hej.
jestem już po ślubie. a e- wesele poznałam na targach ślubnych w tamtym roku. chyba to był styczeń. akurat wtedy miałąm prawie wszystko zapięte na ostatni guzik więc poszliśmy tam rekreacyjnie i obejrzeć tylko jakies stoiska z kwiatami, tortami itp itp, bo takich dodtaków jeszcze nie mielismy załatwionych. Teraz zapisałam sie do tego forum, ponieważ moja mama wychodzi za mąż. pomagam jej w przygotowaniach choć ona jest bardziej szalona ode mnie i czasem jej pomysły mnie zadziwają, ale utwardzają w przekonaniu, że moja mama ma w sobie młodego ducha.
jak na razie dobrze nam idzie. już mamy kilka kłótni za sobą, kilkanaście godzin przymierzania sukien ślubnych, kilka godzin wybierania zaproszeń itp itp itd itd. nie sądziłam, że będę przeżywać znowu takie emocje. Całe te przygotowania przypominają mi samą siebie, kiedy to ja się szykowałam do zamąż pójścia. choć ja miałam to wszystko w podwójnej dawce bo byłam w ciąży więc emocji też było dwa razy więcej. to tyle na temat mojego tu uczestnictwa. pa