Agutka, a dokąd chcecie jechać ?? zdradz tajemnice:)
jest kilka wersji do wyboru w zaleznosci od tego na co mi lekarz pozwoli

a wiec pod uwage wchodza:
-Seszele
-Egipt
-Grecja
cos z tego bedzie na pewno naszym celem:)
Serdeczne choć troszkę spóźnione (kurka ja zawsze mam lekkie opóźnienie na tym forum ) gratulacje
Uważaj na siebie i maleństwo i rozkoszuj się radością, miłością i błogością tego stanu.
Pozdrówki dla dumnego mężusia i tatusia
Tajusiu-dziekuje bardzo!i wcale to nie sa spoznione gratulacje bo ja sama dopiero wiem kilka dni
Obiecuje (po raz ktorys zreszta wiec jak cos to beda dowody

)ze bede na nas uwazac:)
no i czerpie tyle radosci ile sie tylko da
mezusia pozdrowie jak najbardziej. Mowie Wam ja to jak ja-ale on zglupial juz na tym punkcie calkowicie

i za to go Kocham
Agutko kochana jeszcze raz Ci gartuluję.
A napisz jak się czujesz? Masz jakieś mdłości?
Martusiu dziekuje kochana
Mdlosci na razie u mnie brak-i oby tak zostalo

i oglnie to czuje sie naprawde super!Fakt, ze moj organizm potrzebuje teraz baaaardzo duzo snu i dosyc szybko sie mecze, ale to takie tam malutkie drobiazgi.A ze moge sobie w tej chwili pozwolic na spanie i drzemki o kazdej porze wiec to wlasciwie nie problem. jedyny problem to ylo dla nie odstawienie coli-od , ktorej bylam wrecz uzalezniona, ale wiem, ze nie moge i cola poszla w kat
Agutko tutaj Ci jeszcze nie gratulowałam, więc nadrobię zagłości Serdeczne gratulacje
dziekuje Eciu jeszcze raz
Mnie się jeszcze do dzidziusia nie spieszy, ale jakoś się wzruszam na wiadomość o ciąży... Strasznie mnie ciekawi jak to jest kiedy czuć już, że dzidzia się rusza... Ale na to jeszcze będziesz musiała poczekać (i ja też - zdecydowanie dłużej )
ech ciaza-to taki magiczny cudowny stan

I ja tez jestem strasznie ciekawa jak to bedzie kiedy poczuje dzidzie

normalnie nie moge sie juz doczekac!!!!!!!a tu jeszcze tyle przede mna czekania