Autor Wątek: ODDAM za darmo łóżeczko dziecięce z szufladą Radek VII w kolorze teak  (Przeczytany 6052 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Olaa
  • Chuck Norris
Chciałabym oddać je komuś, kto naprawdę tego potrzebuje.

Łóżeczko jest w dobrym stanie, tylko poobrapywane i poobcierane miejscami.
Jeżeli znacie kogoś, komu się przyda - proszę o kontakt.

There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline marta082008

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
Jeżeli nie uda Ci się go oddać, czy sprzedac to chetnie zaopiekuję się szczebelkiem, bo mi brakuje. Też dostałam, dokładnie takie samo.

Offline Kinga_2008
  • użytkownik
  • **
Jakiś czas temu zamieściłam na forum wiadomość, że oddam ubranka dla chłopca, ale przeszło bez echa...

Offline marta082008

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
Może nie ma na forum potrzebujących? Powiem szczerze, że tez zastanawiałam sie czy napisać, bo nie chcę wchodzić w parade komuś kto na prawdę będzie łóżeczka potrzebował, ja szczebelek mogę sobie dorobic choćby w castoramie

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
Myślę ,że potrzebujący nie zawsze czytają takie fora , często nie mają dostępu do netu ....

Ostatnio dowiedziałam ,się ,że znajoma poznana w szpitalu spodziewa się drugiego dziecka , nie planowali tak więc nie byli na to przygotowani , wiem jak bardzo im jest ciężko finansowo ( córcia dużo choruje dużo czasu spędza z nią po szpitalach( nie pracuje)  a mąż słabo zarabia , pochodzi z domu dziecka , nie ma pomocnej rodziny ) właśnie zaproponowałam jej ,że oddam jej łóżeczko po Matim , jest wniebowzięta ,   jeden koszt mniej ...  a tyle radości .... 

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.06.2008
Ludzie boją się "za darmo" - zaobserwowałam to na swoich ogłoszeniach - oddawałam ostatnio różne rzeczy, niekiedy nowe i schodziły dopiero gdy zmieniałam "cenę" z "za darmo" na "za czekoladę"  ::)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Ola w razie co zawsze jest jakiś np dom samotnej matki. Można tam oddać ubranka, zabawki czy nawet pewnie łóżeczko przyjmą. Ja oddaję wszystko do domu samotnej matki w karwowie.

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23 kwietnia 2005 r.
naprawdę potrzebujący się często wstydzi prosić
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline Kinga_2008
  • użytkownik
  • **
Właśnie Jagna podpowiedziałaś mi kogo mogę zapytać czy potrzebuje łóżeczka. U moich rodziców u sąsiadów dziewczyna podobno spodziewa się drugiego dziecka. Może jej spytam, bo wydaje mi się, że ta rodzina potrzebuje pomocy.  I może się przy okazji dowiem czy czekają na chłopca...
Oczywiście nikt nie obnosi się z tym, że chętnie przyjąłby pomoc w postaci ubranek czy mebelków dla dziecka. Tu pozostaje tylko odgadnięcie takiej potrzeby, chyba, że ludzi się bardzo dobrze zna. No a nawet podpytując trzeba mieć dużo taktu, żeby ktoś nie poczuł się jak biedak słysząc taką propozycję pomocy.

Offline Kinga_2008
  • użytkownik
  • **
Mogę zaproponować tej dziewczynie łóżeczko Olaa?

Offline Olaa
  • Chuck Norris
Poczekaj, bo właśnie znalazła się taka osoba w moim otoczeniu.
Ma mi dać odpowiedź do jutra - odezwę się wieczorkiem, ok?

Offline Olaa
  • Chuck Norris
Nieaktualne.

Offline Kinga_2008
  • użytkownik
  • **
Ok