Witam,
ja również szukam dobrego fryzjera, który uczesze mnie do ślubu. Chodzi mi o piękne, elegancje bardziej klasyczne uczesanie, nie chciałabym trafić do fryzjera który się lubuje w loczkach...wrr. Wczoraj mi polecono salon Vell Spa ( dawne "studio Nord") i p. Bronię. Czy któraś z was czesała się ostatnimi czasy w tym salonie i może mi coś więcej powiedzieć na ten temat

Co do koloryzacji to mogę z czystym sumieniem polecić p. Ewę, specjalizuje się ona właśnie w koloryzacji i uważam, że jest świetna. Ponieważ dojeżdża do klientki lub przyjmuje u siebie w domu to ceny ma bardzo atrakcyjne. Pracuje na dobrych i firmowych kosmetykach. Ja od 4 miesięcy jestem jej klientką i jestem bardzooo zadowolona

Natomiast co do strzyżenia mogę polecić Rogera z salonu Rajski salon piękności ( chyba tak się nazywa ) jest młody, ale ma do tego talent i doświadczenie, wiem że wcześniej pracował w Jean Louis David w Galaxy. Udaliśmy się tam z moim narzeczonym i świetnie go ostrzygł. Nie dość, że dopasował mu fryzurę do kształtu głowy/twarzy to jeszcze wystylizował ją tak, że sam sobie układa i wygląda codziennie jak od fryzjera. Wiem, że dziewczyny też bardzo dobrze ścina bo chodzą do niego moje dwie koleżanki, ja do ślubu zapuszczam włosy więc na sobie nie jeszcze nie sprawdziłam.