Autor Wątek: Kradzieże  (Przeczytany 2398 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Kradzieże
« dnia: 30 Września 2006, 10:14 »
Rozmawiałam przed chwilą z mamą, która wyczytała, że podczas dwóch pod rząd wesel ok 30 km od Szczecina samochody par młodych jak i gości zostały okradzione... plus złodzieje dotarli także do mieszkania jednej z tych Par Młodych... niestety nie wiem gdzie to miało miejsce, ale wydaje mi sie, że warto Was o tym poinformować... moze warto zainwestowac w ochroniarza o ile parking przy restauracji nie jest strzeżony?? Autko Młodych zazwyczaj wypchane jest po brzegi prezentami co moze kusić potencjalnych złodzieji...

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 02.09.2006
Kradzieże
« Odpowiedź #1 dnia: 30 Września 2006, 12:36 »
Cytat: "dziubasek"
Autko Młodych zazwyczaj wypchane jest po brzegi prezentami co moze kusić potencjalnych złodzieji...

nie tylko prezentami, niektorzy w aucie trzymaja tez koperty.
Znam sytuacje, gdzie zlodzieje obrobili mlodym takowe auto (koperty tez tam byly). Jakies sumienie jednak oni mieli, albo zal im bylo mlodych, bo czesc kopert zostawili.

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Kradzieże
« Odpowiedź #2 dnia: 30 Września 2006, 16:28 »
Teraz to trzeba wszystkiego pilnować !
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
Kradzieże
« Odpowiedź #3 dnia: 1 Października 2006, 08:16 »
dziubasek, to co sie dzieje to chyba jakaś kpina..żeby w tak brutalny sposób zepsuć Młodym taki Dzień... Włos się na głowie jeży...no coż... faktycznie autka najpeiej pilnować, albo tak jak my, odstawić autko spod restauracji, o ile jest to możliwe, a prezenty/koperty zawieść do domku...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
Kradzieże
« Odpowiedź #4 dnia: 1 Października 2006, 10:53 »
o matko przesada
szok

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Kradzieże
« Odpowiedź #5 dnia: 1 Października 2006, 11:08 »
odstawić autko spod restauracji, o ile jest to możliwe, a prezenty/koperty zawieść do domku...

no właśnie do domku to nienajlepszy pomysł bo już od kilku osób słyszałam, że potrafią się włamać do mieszkania młodych (z resztą do jednej z tych paar co pisałam w 1 poście do chaty też się włamali).

Myśmy samochodów nie zabezpieczyli...ale prezenty wnieśliśmy do pokoju hotelowego a pieniądze powyciągaliśmy z kopert i Tomek ze świadkiem władowali do wewnętrznej kieszeni marynarek...

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
Kradzieże
« Odpowiedź #6 dnia: 1 Października 2006, 14:26 »
Cytat: "dziubasek"
no właśnie do domku to nienajlepszy pomysł bo już od kilku osób słyszałam, że potrafią się włamać do mieszkania młodych

faktycznie niefajnei...my mamy bardzo dobrych sąsiadów, co to należą do tych co z kubkiem pod drzwiami stoją także spox :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline belonka
  • zapaleniec
Kradzieże
« Odpowiedź #7 dnia: 2 Października 2006, 16:23 »
Na jednym z wesel zginął aparat bardzo drogi ale tak to bywa jesli jednocześnie organizuje sie 2 wesela w jednym lokalu.

Offline ROBERT BADOWSKI
  • nowicjusz
  • *
Kradzieże
« Odpowiedź #8 dnia: 2 Października 2006, 21:29 »
W czasie ślubu w katedrze Panu Młodemu został skradziony nowiutki mercedes.Zostawił autko na parkingu pod hotelem na przeciwko katedry.
Drobni złodzieje również upodobali sobie katedrę.Kilkakrotnie zdażyło się, że zaopiekowali się  fantami i gotówką pozostawionymi w samochodzie bez opieki.
Uroczystości ślubne ściągają pod kościoły szczególnie w centrum wszelką menelię. Trzeba pamiętać ,że oni nie przychodza  tam złozyć życzeń a kościół  wcale nie skłania ich tylko do modlitwy.
Robert