Autor Wątek: Agutka tez ma 2 serca :)  (Przeczytany 10925 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
Agutka tez ma 2 serca :)
« Odpowiedź #30 dnia: 4 Lipca 2006, 12:11 »
Agutka, a dokąd chcecie jechać ??:) zdradz tajemnice:)
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline Tajusia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.09.2005
« Odpowiedź #31 dnia: 4 Lipca 2006, 12:39 »
:serce:  Serdeczne choć troszkę spóźnione (kurka ja zawsze mam lekkie opóźnienie na tym forum  :mrgreen: ) gratulacje  :serce:

Uważaj na siebie i maleństwo i rozkoszuj się radością, miłością i błogością tego stanu.
Pozdrówki dla dumnego mężusia i tatusia :)
"...Jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się NIC więcej..."

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #32 dnia: 4 Lipca 2006, 12:49 »
Agutko kochana jeszcze raz Ci gartuluję. :)

A napisz jak się czujesz? Masz jakieś mdłości? :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #33 dnia: 4 Lipca 2006, 13:23 »
Agutko tutaj Ci jeszcze nie gratulowałam, więc nadrobię zagłości :mrgreen: Serdeczne gratulacje!

Mnie się jeszcze do dzidziusia nie spieszy, ale jakoś się wzruszam na wiadomość o ciąży... :) Strasznie mnie ciekawi jak to jest kiedy czuć już, że dzidzia się rusza... Ale na to jeszcze będziesz musiała poczekać (i ja też - zdecydowanie dłużej ;) )

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
« Odpowiedź #34 dnia: 4 Lipca 2006, 13:35 »
Cytat: "Martaxyz11"
Agutka, a dokąd chcecie jechać ?? zdradz tajemnice:)

jest kilka wersji do wyboru w zaleznosci od tego na co mi lekarz pozwoli :mrgreen: a wiec pod uwage wchodza:
-Seszele
-Egipt
-Grecja
cos z tego bedzie na pewno naszym celem:)

Cytat: "Tajusia"
Serdeczne choć troszkę spóźnione (kurka ja zawsze mam lekkie opóźnienie na tym forum  ) gratulacje  

Uważaj na siebie i maleństwo i rozkoszuj się radością, miłością i błogością tego stanu.
Pozdrówki dla dumnego mężusia i tatusia

Tajusiu-dziekuje bardzo!i wcale to  nie sa spoznione gratulacje bo ja sama dopiero wiem kilka dni :D
Obiecuje (po raz ktorys zreszta wiec jak cos to beda dowody :mrgreen: )ze bede na nas uwazac:)
no i czerpie tyle radosci ile sie tylko da :D
mezusia pozdrowie jak najbardziej. Mowie Wam ja to jak ja-ale on zglupial juz na tym punkcie calkowicie  :mrgreen:    :bredzisz:    :Serduszka:  i za to go Kocham  :i_love_you:  

Cytat: "Marta"
Agutko kochana jeszcze raz Ci gartuluję.  

A napisz jak się czujesz? Masz jakieś mdłości?

Martusiu dziekuje kochana :D  :D
Mdlosci na razie u mnie brak-i oby tak zostalo :D i oglnie to czuje sie naprawde super!Fakt, ze moj organizm potrzebuje teraz baaaardzo duzo snu i dosyc szybko sie mecze, ale to takie tam malutkie drobiazgi.A ze moge sobie w tej chwili pozwolic na spanie i drzemki o kazdej porze wiec to wlasciwie nie problem. jedyny problem to ylo dla nie odstawienie coli-od , ktorej bylam wrecz uzalezniona, ale wiem, ze nie moge i cola poszla w kat :mrgreen:

Cytat: "Ecia"
Agutko tutaj Ci jeszcze nie gratulowałam, więc nadrobię zagłości  Serdeczne gratulacje

dziekuje Eciu jeszcze raz :mrgreen:

Mnie się jeszcze do dzidziusia nie spieszy, ale jakoś się wzruszam na wiadomość o ciąży...  Strasznie mnie ciekawi jak to jest kiedy czuć już, że dzidzia się rusza... Ale na to jeszcze będziesz musiała poczekać (i ja też - zdecydowanie dłużej  )

ech ciaza-to taki magiczny cudowny stan :mrgreen: I ja tez jestem strasznie ciekawa jak to bedzie kiedy poczuje dzidzie :D normalnie nie moge sie juz doczekac!!!!!!!a tu jeszcze tyle przede mna czekania :D
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Dorota77
  • entuzjasta
  • data ślubu: 12.08.2006
« Odpowiedź #35 dnia: 4 Lipca 2006, 14:04 »
Cytat: "Agutka"
Egipt
-Grecja

To moje ciche marzenie, aby tam pojechać kiedyś.

ech ciaza-to taki magiczny cudowny stan

Zgadzam sie tobą w nawet w 200%

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #36 dnia: 4 Lipca 2006, 14:06 »
A co będzie z Twoją suknią? Poszerzą ją? czy nie będzie nic widać do tego czasu?

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #37 dnia: 4 Lipca 2006, 14:26 »
Cytat: "Dorota77"
To moje ciche marzenie, aby tam pojechać kiedyś.

to trzymam kciuki aby marzenie sie spelnilo :D

Agutka napisał/a:
ech ciaza-to taki magiczny cudowny stan

Zgadzam sie tobą w nawet w 200%

:D  :serce:  :mrgreen:

A co będzie z Twoją suknią? Poszerzą ją? czy nie będzie nic widać do tego czasu?

Groszku suknia-to dla mnie najmniejszy problem. Po pierwsze mam jednoczesciowa i akurat w tali nie jest idealnie dopasowywana,a nawet gdyby to mam ostatnio przymiarke 10 dni przed slubem i wtedy beda ja dopasowywac idealnie na mnie, a po trzecie mysle, ze nie bedzie jeszcze wtedy nic widac :D  :wink:

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #38 dnia: 4 Lipca 2006, 14:36 »
Agutka, tak po cichu licze że to będzie 13 tydzień prawda??
hmm... będzie juz widać na dole brzuszka i w biuście... ale to raczej jak si enie przyznasz to nikt sie nie domyśli...
chociaz ciocie i babcie podobno widza to po oczach :) ze sa takie błyszczące i maslane:)

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #39 dnia: 4 Lipca 2006, 14:51 »
Martusiu to bedzie przelom 11 i 12 tyg.  Wiem, ze juz troszku bedzie na dole brzuszka widac, ale akurat moja suknia nie jest opieta w brzuszku, wiec powinno byc oki. A poza tym to nie zadna tajemnica :mrgreen: juz i tak polowa rodzinki (jak nie wiecej o tym wie)

chociaz ciocie i babcie podobno widza to po oczach  ze sa takie błyszczące i maslane:)

hihihi nie tylko ciocie.nasz kumpel byl u nas kilka dni przed tym zanim sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy. I on tak dziwnie na mnie patrzyl i caly czas mowi cosik o dzieciach.Potem jak mu powiedzielismy to powiedzial, ze on od razu to widzial jak byl u nas bo podobno to po mnie widac :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #40 dnia: 4 Lipca 2006, 14:57 »
bo podobno to po mnie widac  

no widzisz :) prawdę gadam :):):)
ja nie pod kontem tajemnicy ale moze nie chcesz aby wiedzieli wszyscy przed skończeniem 3 miesiąca... to przeciez WASZA sprawa i Wasze maleństwo:)
a co do wyjazdu to my MOZE w przyszłym roku tak na góra tydzień gdzieś jakiś Egipt albo Grecja,... jak na razie po Wenezueli podróży mi wystarcza:)

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #41 dnia: 4 Lipca 2006, 15:01 »

no widzisz  prawdę gadam  

niom calkowita :mrgreen:  :mrgreen:

ja nie pod kontem tajemnicy ale moze nie chcesz aby wiedzieli wszyscy przed skończeniem 3 miesiąca... to przeciez WASZA sprawa i Wasze maleństwo:)

wiem Martusiu-ale przy moim mezu utrzymanie akurat tego nawet przez kilka dni w tajemnicy to byloby nie wykonalne!!!!!On tak bardzo sie cieszy, ze najchetniej to by kazdemy na ulicy powiedzial, ze jego zona jest w ciazy  :lol: i chcialby aby wszyscy cieszyli sie razem z nami :D Taki to juz moj Andreas jest :D

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #42 dnia: 4 Lipca 2006, 15:09 »
przy moim mezu utrzymanie akurat tego nawet przez kilka dni w tajemnicy to byloby nie wykonalne!!!!!

:D  :D  :D  to mamy podobnych meżów :) mój "wypeplał" w pracy od razu jak tylko przyszedł do biura :):):) a mówiłam zeby poczekał ... ale on wie że bedzie wszystko dobzre i to jest jego maleństwo wiec bedzie mówisz wszystkim do okoła niech zazdroszczą :):) Kochani są :)

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #43 dnia: 4 Lipca 2006, 15:30 »
  to mamy podobnych meżów  mój "wypeplał" w pracy od razu jak tylko przyszedł do biura  a mówiłam zeby poczekał ... ale on wie że bedzie wszystko dobzre i to jest jego maleństwo wiec bedzie mówisz wszystkim do okoła niech zazdroszczą  Kochani są

Martus dokladnie tak :D Moj ledwo sie dowiedzial juz musial cala rodzinke obdzwonic :D

Ale z drugiej strony to dobrze, ze tak sie ciesza. Widac jak bardzo pragna tych dzieciatek :D  :serce:  :D  :serce:

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #44 dnia: 4 Lipca 2006, 15:35 »
Ale z drugiej strony to dobrze, ze tak sie ciesza. Widac jak bardzo pragna tych dzieciatek    

no pewnie że dobrze  :D  :D  :D
Mój powiedział że gdyby mnie nie spotkał to mógłby sam sobie urodzić  :)

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #45 dnia: 4 Lipca 2006, 15:36 »
Mój powiedział że gdyby mnie nie spotkał to mógłby sam sobie urodzić

:brewki:    :hahaha:   :mrgreen:

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #46 dnia: 4 Lipca 2006, 15:38 »
:D  :D  :D taki odważny :):):)

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #47 dnia: 4 Lipca 2006, 15:39 »
  taki odważny

no prosze, musze sie mojego Andreasa zapytac co on na to -hihihi

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #48 dnia: 4 Lipca 2006, 15:44 »
no prosze, musze sie mojego Andreasa zapytac co on na to -hihihi

pewnie powie : no wiesz Kochanie gdybyś Ty nie mogła a ja tak to oczywiscie żebym chciał urodzić :):):)
A Andreas chce być przy porodzie ?

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #49 dnia: 4 Lipca 2006, 16:21 »
pewnie powie : no wiesz Kochanie gdybyś Ty nie mogła a ja tak to oczywiscie żebym chciał urodzić

pewnie masz racje przetestujemy to :D

A Andreas chce być przy porodzie ?

a to jak na razie jest temat otwarty. Tzn. na pewno chce byc ze mna jak juz bede w szpitalu,ale czy bedzie podczas tych osatnich chwil to tego jeszcze chyba on sam nie wie. i chcialby i chyba sie boi... :roll: Ja do niczego nie bede go zmuszac. najwazniejsze dla mnie aby byl wczesniej, aby mnie asowal, trzymal za reke itp. A potem to zreszta nawet ja chyba sama nie wiem czy chcialabym aby byl do konca :roll:  No,ale pozyjemy zobaczymy. Tak jak mowie to na razie kwestiea otwarta i pewnie Andreas do pewnych deyzji musi dojrzec :D

Offline akto
  • bywalec
« Odpowiedź #50 dnia: 4 Lipca 2006, 17:54 »
Agutka, gratulacje i trzymajcie się cieplutko i uwazajcie na siebie...

a nie boisz sie jak przytrzymasz wesele, skoro się szybciej męczysz?

Offline kingasz
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #51 dnia: 4 Lipca 2006, 18:38 »
Agutka jeszcze raz serdecznie gratuluje :) :D  :mrgreen:

Co do porodu to ciekawa jestem czy sie twoj maz zdecyduje, :) Ale z doswiadczenia wiem (w brzuszku juz drugie), ze czasem sprawy dzieja sie tak szybko, ze nie ma czasu sie zastanawiac czy maz bedzie czy nie przy samym porodzie, bo tu cie trzyma za reke, a pozniej emocje -emocje i jzu dzidzia jest :D

A co do Waszych drogie dziewczeta watpliwosci jako doswiadzcona (badz co badz mama) powiem wam ze ja sie dzidzia zaczyna ruszac to jest to tak cudowne, ze ja i za pierwszym i za drugim razem ryczalam ze szczescia ze moge juz wreszcie ja poczuc i wiedziec ze jest bezpieczna, bo mam kontrole nad tym, skoro ja czuje :) A przynajmniej taka swiadomosc :)

Takze Agutka - jeszcze raz gratulacje i pzrepraszam, ze tyle zajelam na swoj temat, ale tez sie niesamowicie ciesze jak twoj maz i tez wszystkim od razu wypeplalam, choc powinno sie teoretycznie czekac i nadal nie moge przestac peplac :) A jakbys miala jakies pytania to wal smialo - jesli tylko zdolam cokolwiek pomoc swoim skromnym doswadczeniem to chetnie to zrobie :)

Pzdr!!!

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #52 dnia: 4 Lipca 2006, 18:59 »
Cytat: "akto"
Agutka, gratulacje i trzymajcie się cieplutko i uwazajcie na siebie...

dziekujemy :D

Cytat: "akto"
a nie boisz sie jak przytrzymasz wesele, skoro się szybciej męczysz?

boje sie troszeczke, ale coz najwyzej nie bede szalec caly czas na parkiecie tylko ede czesciej robila sobie przerwy :D damy rade :D

Cytat: "kingasz"
Agutka jeszcze raz serdecznie gratuluje    

a ja jeszcze raz serdecznie dziekuje :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Co do porodu to ciekawa jestem czy sie twoj maz zdecyduje,  Ale z doswiadczenia wiem (w brzuszku juz drugie), ze czasem sprawy dzieja sie tak szybko, ze nie ma czasu sie zastanawiac czy maz bedzie czy nie przy samym porodzie, bo tu cie trzyma za reke, a pozniej emocje -emocje i jzu dzidzia jest  

pewnie masz racje-bedzie takie lekkie zamieszanko, ze nawet nie bedzie kiedy mial sie zdecydowac :wink:

powiem wam ze ja sie dzidzia zaczyna ruszac to jest to tak cudowne, ze ja i za pierwszym i za drugim razem ryczalam ze szczescia ze moge juz wreszcie ja poczuc i wiedziec ze jest bezpieczna, bo mam kontrole nad tym, skoro ja czuje  A przynajmniej taka swiadomosc

dlatego tez ja juz nie moge sie tego doczekac, to musi byc fantastyczne uczucie i faktycznie taka swiadomosc, ze wszystko jest w porzadku :D ja nawet teraz jak mnie troszke brzuszek pobolewa to wiem , ze jest w porzadku i dzidzia sie tam rozwija :mrgreen:

Takze Agutka - jeszcze raz gratulacje i pzrepraszam, ze tyle zajelam na swoj temat, ale tez sie niesamowicie ciesze jak twoj maz i tez wszystkim od razu wypeplalam, choc powinno sie teoretycznie czekac i nadal nie moge przestac peplac  A jakbys miala jakies pytania to wal smialo - jesli tylko zdolam cokolwiek pomoc swoim skromnym doswadczeniem to chetnie to zrobie  

Nie masz za co przepraszac. Ja sie ogromnie ogromnie ciesze, ze znalazlas choc chwilke aby do mnie zajrzec.  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen: A jak bee miala jakies pytania do napewno sie zglosze!jak to jest super, ze mozna na Was liczyc!Taka swiadomosc jest bardzo budujaca :serce:  :D  :serce:  :D

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23 kwietnia 2005 r.
« Odpowiedź #53 dnia: 4 Lipca 2006, 22:37 »
agutka serdecznie gratuluję :serce:
dbaj o siebie
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #54 dnia: 5 Lipca 2006, 10:31 »
Dziekuje Mariolko :D  :serce:

Offline Tajusia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.09.2005
« Odpowiedź #55 dnia: 5 Lipca 2006, 11:07 »
Agutka jak czytam Twój wąteczek to normalnie mi się łezka kręci w oku  :wink:
Jesteście z mężuniem tacy szczęśliwi, radośni, tak się cieszycie że aż normalnie Wam ciutkę zazdroszczę (ale tak w pozytywnym sensie) - życzę Tobię, mężowi szlejącemu z radości i dzidziusiowi samych pozytywnych emocji  :lol:

A podejście do wesela i ślubiku - cool  :lol: trzymaj tak dalej  :mrgreen:
"...Jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się NIC więcej..."

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #56 dnia: 5 Lipca 2006, 11:40 »
Agutka jak czytam Twój wąteczek to normalnie mi się łezka kręci w oku  

Tajusiu-a ja mam lezki w oczach jak cos takiego czytam  :Wzruszony:   :D

Jesteście z mężuniem tacy szczęśliwi, radośni, tak się cieszycie że aż normalnie Wam ciutkę zazdroszczę (ale tak w pozytywnym sensie) - życzę Tobię, mężowi szlejącemu z radości i dzidziusiowi samych pozytywnych emocji

dziekujemy pieknie  :przytul:  A jestesmy naprawde przeszczesliwi. Moj maz juz od dawna chial tego dzidziusia, no,ale postanowilismy, ze dopiero po slubie koscielnym. No i jest tak jak chcielismy-wprawdzie do slubu jeszcze 50 dni,ale mniejsza o to :mrgreen:

A podejście do wesela i ślubiku - cool  trzymaj tak dalej

dziekujemy :D  :wink:

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #57 dnia: 5 Lipca 2006, 12:23 »
Cytat: "martini"
Agutko, naprawde milo sie czyta Twoj watek... ciesze sie razem z Toba i Andreasem.. kto wie, moze poznam kiedys nawet Waszego szkraba?  Zycze Ci zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia

no w sumie z tego Dresden do Berlina az tak daleko nie jest, wiec moze uda nam sie w koncu spotkac :D  :D  :D

Grecja i Seszele bralabym pod uwage - do Egiptu nie wybieram sie w najblizszym czasie, byloby to dla mnie zbyt ryzykowne.

Najlepszy czas na podroze dla kobiety w ciazy to ponoc 5 miesiac - cialo zdazylo sie "nauczyc" ciazy, a brzuch nie jest jeszcze na tyle duzy, by przeszkadzal. Generalnie przyjelo sie, ze dobrze jest odczekac pierwsze 3 miesiace ciazy  

Pani doktor-grzecznie sie bede Pani sluchac :D -czyli Egipt juz odpada. A o tym , ze 5 miesiac jest najlepszy tez slyszalam, no,ale z urlopem nic nie da sie juz poradzic. Zobaczymy przy badaniu. Jak dostaniemy pozwolenie od lekarza na wyjazd to pojedziemy, a jak nie to bedziemy martwic sie potem :wink: zdrowie dzidzi jest najwazniejsze i tylko to sie liczy. najwyzej podroze przelozymy na pozniej :D

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #58 dnia: 5 Lipca 2006, 12:55 »
Pani doktor to ja dopiero za rok bede...  

co niezmienia faktu, ze pojecie o medycynie masz :D

Nie probuje Cie namawiac, bron Boze, na rezygnacje z wyjazdu do Egiptu!  Jesli chcecie tam jechac - jedzcie, dla mnie byloby to zbyt ryzykowne ze wzgledu na polityczna sytuacje, mniej na klimat czy jedzenie i higiene (znajac siebie na pewno nie siedzialabym glownie w hotelu, a wrecz przeciwnie).

my nad tym tez juz sie zatanawialismy wczesniej-wlasnie ze wzgledu na sytuacje polityczna. Fakt, ze Egpt to moje marzenie,ale nie bede nic ryzykowac.

W Grecji bylam i jak najbardziej namawialaym Cie na nia, natomiast Seszele... mmmmmm...... sama chetnie bym pojechala  

a miedzy tymi dwiema opcjami wybierzemy po przeliczeniu funduszy :D  :D  :D

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
« Odpowiedź #59 dnia: 5 Lipca 2006, 13:09 »
Agutko - GRA - TU - LA - CJE  :!:  :!:  :!:  :przytul:  

Ależ nam się Bebikowo rozrasta   :Szczerbaty: