Autor Wątek: 08.09.2012 - czyli KINIA87 wychodzi za mąż! Odliczajcie ze mną :) pół roku do...  (Przeczytany 7045 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
Oooch super :) zazdroszczę dobrego wyboru!

Ja zamiast posłuchać siebie i pójść tam, gdzie mnie na prawde ciągnęło od małego, to polazłam tam, gdzie miałam chwilowe "WOW" i teraz kiedy mi przeszło, to się męcze i kotłuje.

Ale miłość do języka rosyjskiego skutecznie zniszczył mi sposób prowadzenia wykładów i przedmioty na uczelni.

Bo ile można wałkować gramatykę i gramatykę zamiast uczyć nowych słówek i jakoś zainteresować tych studentów...

ale póki jestem młoda, mogę jeszcze coś "swojego" znaleźć prawda? :D 

Offline kinia87
  • forumowicz
  • data ślubu: 08.09.2012
pewnie, że tak..chociaż mi też niejednokrotnie dokuczał sposób prowadzenia wykładów, ale moje zamiłowanie i zainteresowanie dziedziną psychologiczną było silniejsze... sama dużo wiedzy uzupełniłam, bo to co było w programie studiów nie satysfakcjonowało mnie w pełni... grunt to robić to, co się kocha. Chociaż w mojej dziedzinie zawodowej nie jest łatwo o pracę, oj nie... 95% osób z mojego roku nie ma pracy w zawodzie.. ale jak widać można... i dodam, że bez znajomości.. Ale jest ciężko, to fakt.

MOJE FINAL COUNTDOWN! Odliczajcie ze mną... -> https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=39013.0

Offline kinia87
  • forumowicz
no i zaproszenia/zawiadomienia odebrane! słuchajcie, są cudne! papier prążkowany, pachnący! coś w stylu dawnych karteczek kolorowych pachnących, którymi się wymieniało! no po prostu mogę wąchać i wąchać! wyglądają przepięknie, jestem baaaardzo zadowolona! Będę też od nich zamawiać winietki :)
A ja się rozchorowałam na dobre... gardło boli, z nosa się leje i jeszcze dzisiaj straciłam głos :| pytanie jak ja dzisiaj terapię z dzieciaczkami poprowadzę... chyba zrobię im zajęcia z komunikacji niewerbalnej  ;D weźcie ode mnie to choróbsko :(

MOJE FINAL COUNTDOWN! Odliczajcie ze mną... -> https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=39013.0

Offline Pandi
  • maniak
Ostatnio w kuj-pom, co drugiej glos odbiera - ciekawe dlaczego .. ja wyjatkowo sie trzymam :) ..

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
ojeeej, zapachowe zaproszenia!!!

ja też chce takie! ;(

Offline Pandi
  • maniak
Co z bieganiem ?? :D

Offline katarina25

• forumowicz
  • data ślubu: 30.06.2012
Kinia, ja też jakoś przeoczyłam Twoje odliczanko. Aż serce rośnie jak bardzo wszystko Cię cieszy i Ci się układa, rzeczywiście masz szczęście do wszelkich zakupów. Masz jeszcze sporo czasu - tak patrząc z mojej perspektywy - a już tak wiele masz odhaczone i to z sukcesem :).
:) :) ;) ;)

Offline Delaila

• entuzjasta
  • data ślubu: 01.09.2012
Nie jestem na 100% pewna, ale najlepsze życzenia urodzinowe dla bliźniaczek :pijaki: :urodziny: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :cancan: :bukiet: :bukiet: :bukiet:

Offline kinia87
  • forumowicz
Delaila - 24.07 miałam co prawda imieniny, nie urodziny :) ale i tak dziękuję! Urodziny tak się składa, że będę obchodzić w dzień ślubu... ;)

Oj miałam mały zastój w aktualnościach na forum, praca - dom - sprawy organizacyjne = brak czasu...
Zostały niecałe 2 tygodnie do ślubu! Kiedy ten czas tak zleciał, no kiedy? :)

Praktycznie wszystko jest już gotowe, zostały ostatnie pierdołki ;) nie mamy jeszcze zaliczonego jednego spotkania w poradni i z księdzem, i nie możemy skontaktować się z ks., który ma dać nam ślub;) ale jakoś stresu nie mam :) bez ciśnienia zupełnie :) zeszło ze mnie w trakcie tych przygotowań chyba. Zobaczymy jak będzie w dzień ślubu :) Spotkaliśmy się z fotografem, obgadaliśmy szczegóły, z zespołem też jesteśmy w kontakcie, w tym tyg. jeszcze umówimy się z kamerzystą, dogadamy trasę bryczki, potem jeszcze organista i skrzypaczka w kościele (3 dni przed ślubem) no i spowiedź i to chyba na tyle ;) pracownia florystyczna załatwiona, wszystko dowiozą na miejsce i ustroją. Plan sali przygotowany + etykiety na stoliki - tym się zajmie Ostromecko, jeśli chodzi o przygotowanie, więc nie musimy nawet jechać w dzień ślubu :) Wczoraj dogadywaliśmy jeszcze z 2 pozostałymi parami z tego dnia strojenie kościoła :) też poszło gładko, byliśmy zgodni, więc super:) tort zamówiony (Mefisto!mniam!) na razie wszystko wygląda ok, nie ma nerwów, zbędnego stresu. Organizacyjnie wszystko jest dograne, z Ostromeckiem jestem w stałym kontakcie. Jutro jeszcze makijaż próbny + 3 fryzura próbna :) W środę po raz ostatni spotkanie w poradni i nauka z księdzem :]
Zamówione kosze z kwiatami dla Rodziców + vouchery na wycieczki :) mamy tylko dalej problem z wyborem piosenki na moment podziękowań... jakieś propozycje? tylko nie cudownych rodziców mam.... nic przy czym będziemy wyć ;) bardziej coś związanego z podróżą, wycieczkami... pomóżcie proooooszę! :) W ogóle ciekawe, czy ktoś tu jeszcze mnie odwiedzi? :) Po tej mojej długiej nieobecności to nie wiem nie wiem ;)