych.

Z resztą ja to bym najchętnej dwa plenerki sobie zrobiła jeden z ESTE, drugi w S4.
Ale życie jest sztuką wyboru.
— Richard M. Devos

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Studio S4
« Odpowiedź #10 dnia: 12 Listopada 2006, 22:55 »
Reachel, ze wszystkich sił polecam Ci Wojtka, ja na początku tez nie wiedziałam do końca co to za fotograf, namówił mnie Jarek z Wyli, powiedział, ze skoro biorę u nich film ( jestem absolutnie zachwycona, mozesz sobie obejrzeć i pozyczyc od Wyli :) ), to żebym wzięła Wojtka, nie bęę załować, a jeszcze rabat dostanę ( wtedy własnie Wojtek nie miał jeszcze marki, stąd taka zacheta ;) ), pza tym pokazał mi w komputezre zdjęcia Wojtka i juz wiedziałam,z e nie będę żałować :)

Muszę znaleźć linka do moej relacji-gratulacji, bo tak rzeczywiście będzie najszybciej, ale teraz kończę i nie bardzo mam czas, padam z nóg, ale jutro chyba się za to wezmę ;)

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Studio S4
« Odpowiedź #11 dnia: 16 Listopada 2006, 12:18 »
A to poza tym to mamy tez oferte z Fotoniedziela bardzo podobną do S4 też fotoreportaż i plener innego dnia, tylko że bez studia bo oni niestety nie mają.

Reachel nasze fotki reportażowe i plenerowe robił Michał z FotoNiedzieli i baaardzo nam się podobają, no i nie tylko nam. FotoNiedziela zrobił nam plener w dniu ślubu choć przez deszcz pokrzyżowały nam się plany. Poza tym mieliśmy dużo takich ujęć nietypowych, które szczególnie mi się podobają. AnecieM i Martini też robił i są zachwycające, a studio możesz sobie zawsze zrobić gdzie indziej - my robiliśmy w ESTE. Poza tym fajnie mieć fotki od różnych fotografów. Jest większa róznorodność - wiem to z doświadczenia  :wink:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Studio S4
« Odpowiedź #12 dnia: 16 Listopada 2006, 13:56 »
Jest większa róznorodność - wiem to z doświadczenia

pomysł ciekawy :)

Offline Reachel
  • nowicjusz
  • *
Studio S4
« Odpowiedź #13 dnia: 16 Listopada 2006, 22:31 »
Dziękuje Wam bardzo za wszystkie odpowiedzi. My juz się zdecydowalismy na Studio S4 i na Studio Wyli :). Mam nadzieje ze nie bedziemy żałować ;).
Jeżeli chodzi o studio w ESTE, to ich zdjęcia nam się bardzo podobają, ale zaszeleliśmy już i tak jak na nasz budżer ze studiem Wyli, więc będziemy mieć pełne fotografowanie u pana Wojtka z S4, zresztą jego zdjęcia też mi się bardzo podobają.
Teraz jak narazie musimy jeszcze załatwić kościół i dekoratorke (do sali - wesele w hotelu Panorama) :)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Studio S4
« Odpowiedź #14 dnia: 17 Listopada 2006, 16:03 »
nie będziesz żałować :)

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
Studio S4
« Odpowiedź #15 dnia: 19 Listopada 2006, 15:32 »
Reachel ja miałam taki sam zestaw jak Ty Wyli i Wojtek, filmu jeszcze nie widziałam..prawdopodobnie zoabaczę w środę, a zdjęcia są po prostu rewelacyjne...domówiliśmy sobie dodatkową sesję ze świadkami....tak nam się podobało :serce:
Możesz sobie obejrzeć w mojej relacji ...link poniżej :mrgreen:
Są tam też zdjęcia amatorskie z relacji wesela ale zdjęcia Wojtka odrazu poznasz :D
Całej sesji jeszcze nie ma....ale niedługo będzie :twisted:

Cytat: "gosia_kwiecień"
nie będziesz żałować Smile

Potwierdzam słowa Gosi  :D     :ok:    :ok:    :Serduszka:
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Studio S4
« Odpowiedź #16 dnia: 21 Listopada 2006, 15:32 »
tutaj jest link naszych do zdjęć, które robił Wojtek Nec z S4

https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=2926&postdays=0&postorder=asc&start=75

Offline froogunia

• uzależniony
Studio S4
« Odpowiedź #17 dnia: 22 Listopada 2006, 22:30 »
Hej Gosiu, teraz sobie przypomniałam, że oglądałam Twoje zdjęcia jako jedne z pierwszych na forum i strasznie mi się podobały.....teraz juz wiem dlaczego wybraliśmy tego samego fotografa... :mrgreen:

Pozdrowionka :serce:

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
Studio S4
« Odpowiedź #18 dnia: 12 Kwietnia 2007, 20:32 »
A ja mam pytano. Podpisaliśmy juz umowę z Panem Wojtkiem. Chciałam się zapytać czy pan Wojtek wszystkie zdjęcia (w koćiele, plener , studio itp) robi sam? Czy może ma jeszcze jakiś ludzi których wysyła na śluby?

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Studio S4
« Odpowiedź #19 dnia: 12 Kwietnia 2007, 20:51 »
SaTine, do tej pory robił sam...ale kogoś tam testował swego czasu. Szczegłów nie znam...po prostu sie go zapytaj.
— Richard M. Devos

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
Studio S4
« Odpowiedź #20 dnia: 12 Kwietnia 2007, 20:57 »
liliann, dziękuję.. jak coś będe musiała wspomnieć ,że chcem żeby to on wykonywał zdjęcia

Offline froogunia

• uzależniony
Studio S4
« Odpowiedź #21 dnia: 24 Kwietnia 2007, 19:40 »
Nie ma problemu jak się znim tak umówisz to on będzie na Twoim ślubie...ale musisz mu o tym powiedzieć wcześniej..

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Odp: Studio S4
« Odpowiedź #22 dnia: 8 Czerwca 2007, 18:00 »
Niema fizycznej możliwosci aby p.Wojtek tylko sam jeden robił foty na kazdym ślubie...wiem ze pracuje z ZAUFANYMI PROFESJONALISTAMI-a ostateczna wizje zdjęc sam dopracowywuje...
niemniej jednak był unas..powiem jedno:
zdjęć nie widziałam jeszcze..ale nie wyobrazam sobie aby kto inny robił nam foty...rzetelnosc,profesjonalizm i super podejscie do człowieka cechują p.Wojtka.Nawet 'prawie' mnie przekonał ze kamera i jego aparat mnie lubią ;)
ps zobaczyłam jedno jedyne zdjęcie robione mi w Mędzyzdrojach na plaży-i nie mogłam uwierzyc..Wojtek pokazał emocje..magie chwile..dziękujemy.
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline sarmaxarica

• maniak
ODNOŚNIE USŁUG S-4
« Odpowiedź #23 dnia: 29 Maja 2008, 23:11 »
Mam pytanko do Forumek,które już korzystały z usług studia fotograficznego S-4.

Na moim weselu byl jeden z fotografów,Pan Tomek o ile dobrze pamiętam. ;) Fajny facet,ciągle czuł moc. ;P No ale nie o tym miałam pisać.Chodzi mi przede wszystkim o to jak,sprawa wygląda przy odbiorze płytki,z ktorej później wybiera się zdjęcia do albumu.
Gdy spotkaliśmy sie z Panem Wojtkiem po ślubie,powiedział nam,że po płytkę mamy zgłosić się za 10 dni,bo wtedy wszystko będzie gotowe.
Oczywiście nie mogliśmy się doczekać,ale udało się nam wytrzymać do tego dziesiątego dnia i  troszkę byliśmy zdziwieni jak Pan Nec pokazywał nam zdjęcia na komputerze.
Myślałam,że Oni potrzebują te 10 dni na to,żeby te zdjęcia jakoś po swojemu obrobić itd. ale niestety przy odbiorze płytki okazało się,że zdjęcia są "surowe".Pan Nec powiedział,że jak wybierzemy te 100 zdjęć do albumu to wtedy będą one obrobione(ale tylko te do albumu,reszta nie).
I nie chodzi mi o to,że koniecznie wszystkie zdjęcia muszę mieć przerobione przez fotografa,bo takie naturalne mi się podobają,ale........ Ale myślałam,że przez te 10 dni co nieco przy nich zrobią,bo np.jak mieliśmy sesję w stufio to widać z boku jakieś taśmy,w domu podczas błogosławieństwa z całego zamiesznia wszyscy zapomnieli o materacu,który uroku zdjęciom nie dodaje........Wiem,że w sumie są to drobiazgi,ale naprawdę wydawało nam się że zdjęcia będą troszkę inaczej wyglądać,wiecie,zawsze dodają jakąs "mgiełkę",coś rozjaśnią,przyciemnią itp. i zdjęcie zmienia charakter......
Napisz proszę jak to było u Was.

Ps.Tak poza tym to bardzo podobają się nam zdjęcia,które nam zrobili i naprawdę jest ich duuuuuzzzzooooo. :D

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Odp: ODNOŚNIE USŁUG S-4
« Odpowiedź #24 dnia: 29 Maja 2008, 23:27 »
wiesz my zapomnielismy o poduszce...tez urody nie dodaje...
Reportaż to nie sesja...tam się robi foty na żywo.
Gyby ktos miał retuszować Ci kilkaset zdjęć (a wyrzucenie materaca to jest wyższa szkołą jazdy) usługa kosztowałaby Cie dwa razy drożej.

A specem od mgiełek to w Szczecinie są innne studia, pokrywajace brak profesjonalizmu efektami z photoshopa...(sama se mozesz taką mgiełkę wstawić)

« Ostatnia zmiana: 29 Maja 2008, 23:29 wysłana przez liliann »
— Richard M. Devos

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
STUDIO S4 WALDEMAR NEC
« Odpowiedź #25 dnia: 17 Października 2008, 18:03 »
witam
bardzo prosze o opinei na temat tego studia ,piszcie czy warto, jakei sa plusy i minusy

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
Odp: STUDIO S4 WALDEMAR NEC
« Odpowiedź #26 dnia: 17 Października 2008, 20:21 »
justyna jest juz taki temat na forum. A po za tym nie Waldemar tylko Wojciech Nec

wątki scaliłam
« Ostatnia zmiana: 17 Października 2008, 20:30 wysłana przez liliann »

Offline buffy85

• bywalec
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #27 dnia: 1 Grudnia 2008, 22:42 »
a ja mam pytanko: czy Pan Wojchech udziela znizki na karte e-wesele??? nie ma go co prawda w bazie ale slyszalam ze czasem inne firmy tez respektuja karte ;) wie ktos cos moze na ten temat??

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #28 dnia: 1 Grudnia 2008, 22:44 »
raczej nie...chyba, że coś sie zmieniło...
najlepiej spytaj u źródła...
— Richard M. Devos

Offline buffy85

• bywalec
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #29 dnia: 1 Grudnia 2008, 22:51 »
na pewno spytam-tylko wlasnie tak mnie teraz natchnelo i pomyslalam ze moze ktos cos wie-i udzieli jakis pozytywnych informacji ;))