Aniu jak oglądałam fotki z rejsu poślubnego to, aż mi się ciepło na serduszku zrobiło, bo od razu widać jak bardzo jesteście ze sobą szczęśliwi
ja patrzę na to trochę z zazdrością, bo od ślubu nigdzie nie byłam.. ale cieszę się, że Wy się cieszycie
Co tu dużo mówić WOOOOOOOOOOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koffany DZIUBASKU
....chcialam WAm życzyć DUŻO Ciepła i Miłości, aby każdy dzień przynosił WAm tyle radości jak ten jeden niezapomniany w którym powiedzieliscie sobie sakramantalne "TAK" .... no i oszywwiscie DUŻEJ gromadki malutkich DZIUBASKÓW..........
.... co do Waszej relacji i zdjęć, no cóż nie bede orginalna.................... mogę zrobic jedynie WOOOOWWW
Ach dziękuję Wam bardzo serdecznie.... To takie miłe uczucie gdy już prawie miesiąc po ślubie czytam życzenia i Wasze miłe słowa
Z niecierpliwością czekam na zdjęcia z ESTE - że będą piękne, a wy na nich to oczywiste, ciekawa jestem po prostu pomysłów p. Sławka, aranżacji, kadrów... No, to uzbrajam się w cierpliwość
Dzisiaj byliśmy wybierać fotki....

niemalże zbankrutowaliśmy doszczetnie!!!!! W sesję mamy wliczone 30 ujęć... każde następne to 15 zł.... mając to na uwadze początkowo wybraliśmy 40 dodatkowych zdjęć... po przeliczeniu staraliśmy się redukowac, ale to było przeogromnie trudne. Zdjęcia, mimo, że do wybierania są bez retuszu okazały się bowiem BAJECZNE. Jedno lepsze od drugiego... ale niestety.... budżet mieliśmy ograniczony i choć serce ściskało powoli wybieraliśmy te które znajdą się w albumie. Za nic w świecie jednak nie mogliśmy się zmieścić w tych 30 wliczonych w cenę sesji.... zostaliśmy przy 45

Choć wierzcie mi conajmniej drugie tyle nam się podobało!! gdyby nie ta kasa...

No ale nic!!! Zdjecia wybrane, jesteśmy super-ekstra zadowoleni z efektów plenerku i już zacieramy rączki na album który dostaniemy dobiero.... w sobotę

i to i tak po prośbach i błaganiach.... no ale nic...czas szybciutko zleci a w sobotę będziemy już mogli cieszyć się naszymi zdjęciami!!!! Na pewno podzielę się też nimi z Wami, kochane forumki!! Pomozecie mi zdecydowac, która fotkę wysłac do konkursu bo kończy się on w przyszły poniedziałek
Tak z innej beczki, znam z widzenia waszego świadka Grzesia, jesteśmy razem na roku w Akademii Rolniczej
Grześ już tam nie studiuje...ale rzeczywiście mogłas go tam spotkać

*cenzura* facet tak na marginesie