Autor Wątek: Ten jeden jedyny dzien Agutki i Andreasa...  (Przeczytany 11853 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
Ten jeden jedyny dzien Agutki i Andreasa...
« dnia: 13 Września 2006, 08:27 »
Witam Was wszystkich :D strasznie,ale to strasznie sie za Wami stesknilam, no,ale w koncu jestem  :D  po 1,5 miesiecznej przerwie-obiecuje za to, ze nadrobie zaleglosci  :D zaczne jedenak od relacji z tego jedynego DNIA. :D

Ostatnia noc spedzilam u mojej swiadkowej, zasnelam bardzo szybciutko jak malutki anioleczek, az sama sie zdziwilam :roll: jednak nie bylo dane mi sie wyspac :( obudzilam sie o 2 w nocy z powodu wielkiego pragnienia, no i w momencie jak pilam lyczek wody, za oknem lunal deszcz i to byl koniec mojego snu. Bylam przerazona tym deszczem bo doslownie lao jak z cebra :( Wstalam o 7 rano i caly stres zniknal jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki :D od tego momentu na moich ustach aczal goscic usmiech :P Pojechalysmy z Dominika do fryzjera i tam siedzialam jak zczarowana.Fryzjerka wyczarowala mi na glowce sliczna fryzurke-fakt, ze calkowicie inna jak na probnej-bo doszla do wniosku, ze jednak lepie bede wygladac we wloskach pol na pol upietych i rozpuszczonych-i tak tez bylo  :D  Potem seans u kosmetyczki.Jak zobaczylam sie w lustrze to malo nie padlam z wrazenia-czulam sie po prostu slicznie :D wracajac do domu po drosze spotkalam jeszcze cala rodzinke Andreasa spacerujaco sobie po miescie i wszyscy jak jeden maz potwierdzili, ze wygladam jak ksiezniczka no wiec humerek mialam super :D

Po przyjsciu do domku moja swiadkowa czekala juz na mnie gotowa no i zaczelysmy akcje ubierania mojej osobki, kiedy mialam zalozona juz bielizne zjawil sie pan fotograf wiec i ten kamien spadl mi z serduszka.Przeszlysmy do najwazniejszego-zakladania sukni-i tu nastapil zonk  :cegly:  okazalo sie, ze panie w salonie nie wlozyly mi halki. lzy stanely mi w oczach bo suknia byla wypozyczana z Olsztyna wiec to wiazalo sie ze straconym czasem.Ale opanowalam sie w jednej sekundzie i nagle znalazly sie 3 rozwiazania.Po pierwsze wyslalysmy mojego ojczyma z Andreasem zeby pojechali po moja halke od sukni ze slubu cywilnego, po drugie mieli zajechac do malenkiego saloniku w ostrodzie aby zapytac sie zy moze tam mozna wypozyczyc halke, a po trzecie moja swiadkowa zlapala za telefon i zadzwonila do tego nieszczesnego salonu.Opieprzyla tam wszystkich i laskawie pan wlasciciel powiedzial, ze mi halke dowioza. byla godzina 13 a o 14.30 dopiero mialam halke.I w ten sposob uciekla nam godzina z naszej sesji,ale w sumie i tak by jej nie bylo bo znowu zaczelo padac. oczekujac na halke zalozylam pierwsze lepsze rzeczy, ktore mialam pod reka no i zaczelo sie czekanie,ale nudno w tym czasie nie bylo.Pokaze Wam troszke zdjec jak to wszystko wygladalo :D

zacznijmy od moich butow stojacych na parapecie, ktore mialy mi przyniesc sloneczko ( za oknem widac jak leje :D )

tutaj moja swiadkowa dopieszczala swoje paznokietki a mnie widac w przejsciowym ubranku :D

a tu juz nasze paznokietki

w miedzyczasie moj maz ubieral sie, a swiadek mu w tym namietnie pomagal :wink:

ja zajelam sie przygotowaniem stolu do blogoslawienstwa

i przywiazywaniem obraczek do podusi :D

a moje siostrzyczki dzielnie mnie w tym dopingowaly :D
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Września 2006, 08:37 »
tu swiadkowa poprawiala makijaz dla moej mamusi  :D

a ja z moim mezem postanowilsmy ostatni raz potrenowac walca. Z naszej ukochanej salsy musielismy zrezygnowac gdyz na 2 tygodnie przed slubem tak niefortunnie wysiadalam z samochodz, ze "wypadl mi dysk" i przez kilka dni nie moglam sie  ruszyc i cale wesele stalo pod znakiem zapytania.Powoli dochodzilam do siebie, jednak takie wygibasy i obroty jakie sa przy salsie byly dla mnie zbyt wielkim ryzykiem i postanowilismy w ostatnie chwilii, ze jednak bedziemy tanczyc walca :D i oto nasze treningi

Dostalismy tez od moich siostrzyczek samodzielnie przez nie zrobione prezenty-bylismy zachwyceni bo naprawde musialo to je kosztowac ogrom pracy
tu z Natalia

i z Kamila

no i nasze obraczki na podusi

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #2 dnia: 13 Września 2006, 08:41 »
śliczne zdjęcia z przygotowań..ostatnio w każdej relacji czytam o jakiś nieprzewidzianych sytuacjach, jak u Ciebie z kołem..całe szczęście, że wszystko dobrze się kończy :) czeakmy na więcej zdjęć..

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Września 2006, 08:41 »
Czekam na więcej, gdzie Panna Młoda w sukni - ale ty jesteś, tak się pastwić nad forumkami :wink:

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #4 dnia: 13 Września 2006, 08:51 »
a tu juz przypinanie butonierki  :D ja dla mezusia

i swiadkowa dla swiadka :D

ja z moimi dwoma panami :D czyzbym porownywala za kogo tu lepiej wyjsc za maz :wink:  :D

i male gwiazdeczki przygotowujace sie do slubu siostry :D  tez chcialy wygladac pieknie :D

deszcz na szczescie przestal padac wiec poszlismy ratowac nasza dekoracje na samochodzie

gwiazda mercedesa :wink:

a moj maz postanowil rowniez swiadka nauczyc tanczyc walca  :hahaha:  

trzy krasawice mojej mamy :wink:

poprawki przy moim mezu :D

i poprawki przy mnie :D

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5 dnia: 13 Września 2006, 08:51 »
Ja też czekam na więcej, śliczna ta podusia z obrączkami  :serce:
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #6 dnia: 13 Września 2006, 08:55 »
Agutko pocz¹tek relacji rewelacyjny, fajnie to opisujesz, ale czekam na dalsz¹ częœć i nie mogę się doczekać :mrgreen:

Ps. Fajnie, że znów jesteœ na forum :D  :serce:

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #7 dnia: 13 Września 2006, 08:59 »
Cytat: "Maja"
Czekam na więcej, gdzie Panna Młoda w sukni - ale ty jesteś, tak się pastwić nad forumkami :wink:

juz Maju sie nie pastwie-oto halka dotarla i zaczynamy ubieranie :D

sznurowanie szamerunku :D

zapinanie koroneczki...

poprawki bizeuterii, bo cosik nie chiala prosto siedziec :D

podpinanie trenu...

podwiazka :oops:

no i makijaz :D

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #8 dnia: 13 Września 2006, 09:08 »
No i nadeszla chwila aby zobaczyl mnie moj maz. To byl dla mnie jeden z wazniejszych momentow tego dnia.Andreas byl zachwycony, lza splynela mu po policzku i dla mnie to powiedzialo wiecej niz tysiac slow... :serce:
a oto i moj maz idacy mnie zobaczyc  :D

jego pierwsze spojrzenie

i w jego objeciach :D

pocalunek...

a tu juz grosik do bucik na szczescie

i kolejny raz w jego ramionach...

no i wyjscie na sesje :D

c.d.n. ...

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #9 dnia: 13 Września 2006, 09:13 »
Cytat: "oosta"
śliczne zdjęcia z przygotowań..

Dziekuje bardzo :)

Cytat: "oosta"
ostatnio w każdej relacji czytam o jakiś nieprzewidzianych sytuacjach, jak u Ciebie z kołem..całe szczęście, że wszystko dobrze się kończy

tak to juz widocznie musi byc, teraz mozna sie juz z tego tylko smiac :D

Cytat: "klaudia"
Ja też czekam na więcej, śliczna ta podusia z obrączkami

beda beda-jesli tylko bedziecie chcialy :D

Cytat: "Anielka"
Agutko pocz¹tek relacji rewelacyjny, fajnie to opisujesz, ale czekam na dalsz¹ czę�ć i nie mogę się doczekać Mr. Green

Ps. Fajnie, że znów jeste� na forum Very Happy

Anielko dziekuje Ci bardzo :D dalsza czesc bedzie,ale musze tez troche nadrobic zaleglosci. Tylko katem oka rzucalam na Wasze relacje i zdjecia a chce to zrobic na spokojnie aby moc Was popodziwiac i zlozyc przede wszystkim zyczenia :D

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #10 dnia: 13 Września 2006, 09:17 »
Moje serdeczne gratulacje Agutko :!:  Niecierpliwie czekam na resztę Twojej relacji .....

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #11 dnia: 13 Września 2006, 09:24 »
Po pierwsze gratuluję i miłości mnóstwa życzę!!!!

A po drugie to ślicznie wyglądaliście, a zdjęcie Twoje z siostrami rozwaliło mnie, cudne po prostu!!!

Offline AnetaM

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2005
« Odpowiedź #12 dnia: 13 Września 2006, 09:25 »
ależ fajna relacja zdjęciowa, już nie moge doczekac się całej reszty  :mrgreen: uchwycony każdy momencik...pamiątka niesamowita!!!1
Agutko naj naj najszczersze najogromniaste gartulacje!!!! wygladaliście fantastycznie, choć deszcz na dworze w waszych sercaxch słońce i na twarzach uśmiechy które prtzesłaniają nawet zachmurzone niebo....wcale go nie widze na tych fotkach  :mrgreen: Aby dalej przez życie właśnie z takimi minami takimi nastrojami szło wam się jak najlżej!!  :serce:
czekam aż szczęście powróci...

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #13 dnia: 13 Września 2006, 09:26 »
Agutka, dużo ciepła bije od Twego męża..bardzo pasujecie do siebie..

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #14 dnia: 13 Września 2006, 09:44 »
Agutko!!!!!!!!!!!
wreszcie wrocilas, bardzo, ale to bardzo sie o Ciebie martwilam!!!!
No, ale dosyć  tego, jesteś, to już najważniejsze i piszę :):
To, co pisałaś o uśmiechu od 7.00 rano, ja miałam dokładnie tak samo!!!!!!!!! Obudziłąm się z nim na ustach :) :serce:
Ten problem z halką!!! Wyobrażam sobie, jaki horror przeżywałaś, ja miałam podobnie  z paznokciami, bo mi się lakier  zdrapał i trzeba było ratować ;)
Musze Ci powiedzieć, że od rana wyglądałaś zachwycająco!!!!!! Wypiekniałaś, rozkwitłaś :) :serce:
A jakie masz zgrabne nogi, no no n o ;)
Podusia przecudna, a prezenciki od siostrzyczek przeurocze:) Masz sliczne sostrzyczki, sczzególnie ta ruda ujęła mnie za serce, jest przesliczna!!!! Siostra mojego Męża jets ruda i oboej mamy nadziej, że też będziemy mieli rude dziecko!!! Rudowłosi mają przeważnie nizwykle subtelną i oryginalną urodę, dokładnie jak Twoja siostrzyczka:)
Fryzurka, makijaż super, no i sukienka cudna, choć z trenem jeszcze nie widziałam, to dopiero będzie zjawisko:) :serce:
Wzruszyłam się kiedy napisałas o łzie Twojego Męża... :serce:
Czekam z niecierpliwością na resztę relacji!!!!!!!!!!
Aha i przekaż swoim siostrzyczkom, ze wyglądały przeslicznie, miały piekne fryzurki i prezentowały się jak damy:)
No, a Twoja Mama!!!!!!!!! Superos!!!!!!!!!! Miała bardzo elegancką kreację i wyglądała bardzo wytwornie, też Jej to powiedz :)

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #15 dnia: 13 Września 2006, 09:48 »
aha, no i takie szczęście od Was biło, że hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w ten piątek pojechałam do swojego Michała do Frakfurtu, wrócilam wczoraj, w pociągach, spóźnoonych okrutnie!!!!!!!! ( to jakaś epidemia, jechałam łącznie 4 pociągami i wszytskie były spóźnione średno pół godziny, oprócz ostatniego rekordzisty z Berlina OST, który przyjechał do szczecina z 1, 50 min opóźnieniem, a przed tem w do Berlina zajechał z 75 min spóźnieniem, terz Michał jedzie do BOnn i mówi mi, że pociąg też ma oóźnienie 15 min ;) ) myślałam o Tobie i Martini co też sobie porababiacie w kraju za Odrą ;) ?

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #16 dnia: 13 Września 2006, 10:00 »
Agutko!!! jak cudownie, że jesteś!! Przyjmij moje najszczersze życzonka!!! Wyglądalaś pięknie- zdjęcia reportazowe- super...czekam na więcej!  :mrgreen:  :mrgreen:

Offline jagodka24

• Chuck Norris
« Odpowiedź #17 dnia: 13 Września 2006, 10:06 »
Agutko wyglądaliście wspaniale  :serce:  :serce:  :serce: gratulacje i życzonka dla młodych małżonków
siostrzyczki wspaniałe napewno były dumne
 śliczna relacja

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

Offline Olaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #18 dnia: 13 Września 2006, 10:12 »
Agutko...wyglądaliście pięknie :mrgreen:  Czekamy na więcej zdjątek!!!
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline Magda M.
  • uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2006
« Odpowiedź #19 dnia: 13 Września 2006, 10:32 »
Agutko wyglądaliście bardzo ładnie  :D  I jaka piekna dekoracja samochodu   :lol:  Jeszcze raz życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia   :Daje_kwiatka:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #20 dnia: 13 Września 2006, 13:40 »
Agutko moja Kochana nareszcie jesteś.
Wygladałaś prześlicznie... :serce:
Wspaniałe fotki reportażowe.
Gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!! :)  :)  :)  :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #21 dnia: 13 Września 2006, 14:04 »
Agutko po pierwsze cieszę się, że już jesteś wśród nas. Po drugie gratuluję z całego :serce: po trzecie fotki i relacja obłędne...śliczna z Ciebie Panna Młoda...po czwarte: czekam na jeszcze
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #22 dnia: 13 Września 2006, 15:15 »
Rowniez ode mnie najszczersze gratulacje wygladalas tak radoscie  bez stresu  :)  czekam na wiecej zdjec

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #23 dnia: 13 Września 2006, 18:59 »
Agutko - wyglądałaś bajecznie! Oboje z mężem promienieliście ze szczęścia i miłości!
Aż zajrzałam do Twojego albumu aby zobaczyć jaka byłaś ładna a teraz jaka jesteś piękna!
Siostrzyczki masz niesamowite - obydwie są śliczne!
Czekam na więcej zdjęć bo z ogromną przyjemnością je oglądam! Super!

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #24 dnia: 13 Września 2006, 19:51 »
Dziekuje Wam bardzo bardzo mocno za te cieple slowa. Normalnie sie wzruszylam  :Wzruszony:  

Gosiu_Kwiecien-napisze tyle-jestes po prostu Kochana :serce:

Cytat: "gosia_kwiecień"
aha, no i takie szczęście od Was biło, że hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ano bilo-podbno promieniowalismy nim na odleglosc :D Nawet kilka osob w ksiedze weselnej wpisalo nam, ze o takiej milosci i szczesciu mozna tylko marzyc a my swoim uczuciem dodalismy otuchy innym :serce:

Cytat: "dziubasek"
Agutko!!! jak cudownie, że jesteś!! Przyjmij moje najszczersze życzonka!!! Wyglądalaś pięknie- zdjęcia reportazowe- super...czekam na więcej!

Dziubasku-dziekuje Ci bardzo bardzo mocno! kolejna czesc zdjec za chwilke :D

Cytat: "jagodka24"
Agutko wyglądaliście wspaniale serce serce serce gratulacje i życzonka dla młodych małżonków
siostrzyczki wspaniałe napewno były dumne
 śliczna relacja

dziekuje :oops:

Cytat: "lady_yes"
Agutko...wyglądaliście pięknie Mr. Green Czekamy na więcej zdjątek!!!

naprawde, az sie cieplej robi na serduszku jak sie czyta takie slowa :mrgreen:

Cytat: "KIKI"
Agutko wyglądaliście bardzo ładnie Very Happy I jaka piekna dekoracja samochodu Laughing

dzieki :D a dekoracja byla jeszcze ladniejsza dopoki wiatr i deszcze ne zrobily z nia porzadku po swojemu :lol: ale nam i tak sie podobala :D

Cytat: "Marta"
Agutko moja Kochana nareszcie jesteś.
Wygladałaś prześlicznie... serce
Wspaniałe fotki reportażowe.
Gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!! Smile Smile Smile

Martusiu-w koncu jestem.I od jutra zabieram sie za nadrabianie zaleglosci i na spokojne ogladanie Waszych cudownych zdjec :D

Cytat: "demka"
Agutko po pierwsze cieszę się, że już jesteś wśród nas. Po drugie gratuluję z całego serce po trzecie fotki i relacja obłędne...śliczna z Ciebie Panna Młoda...po czwarte: czekam na jeszcze

Demeczko,az nie wiem co powiedziec :oops:   :bukiet:  jedyne co powiem, ze za chwilke bedzie ciag dalszy :D

Cytat: "olkahof"
Rowniez ode mnie najszczersze gratulacje wygladalas tak radoscie  bez stresu Smile czekam na wiecej zdjec

dziekuje pieknie!i tak tez sie czulam-bez stresowo.Po prostu milosc unosila mnie na skrzydlach  :skacza:  

Cytat: "asia"
Agutko - wyglądałaś bajecznie! Oboje z mężem promienieliście ze szczęścia i miłości!
Aż zajrzałam do Twojego albumu aby zobaczyć jaka byłaś ładna a teraz jaka jesteś piękna!
Siostrzyczki masz niesamowite - obydwie są śliczne!
Czekam na więcej zdjęć bo z ogromną przyjemnością je oglądam! Super!

Asienko-kochana jestes dziekueje za wszystkie komplementy :serce:

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #25 dnia: 13 Września 2006, 20:10 »
No i nadeszla godzina naszego Blogoslawienstwa. Moja Mama powiedziala tak piekne Slowa, ze oboje plakalismy doslownie jak bobry.Lzy same splywaly nam po policzkach.bylismy oboje naprawde bardzo bardzo wzruszeni, zreszta nie tylko my....chyba wszyscy, ktorzy tam byli z nami uronili choc jedna lezke....Jesli chodzi co do mnie i Andreasa to oboje bylismy troszke tym zdziwieni, ze az tak emocjonalnie zareagowalismy na te sytuacje,ale no coz-ta chwila byla zbyt podniosla...

tu wyszlismy po naszych gosci aby udzielili nam blogoslawienstwa

i nasi najblizsi

tu moj jeden z nielicznych usmiechow podczas blogoslawienstwa

i juz za sekunde spowrotem byly lzy :D

blogoslawienstwo tescowej

wyjscie z domu do Kosciola. ten dywan i te kwiaty po bokch, byly dla nas totalnym zaskoczeniem, to byl pomysl mojej cioci :luzak: no i moja Natalka sypiaca kwiatki przed nami :D

no a teraz ja gramolaca sie do samochodu-co bylo nie lada wyczynem w tej sukni z rozpuszczonym trenem :luzak:  :D

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #26 dnia: 13 Września 2006, 20:13 »
Ojej....sama się popłakałam jak zobaczyłam Wasze zdjęcie z błogosławieńswta... :cry:

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #27 dnia: 13 Września 2006, 20:35 »
no a tak podjerzdzalismy do Kosciolka:) w zwiazku z tym , ze wlasnie konczyl sie slub , ktory byl przed nami i nie bylo dla nas miejsca zajechalismy pod Kosciol z innej strony i stalismy doslownie pod samym glownym wejsciem :D

nasze odejscie do kosciolka-swiadkowie dzielnie sie spisywali aby moja suknia dalej pozostawala sniezno biala :wink:

no i nasi swiadkowie podpisujacy dokumenty :D My swoje podpisy zlozylismy juz kilka dni wczesniej
 :D na tym zdjeciu widac jeszcze siostre zakrystianke, z ktora mialam wczesniej przyjemnosc omawiac wystroj Kosciola.To naprawde wspaniala osoba.Podczas mszy caly czas sie do nas usmiechala, a potem podeszla do nas razem z goscmi i zlozyla nam zyczenia razem z malenkimi obrazkami na szczescie :serce:

a tu my czekajacy na ksiedza :D w tym momencie nastapila moja chwila zdenerwowania,ale to w zwzaizku z tym, ze Dominia powiedziala mi, ze moj ojciec jest w Kosciele.Lzy stanely mi w oczach a rece zaczely sie trzasc.Dla niewtajemniczonych-moj ojciec sie mnie wyparl,a widzac mnie na ulicy udaje, ze mnie nie zna-przechodzi obok mnie jak obok obcej osoby.To tlumaczy dlaczego serce zaczelo mi lomotac.Na szczescie byl obok mnie Andreas i kilka jego slow wystarczylo abym znowu zrobila sie spokojna

specjalne zdjecie dla Gosi_kwiecien suknia z trenem :D

tu zblizal sie do nas ksiadz

no i nasza krotka rozmowa z ksiedzem :D

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #28 dnia: 13 Września 2006, 20:37 »
Cytat: "asia"
Ojej....sama się popłakałam jak zobaczyłam Wasze zdjęcie z błogosławieńswta...

Asienko j wyplakalam cale morze lez :D i czesc mojego make upu byla do calkowitej poprawki :D

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #29 dnia: 13 Września 2006, 20:52 »
no i ruszylismy do oltarza. Od tego momentu bylam jak w zaczarowanym swiecie, wszystko inne bylo poza mna, liczyl sie tylko Andreas....plynelismy po platkach kwiatow przy dzwiekach piesni "Milosc jedyna jest..."to bylo po prosu cudowne.  dziewczyny ze scholi tak pieknie spiewaly, ze wszyscy sie nimi zachwycali.A ja mialam taka oprawe muzyczna jaka sobie wymrzylam-z nuta swiezosci i mlodosci :serce:

tu widac jacy bylismy usmiechnieci i szczesliwi

no i zaczela sie Msza...

a co do Mszy to byla to Msza wyjatkowa bo mowiona typowo do nas i o nas. Ksiadz, ktory udzielal nam slubu zna mnie od przedszkola :D Na koncu opowiedzial pol mojego zyciorysu hihi podkerslajac fakt jak bardzo on jest ze mnie dumny...w tym momencie myslalam, ze splone ze wstydu :oops: bo w zyciu sie nie spodziewalam az takich osobistych refleksji.
Cala Msza byla poprowadzona w sposob wyjatkowy gdyz tego dnia bylo swieto Matki Boskiej czestochowskiej a slub bralismy w Kosiele Maryjnym w zwiazku z tym w sposob wyjatkowy ksiadz powierzyl nas opiece Matce Boskiej...

Moja Natalia czytajaca hymno o Milosci...

no i my trzymajacy sie przez caly czas za rece...jedne z piekniejszych slow jakie potem uslyszalam byly slowa mojej Dominiki, ktora patrzac na Nas prosila-"Boze daj mi taka Milosc...

tu widac wystroj kosciola