Drogie forumki , mam do Was pytanie ... może któraś z Was bedzie mogła mi pomóc ...
Jak wiecie już 2.5roku staram się o dziecko.
Po roku i 3miesiacach pojawiły sie dwie krechy po czym okazało się że to ciąża pozamaciczna.
W lipcu 2011 wycinali mi prawy jajowod z dzidzią ..
W grudniu 2011 miałam robione badania (w 5dc i 26dc czyli już 9dzień fazy lutealnej) , i właśnie w tym cyklu zaszłam w ciąże.
A tu są moje wyniki:

Gdy wyniki odbierałam lekarka wiedziała ze jestem w ciązy i powiedziała że wszystko jest ok z wynikami.
22 Lutego poroniłam ... i od tego czas moja fl się zmieniła ...
Tzn przed poronieniem moja fl trwała 12 dni , a po poronieniu (już 6cykli za mną) tylko raz miałam 12dniową fl , a tak jedne cykl bez fl , inne 11dfl i 10dfl ...
Czy to może coś znaczyć ??
W dodatku wczoraj koło godziny 16 pojawił się brunatny sluz jak przy końcówce@ , a dopiero w nocy @ się rozkreciła.Miałam tak przierszy raz bo zawsze miałam normalne krwawienie.Teraz już jest normalna@.
1.I chciałam Was się zapytać czy te wyniki które robiłam są dobre?W 26dc byłam w 9dfl i w 13dfl zrobiłam test,był pozytywny.Czy te wyniki były dobre na ciąże??
2.I jeszcze jedo pytanie.
Co byście zrobiły na moim miejscu.Czy narazie nic nie robić czy wybrać się do lekarza (tu do gina nie dostane się bo juz czekam od marca i cisza więc musze iść do zwykłego lekarza , tak to już jest w Ilr) i poprosić ją o badania ??Tyle że ja już u niej byłam po poronieniu i nie wiedziała jakie badania ma mi zrobić ...sama się mnie pytała jakie chce badania zrobić.
3.Więc kolejne pytanie.
Jakie mogę dodatkowe badania zrobić ??
Przepraszam że tu się rozpisuje , ale nie wiem do kogo się zwrócić

... a już mam dość tego starania ... już bym chciała żeby się udało

.Już 7 cykl po poronieniu ... eh ... dziewczyny tak mi smutno

.
Poroniłam bo to było puste jajo płodowe ...
Sprawdziłam poprzednie cykle przed poronieniem i były też 10dfl , 11dfl i 12dfl.
Ale teraz od poronienia tylko jedno było 12dfl.
Jak macie konto na 28dni , wyszukajcie mnie (agulla1919) i same zobaczcie.
Co o tym wszystkim myślicie ??