Autor Wątek: C&A on-line, czyli wszystko o tym jak kupić za mniej.  (Przeczytany 2445043 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline zupcia

• uzależniony
  • data ślubu: 23.05.2009
Odp: C&A on-line, czyli wszystko o tym jak kupić za mniej.
« Odpowiedź #6600 dnia: 3 Czerwca 2013, 14:18 »
No nieźle, moja paczka już 1 czerwca przyjechała do Szczecina, pewnie dziś mi listonosz zapuka do drzwi a ja bym sobie czekała aż się samo pojawi jak zawsze ;)

Ale z drugą paczką z tego samego dnia już tak nie mogę zrobić, próba kliknięcia w tą drugą paczkę zawiesza mi stronę i na tym koniec.

Offline malgosiask

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10 czerwca 2009r.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #6603 dnia: 3 Czerwca 2013, 14:27 »
Za chwilę będzie u mnie kurier z paczkami moimi i Adiany nadanymi 30 maja :) tralala ale fajnie :)

Offline zupcia

• uzależniony
« Odpowiedź #6604 dnia: 3 Czerwca 2013, 14:31 »
Znów mi wywiało koszyk >:( Coś z refleksem u mnie kiepsko :)

Offline agnieszka83
  • entuzjasta
  • data ślubu: BRAK
« Odpowiedź #6605 dnia: 3 Czerwca 2013, 14:31 »
No nieźle, moja paczka już 1 czerwca przyjechała do Szczecina, pewnie dziś mi listonosz zapuka do drzwi a ja bym sobie czekała aż się samo pojawi jak zawsze ;)

Ale z drugą paczką z tego samego dnia już tak nie mogę zrobić, próba kliknięcia w tą drugą paczkę zawiesza mi stronę i na tym koniec.

Dwie paczki z tych czterech które dostałam wisiały w systemie że są jeszcze w Warszawie,tymczasem dostałam je dzisiaj.Może mają jakieś opóźnienie w systemie.Poczekaj i zobaczysz ile paczek dostaniesz.

Offline miśka28

• pomagamy Martynce
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 16.09.2006
« Odpowiedź #6607 dnia: 3 Czerwca 2013, 14:33 »
a to dlatego naszej matki nie ma na paczki czatowała ;) ok ja też zmykam oglądać łupy :)

Offline anetka71

• maniak
  • data ślubu: 11.10.2008
« Odpowiedź #6608 dnia: 3 Czerwca 2013, 14:34 »
A do mnie dzwonił właśnie kurier- listonosz, czy jak się tam on wie...Pojechał z moimi paczkami na dobra ulicę, tylko że na drugi koniec miasta   :-\ i jeszcze do mnie pretensje, że nie było napisane, że to ta dzielnica. Ciekawe, gdzie miałam to napisać, skoro jest kod, to powinien wiedzieć  :-\ i paczka będzie jutro  :-\ Niech tylko coś mi jutro powie, od razu wyślę na niego skargę, nie będzie mi pyszczył, skoro wina z jego, a nie z mojej strony

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #6609 dnia: 3 Czerwca 2013, 14:36 »
miśka,

Mam takie potwierdzenie

Następująca dostawa opuściła nasze centrum logistyki.
Ze względu na niezależne od nas warunki pogodowe dostawa towaru może mieć opóźnienie, za co z góry bardzo przepraszamy.

Numer zamówienia:  1112059286

Poczta Polska - Śledzenie dostawy

Śledź status dostawy: http://sledzenie.poczta-polska.pl/?numer=00359007735191301125
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline zupcia

• uzależniony
« Odpowiedź #6610 dnia: 3 Czerwca 2013, 14:36 »

Dwie paczki z tych czterech które dostałam wisiały w systemie że są jeszcze w Warszawie,tymczasem dostałam je dzisiaj.Może mają jakieś opóźnienie w systemie.Poczekaj i zobaczysz ile paczek dostaniesz.

Pewnie przyjdą razem, już też mi się zdarzyło, że przyszła a stronie poczty dalej wyświetlała się stara. 
Anetka go opieprz tak jak on Ciebie, co to ma być żeby oby facet ryja wydzierał?

Offline anetka71

• maniak
  • data ślubu: 11.10.2008
« Odpowiedź #6611 dnia: 3 Czerwca 2013, 14:43 »
miśka,

Mam takie potwierdzenie

Następująca dostawa opuściła nasze centrum logistyki.
Ze względu na niezależne od nas warunki pogodowe dostawa towaru może mieć opóźnienie, za co z góry bardzo przepraszamy.

Numer zamówienia:  1112059286

Poczta Polska - Śledzenie dostawy

Śledź status dostawy: http://sledzenie.poczta-polska.pl/?numer=00359007735191301125

To teraz skopiuj ten ostatni numer, czyli:
00359007735191301125

wejdź w link i w ookienku, gdzie masz identyfikatora, wpisujesz właśnie ten: 00359007735191301125
Pokażą Ci się zapewne 2 paczki, ta u góry będzie miała datę z 2011r albo z 2012r. Wchodzisz na tą poniżej - ta jest właśnie Twoja  ;)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #6612 dnia: 3 Czerwca 2013, 14:45 »
Dobra, doszłam własnie do tego. Dzięki :-*
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline mamuśka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.08.2009
« Odpowiedź #6613 dnia: 3 Czerwca 2013, 15:21 »
a ja na razie :) pasuje, mąż płacił dzisiaj za przedszkole i zobaczył moje wydatki środowe , upsss, będę miała gadane jak wróci, także mój zapał trochę się wypalił. . . do następnego rzutu pewnie

Offline zupcia

• uzależniony
« Odpowiedź #6614 dnia: 3 Czerwca 2013, 15:26 »
Dzwoniłam w sprawie zwrotów i jeśli kogoś to interesuje ;) to te 30 dni na zwrot jest liczone od momentu odebrania paczki i w przeciągu tych 30 dni zwrot powinien do nich dotrzeć a nie tak jak tu pisałyśmy, że liczy się do daty nadania na poczcie czy kurierowi. Kobietka na infolinii mówiła, że przymykają oko 2-3 dni ale nie więcej.

Offline miśka28

• pomagamy Martynce
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 16.09.2006
« Odpowiedź #6615 dnia: 3 Czerwca 2013, 15:54 »
o dobrze wiedzieć, człowiek uczy się całe życie :) paczki odebrane, ubranka ok, tylko jedno mnie wkurzyło - może ktoś pamięta, jak pisałam o takiej bluzce z dopinanymi sukienkami na rzepy, która przyszła bez doczepianych elementów, wtedy Pani na infolinii sama podała mi numer ubrania, żebym szukała w systemie ;D (także oni o tych naszych kombinacjach na pewno wiedzą), teraz przy okazji rzutu zamówiłam dokładnie taką sama i co - przyszła mi znowu doszyta i bez tych elementów, no takiego farta to moge mieć tylko ja :glupek:

Offline dosiado

• uzależniony
« Odpowiedź #6616 dnia: 3 Czerwca 2013, 16:05 »
Dziewczyny! Trafiłam tu kilka dni temu i próbuje "rozszyfrować" Wasz system.
Wytłumaczcie mi jedno - gdzie znajdujecie te przecenione rzeczy? Jest jakaś strona wyprzedażowa, czy trzeba po prostu wszystkie zakładki otwierać i szukać... bo nie mogę tego ogarnąć...
ok to jeszcze raz krok po kroku: na stronie c&a co jakiś czas są wyprzedaże, widoczne dla wszystkich - wtedy jasna sprawa, klikamy i kupujemy :) jeśli nie zdążymy i nie ma jakiegoś rozmiaru, warto sobie dodac do schowka (jest dostepny na stronie) i tam regularnie zerkać, bo jak np nie pasuje rozmiar, to ludzie robią zwroty - tylko wtedy nie widać ich na oficjalnej stronie, tylko własnie w schowku,
 z chwila, kiedy kończy się oficjalna wyprzedaż osoby, które maja ją otworzoną (najlepiej na kilku przeglądarkach) i jej nie aktualizują i nie wyłączają, czyli komp musi być włączony non stop (ewentulanie w stanie uśpienia) to widzą dodawane rzeczy tzw. rzuty właśnie na tej stronie (choć na głównej stronie c&a wyprzedaży już nie ma)
[/b])
Także to, co my tu linkujemy to właśnie rzeczy  z tej "tajnej" strony lub zapisane jeszcze w schowkach
alles klar? :)

Ja, naturlich :)
Dziękuję!

Offline sarmaxarica

• maniak
« Odpowiedź #6621 dnia: 3 Czerwca 2013, 16:30 »

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #6623 dnia: 3 Czerwca 2013, 16:33 »
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Przecena wybranych produktów/Mężczyźni/Kolekcja/T-shirty i polo/94399/1

http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Przecena wybranych produktów/Chłopcy rozm. 92-128/Kolekcja/T-shirty, topy i polo/99890/1

Offline nosia

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 20.04.2013
« Odpowiedź #6625 dnia: 3 Czerwca 2013, 16:37 »
rzucili coś dla niemowlaków?

Offline cytrusiaaa
  • bywalec
  • data ślubu: 22.07.2006
« Odpowiedź #6626 dnia: 3 Czerwca 2013, 16:39 »
dziewczyny a czy sa jakieś męskie koszule biznesowe bo w schowku uchowały mi sie same dzieciowe powrzucalam wam co u mnie dostepne sie zrobilo