Autor Wątek: Relacja Pani Groszek  (Przeczytany 10063 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #60 dnia: 18 Sierpnia 2006, 16:35 »
Groszku po prostu brak mi słów!!!!! wyglądałaś po prostu niesamowicie, nieziemsko i nie wiem co jeszcze... Po prostu prześlicznie!!!! :) Twój mąż zresztą też :) Super :)

Offline groszek
  • maniak
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #61 dnia: 18 Sierpnia 2006, 16:53 »
Dobra- czas odkryć prawdę. Tyle tu czytam słów zachwytów nad moim wyglądem, aż jestem normalnie zdziwiona i zachwycona robotą fryzjerki, krawcowej i wizażystki.
Wieczorem przed ślubem, miałam zupełną głupawkę. Zmęczona, zestesowana (nie widać, a jednak!) świeżo po hennie, z podwiązką na głowie wygladałam "trochę" inaczej  :mrgreen:

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #62 dnia: 18 Sierpnia 2006, 18:26 »
Hi hi :) Fajne zdjęcie :)

Offline groszek
  • maniak
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #63 dnia: 18 Sierpnia 2006, 19:15 »
Mąż powiedział, że wyglądam na nim, jak francuska pokojówka. No, raczej jak dziewka z oberży  :mrgreen:

Offline jagodka24

• Chuck Norris
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #64 dnia: 19 Sierpnia 2006, 12:46 »
tak żeczywiście taka stylizowana dziewka która podaje piwo dzielnym wojakom :mrgreen:

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

Offline Dorota77
  • entuzjasta
  • data ślubu: 12.08.2006
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #65 dnia: 19 Sierpnia 2006, 19:58 »
Groszku dotarłam dopiero teraz do twojej relacji, bo teraz znalazłam chwilke czasu, ale dalej śledzić będę dopiero jak wrócę z podróży poślubnej, czyli dopiero w październiku. Piszesz swoja relację tak rewelacujnie, że aż chce się czytać i czytać. A jak wrócę to będę miała co czytać. Pisz dalej wklejaj fotki, a jak wróce to zaraz sprawdzę co u ciebie słychać.

Groszku wygladaliście prześlicznie. Suknia, makijaż, fryzura zapiera dech w serduszku, wszystko było rewelacyjne. A uśmiech na twojej twarzy świadczy jedno, że jesteś taka szczęśliwa.

Życzę wam dużo, dużo szczęścia i jeszcze większej miłości niż do tej pory.

Offline groszek
  • maniak
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #66 dnia: 21 Sierpnia 2006, 13:11 »
Czas na trochę więcej fotek z wesela. Te są amatorskie, ale też bardzo je lubię.

Tańczyliśmy do upadłego:

Goście mieli zabawy typu "zamiana gaci" -na każdą parę (startowało 7) była jedna para wielkich gaci i grano charlstona, gdy muzyka cichła partner musiał jak najszybciej zdjąć majtasy, a partnerka je założyć, w nastepnej rundzie zmiana. Ostatnia para odpadała. Wygladało to komicznie, bo gacie były uszyte z różnych przypadkowych skrawków, a panowie i panie wskakiwali w nie w tych swoich kreacjach :hahaha:

Bardzo duzo musieliśmy słodzić

Przed oczepinami sprawdzali Pawła, czy nadaje się na męża ;) Musiał zdjąć mi podwiązkę bez użycia rąk. Ta zabawa była z nami ustalona, ku uciesze gapiów. Z powodu gorąca wcześniej zmieniłam pończochy na białe podkolanówki, podwiązkę zatknęłam za podkolanówkę, aby wystawała. Paweł chwilę udawał, że nie może jej znaleźć, ale ponownie dał nura pod halki i tryumfalnie ją wyciągnął  :lol:

Świadkowa długo męczyła się z odpinaniem welonu

Na weselu było sporo panien... robiłam zmyłki, kilka razy unosząc welon, ale nie wypuszczając go- emocje sięgały zenitu   :wink:

Welon złapała Jagódka  :jupi:

Potem świadek "odmusznikował" Pawła -jakiś niecierpliwy kawaler juz wyciąga rękę po zdobycz, ale trzeba sobie wywalczyć.

Zwycięzca nie krył euforii!  :jupi:  To Benjamin- z którym Jagoda przyszła na wesele. Goście  szeptali, że to było ukartowane, ale to nieprawda. Cóż... zawsze są jacyś zazdrośnicy ;)

Nowa "Para Młoda"

Tańce oczepinowe, świadkowie zbierają "na wózek"

Tańce z wielkoludami mnie wymęczyły  :mrgreen:

Ale zebrała się niezła sumka -na tym zdjęciu widać jacy zziajani jesteśmy po tych oczepinach.

Posiłek regeneracyjny -opycham się nektarynką  :lol: . Z resztą przez całe wesele jadłam niemal wyłącznie owoce i piłam bardzo dużo wody.

A na koniec gwóźdź programu- kilkunastominutowy występ Elvisa! Powitał mnie różą i romantyczną balladą... :i_love_you:

No i na tym koniec relacji z wesela. Mam nadzieję, że się komus spodobała, może rozbawiła... Nam sie podobało do tego stopnia, że teraz nie możemy doczekac się jakiegoś wesela w rodzinie, żeby obejrzeć sobie to wszystko z drugiej strony. Wybawić się, pojeść smacznie, wypić za zdrowie Młodej Pary. Bo na własnym weselu to raczej sporo obowiązków sie ma.

Offline Lilkuś

• uzależniony
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #67 dnia: 21 Sierpnia 2006, 13:15 »
Groszku - cudowne fotki :) widać że abawa była przednia !! wygladaliście prześlicznie............GRATULUJE raz jeszcze :):)

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #68 dnia: 21 Sierpnia 2006, 13:30 »
No Groszku widać, że bawiliście się wyśmienicie...Fotek troszkę mało :wink: czekam na jeszcze :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline groszek
  • maniak
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #69 dnia: 21 Sierpnia 2006, 13:37 »
Mało? Nie rozśmieszaj mnie, droga demko  :mrgreen:  

Mam w zanadrzu jeszcze foty z sesji plenerowej, ale nie mogę wkleic wszystkiego na raz  :P  Na razie podziwiamy mój fotoreportaż z weselicha. Jak uznam, że już dość zachwytów, to powklejam kolejne zdjęcia.  :wink:  :wink:  :wink:

Nie, no oczywiście droczę się. Zdjęcia plenerowe są przeogromniaste i muszę znaleźć chwilę, by je pozmniejszać zanim wkleje, bo mi się imageshack buntuje, nawet jeśli zaznaczę opcję "resize".

Offline aaaneta

• Chuck Norris
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #70 dnia: 21 Sierpnia 2006, 14:05 »
widzialam jedno z planeru i chce wiecej  :!:  :!:  :!:  :!:

Offline madziulek

• Chuck Norris
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #71 dnia: 21 Sierpnia 2006, 14:17 »
no Groszku naprawde zdjęcia rewelacyjne..spisałaś sie na medal swoją relacją .:)
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline Kasia*

• Chuck Norris
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #72 dnia: 21 Sierpnia 2006, 18:58 »
Groszku, przeczytałam twoja relacje jednym tchem. Super sie czyta, super zdiecia i jak widać wesele pełne zabawy , dobrej zabawy
a wygladałaś naprawde ślicznie
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline -SpinkA-

• mama do kwadratu :))
  • zapaleniec
  • data ślubu: 24.06.2006
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #73 dnia: 21 Sierpnia 2006, 19:13 »
Cytat: "groszek"
Goście szeptali, że to było ukartowane, ale to nieprawda. Cóż... zawsze są jacyś zazdrośnicy  

U nas było to samo - ja rzuciłam welonem w moją koleżankę z pracy a mój mąż w jej narzeczonego.
Kaaażdy komentował, jakbyśmy się tak umówili specjalnie. Ale co tam, nie mam zamiaru się denerwować, że ludki już nie wierzą w prawdziwe przypadki   :czeka:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #74 dnia: 22 Sierpnia 2006, 14:44 »
Groszku wyglądaliście ślicznie...i tak wyjatkowo.  :serce:
Cieszę się, że zamieściłaś fotki na forum.  :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline krollewna
  • forumowicz
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #75 dnia: 26 Sierpnia 2006, 13:41 »
Pozno dosc dotarlam i nie zdazylam jeszcze przeczytac wszystkiego- chyba musze na to poswiecic kilka dni :) , ale nie moglam sie oprzec zeby nie dodac swojego komentarza;no po prostu slicznie wygladalas. Ogladajac fotki mam wrazenie, ze Twoj maz jest takim tlem dla Ciebie, bo Ty wygladalas jak prawdziwa ksiezniczka. A usmiech nie zszedl Ci z twarzy nawet na sekunde !?!? Sledzilam Twoje forum przed slubem i mialas jakies obawy dotyczace upiecia welonu- chcialas chyba, zeby byl wpiety w polowie koka?? A na fotkach byl wyraznie wpiety od dolu. Zmienilas zdanie, czy ja cos zle doczytalam?? I bizuteria tez bardzo mi sie podobala, taka delikatna- super. Serdeczne gratulacje Pani Groszek!!!!!
Jestem najszczęśliwszą żonką na świecie!!!

Offline groszek
  • maniak
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #76 dnia: 26 Sierpnia 2006, 22:25 »
Hmm... też mnie sie tak zdaje, że w dniu naszego slubu ja błyszczałam najmocniej. Mój mąż w ogóle jest spokojnym człowiekiem, w naszym związku gadułą i wichrzycielem jestem ja. Ale chyba na każdym ślubie ludziska bardziej gapią się na Pannę niż na Młodego.
A co do welonu... szkoda mi było niszczyć fryzury, więc i z opcji welonu w połowie koka zrezygnowałam.
Biżuteria tez mi się strasznie podobała, ale to taka jednorazówka z Allegro, za grosze... Na sesji w plenerze łańcuszek mi sie zerwał. Spróbuję naprawić, ale jak się nie uda, to po 20zł płakac nie będę.
Dziękuję Krollewno za komentarz :)

Offline groszek
  • maniak
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #77 dnia: 26 Sierpnia 2006, 22:51 »
Czas na fotki z pleneru. Miał on miejsce w Ustce, na zachodniej plaży, rzadziej odwiedzanej przez wczasowiczów. To było we wtorek po slubie, suknie zdążyłam własnoręcznie uprać w poaniedziałek. W poniedziałek także popędziłam do fryzjera, który ściął moje zapuszczane tylko i wyłącznie na slub włosy. Na sesji w plenerze byliśmy zupełnie zrelaksowani i świetnie się bawiliśmy.
Najpierw była plaża. Była z nami szwagierka, która pilnowała, by piesek za bardzo nam się nie pchał w kadr, ale na kilka zdjęć się załapał.

To nasze ulubione zdjęcie, można na nie głosować, bo zostało zgłoszone do konkursu.  :D

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #78 dnia: 26 Sierpnia 2006, 22:53 »
Ale śliczne zdjęcia  :D  :serce:
I baaaardzo ładnie Tobie Groszku w tej fryzurce  :D  Super!

Offline groszek
  • maniak
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #79 dnia: 26 Sierpnia 2006, 22:55 »
:mrgreen:  Dziekuję :!:

Offline anetka161
  • 16.06.2007-nasz wspaniały dzień
  • maniak
  • data ślubu: 16.06.2007
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #80 dnia: 26 Sierpnia 2006, 23:01 »
Mi również się bardzo,ale to bardzo podobają są takie naturalne i widać na nich wasze szczęście,a ty Groszku aż promieniujesz na tych zdjęciach prześlicznie :D

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #81 dnia: 27 Sierpnia 2006, 02:26 »
To zdjęcie z butami na pierwszym planie jest    :brawo:

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline jagodka24

• Chuck Norris
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #82 dnia: 27 Sierpnia 2006, 09:05 »
groszek, te zdjęcia są wspaniałe super wyglądacie

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #83 dnia: 27 Sierpnia 2006, 09:32 »
Groszku, właśnie pozwoliłam sobie pokazać Wasze zdjęcia z plenerku mojej mamie i stwierdziła, że masz śliczną twarz ... też tak uważam ;)

Super fotki, takie wesołe, radosne , podobają mi się :)

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #84 dnia: 27 Sierpnia 2006, 18:07 »
Mnie powaliło zdjęcie z butami na pierwszym planie - super to wyszło :) I bardzo fajnie widać ten luz na Waszych twarzach. Bardzo mi się to podoba :)

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #85 dnia: 27 Sierpnia 2006, 18:14 »
Groszek a ja sie butki sprawdziły?

Offline groszek
  • maniak
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #86 dnia: 27 Sierpnia 2006, 23:06 »
Dziekuję za miłe spostrzeżenia :)
Buty sprawdziwły się doskonale do godziny 2 w nocy, a potem zaczęły dawać się we znaki, ale to z powodu spuchnięcia stóp, a butów specjalnie nie starałam się rozchodzić przed ślubem, bo jakos nie było czasu. W sumie nie dziwię się temu, że zaczęły mnie uwierać, bo prawie cały czas tancowalismy. Ale żadne trwałe odciski nie powstały, na drugi dzień stopy wróciły do normy. No i kolejna sprawa tyczy się "rozleniwienia" stóp, bo cały lipiec chodziłam w japonkach i stopy "rozlazły się" na boki, jakiekolwiek kryte buty powodowały u mnie uczucie nienaturalności i niewygody.
Biorąc wszystkie okoliczności pod uwagę stwierdzam, że buty z Akcesu sprawdziły się na 5+.

Zdjęcie z butami powstało w ten sposób, że piach z plaży całkowicie zaczął wypełniać wolne miejsca w butach, więc zdjęłam je i powiesiłam na kijku, który już taki wbity w piasek był, jak przyszliśmy. Fajny "wieszak" ;) Mam też zdjęcie, jak na wieszaku wiszą nasze obrączki.

Offline Julia
  • Chuck Norris
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #87 dnia: 28 Sierpnia 2006, 09:16 »
Super fotki. Ślicznie na nich wyglądacie :D . Bardzo Ci ładnie w rozpuszczonych włosach.

Offline narwanka

• entuzjasta
  • data ślubu: 26.08.2006
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #88 dnia: 28 Sierpnia 2006, 09:41 »
to zdjecie z butkami cudne :D
Agata

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Relacja Pani Groszek
« Odpowiedź #89 dnia: 28 Sierpnia 2006, 10:40 »
Groszku śliczne zdjęcia.
Plener po ślubie to jest to...polecam wszystkim.

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077