Autor Wątek: Dziubaskowa relacja ze Ślubu, wesela i podróży poślubnej :D  (Przeczytany 34404 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Dziubaskowa relacja ze Ślubu, wesela i podróży poślubnej :D
« Odpowiedź #60 dnia: 13 Września 2006, 10:21 »
Ninko- uczyliśmy się tańczyc u Urbańskiej... ale chyba ponownie wybierając... poszlabym na "wariata" ;) na kasecie ciut sztywno nam wyszło ;)

Lenko co do zabawy z tabliczkami to pytania były różne:
- kto jest większym leniuchem?
-kto lepiej gotuje?
- kto pierwszy przeprasza po sprzeczkach?
- kto bardziej kocha tesciową?itp
bardzo fajna zabawa- polecam :D

Monia- ja wiem, że chcialas być z nami.... możesz być pewna, że jak tylko odbiorę wszystkie fotki, będe miała film...to bęziesz pierwsza do której zadzwonie na oglądanko :D

Co do filmu- jest ok :ok: Trzęsienia ziemi nie ma, ale nieskormnie stwierdzam, że jest to jeden z lepiej zrobionyc filmów jakie widzialam ;) Póki co mamy tylko długa wersję, która Michoń dał nam do zaakceptowania. wejda tylko małe popraweczki- inna muzyka przy życzeniach przed kościołem i przy życzeniach gości z wesela nie słychac w ogóle mojej świadkowej... ale to sa drobnostki. Najbardziej nie mogę doczekac się tego godzinnego skrótu bo to nim będziemy terroryzowac rodzinę i przyjaciół :twisted: Także zależy mi, żeby wszystko było dopracowane na tip top :D
W tym długim filmie mamy kilka takich mini teledysków, jeden do piosenki "you are so beautiful" cocera gdzie są tylko czarnobiale stop klatki...dość fajnie to wygląda, drugi to do chichuachua jak goście piją i wznosza toasty - pomysł zgapiony od Moluni :D, trzeci to przy Sosnickiej i tancu z rodzicami... w osobnym niewielkim okienku są zwolnione ujęcia naszych rodziców podczas całego naszego dnia no i ostatni NASZ TELEDYSK do Shani Twain "From this moment on" - ekstra!!!! Jest tak jak chcialam.... przy słowach przycięgi muzyka jest w tle a słychać częśc mojej i część Tomka przysięgi...co prawda nie pokrywa się to z ustami, ale moim zdaniem zupelnie to nie przeszkadza. Jestem bardzo z tego filmu zadowolona!! Z niecierpliwością czekam na skrót...bo na nim mi najbardziej zależy!!

:mrgreen:

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #61 dnia: 13 Września 2006, 12:42 »
Cytat: "dziubasek"
Ninko- uczyliśmy się tańczyc u Urbańskiej... ale chyba ponownie wybierając... poszlabym na "wariata" Wink na kasecie ciut sztywno nam wyszło

My też :) ale nie żałujemy ani jednego kroku :) Też się raz potkneliśmy. Na amatorskim nagraniu mojej cioci prawie niewiedać mimo, że nam wydawało się, że owy błąd promieniuje na 1 km od nas  :mrgreen:  a na profesjonalnej Gryczenki wyszło wprost proporcjonalnie, czyli profesjonalnie :) Pięknie mamy zmontowane. Przejście z sali treningowej, przy takim lichym podkładzie do sali weselnej, pełnego rynsztumku i muzyki, która gra jakoby na żywo :) PIĘKNIE. Ale sama zobaczysz niedługo :)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #62 dnia: 13 Września 2006, 19:11 »
Jutro wyczekana sesja z Este!!! Pogoda szykuje się cudna- słoneczko i 22 stopnie... wymarzona na pstrykanie fotek! już nie mogę doczekać się efektów....

a tym czasem obiecana relacja z podróży poślubnej :) W niedziele, zaraz po ślubie, weselu, poprawinach... postanowiliśmy wyplynąć na parę dni... gdzie? przed siebie :) bez planów postanowiliśmy płynąć tam gdzie nas wiatr poniesie. Daleko nas nie zawiało....bo tylko do Świnoujścia... ale fantastycznie wypoczywaliśmy. Kilka dni nad morzem, pogoda typowo spacerowa...cieszyliśmy się sobą, leniuchowaliśmy... z resztą zobaczcie na fotkach:

Płyniemy.... w drodze do Trzebieży:

Na nasz pokład wleciała zmęczona ważka.... przepłynela z nami ładnych kilka godzin...poczym wysuszyła skrzydełka i ruszyła dalej w swoją podróż:

Na naszych paluszkach dumnie świeciły się obrączki:

W Świnoujściu spacerowaliśmy...

Zachody słonca oczywiście oglądaliśmy z plaży...

Jeździliśmy na wypożyczonych rowerkach...

Zwracaliśmy na siebie uwagę, szczególnnie, że pod salingiem ciągle dumnie powiewał transparent który był prezentem od mojego taty... było nam miło szczególnie jak nieznani ludzie do nas podchodzili (jak stalismy przycumowani w portach) i składali gratulacje :D

No i na koniec jeszcze nasze fotki... dużo pstrykaliśmy zdjęć bo moja przyciółka ze stanów sprezentowała nam fantastyczny aparat...Tomek cieszył się jak dziecko gdy rozpakował wlaśnie ten prezent
:D

Mój ukochany mąż:

i dziubasek we własnej osobie:

Powiem Wam, kochane Forumki, że podróż poślubna zaraz po uroczystości jest czymś absolutnie cudownym!!! Po tym całym zamieszaniu wokół nas mogliśmy się nacieszyć sobą będąc tylko we dwoje....  :serce:

Na rejsiku byliśmy 8 dni, potem na 2 dni pojechaliśmy do moich dziadków do Gdyni, którzy nie mkogli być na naszym ślubie. Sprawiliśmy im ogromna radość tą wizytą, także nie żałowaliśmy ze o te kilka dni skróciliśmy naszą podróż poślubną...niemal prosto z pociągu poszliśmy do pracy.... ale cóż...co dobre szybko się kończy ... tyle że ta "szara rzeczywistość" do której wrócilismy wydaje się być... jakoś tak bardziej kolorowa po tym jak przed Bogiem i przyjaciółmi wyznaliśmy sobie miłość :serce:  :serce:

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #63 dnia: 13 Września 2006, 19:20 »
Cudowna relacja Aniu :D

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #64 dnia: 13 Września 2006, 19:21 »
Dziubasku, zdjecia na zaglowce sa poprostu BOMBA :D sliczne.
Zdjecia po, tez sa bardzo ladne. Ehhh zazdroszcze wam tego rejsu :D

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #65 dnia: 13 Września 2006, 19:26 »
Cudowna podróż i Wy tacy szczęśliwi, zakochani, radośni....rozmarzyłam się  :serce:

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #66 dnia: 13 Września 2006, 21:46 »
Piekna podróż...piękna sceneria...piekna para...ach... :serce:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline agata-s
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #67 dnia: 13 Września 2006, 22:28 »
Dziubasku wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Wiesz ja brałam ślub dzień po Was i również wybraliśmy się w podróż Yachtem, tylko, że po Mazurach :D  
I wróciliśmy również podobnie, bo 10-tego!Podróż zaraz po ślubie jest super, bo nie trzeba od razu wracać do rzeczywistości :D
Ahoj :)  i jeszcze raz najlepsze życzenia!

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #68 dnia: 14 Września 2006, 08:11 »
Dzięki Kochane :) Agato mimo, że żegluje juz ze 20 lat.... nigdy na Mazurach nie byłam :oops: ale domyślam się, że jestem tam po prostu bajecznie :serce:  :serce:  :serce:

Powolutku szykuje się do sesji....o 13 start :D :D Jestem tak ciekawa efektów, że pewnie będe molestowała Sławka, żeby zrobił to w trybie ekspresowym  :mrgreen:

Wiecdzorkiem także odbieramy nasz caly film!! :jupi: !!

Offline Olaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #69 dnia: 14 Września 2006, 10:41 »
Cytat: "dziubasek"
estem tak ciekawa efektów, że pewnie będe molestowała Sławka, żeby zrobił to w trybie ekspresowym Mr. Green

A ja wiem, że będzie pięknie :D
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
« Odpowiedź #70 dnia: 14 Września 2006, 14:50 »
Dziubasku moje najserdeczniejsze gratulacje :serce:  :serce:  :serce: W dniu Waszego slubu-bylam przy Was myslami.U nas bylo wtedy tak piekne slonce, ze wlasnie tak sobie myslalam, ze to bylo specjalnie dla Was...
Zdjecia macie sliczne....a Wy-ech po prostu MILOSC unosila Was na skrzydlach!Wygladaliscie cudownie....tacy zakochani i szczesliwi :serce:  :serce:  :serce:
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Olaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #71 dnia: 14 Września 2006, 15:40 »
Ania, ale macie idealną pogodę na plener........Pozazdrościć....Teraz czarujemy dziewczyny, żey za rok była TAKA SAMA....Nooo hokus-poku, czary mary... :mrgreen:

Szybciorkiem proszę wkleić zdjątka bo muszę MAriusza przekonać do sesji w Este i to jak najszybciej :)
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline AnetaM

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2005
« Odpowiedź #72 dnia: 14 Września 2006, 16:07 »
Dziubasku ależ fantastyczna podróż, a prezent od taty po prostu super!!! tylko pozazdrościć takiej podróży, tych zachodów słońca tego wiatru we włosach...ach aż się rozmarzyłam...w tym roku nie byliśmy na żaglach
łojej już nie mogę się doczekać zdjęć z sesji....przytupuję i stapam z nóżki na nóżkę...byleby się fotogaf nie ociągał z przygotowaniem dla was tych fotek  :mrgreen:
czekam aż szczęście powróci...

Offline cafe

• zapaleniec
« Odpowiedź #73 dnia: 14 Września 2006, 19:03 »
Dziubasku jak patrze na Was to normalnie bużka mi sie smieje od ucha do ucha    :D    :D  :D
Przepiękne zdjęcia, i wy fantastycznie na nich wyszliście :) Tacy zakochani :) Ja raz w zyciu byłam na żaglach, tydzien i to włsanie na Mazurach :) Niezapomniane były to dla mnie wakacje i załuje ze nie mam znajomych co to maja wszystkie te uprawnienia i karty sternika :)
[/url]

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #74 dnia: 14 Września 2006, 19:53 »
Dziewczyny jestem już po.... wykończona ale maksymalnie szczesliwa!! pogoda IDEALNA na sesję... i świetnie się bawiliśmy!!!! Wybieramy zdjęcia w poniedziałek...a po wyboerze musimy tydzien czekać na album... jak ja to wytrzymam???

Foteczki robiliśmy na przystani, nad morzem- na plaży, na wydmach, na polach, na moście w Wolinie... oj działo się, dzialo ;) Wierze, że fotki będa genialne... czy ESTE robi jakies inne? ;)

Agutka, tak się ciesze, że już jesteś :przytul:

Oleńko Mariusz da się przekonać na sesję w Este...mój Tomek przeciez tez sie opierał...dopóki nie zobaczył fotek Agulkiii i Moluni :) Później już poszło gładko  :mrgreen:

Żagle to fantastyczna sprawa...wszystkim gorąco polecam aby choć raz spróbowali jaka to frajda  :mrgreen:

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #75 dnia: 14 Września 2006, 19:58 »
No Aniu rzeczywiście pogoda suuuper...nic tylko czekać na fotki..

My tez czekamy....
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #76 dnia: 15 Września 2006, 11:17 »
Aniu.. musze powiedzieć, że zdjęcia z waszej podróży sa tak smao dobre, jak te ze ślubu. Zwłaszcza podobają mi się wasze portrety i zdjęcie ważki. Piekne!
Ciekawa jestem waszej sesji plenerowej- pogoda wymarzona!

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #77 dnia: 15 Września 2006, 19:00 »
Cytat: "groszek"
Aniu.. musze powiedzieć, że zdjęcia z waszej podróży sa tak smao dobre, jak te ze ślubu.

Dziękuję Groszku  :oops: Nie sztuką jest robienie fotek przy dobrym oswietleniu - podczas naszej podróży słoneczka było wbrew pozorom bardzo dużo więc aparat sam robił niezłe fotki...my tylko guziczek wciskaliśmy ;)

Adam natomiast miał potworne zadanie... szaro buro na dworzu, ciemny kościół  i jak w tym wszystkim uchwycić najważniejsze momenty pary młodej?? Na szczęście, mimo mojego przerażenia co do efektów jego pracy zanim jeszcze dostaliśmy w łapki zdjęcia, uważam, że spisał się bardzo dobrze. Moze profesjonalistą takim jak este, czy s4 jeszcze nie jest, ale ze zdjęć jestem bardzo zadowolona.

Wściekłam się tylko na kodaka- dałam do wywołania fotki.... i nie wszystkie są dobre  :twisted: nie wiem czy reklamować, czy co... ach... powoli tworzę nasz ślubny album-pamiątkę :) Duża frajda przy tym jest...no i wspomnienia wciąż takie żywe!!

Odebraliśmy także skrót od PM Video, czyli od Pana Piotra Michonia! Jestem bardzo zadowolona z wyboru tego kamerzysty. Co prawda małe poprawki będą musiały wejść...ale to już chyba trochę moje "widzi mi się" ;) W każdym razie p. Piotr ze stoickim spokojem przyjął spowrotem film do obróbki ( moim zdaniem w skrócie było za mało ujęć z przypłynięcia jachtem co przecież było jedną z większych atrakjcji) i w poniedziałek już ta sprawa powinna być do końca załatwiona  :mrgreen:

Tak więc porócz 3 godzinnego filmu-maratonu, mamy 1h15 min skrót z naszego dnia którym zamierzamy dzielić się z innymi. Ogląda się go bardzo miło, jest dynamiczny, nie nudzi się... i tak ma być ;)

Teraz już powolutku zaczynam podsumowywać nasz ślub i wesele... od strony organizacyjnej. Oprócz wynków sesji zdjęciowej z ESTE wszystko inne jest już jasne i mogę spokojnie powiedzieć co gorąco polecam a co mniej.

A więc od początku:

:arrow: strój ślubny- brawa dla CMŚ :brawo: -> nie zawiedli, suknie uszyli mi moją wymarzoną... choć dostałam wadliwą halkę o czym przekonałam się dopiero przed dzień ślubu. Na szczęście sama mogłam to szybko naprawić ;) Skońćzyło się na małym stresie...
 :arrow: fryzura...no cóż.... zawiodłam się i nie ma co tu dużo pisać. Tył super, tak jak chciałam, ale z przodu był bałagan, wyglądałam jakbym miała przetłuszczone włosy  :roll: Próbną byłam zachwycona... ale najważniejsze, że w TYM dniu nie miałam nic sobie do zarzucenia w sferze wyglądu, swietnie się czułam.. :mrgreen:  :mrgreen: .a że teraz na fotkach widze to troszkę inaczej to już inna sprawa. Makijaż uważam, że był świetny. Czułam się w nim rewelacyjnie.
 :arrow: bukiecik- w dniu ślubu byłam nim oczarowana, teraz mi się podoba więc jest ok... ale ta nieszczęsna butonierka...  :twisted: ach... teraz podchodze do tego z uśmiechem ;) aczkolwiek mojej kwiaciartni nie polecam ;)
 :arrow: msza święta- parafia pw Św. Ducha... cóż mogę napisać?? Jestem nadal oczarowana naszą mszą...mogłabym ją oglądac na filmie niemal w kółko ;) Ks. Andrzej nadal śni się po nocach mojej cioci (  :shock:  :shock:  :shock: ) co chyba swiadczy o tym, że zrobił na gościach wrażenie ;) a schola spisała się na medal. Jedyne ale... to do organisty- starał się, ale "Ojcze nasz" w jego wykonaniu był jak na przyspieszonych obrotach  :lol:  :lol: a marsz mendelsona na koniec wcale go nie przypominał  :? Na szczęście mamy na tyle dużo poczucia humoru, ze na filmie zażyczyliśmy sobie orginał (a nie sztuczny podkład), żeby móc wspominać tę organizacyjną wpadkę...o której zresztą wiedziałam przed ślubem, ale postanowiłam już nic nie zmieniać. Było zabawnie ;)
 :arrow: transport dla gości za nieduże pieniądze i nie mam żadnych zastrzeżeń. W razie czego dane firmy mogę podać na priv.
 :arrow: nasz transport, czyli jachcior był strzałem w dziesiątkę!!
 :arrow: Restaurcja Marina: jesteśmy BARDZO ZADOWOLENI. Jedzonko dobre, podane bardzo elegancko, obsługa świetna na prawdę same plusy :ok: jedyne co, do czego na siełę można się doczepić to zbyt mała ilość ciasta i owoców. Jakby któraś z forumek w przyszłości chciała tam się weselić to radziłabym się dopytać ile tego będzie albo zrezygnować z tego, aby nie było w cenie menu tylko samemu zadbać o odpowiednią ilość. Niewątpliwym atutem tego miejsca jest otoczenie...goście byli oczarowani!!
 :arrow: muzyka: ZIBI- super :ok: polecam z czystym sumieniem :D
 :arrow: Pan Kamera- jesteśmy bardzo zadowoleni...bez poprawek się nbie obyło, ale nie wierze, zeby ktoś zrobił mi film za pierwszym razem dokłądnie taki jak chciałam ;)
 :arrow: foto-reportaż...znajomy student fotografii. Jestyeśmy zadowoleni :)
 :arrow: sejsa foto Este...tu się wypowiem za ok tydzień :D

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #78 dnia: 15 Września 2006, 19:06 »
A mnie sie bardzo podobała butonierka z "wodorostami"  :!:

Żadnych zgrzytów nie widze na waszych fotkach, a tym bardziej przetłuszczonych włosów Panny Młodej :D

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #79 dnia: 15 Września 2006, 19:10 »
Aniu ja też nie wiem co ty masz do swojej fryzuru. Tył śliczny, a i przód niczego sobie.

Jak składałam Ci zyczenia to pierwze co rzuciło mi się w oczy to właśnie przód. Tak fajnie i fikuśnie zrobiony...tak inaczej niz wszystkie tradycyjne ślubne koki...

Przetłuszczonych włosów nie zauważyłam :roll:
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline Wercia

• Chuck Norris
  • K & M- 10 lat minęło...:))
  • data ślubu: [
« Odpowiedź #80 dnia: 15 Września 2006, 22:53 »
Dziubasku wszystkiego najlepszego dla Ciebie i męża. Zdjęcia suuuuuuuper, widać na nich jak bardzo się kochacie. Czekam z niecierpliwością na więcej zdjęć :wink:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #81 dnia: 15 Września 2006, 22:55 »
ale cudne zdjęcia!!!!!!!!!!!! dziś widziałam naszego Dziubaska w Galaxy i wypiekiniała w małżeństwie;) A jakie szczęscie na buźce widać :):):):)!!!!!!!!!!!!

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline mgucio9

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #82 dnia: 15 Września 2006, 23:09 »
Dziubasku aż miło czytać.
Jak bym mogła prosić o namiar na firmę transportową  :D

pozdrowienia dla ooppoonnkkaa, lady_yes, dziubaska, Agutki, szajo, demki, azzurry i merkunka

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #83 dnia: 16 Września 2006, 10:22 »
Cytat: "klaudia"
Aniu ja też nie wiem co ty masz do swojej fryzuru. Tył śliczny, a i przód niczego sobie.

w takim razie nie było tak najgorzej z tymi włosami ;)

Dziubasku wszystkiego najlepszego dla Ciebie i męża. Zdjęcia suuuuuuuper, widać na nich jak bardzo się kochacie. Czekam z niecierpliwością na więcej zdjęć

Werciu, teraz to już czekamy na foteczki z pleneru...już nie mogę się doczekać, aż sama je zobaczę!!

Cytat: "gosia_kwiecień"
ziś widziałam naszego Dziubaska w Galaxy i wypiekiniała w małżeństwie;)

:oops:  :oops:  :oops: dziękuję Gosiu  :mrgreen: Mąż o mnie dba..  :mrgreen:

Wczoraj oprócz Gosiu spotkałam się z Lady_yes i Maleństwem... wspaniale jest móc Was, kochane forumki, spotykać na żywo! Dzięki temu ten wirtualny świat nie zamyka się tylko w komputerze :)

Cytat: "mgucio9"
ak bym mogła prosić o namiar na firmę transportową

poszło :)

Offline s.aga

• maniak
  • Życie jest piękne, gdy patrzysz na nie pięknie
  • data ślubu: 16.10.2004
« Odpowiedź #84 dnia: 16 Września 2006, 22:32 »
bardzo podobała mi sie wsza relacja ze ślubu  

wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #85 dnia: 17 Września 2006, 12:13 »
Cytat: "s.aga"
zo podobała mi sie wsza relacja ze ślubu  

mi też, mi też, mi też ;)
widać że Nowożeńcy szczęśliwi, goście bawią się superos, a już siostra Dziubaska, to wzorzec gościa, jakiego życzyłaby sobie każda Młoda Para ;)

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #86 dnia: 17 Września 2006, 12:51 »
Cytat: "s.aga"
bardzo podobała mi sie wsza relacja ze ślubu

mi też, mi też, mi też

Bardzo się cieszę :D :D

widać że Nowożeńcy szczęśliwi, goście bawią się superos, a już siostra Dziubaska, to wzorzec gościa, jakiego życzyłaby sobie każda Młoda Para

Ano...Martusia dawała czadu, ze hej ;) Kondycyjnie przetrzymała całe wesele...wszyscy byliśmy zdumieni!! (dla niewtajemniczonych Marta jest kobietą z zespołem Downa)

Offline sylwanika

• zapaleniec
  • data ślubu: 02.09.2006r.
« Odpowiedź #87 dnia: 17 Września 2006, 16:30 »
Aniu jak oglądałam fotki z rejsu poślubnego to, aż mi się ciepło na serduszku zrobiło, bo od razu widać jak bardzo jesteście ze sobą szczęśliwi  :serce:

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
« Odpowiedź #88 dnia: 17 Września 2006, 18:24 »
Aniu dotarłam tu dopiero teraz... bo i na forum długo nie byłam ;)

na ślubie byłam, więc nie o tym chcę pisać... cieszę się, że jestes zadowolona z mszy oraz imprezy weselnej, że goście dopisali, że byłas i jestes szczęśliwa  :mrgreen:

no i że miałas udaną podróż poślubną...  :lol:  ja patrzę na to trochę z zazdrością, bo od ślubu nigdzie nie byłam.. ale cieszę się, że Wy się cieszycie  :P  :D

Offline okruszek83

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #89 dnia: 17 Września 2006, 21:58 »
Co tu dużo mówić WOOOOOOOOOOW!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:
Na zdjęciach zarówno wesele jak i podróż wyglądają wspaniale i nawet chyba nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak było w rzeczywistości. Mogę tylko pogratulować.
Tak z innej beczki, znam z widzenia waszego świadka Grzesia, jesteśmy razem na roku w Akademii Rolniczej.

Jeszcze raz gratuluje i życzę Wam aby całe życie było tak wspaniałe. :)