0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: miśka28 w 3 Czerwca 2013, 14:10Cytat: dosiado w 3 Czerwca 2013, 12:30Dziewczyny! Trafiłam tu kilka dni temu i próbuje "rozszyfrować" Wasz system.Wytłumaczcie mi jedno - gdzie znajdujecie te przecenione rzeczy? Jest jakaś strona wyprzedażowa, czy trzeba po prostu wszystkie zakładki otwierać i szukać... bo nie mogę tego ogarnąć... ok to jeszcze raz krok po kroku: na stronie c&a co jakiś czas są wyprzedaże, widoczne dla wszystkich - wtedy jasna sprawa, klikamy i kupujemy jeśli nie zdążymy i nie ma jakiegoś rozmiaru, warto sobie dodac do schowka (jest dostepny na stronie) i tam regularnie zerkać, bo jak np nie pasuje rozmiar, to ludzie robią zwroty - tylko wtedy nie widać ich na oficjalnej stronie, tylko własnie w schowku, z chwila, kiedy kończy się oficjalna wyprzedaż osoby, które maja ją otworzoną (najlepiej na kilku przeglądarkach) i jej nie aktualizują i nie wyłączają, czyli komp musi być włączony non stop (ewentulanie w stanie uśpienia) to widzą dodawane rzeczy tzw. rzuty właśnie na tej stronie (choć na głównej stronie c&a wyprzedaży już nie ma)[/b])Także to, co my tu linkujemy to właśnie rzeczy z tej "tajnej" strony lub zapisane jeszcze w schowkachalles klar? ansow witaj i przeczytaj proszę dokładnie moją poprzednią wypowiedź....na aktualnej stronie c&a nie będziesz widziała tego, co my tu linkujemy
Cytat: dosiado w 3 Czerwca 2013, 12:30Dziewczyny! Trafiłam tu kilka dni temu i próbuje "rozszyfrować" Wasz system.Wytłumaczcie mi jedno - gdzie znajdujecie te przecenione rzeczy? Jest jakaś strona wyprzedażowa, czy trzeba po prostu wszystkie zakładki otwierać i szukać... bo nie mogę tego ogarnąć... ok to jeszcze raz krok po kroku: na stronie c&a co jakiś czas są wyprzedaże, widoczne dla wszystkich - wtedy jasna sprawa, klikamy i kupujemy jeśli nie zdążymy i nie ma jakiegoś rozmiaru, warto sobie dodac do schowka (jest dostepny na stronie) i tam regularnie zerkać, bo jak np nie pasuje rozmiar, to ludzie robią zwroty - tylko wtedy nie widać ich na oficjalnej stronie, tylko własnie w schowku, z chwila, kiedy kończy się oficjalna wyprzedaż osoby, które maja ją otworzoną (najlepiej na kilku przeglądarkach) i jej nie aktualizują i nie wyłączają, czyli komp musi być włączony non stop (ewentulanie w stanie uśpienia) to widzą dodawane rzeczy tzw. rzuty właśnie na tej stronie (choć na głównej stronie c&a wyprzedaży już nie ma)[/b])Także to, co my tu linkujemy to właśnie rzeczy z tej "tajnej" strony lub zapisane jeszcze w schowkachalles klar?
Dziewczyny! Trafiłam tu kilka dni temu i próbuje "rozszyfrować" Wasz system.Wytłumaczcie mi jedno - gdzie znajdujecie te przecenione rzeczy? Jest jakaś strona wyprzedażowa, czy trzeba po prostu wszystkie zakładki otwierać i szukać... bo nie mogę tego ogarnąć...