Autor Wątek: Hotel Julian Szczecin Mierzyn - wesele opinie  (Przeczytany 4507 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sargath
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: -
Hotel Julian Szczecin Mierzyn - wesele opinie
« dnia: 6 Sierpnia 2012, 15:28 »
Witam

Proszę o aktualne opinie na temat organizacji wesela w Julianie (Mierzyn). 
Naczytałem się sporo negatywnych opini, ale wszystkie sprzed 2010 roku. 

Pozdrawiam

Offline sargath
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: -
Odp: Hotel Julian Szczecin Mierzyn - wesele opinie
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Sierpnia 2012, 09:18 »
i co nikt nic nie słyszał?

Offline jagna-83
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.08.2012
« Odpowiedź #2 dnia: 4 Sierpnia 2013, 12:35 »
Powiem tylko że. . troszkę mało jedzenia i oszukują na poprawinach do tego,A przede wszystkim chrzczony alkohol jesli bierze się opcje alkohol bez ograniczeń. Na początku ok zamknięte butelki ,ale później i na poprawinach to woda z wódką zmieszana i durnie zamarzniętą na stół dają gością. A jak się zwróci uwagę to że niby dla młodych była zmieszana i trafiła na inne stoły!??!! A na cholere młodym kilka butelek wody z wódką??!! Sala ładna,pokoje i miejsce też OK

Offline Julanka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.08.2015
« Odpowiedź #3 dnia: 5 Sierpnia 2013, 16:19 »
My Juliana oglądaliśmy, ale nie będziemy brać go pod uwagę.  Nie podobało mi się, że pani, która z nami rozmawiała cały czas zwracała się do nas "proszę pana", jakby mnie tam wcale nie było.  Wiem, że to może nieistotne, ale jak przychodzi zainteresowany klient, to wypadałoby zwrócić uwagę na to, jak się z nim rozmawia. . .

Offline sasta
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.08.2015 r.
« Odpowiedź #4 dnia: 4 Lutego 2015, 21:24 »
Witam wszystkich!!
Poszukuję świeżych informacji o hotelu Julian w Szczecinie (Mierzyn).  Te, które już znalazłam, są sprzed lat i z tego, co zrozumiałam, pisane były "za rządów" innego managera, bo cały czas jest mowa o kobiecie.  Teraz szefuje tam mężczyzna, a przynajmniej my z nim rozmawialiśmy.  Czy robił już ktoś z Was wesele w tym hotelu pod nadzorem tego pana?? Jak wyszło? Zależy mi w szczególności na informacjach dotyczących jedzenia (jakości i ilości).