Autor Wątek: Nasze odliczanie!!!!  (Przeczytany 15855 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline natalia113

• bywalec
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #150 dnia: 14 Września 2006, 08:11 »
no i oddała pieniądze za obrączki bez problemu!!! powiedziala że jeszcze się tak nie zdarzyło żeby ktoś zwrócił obrączki (na pewno :twisted: ) i że one są brudne a nie zaczerniały!!! a ja jej mówię że nie były noszone a one że pracownik musiał zrobić błąd!!! długo się z nią w rozmowę nie wdawałam bo niechciałam mieć z nią nic wspólnego zabrałam pieniądze i poszłam.. poczekałam na swojego misia i pojechaliśmy zamówić obrączki u innego jubilera! i teraz jestem  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Offline Marcysia
  • bywalec
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #151 dnia: 14 Września 2006, 08:15 »
Cytat: "natalia113"
no i oddała pieniądze za obrączki bez problemu!!! powiedziala że jeszcze się tak nie zdarzyło żeby ktoś zwrócił obrączki (na pewno :twisted: ) i że one są brudne a nie zaczerniały!!! a ja jej mówię że nie były noszone a one że pracownik musiał zrobić błąd!!! długo się z nią w rozmowę nie wdawałam bo niechciałam mieć z nią nic wspólnego zabrałam pieniądze i poszłam.. poczekałam na swojego misia i pojechaliśmy zamówić obrączki u innego jubilera! i teraz jestem  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

I bardzo dobrze :jupi: :jupi: :jupi: Bardzo sie ciesze. Niech sobie dranie nie myślą, że wszystko im wolno kurna chata  :mrgreen: Jeszcze powinni dorzucic cos od siebie. Co za niekompetentna firma. Dobrze, ze juz dobrze :] Chyba wyciągne na dniach swoje obrączki w ramach kontroli ;)

Zapraszam do mojego odliczanka :)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #152 dnia: 14 Września 2006, 08:28 »
aż krew w żyłach się gotuje jak to czytam... co za złotnik!!!  :shock: dobrze, że już po klopocie...pozdrawiam :)

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #153 dnia: 14 Września 2006, 14:17 »
Natalia kamień z sercami spadł - tak właśnie zastanawiałam się co ten złotnik wymyśli, ale całe szczęście oddał pieniądze. I bardzo dobrze. Kupicie obrączki u kogoś innego i na pewno 100 razy ładniejsze.

Offline agaaaa81

• użytkownik
  • **
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #154 dnia: 14 Września 2006, 19:07 »
Super, że wszystko dobrze się skończyło :D

Offline natalia113

• bywalec
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #155 dnia: 15 Września 2006, 08:24 »
DZIEWCZYNY MÓJ LICZNIK POKAZUJE
15 DNI
JUŻ ŁAPIE MNIE STRESIK PRZED ŚLUBNY...
JUTRO IDZIEMY NA WESELICHO DO NASZYCH ZNAJOMYCH I MAMY NADZIEJE SIĘ ŚWIETNIE BAWIĆ... ALE CHYBA BĘDĘ CAŁY CZAS OBSERWOWAĆ ŻEBY WIEDZIEĆ CO I JAK U NAS BĘDZIE I ŻEBY SIE  NIE POMYLIĆ...
AHA KOLOR SALI niestaty będzie róż i biel :?  nie podoba ni sie kolor różowy bo jest dla mnie za cukierkowy ale wygląda to dosyć ładnie bo właśnie ci znajomi mają w takich kolorach... porobię zdjątka to wam pokaze

Offline Marcysia
  • bywalec
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #156 dnia: 15 Września 2006, 09:00 »
AHA KOLOR SALI niestaty będzie róż i biel

A ja chciałam Tobie to połączenie zaproponowac :) Pomomi tego, ze za rózem nie przepadam, uważam, ze na wesele sie nadaje jak najbardziej i bardzo mi sie to podoba :) Natalko, na pewno bedziesz miała piekne dekoracje :) Jestem o tym przekonana :)

Zapraszam do mojego odliczanka :)

Offline natalia113

• bywalec
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #157 dnia: 15 Września 2006, 10:40 »
TAK BĘDĄ WYGLĄDAŁY NASZE OBRĄCZKI

NIE CHCIELIŚMY BIAŁO- ŻÓŁTYCH A POZA TYM PANI ZŁOTNIK NAM ODRADZIŁA I ZOSTALIŚMY PRZY NICH BO SĄ DELIKATNE

Offline Anielka

• maniak
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #158 dnia: 15 Września 2006, 11:06 »
Cytat: "Marcysia"
Pomomi tego, ze za rózem nie przepadam, uważam, ze na wesele sie nadaje jak najbardziej i bardzo mi sie to podoba

Ja uważam tak samo. Koleżanka przed œlubem poowiedziała mi, abym nie bała się makijażu z rózowymi cieniami, bo na œlubie wszystko powinno wygl¹dać cukierkowo. Także dekoracja z elementami różowymi to nic złego, a poza tym to tylko dodatki, bo podstaw¹ i tak jest biel :wink:

Offline natalia113

• bywalec
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #159 dnia: 15 Września 2006, 11:17 »
dziękuję wem dziewczyny jesteście kochane  :uscisk:

Offline goni@
  • bywalec
  • data ślubu: 23.09.2006
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #160 dnia: 15 Września 2006, 17:59 »
Super,że sprawa z obrączkami się wyjaśniła,a wzór tych nowych jest identyko jak moje  :D
Trochę musieliśmy się wykłócić ,bo chcieliśmy z Kruka,ale wzór z innego ktalogu,ale udało się  :jupi:
A cukierkowy wystrój sali jak najbardziej...W końcu to raz w życiu masz być jak królewna,więc i sala jak z bajki  :wink:
pozdrawiam
Czemu życie rani..czemu nie może być normalnie...

Offline natalia113

• bywalec
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #161 dnia: 15 Września 2006, 22:00 »
Cytat: "goni@"
cukierkowy wystrój sali jak najbardziej...W końcu to raz w życiu masz być jak królewna,więc i sala jak z bajki  
pozdrawiam

dzięki wszystkim już się przekonałam że jedna róż nie jest wcale taki zły :wink:
POZDRAWIAM WSZYSTKIE FORUMKI

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #162 dnia: 15 Września 2006, 22:07 »
Natalko bardzo się cieszę że będziecie mieć nowe obrączki i że poprawił CI się humorek :) Co do różowego to na pewno będzie łądnie. Przecież to będzie delikatny, pastelowy róż a nie taki ostry i cukierkowy... :) Będzie pięknie :)

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #163 dnia: 16 Września 2006, 19:03 »
Natalko właśnie wyczytałam że macie orkiestrę której wodzirejem jest p. Kasza!My też :)Tylko którego Wy macie? My p. Henryka, dziewczyna gra na skrzypcach :) Zespół KANON. Od początku ustalaliśmy wesele "pod nich" bo są wg nas rewelacyjni :) Bylismy w zeszłym roku na weselu u znajomych gdzie grali i po prostu takdobrze się jeszcze nie bawiliśmy :) Buziaki

Offline agayuna
  • forumowicz
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #164 dnia: 17 Września 2006, 16:10 »
Natalko pisz jak się bawiłaś na weselu....

Obrączki macie piękne.Wytłumacz mi tylko dlaczego Pani Zlotnik odradzała biało-żólte? My takie zamowiliśmy właśnie.

:-)

Offline agayuna
  • forumowicz
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #165 dnia: 17 Września 2006, 16:10 »
a jeszcze jedno..bylas na dozynkach ??

Offline Moongirl

• zapaleniec
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #166 dnia: 17 Września 2006, 19:06 »
Natalia 113 i goni@- MAMY IDENTYCZNE OBRĄCZKI:))))

Ale mamy dobry gust:P

Offline natalia113

• bywalec
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #167 dnia: 19 Września 2006, 12:51 »
Cytat: "agayuna"
a jeszcze jedno..bylas na dozynkach ??

gdzie na dożynkach???
a pani złotnik odradziła nam biało żółte bo ciężko jest później z powiększeniem (jeśli by trzeba było) bo wtedy trzeba dorabiać i zięźko przyłącznyć białe złoto...

NA WESELU BYŁO ŚWIETNIE  :koncert:  
BAWILIŚMY SIĘ DO BIAŁEGO RANA  :cancan:    :disco:  
I MOGLIBYŚMY BAWIĆ SIĘ JESZCZE...
NIESTETY NIE WKLEJĘ ZDJĘĆ BO MŁODZI SIĘ NIE ZGODZILI :(
CHYBA NIE ZNAJĄ TEGO FORUM :wink:
po weselu została tylko opuchnięta i boląca stopa bo któraś z pań nadepnęła mi obcasem i lekarz powiedział żebym się cieszyła że nie złamałam bo ało brakowało teraz mam 2 tygodznie zwolnienia i siedzę w domu z szyną gipsową na nodze :cry:  bardzo mało chodzę i niestaty ale moja mamusia będzie musiała pomóc w przygotowaniach :wink:

co do naszej orkiestry to jest pan henryk kasza i też ustawialiśmy wesele pod niego i ... pod sale ONI SĄ ŚWIETNI

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #168 dnia: 19 Września 2006, 13:01 »
po weselu została tylko opuchnięta i boląca stopa bo któraś z pań nadepnęła mi obcasem i lekarz powiedział żebym się cieszyła że nie złamałam bo ało brakowało teraz mam 2 tygodznie zwolnienia i siedzę w domu z szyną gipsową na nodze

wygląda na to, że zabawa się udała, skoro goście tak szaleli :mrgreen:  :wink:

Offline the_rose

• Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachowć swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność
  • uzależniony
  • data ślubu: 07.07.2007
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #169 dnia: 19 Września 2006, 20:00 »
Mam nadzieje, ze ci sciagna tę szynę na wesele:)
Mama Aniołków 8tc,7tc i 5tc

Offline goni@
  • bywalec
  • data ślubu: 23.09.2006
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #170 dnia: 19 Września 2006, 20:30 »
po weselu została tylko opuchnięta i boląca stopa

Do wesela się zagoi,jak to mówi słynne powiedzenie :wink:
Zdrówka Ci życzę.....
Pozdrawiam
Czemu życie rani..czemu nie może być normalnie...

Offline Anielka

• maniak
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #171 dnia: 21 Września 2006, 11:23 »
Natalko trzymam kciuki za Ciebie i niech Twoja nóżka wróci prędko do formy, bo za 9 dni Twój Wielki Dzień :D

Offline natalia113

• bywalec
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #172 dnia: 22 Września 2006, 00:50 »
dziękuję kochane foremki że trzymacie mnie jeszcze przy życiu....
nóżka już prawie się wygoiła ale niestaty kolejne choróbsko mnie dopadło.... jestem tak przeziębiona że boję się żeby coś większego z tego nie wyniknęło... a w sobotę robię wieczorek panieński :wink:  więc ciężko się będzie wyleczyć....
mam nadzieje że będzie super zabawa... aha właśnie jestem w połowie robienia albumu dla rodziców więc jak tylko skończę to wkleję fotki....

I LOVE YOU :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Offline natalia113

• bywalec
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #173 dnia: 25 Września 2006, 11:08 »
wieczór panieński wypadł świetnie :mrgreen:  bawiłyśmy się prawie całą noc  :disco:    :cancan:    :pijaki:    :dj:    :piwo_2:    :blant:  a po całej nocy trzeba było to odespać :wink:  
dostałam oczywiście sexi bieliznę :wink:  której sama bym chyba nigdy nie kupiał...
dzisiaj noga znów daje o sobie znać i boję się że na weselu też pokaże na co ją stać :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:
zaraz wkleję zdjątka albumu może są niewyraźne ale wyszedł pięknie :wink:  :mrgreen:

Offline Kasia*

• Chuck Norris
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #174 dnia: 25 Września 2006, 11:32 »
Natalko macie zespół Kanon??
ja ostatnio byłam na weselu gdzie oni grali....i bawiłam się rewelacyjnie, dawno nie spotkałam sie z takim zespołem. Graja duzo i fajnie, no a jak nie graja to wodzirej organiował zabawy i konkursy. co jeszcze mi sie podobało to to że czasem puszczali nagrania z płyty, ale to to dopiero odkryłam na kasecie.Fajowo było :D
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #175 dnia: 25 Września 2006, 12:14 »
klaudia, ja właśnie też mam ten zespół co Natalka :) Tak, to KANON :) Są rewelacyjni :)

NAtalko niech Twoja nóżka szybko wraca do zdrówka bo się za dużo nie pobawisz :(

Offline natalia113

• bywalec
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #176 dnia: 25 Września 2006, 16:30 »
jeśli mam być szczera to nie wiem jak nazywa się ich zaspół :oops:  :oops:  :oops:
wiem że facet nazywa się Henryk Kasza i jest ekstra :mrgreen:  weselicho było ustalane pod nich i pod sale żeby było to co najważniejsze ok :mrgreen:
zaraz wkleję zdjątka albumu

Offline natalia113

• bywalec
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #177 dnia: 25 Września 2006, 16:38 »
niestaty muszę odejsc od kompa na dłuższą chwilę więc zdjęcia wkleję dzisiaj wieczorem albo jutro rano...
proszę was o cierpliwość :wink:

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #178 dnia: 25 Września 2006, 18:31 »
Natalko ten zespół na pewno nazywa się KANON :) Wiem, bo sami ustalaliśmy wesele "pod nich" :) A jaką wybraliście piosenkę na pierwszy taniec?

Offline natalia113

• bywalec
Nasze odliczanie!!!!
« Odpowiedź #179 dnia: 25 Września 2006, 18:42 »
pierwszy taniec to farba chcę tu zostać... nie mogliśmy się zdecydować ale jak usłyszałam na kasecie znajomych jak to grali (akurt nie na pierwszy taniec) to było super więc koniecznie musi być ta piosenka :wink: