Mariolu, nie zakładamy nowych kont. Wpisujemy maila innego a w następnym kroku go poprawiamy na naszego.
O czyszczeniu plików duzo było pisane - i najłatwiej sie to robi w FF - tak mi sie wydaje. Musisz wybrać opcję usuwania pojedyńczych plików cookie i w okienku wyszukiwania wpisujesz c-and-a i na liście pokażą Ci się wszystkie ciacha z tej/tych stron, bo moga być osobno dla strony z www i dla tej bez www w adresie i kasujesz wszystkie oprócz tych co mają wishlist w nazwie - bo one odpowiadają za pamięć schowka i/lub bez tych co mają basket w nazwie - one wyczyszczą Ci koszyk, jeżeli coś w nim masz - cenna informacja gdyby nagle strona padła podczas wysypu perełek i chcesz ją zresetować bez straty zarówno schowka jak i tego co nawkładałaś do koszyka.
Przyznaję, że zrobiłam dwa zam. jedno z dostawą za zero a drugie zapłacić będę musiała - o ile wiecie, będzie miało to sens. Bo tak czy siak - zamawiałam rzeczy z myślą, że juz nie ma DD a i tak mi sie będzie kalkulować - nie oszukujmy się, jest tanio. C&A nas przywczaja, że od czasu do czasu jest rewelacyjnie tanio i opłacalnie i zaraz po takich akcjach kręcimy nosami, ale i tak po jakimś czasie gdy jest potrzeba to i za paczkę sie zapłaci, bo ciągle jest tanio.