Dobra wiadomość jest taka (tak, są jeszcze dobre wiadomości), że...
Warzyw i chudego mięsa możemy jeść, troszkę więcej, żeby "oszukać" żołądek

ok, więc jadłospis:
Ja jadłam posiłki tak:
1 śniadanie- godzina 7:40 (do 8 rano powinno się je zjeść);
2 śniadanie- godzina 10:30;
Przekąska- godz. 12.00
Obiad - 14.00
Podwieczorek- 16.00;
Kolacja - 18.00;
Posiłek przed snem 21.00
Śniadanie:
2 kromki chleba, łyżeczka masła, wędlina, ogórek, herbata czarna z cytryną (można sobie dosładzać jedną łyżeczką stevii lub dwoma ksylitolu *cukier trzcinowy*)
2 śniadanie:
1 kromka chleba, masło, kiełbasa żywiecka, pomidor, jajko got. na twardo, pół średniego jabłka, woda mineralna z cytryną;
Przekąska:
1 kromka chleba, masło, wędlina, ogórek, serek wiejski, woda mineralna, 25g orzechów
Obiad:
4 łyżki ryżu (przygotowanego al dente), pierś z kurczaka, warzywa na patelnię (duszone);
Podwieczorek
1 kromka chleba, masło, wędlina, pomidor, woda mineralna, grejpfrut 1/2
Kolacja:
2 kromki chleba, wędlina, ogórek, masło, sok pomidorowy/ herbata owocowa (niesłodzona zwykłym cukrem!)
Posiłek przed snem (powinien być troszkę tłuściejszy, aby posiłek przez całą noc się rozkładał, powoli uwalniał cukier)
1 kromka chleba, masło, ser, pomidor, herbata. Mam nadzieję że trochę pomogłam, jeszcze jutro napiszę ewentualne 2 przykłady jadłospisu, a jeśli jakąś kobietka ma więcej pytań, proszę pisać priv. Jeśli mogę to pomogę z miłą chęcią

powodzenia w utrzymaniu jak najlepszych cukrów