Aneczka tak chcemy połączyć ten ciemny fiolet z lotosem! jedna ściana będzie ciemna a druga jasna i sufit też jasny

i przy wejściu też ciemniejsze...zobaczymy co z tego wyjdzie.. lampy mam jasne takie papierowe ecru Ikei komplet kinkiet i lampa wisząca więc myślże, że bedzie pasowało

i szczerze powiem nie planowałam przedpokoju w takich kolorkach hehe siostra tak doradziła... potem jeszcze chcemy wykładzinę kupić i będzie ładnie (teraz mamy parkiet ale cyklinować nie zdarzymy potem długo schnie farba)
A Twój salonik super wygląda
Anusiaaa wiem wiem masz śliczny zieloniutki

jednak jasny fajni wygląda.. bo teraz mam ciemny bordo i to przytłacza... tzn. miałam taki bo są plamy otarcia i kurzu tyle że hej

Pokoik Twojej małej ma fajny kolorek... wcześniej dla mojej chciałam fiolet ale ze w przedpokoju będzie to może młodej pokój zrobię własnie cos taki żółty z lekkką brzoskiwnką.. oczywiscie jak sięwyrobimy zarówno finansowo jak i w czasie!!
Cieszę się że i wieszak kupiliście

ja nie muszę kupować bo na dole u mamy jest garderoba i szafki na buty więc to nam odpada

AAA i krzesełka są super wiem bo u koleżanki takie widziałam i były mega wygodne...
Fajnie, że już byli u was pooglądać i wszystko się podoba..