Autor Wątek: "Każdego dnia dziękuję Bogu za to, że Cię mam.."- czyli wielki dzień- 07.09.2013  (Przeczytany 101360 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Alis
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 7.06.2014
Pewnie  ;) miłej zabawy na wieczorze panieńskim  :) :) :)

Offline Olimpia87

• uzależniony
  • data ślubu: 07.09.2013
Cześć dziewczyny :)
Wieczór Panieński - rewelacja - lepszego nie mogłam sobie wymarzyć :) niespodzianka niesamowita, a na początku wkręcenie niczym w Majewskim Show  :P

Z ostatniej chwili - zmieniłam makijażystkę i fryzjera. Bardzo się zawiodłam na próbnym u Pani Moniki - fryzura tragedia, makijaż lepiej, ale nie wytrzymał imprezy panieńskiej. Z resztą już po 2 godzinach się świeciłam  :-\ Dziewczyny mówiły, że sam makijaż ok, ale stanowczo za ciemny jak na ślub. Cały zestaw postarzał mnie o jakieś 5 lat  :P

Na szczęście znalazłam fryzjera z polecenia, jak również makijażystkę. Okazało się, że nasz fotograf ich zna, znajoma była robiona na bóstwo przez nich no i okazało się że kuzynka miała robiony makijaż przez tą dziewczynę. Więc jestem teraz dobrej myśli  :)

Offline AlicjaEwa

• Chuck Norris
  • Ja kocham tylko Ciebie, Ty jesteś moim niebem :*
  • data ślubu: 03.08.2013
aż dziwne że make up pani Moniki nie dał rady... przypominam że mój trzymał za każdym razem cały następny dzień a było grubo ponad 30 stopni.

fotki :grin:

make up był za mocny czy za ciemny?

Offline Alis
  • Chuck Norris
Jakbyś mogła to daj namiar na tą makijażystkę bo ja szukam kogoś sprawdzonego, p. Monika niestety nie miała już wolnego terminu na mój ślub  :-\ dzięki 
Fajnie ze wieczorek udany  :)

Offline Ani@

• maniak
  • „Przypadek–to Bóg przechadzający się incognito”A.E
  • data ślubu: 08.06.2013
Oli czyżbyś panieński miała tam gdzie ja w Starej Babci ?? :*

Offline Olimpia87

• uzależniony
Tak w Starej Babci  ;D echh szaleństwo  ;D

Nie mówię, że Pani Monika jest zła czy coś w tym stylu, ale na mnie nie zrobiły dziewczyny dobrego wrażenia (są jeszcze pewne rzeczy, które mi się nie spodobały  :P). Nie czułam się dobrze w tym czymś co miałam na głowie  :P ale oczywiście to tylko moje zdanie. Poza tym możemy mieć Alu inne cery i Tobie służyło wszystko mi nie koniecznie ;).

Makijaż i fryzura, jak to obiektywnie zostało ocenione postarzały mnie i przytłaczały zamiast rozświetlać. Poza tym widać było niedoskonałości, które moim zdaniem powinny być zakryte - a nie mam ich aż tak wiele :P

Alis wysłałam na prv namiary :) po ślubie dopiero będę mogła powiedzieć coś więcej, ale jestem dobrej myśli - najlepiej jak ktoś ze znajomych już sprawdził  :P

Offline AlicjaEwa

• Chuck Norris
a czesała Cie pani Kamila? nie no jasne, wiadomo że nazwisko to nie wszystko.  na pewno sama bym stwierdziła że za ciemno gdybym widziała . :)

No z moich odczuć na pewno są sympatyczniejsze makijażystki...

Offline AlicjaEwa

• Chuck Norris
ach przypomniałam sobie że mojej świadkowej też dość szybko się make up od pani M 'zmęczył ' i przebarwienie które ma szybko zrobiło sie widoczne.

ale przy tych temp ::) ::) ::)

Offline Vivka

• Chuck Norris
  • data ślubu: maj 2014
Olimpia fajne że wieczór panieński się udał ;) dostałaś jakies fajne prezenty? :D

Offline Ani@

• maniak
  • „Przypadek–to Bóg przechadzający się incognito”A.E
  • data ślubu: 08.06.2013
Ja z makijażu swojego byłam zadowolona chociaż wiedziałam, że żaden makijaż nie przetrzyma całej nocy żeby mi w końcu nie wyszły te moje policzki czerwone ale naprawdę byłam w szoku że tak długo cera była taka ładna i świeża a później też nie byłam jak burak a świecić to się nie świeciłam ::) no i muszę powiedzieć, że obie dziewczyny i Marta i Ola mnie odstresowały bo naprawdę przyjemny klimat w tym salonie zdaję się, że obie mężatki więc pożartowałyśmy i ponarzekałyśmy trochę na facetów a co ogólnie bardzo miło :)

Offline Olimpia87

• uzależniony
Tak Alu czesała mnie Pani Kamila chociaż wydaje mi się, że to za dużo powiedziane. Strasznie irytowało mnie "Monika zobacz - tu mam podpiąć czy tu? Tak lepiej czy tak" w sumie to w niektórych momentach to czesała mnie makijażystka  :P
Najlepiej skwitował fryzurę mój PM - gdybym zobaczył Ciebie dopiero w dniu ślubu to chyba bym nie wszedł  :P (te jego żarty - bezcenne  :P)

Jeżeli chodzi o wieczór panieński to dziewczyny tak mnie wkręciły, że szok.
W skrócie:

dałam świadkowej listę dziewczyn. Ona się z nimi kontaktowała. Niby żadne nie były zdecydowane na przyjście. Kilka dni przed wieczorem i w sam dzień zabawy większość pisała mi że nie przyjdzie z konkretnych powodów. W sumie z tego co wtedy wiedziałam miała być nas 4.

Spotkałyśmy się na Starym Rynku - ja już wkurzona, że z imprezy nici, moja świadkowa podobnie, że tak się starała a inne laski dały ciała, więc padła opcja wyjazdu na działkę, co mi się nie spodobało. W końcu ja się chcę zabawić a nie siedzieć i gadać  :P
Nagle dzwoni telefon. Męski, ciężki, poważny głos się odzywa "E... jesteś pewna, że chcesz zmienić stan cywilny?" ja oczywiście że tak, ale z kim rozmawiam. W odpowiedzi usłyszałam "No to zaczynamy zabawę" i się rozłączył. Muszę powiedzieć, że byłam zaskoczona i trochę zestresowana. Nagle podjeżdża czarna furgonetka a la jeep wychodzi z niego 2 zakapturzonych mężczyzn z maskami na twarzy, z bronią w ręce, zakładają mi kajdanki i "wrzucają" do samochodu...za chwilę dzwoni moja świadkowa przerażona, gdzie jestem itd....wyprowadzają mnie z samochodu a tam już jest świadkowa i pozostałe 3 dziewczyny. Mało tego wprowadzają mnie w tych kajdankach do pubu, a tam wszędzie moje zdjęcie z napisem "Poszukiwana. Mężczyźni, którzy ją odnajdą proszeni są do baru". Wchodzimy na salę a nam wszystkie dziewczyny, które mi wcześniej pisały, że nie przyjdą. Szok nieziemski, aż łzy mi poleciały ::) No i tak w jednym dużym skrócie: zabawa do białego rana tzn ok 8 rano byłam w domu  :P były tańce, konkursy no i Pan też był  ;D z prezentów to dostałam prócz niespodzianki oczywiście to tort w kształcie wiadomo jakim  ;D i album ręcznie robiony przez świadkową. W albumie zdjęcia  moje i PMa, teksty wymyślone przez świadkową w stylu dyplomów, rad itd oraz od każdej dziewczyny, która była na Panieńskim zdjęcia z nimi oraz sentencje i nieraz wspomnienia ze mną związane :) Album niesamowity - nawet nie da się tego opisać słowami  Lepszego prezentu od nich nie mogłam dostać;) A mężczyźni, którzy mnie znaleźli przynosili mi róże  ;D

Offline Olimpia87

• uzależniony
Reasumując - nie wyobrażam sobie innego wieczoru  ;D byłam tak podekscytowana, że dosłownie o wszystkim powiedziałam PMowi  :P Z resztą cięzkop to wszystko opisać  ;D

Offline Alis
  • Chuck Norris
To super miałaś wieczór, fajnie ze się świetnie bawiłaś  :) :) :) :) :) świadkowa stanęła na wysokości zadania  8)

Offline Vivka

• Chuck Norris
  • data ślubu: maj 2014
tylko pozazdrościć takiej świadkowej  ;D miałaś fanatystyczny wieczór :)
na pewno długo go będziesz pamietać :)

Offline Olimpia87

• uzależniony
Oj bez 2 zdań  :) mało tego - okazało się, że w porwaniu uczestniczył mój kuzyn i chrzestny  :P a w albumie odnośnie tego porwania i spisku dziewczyn dot. rezygnacji z imprezy jest napisane coś w w stylu - nie daj się wkręcić i pamiętaj gdziekolwiek będziesz i tak cię znajdziemy - ech te moje kochane wariatki  :-* :-* :-* aż na same wspomnienia buzia się cieszy  ;)

Offline mberry91

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15 sierpnia 2014
Swiadkowa pierwsza klasa! Niezapomniany zapewne wieczor :) I tak powinno byc :D Cos ala z przyjaciolek (tego serialu) :)

Offline Alis
  • Chuck Norris
Powiedz w jakim kościele bierzesz ślub ? I o której ?

Offline Olimpia87

• uzależniony
My ślubujemy w kościele Matki Bożej Fatimskiej na Ogrodach (os. Wyżyny) - godz. 16  :) jak to pisałam teraz to aż poczułam  motyle w brzuchu :P

Offline Alis
  • Chuck Norris
Tak sobie pomyślałam ze może przyszłabym złożyć Wam życzenia, bo widzę ze zwyczaj przychodzenia na wzajem śluby istnieje  :)

Offline Olimpia87

• uzależniony
Zapraszam serdecznie  :) będzie nam bardzo miło  :)

Offline Alis
  • Chuck Norris
Mi również będzie miło ze Tobie będzie miło  :)  :) :) :)

Offline martu$_dg

• entuzjasta
miałaś cudowny wieczor panienski...dziewczyny sie spisaly :))

Offline Mandinka

• bywalec
  • nothing really matters
  • data ślubu: 29.06.2013
No panieński niesamowity :) Świadkowa pocisnęła, pewnie impreza mega udana :)
Co do makijażystki. Cóż, bywa i tak... przyznam, że ja miałam pewne wątpliwości po makijażu próbnym u pani Angeliki Piotrowskiej ze względu na moje łzawiące oczy. Na szczęście w dniu ślubu pani Angelika malowała mnie bardzo delikatnie, nie miziała mnie pędzlami koło oczu i nic nie łzawiło i wyszło super. A sympatyczna jest baaaardzo, super atmosfera była i na próbnym i na właściwym :) A fryzjera też zmieniałam bo u Zaremby zrobili mi na głowie coś... coś masakrycznego.
Ale po to są makijaż i fryzura próbna :)

Offline Olimpia87

• uzależniony
Impreza mega udana - do białego rana dosłownie  ;)

Z makijażem idę teraz na żywioł i bez próbnego - wierzę, że będzie ok :)
Z fryzurą nie będę taka odważna i idę w poniedziałek na próbną ;)

Wczoraj byliśmy w restauracji menu wybrać i dekoracje. To pierwsze wyszło nam ok z tym drugim mamy mały problem - brak koncepcji  :-\ macie jakiś fajny pomysł ???

W sumie w ostatniej chwili rozważamy kwestię atrakcji dla gości - Wasze sugestie mile widziane  ::) ;D

Offline Alis
  • Chuck Norris
Może jakiś pokaz barmański ?  :)

Offline AlicjaEwa

• Chuck Norris
my mieliśmy barmanów i zachwycali się nimi wszyscy.

jednak na parę dni przed już raczej nikogo takiego nie domówisz.

może lampiony?

Offline Alis
  • Chuck Norris
Przychodzi mi na myśl jeszcze fontanna czekoladowa albo ostatnio chyba się modna robi (bo wszędzie o niej słyszę) fotobudka  :)

Offline Olimpia87

• uzależniony
hmm barmani odpadają - brak czasu na organizację, lampiony też - nie chcemy wywołać pożaru  :P czekoladowa fontanna - nie ukrywamy, że mamy sporo jedzenia w menu, ciast, owoców, deser do tego wiejski stół, więc chyba dodatkowe atrakcja związana z jedzeniem będzie za dużo  ;) pomyślimy może o tej budce...

Offline AlicjaEwa

• Chuck Norris
atrakcją mogą być aparaty jednorazowe poustawiane na stołach, tak aby goście mogli cykac różne fotki ;)

Offline Asiq
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 29.06.2013
o matko to już za chwilę :O
ale ten czas leci.
Panieński super i prezent (album) też świetny. Ja takie uwielbiam :)