Autor Wątek: <<..Moje odliczanko.. do dnia O ..>>  (Przeczytany 7795 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Monique
  • użytkownik
  • **
<<..Moje odliczanko.. do dnia O ..>>
« Odpowiedź #30 dnia: 29 Sierpnia 2006, 17:51 »
Zarezerwowalismy juz jakas dana liczbe miejsc.. ale uswiadomilismy sobie ze to za malo.. ze chyba jednak zabraknie nam paru miejsc.. a i wyszlo jeszcze to ze miejsca mamy od piatku(bo tak przyjedzie mojego Tomka rodzina..) a nie pomyslelismy o mojej siwadkowej z mezem o swiadku z zona i przyjacielach Tomka ktorzy przyjada w srode.. na wieczory panienski i kawalerski  :roll: wiec mamy klopocik.. a dzisiaj jeszcze zgubilismy karteczke na zapowiedzi.. :/ juz wszystko sie poprostu sypie..

Offline natalia113

• bywalec
« Odpowiedź #31 dnia: 29 Sierpnia 2006, 17:58 »
Cytat: "Monique"
a i wyszlo jeszcze to ze miejsca mamy od piatku(bo tak przyjedzie mojego Tomka rodzina..) a nie pomyslelismy o mojej siwadkowej z mezem o swiadku z zona i przyjacielach Tomka ktorzy przyjada w srode.. na wieczory panienski i kawalerski

a nie możecie jeszcze kilka miejsc po prostu zamówić???
jesli nie to spróbujcie ich przespać w domu albo u znajomych... ja nie raz tak spałam na weselu bo było zbyt mało miejsc a zbyt wiele osób chciało zostac

a dzisiaj jeszcze zgubilismy karteczke na zapowiedzi

tylko nie wpadaj w panikę....... może uda się to załatwić bez karteczki albo poproście księdza o jeszcze jedną
WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #32 dnia: 29 Sierpnia 2006, 18:08 »
a dzisiaj jeszcze zgubilismy karteczke na zapowiedzi.. :/ juz wszystko sie poprostu sypie..

Myslę, ze zdarzyło sie to nie Wam pierwszym i nie ostatnim. Moniś, lec do księdza. Bankowo da sie coś załatwić. A przede wszystkim na spokojnie jeszcze raz jej poszukajcie :) Przecież to tylko papier, który nie przekreśli tego, abyście przystąpili do ślubu. Wszystko bedzie cacy :) Zobaczysz kochana :) Buzka

Zapraszam do mojego odliczanka :)

Offline Monique
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #33 dnia: 30 Sierpnia 2006, 15:16 »
Marcyśku.. wszystko bylo by pieknie i slicznie.. gdyby nie to ze z kareczka z zapowiedziami byly tez karteczki o tym ze odbylismy nauki.. i ze do spowiedzi juz raz poszlismy.. eh.. ale na pocieszenie powiem tylko tyle ze bylam wczoraj na pierwszej przymiarce.. i zmienilismy koroneczke na wstawke.. jest bardziej zlotwa.. wszystko mi sie podoba.. mam juz welon rekawiczki stroik na wlosy i na szyje.. tylko teraz sama sukieneczka mi zostala.. nawet juz podwiazke mam:)

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #34 dnia: 30 Sierpnia 2006, 16:08 »
No to pieknie Monis :] Na pewno bedziesz piękną panną młodą :) A powiedz mi. O której slubujecie?Ja o 17 :) Bedziemy przezywały to wszystko razem o tej samej porze?Az ciekawa jestem :)
Szukałas dokladnie tych karteluszek nieszczesnych?  :? Sprawa sie jakos rozwiązała?

Offline natalia113

• bywalec
« Odpowiedź #35 dnia: 30 Sierpnia 2006, 17:05 »
byly tez karteczki o tym ze odbylismy nauki

po te karteczki zawsze możecie się zgłosić do poradi bądź księdza bo mają na pewno odnotowane że byliście (u nas coś takiego notują)
a co do kartek ze spowiedzią to chyba zostaje poproszenie księdza o jeszcze jedne i pójście jeszcze raz do spowiedzi

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #36 dnia: 30 Sierpnia 2006, 17:56 »
Monique, na pewno z tymi naukami i spowiedzia da się coś zrobić :) Będzie dobrze :) Cieszę się na Twoją suknię. Buziale

Offline Monique
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #37 dnia: 2 Września 2006, 10:46 »
No wlasnie wiec z karteczka na zapowiedzi juz sie wszystko wyjasnilo.. mamka poszla i wszystko zalatwila z moi proboszczem.. ale jeszcze katreczka z nauka gdzie mielismy pieczatki lub podpisy.. bo kazde nauki z kims innym mielismy.. eh zobaczymy co z tego wyniknie.. mam nadzieje ze bedzie super dobrze i jeszcze tylko 49 dlugich dni.. do pelni szczescia.. mam nadzieje ze wtedy jakos wszystko nam sie ulozy.. bo dostaje na glowe..

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #38 dnia: 2 Września 2006, 11:01 »
Moniś, pewnie, ze sie ułoży!Innego wyjścia nie ma :) W sumie każdy przezywa to na swoj sposób, nasze Tomki pracują do poźna i tak zostajemy z tym wszystkim same. No ale co zrobic. Przeciez nie mozemy sobie pozwolić, aby rzucic to w cholere i zeby samo sie zorganizowało ;) Myśle, ze najwieksze załawtianie dopiero sie zbliża wielkimi krokami. Poczekaj jak minie 19 dni :P Zostanie 30 i bedzie szał jak nic hihih :] Buziolki i ciesze sie, ze z karteczkami sie wyjasnilo :)

Offline natalia113

• bywalec
« Odpowiedź #39 dnia: 2 Września 2006, 11:17 »
WIDZĘ ŻE JUŻ WSZYSTKO SIĘ WYJAŚNIŁO :mrgreen:

Cytat: "Marcysia"
Myśle, ze najwieksze załawtianie dopiero sie zbliża wielkimi krokami. Poczekaj jak minie 19 dni  Zostanie 30 i bedzie szał jak nic

żebyś wiedziała nam już zostało 28 dni i ciągle nie mam na nic czasu bo albo praca albo załatwianie

Offline Monique
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #40 dnia: 3 Września 2006, 17:46 »

Nasze obraczki sa prawie takie same lecz grubsze.. bardzo mi sie podobaja..

Offline natalia113

• bywalec
« Odpowiedź #41 dnia: 3 Września 2006, 17:49 »
pozwól że pomogę z wklejeniem

Offline natalia113

• bywalec
« Odpowiedź #42 dnia: 3 Września 2006, 17:54 »
sorki ale wkleiłam je jeszcze raz bo nie pokazało się u mnie :wink:
OBRĄCZKI SUUUUUPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRR :mrgreen:
BARDOZ MI SIĘ PODOBAJA

Offline Monique
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #43 dnia: 4 Września 2006, 10:07 »
Mi tez sie podobaja.. bo sa niby klasyczne.. ale jest w nich cos orginalnego..

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #44 dnia: 4 Września 2006, 19:00 »
mi też!!
Mi tez sie podobaja.. bo sa niby klasyczne.. ale jest w nich cos orginalnego

dokładnie tak!! gratuluje wyboru :P

Offline Monique
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #45 dnia: 5 Września 2006, 08:58 »
Wczoraj robiliscmy liste glosc.. bo do 10 wrzesnia maja termin na odpowiedz.. wyszlo nam wiecej niz sie spodziewalismy.. ale bedzie dobrze.. dzisiaj jade. kupic zawieszki na buteleczki.. do wodeczki i do wina.. czy myslicie ze wino Tokay.. dobre jest na wesele??

Offline natalia113

• bywalec
« Odpowiedź #46 dnia: 6 Września 2006, 10:40 »
czy myslicie ze wino Tokay.. dobre jest na wesele??

przyznam ci się szczeże że nie piłam nigdy tego wina... u nas jak były wesela to było zazwyczaj martini, ale ja sobie wypatrzyłam inne nie pamiętam dokładnie nazwy ,a le postawiłam je nam nasza dyrektorak jak miała imieniny i bardzo wszyskim smakowało...

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #47 dnia: 6 Września 2006, 11:57 »
Tokay - piłam, dobre, można śmiało serwować...Martini to raczej korzenne smaki i jak dla mnie nieco za ciężkie - najbezpieczej podać półsłodkie bo napiją się i zwolennicy wytrawnych i deserowych :wink:

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #48 dnia: 6 Września 2006, 12:03 »
Cytat: "Maja"
Tokay - piłam, dobre, można śmiało serwować

Ja tez piłam i mi smakowało.

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #49 dnia: 6 Września 2006, 17:06 »
Ja Tokay'a nie piłam, tylko cos o uszy mi sie obiło. Ja mysle o Carlo Rossi.
Obrączki Moniś śliczne :) A z goścmi to tak jest. Mi tez wyszło wiecej niz planowałam i nadal nie wiem jakim cudem ;) Buziolki :*

Offline agayuna
  • forumowicz
« Odpowiedź #50 dnia: 6 Września 2006, 21:29 »
a u mnie bedzie mniej osob az pewnie o 20 sztuk.caly czas ktos odmawia..az smutno mi jest.

a co do winka..bylam tydzien temu na weselu mieli zaserwowane moldawskie polslodkie wineczko..takie woreczkiem zakryte.nie pamietam nazwy.pyszne.polecam.

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #51 dnia: 8 Września 2006, 19:27 »
Tak, najlepiej jakieś półsłodkie tak jak Maja napisała żeby każdy mógł się napić.

Offline goni@
  • bywalec
  • data ślubu: 23.09.2006
« Odpowiedź #52 dnia: 8 Września 2006, 19:42 »
czy myslicie ze wino Tokay.. dobre jest na wesele??

No jasne,ja też będę mieć na swoim (wprawdzie tylko przyjęciu) tokay

Wczoraj robiliscmy liste glosc.. bo do 10 wrzesnia maja termin na odpowiedz.. wyszlo nam wiecej niz sie spodziewalismy..

A mi wciąż ubywa gości   :protestuje:
Czemu życie rani..czemu nie może być normalnie...

Offline agayuna
  • forumowicz
« Odpowiedź #53 dnia: 9 Września 2006, 09:09 »
Cytat: "goni@"

A mi wciąż ubywa gości   :protestuje:

Mi również..... :(  :cry:

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #54 dnia: 16 Września 2006, 10:57 »
Halooooo, Moniś!!Gdzie jesteś? :D Co u Was?Jak przygotowania?Co sie tam dzieje w Gliwicach, w Koszalinie? :) Dawaj jakąs relacje, bo kurcze nie wierze, ze nic nie działacie :) Czekam, czekam, czekam :D

Offline Monique
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #55 dnia: 2 Października 2006, 00:50 »
juz pisze.. nie mialam czasu na nic.. caly czas tylko cod do zalatwinia mialam... dzisiaj nad ranem jade do Koszalina :D z moja sukienka i cala waliza.. zeby oszczedzic sobie 2 walizki czesc rzeczy juz paczka wyslalam.. gosci bedzie 60  :lol:  :lol: co mnie i nie tylko mnie bardzo cieszy .. mamy juz wszystko.. najwazniejsze.. czyli liste gosci.. ostateczna.. :!: mamy cale ubranko dla mojego toma :roll: cudnie wyglada.. i przedewaszystkim wczoraj odebralam sukienke... po wielu przerobkach.. ale mam taka jak chcialam :) wszyscy moi goscie przyjezdzaja dzien wczesniej.. i chociaz jada wszyscy pociagiem to od 2 roznych godzinach.. bo sie dogadac nie potrafia a ja nie mam sily ani czasu z nimi tego pertraktowac  :evil: mam zamowionego fryzjera.. ustalona kosmetyczke.. nasz samochodzik zaklepany tez jest.. wybrana ozdoba..

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #56 dnia: 2 Października 2006, 12:45 »
Monique, a może wkleisz jakieś fotki - tyle załatwionych spraw, a my spragnione fotosów :mrgreen:

Offline agayuna
  • forumowicz
« Odpowiedź #57 dnia: 2 Października 2006, 15:29 »
mam zamowionego fryzjera.. ustalona kosmetyczke.. nasz samochodzik zaklepany tez jest.. wybrana ozdoba..

niesamowita jestes.
ja dopiero to robilam 10dni przed weselem.
jakim jedziecie autkiem ?

Offline Monique
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #58 dnia: 5 Października 2006, 15:18 »
auto to srebrne audi A6 :) :) pieknutka bestia :)

Offline Monique
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #59 dnia: 12 Października 2006, 18:19 »
Juz zostalo malo dni a ja sie strasznie denerwuje.. i przejmuje.. chcialam dzisiaj przekonac ojca do tego zeby czytal nam na mszy.. Hymn do milosci.. ale powiedzial ze by pewnie sie tak stremowal ze slowa z siebie nie wyksztusi.. :( cos okropnego.. mam powiedzial ze blogoslawienstwo mam jej na kartce napisac bo nic nie powie.. i tylko ryczec bedzie.. wszystko nie jest tak jak mialo byc.. ale co tam :) ja mam juz zamowiona wiazaneczke.. mam juz ustalone menu.. mamy juz szampana kupionego na powitanie.. tylko jeszcze nie mam swojego narzeczonego kolo siebie ale to juz kwestia 3 dni :) chociaz przez ta rozlake caly czas sie sprzeczamy :( ehh ale moze to wlasnie tak jest przed tym slubem zeby pozniej bylo wspaniale :)