Autor Wątek: Zaproszenia w Łodzi - rozsądne ceny  (Przeczytany 15013 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Żuczek

• nowicjusz
  • *
Zaproszenia w Łodzi - rozsądne ceny
« dnia: 10 Stycznia 2005, 09:38 »
Co prawda wybór zaproszeń jest teraz ogromny, jednak nie zawsze ceny są korzystne. A przy imprezie dla 70 i więcej osób (dodatkowo jeszcze osoby zapraszane tylko na ślub) koszt wcale nie wychodzi taki mały. Moje poszukiwania czegoś ładnego i w przyzwoitej cenie trochę trwały więc napiszę gdzie my zdecydowaliśmy się zamówić nasze (2,90 zł/szt. z nadrukiem i kopertą - bardzo ładne jak wszyscy stwierdzają):
Studio Poligrafii, ul. Piotrkowska
Robią zaproszenia powyżej 70 szt. - można mieszać teksty (my mieliśmy 50 weselnych, 40 ślubnych i 1 po angielsku)

Jeśli znacie inne miejsca, gdzie w Łodzi można w przystępnej cenie zamówić ładne zaproszenia to wpisujcie się.
Ślubik 18 czerwca 2005

Offline Nitka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #1 dnia: 1 Kwietnia 2005, 15:41 »
Tanie zaproszenia są też na kilińskiego naprzeciwko WSAP i na więckowskiego, a śliczne chociaż droższe na wigury (proszę nie podawać adresów firm) . Na Piotrkowskiej  jest sklep z wszelkiego rodzaju ozdobnymi papierami - można drukować na drukarce domowej - we wszystkich kolorach i fakturach, cena arkusza A4 ok.90 groszy

Offline Michauek
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 27 Marca 2006, 13:03 »
My planujemy oprocz zaproszen na slub i wesele takze wizytowki stawiane przy stole. Podobaja mi sie zlote litery. Orientuje sie ktos jaki to koszt?

Offline =MiLi=
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 23 Marca 2007, 13:45 »
No niestety.. my jak szukaliśmy zaproszeń i widzieliśmy ceny to łapaliśmy się za głowy :/ nawet po 6zł zaproszenia się zdarzały, wcale nie rewelacyjne. Na szczęście udało nam się znaleźć to czego szukaliśmy, jak spojrzeliśmy od razu wiedzieliśmy, ze to będą te :) 3,60 za sztukę razem z nadrukiem i kopertą.  Myślę, że to nie tak najgorzej jak na zaproszenie ze zdjęciem. Zamówiliśmy je w .............................(wymoderowano)

!!!!!!!!!!!!!!!!Sorki, ale nie podajemy nazw firm i adresów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1