Autor Wątek: moje 100 dni  (Przeczytany 26144 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
moje 100 dni
« Odpowiedź #300 dnia: 18 Sierpnia 2006, 19:44 »
Cytat: "sweetcoffee"
ja juz mam wielkiego stresa i ... juz sama nie wiem im bliżej ślubu tym częściej sie kłócimy i o coraz większe głupstwa może to ja przesadzam już sama nie wiem

Sweet... to normalne. My tez odczuwamy coraz większe napięcie między nami mimo, że pare dni temu było po prostu idealnie... ale stres robi swoje. Nerwówka jest i już.... byle do ślubu ;) Później już tylko będzie piękniej  :mrgreen:

Offline sweetcoffee

• zapaleniec
moje 100 dni
« Odpowiedź #301 dnia: 19 Sierpnia 2006, 08:47 »
Dzięki kochaniutkie za pocieszenie może rzeczywiście to wina tego okropnego stresu a myślę że dodatkowym czynnikiem stymulującym nasze burzliwe rozmowy jest to że
narazie jeteśmy daleko od siebie (no może nie aż tak daleko bo około 110km ale nie widujemy się często) i widzimy się dwa dni w tygodniu a przed ślubem jest tak dużo do załatwienia. Gry tylko Rafał przyjedzie to staramy się wszystko na szybko pozałatwiać  a im człowiek bardziej się stara tym mniej mu wychodzi :(
no ale trzeba wierzyć że będzie dobrze dzisiaj jest nowy dzień i postaram się go przeżyć jak najlepiej ( ale zobaczymy jak wyjdzie)

Cytat: "martini"
A to "odcinanie dni" Rafala jest przeslodkie

też mi się to spodobało  :mrgreen:  wcześniej wiedziałam że on też przeżywa tak bardzo jak ja ale szczerze mówiąc nie spodziewałam się aż takiego odliczania byłam przemile zaskoczona (chociaż muszę przyznać że ja też odliczam na kalendarzyku  :mrgreen:  skreślam dni krzyżykiem )

jeszcze 14 dni
równiutko dwa tygodnie dzisiaj idę z mamą do kosmetyczki (mama będzie miała skubanko brwi  :wink:  śmieszne jest to że bardzo tego nie lubi i jak jej się powolutku wyrywa brewki to ma odruch berwarunkowy w nogach i może kopać hihi jasna sprawa że nie mocno ale śmiesznie to wygląda  :wink:

Offline dziubasek

• Chuck Norris
moje 100 dni
« Odpowiedź #302 dnia: 19 Sierpnia 2006, 10:41 »
dzisiaj idę z mamą do kosmetyczki (mama będzie miała skubanko brwi

hihi moja mama z okazji naszego ślubu także zdecydowała się na zabiegi kosmetyczne- skubanie brwi, henna, solarium...jest to bardzo dziwne i zupełnie nie w stylu mojej mamy... będzie robiła to pierwszy raz ;) hihi szkoda, że nie będę miała okazji tego zobaczyć...idzie sama, ale zapewne opisze mi swoje wrazenia już po  :mrgreen:

dzisiaj jest nowy dzień i postaram się go przeżyć jak najlepiej

Zobaczysz- już za chwile rozpłyniecie się w czułościach i słodkościach podczas miesiaca miodowego...podobno nawet jak się nigdzie nie wyjeżdża to te tygodnie po ślubie są i tak o wiele słodsze od tych poprzedzających ślub :D

Offline sweetcoffee

• zapaleniec
moje 100 dni
« Odpowiedź #303 dnia: 19 Sierpnia 2006, 11:57 »
Cytat: "dziubasek"
bardzo dziwne i zupełnie nie w stylu mojej mamy... będzie robiła to pierwszy raz

to tak samo jak moja nigdy nie odwiedzała  kosmetyczki noo ale że jestem jedynaczka to musi sie wyszykować na weselisko córusi  :mrgreen: ja ide z mama żeby postrzymać ją na duchu

Offline dziubasek

• Chuck Norris
moje 100 dni
« Odpowiedź #304 dnia: 19 Sierpnia 2006, 12:37 »
ja ide z mama żeby postrzymać ją na duchu

dobra córcia z Ciebie ;) Ja niestety nie mam kiedy się wybrać z mamcią... z resztą ona dzielna kobita jest ;)

Niby mieszkamy w tym samym mieście (co prawda po dwóch stronach Odry), ale ciężko jest się wyrawać tak przed samym ślubem w środku dnia aby się spotkać... wieczorem oczywiscie obowiązkowo telefoniczna relacja z dnia...ale to nie to samo :(

Offline sweetcoffee

• zapaleniec
moje 100 dni
« Odpowiedź #305 dnia: 19 Sierpnia 2006, 19:09 »
Cytat: "dziubasek"
Niby mieszkamy w tym samym mieście

a my mieszkamy w tym samym domu u mnie niestety nie było mowy o mieszkaniu z Rafałkiem przed ślubem  :(  szkoda
ale już niedługo nam tego mieszkania osobno pozostało  :mrgreen:

aha zapomniałam dodać mam diadem nie kupowałam bo udało mi się pożyczyć od koleżanki mamy, która też brała ślub w tym diademie a co śmieszniejsze dla przesądnych będę miała za jednym razem coś pożyczonego i coś starego bo diadem ma 19 lat  :mrgreen:
ale same oceńcie czy wygląda na tak stary  :wink:

Offline sweetcoffee

• zapaleniec
moje 100 dni
« Odpowiedź #306 dnia: 19 Sierpnia 2006, 21:41 »
Cytat: "martini"
jest przesliczny!!!

dziękuję mi też bardzo się podoba aż dziw że kiedyś można było dostać coś takiego jak diadem myślałam że raczej były modne kapelusiki albo toczki ale tak czy owak ja na tym zyskałam i grosik został w kieszeni w ramach wdzięczności zaniosę mamy koleżance kawałek tortu weselnego  :mrgreen:

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
moje 100 dni
« Odpowiedź #307 dnia: 19 Sierpnia 2006, 22:43 »
Jeden z ładniejszych diademów jakie widziałam....wieku nie widać :mrgreen:  :mrgreen:
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline sylwanika

• zapaleniec
  • data ślubu: 02.09.2006r.
moje 100 dni
« Odpowiedź #308 dnia: 19 Sierpnia 2006, 23:10 »
Sweet bardzo ładny diademik i 19 lat na pewno po nim nie widać śmiało go zakładaj  :)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
moje 100 dni
« Odpowiedź #309 dnia: 20 Sierpnia 2006, 11:09 »
:shock: nie widac, ze ma 19 lat...oj nie widac... :mrgreen:

Offline dosiado

• uzależniony
moje 100 dni
« Odpowiedź #310 dnia: 20 Sierpnia 2006, 12:12 »
Diademik - cudo :) I będziesz dzięki temu miała na sobie "coś starego" :) A masz coś pożyczonego? i coś niebieskiego? bo ja mam problem z tym pożyczonym....

Offline sweetcoffee

• zapaleniec
moje 100 dni
« Odpowiedź #311 dnia: 21 Sierpnia 2006, 10:25 »
dzięki kochane forumki  :oops:

Cytat: "dosiado"
A masz coś pożyczonego? i coś niebieskiego?

tak pożyczony mam diadem i biżuterię tzn tylko kolczyki żeby nie przesadzic z dodatkami a nibieską mam podwiązkę wklejalam zdjęcie gdzieś wcześniej

już tak nie długo ach ciekawa jestem jaka będzie pogoda ale na pewno wiem że ślub będziemy mieli o zachodzie słońca tak romantycznie  :serce:

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
moje 100 dni
« Odpowiedź #312 dnia: 21 Sierpnia 2006, 18:03 »
już tak nie długo ach ciekawa jestem jaka będzie pogoda ale na pewno wiem że ślub będziemy mieli o zachodzie słońca tak romantycznie

Juz BARDZO niedługo :) I my tez będziemy mieli ślub przy zachodzie słońca :) Będzie juz pewnie troszkę ciemniej bo to miesiąc po Was ale jeszcze nie całkiem ciemno :) Na pewno Wasz śłub będzie cudowny :)

Offline sweetcoffee

• zapaleniec
moje 100 dni
« Odpowiedź #313 dnia: 22 Sierpnia 2006, 09:31 »
Na pewno Wasz śłub będzie cudowny

Anulko fajnie że tak myślisz  :mrgreen:  ślub mamy o 19.00 więc z pewnością życzenia będziemy przyjmowali albo o zachodzie słońca albo już wieczorkiem o dziwo jeszcze się nie denerwuję chociaż jestem drażliwa jeśli chodzi o przygotowania bo każdy z rodziny doradza co innego jakby wiedział najlepiej  :evil:

Offline nadzieja

• Chuck Norris
  • Kocha się za nic. Nie istnieje powód do miłości...
moje 100 dni
« Odpowiedź #314 dnia: 22 Sierpnia 2006, 10:00 »
sweetcoffee, kłótnie przed ślubem to chyba normalka. Ja ze swoim tez się cały czas sprzeczamy, o byle co. Denerwuje mnie to ale wiem, że dzień ślubu będzie cudowny i zapomnimy o tych wszystkich durnotach i drobnostkach które nas doprowadzały do płaczu i szału. U Ciebie będzie tak samo, zobaczysz!
Kamil VIII.2008  Kaja VII.2011  Klara IX.2013      https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=48945.new

Offline sylwanika

• zapaleniec
moje 100 dni
« Odpowiedź #315 dnia: 22 Sierpnia 2006, 11:06 »
My się nie kłócimy z Sebastianem, ale to tylko dlatego, że albo pracował, albo robił remont, więc nie było kiedy po prostu  :wink: zobaczymy jak będzie teraz, kiedy remont praktycznie się skończył :P

Offline sweetcoffee

• zapaleniec
moje 100 dni
« Odpowiedź #316 dnia: 22 Sierpnia 2006, 13:37 »
Cytat: "nadzieja"
U Ciebie będzie tak samo, zobaczysz

dziękuję za słowa pocieszenia ja mam taką świadomość że rzeczywiście tak będzie ale w chwili kłótni jakoś ciężko przychodzą pozytywne myśli
ale już jest lepiej przynajmniej staramy się spokojnie do wszystiego podchodzić

Cytat: "sylwanika"
zobaczymy jak będzie teraz, kiedy remont praktycznie się skończył

na pewno będzie dobrze  :mrgreen:

Offline sylwanika

• zapaleniec
moje 100 dni
« Odpowiedź #317 dnia: 22 Sierpnia 2006, 20:44 »
no mam nadzieję  :mrgreen:

Offline sweetcoffee

• zapaleniec
moje 100 dni
« Odpowiedź #318 dnia: 23 Sierpnia 2006, 08:59 »
pozostało jeszcze 10 dni
kupiłam wczoraj mgiełkę do twarzy którą można stosować na makijaż żeby go odświeżyć mgiełka jest firmy soraya i od razu wczoraj wypróbowałam jak działa jest rewelacyjna po kilku godzinach makijaż na twarzy zaczął mi się świecić a jak spryskałam buzię i delikatnie nadmiar zebrałam chusteczką to było idealnie.
wczoraj też kupiłyśmy z mamą cukierki do rzucania przed blokiem dzieciom i na poprawiny ale kuszą żeeby skosztować chociaż jednego ale niestety zafoliowane i nici z podjadania  :?
 :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Offline azzurra
  • maniak
moje 100 dni
« Odpowiedź #319 dnia: 23 Sierpnia 2006, 09:01 »
kuszą żeeby skosztować chociaż jednego ale niestety zafoliowane i nici z podjadania

I to ma być przeszkoda? Dla mnie by nie była ;) Uwielbiam słodkości... Mniam...
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline nadzieja

• Chuck Norris
  • Kocha się za nic. Nie istnieje powód do miłości...
moje 100 dni
« Odpowiedź #320 dnia: 23 Sierpnia 2006, 09:07 »
Ale ten czas leci.  :shock:
Kamil VIII.2008  Kaja VII.2011  Klara IX.2013      https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=48945.new

Offline sweetcoffee

• zapaleniec
moje 100 dni
« Odpowiedź #321 dnia: 23 Sierpnia 2006, 15:13 »
Cytat: "azzurra"
I to ma być przeszkoda?

może nie koniecznie ale jak bym tak coraz podjadała to znowu tzrba by było jechać do hurtowni i dokupić  :?  a poza tym muszę zmieścić się w sukinke  :mrgreen:

Cytat: "nadzieja"
Ale ten czas leci

oj tak nieubłaganie

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
moje 100 dni
« Odpowiedź #322 dnia: 23 Sierpnia 2006, 17:13 »
a poza tym muszę zmieścić się w sukinke  

z tym to chyba nie byłoby problemu :) Chyba że byś zjadała 5 kg dziennie to wtedy może...  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Offline sylwanika

• zapaleniec
moje 100 dni
« Odpowiedź #323 dnia: 23 Sierpnia 2006, 19:29 »
Sweet ja też mam w pokoju ok. 10 kg cukierków i nie miałam na nie ochoty ale teraz to już samam nie wiem jakoś tak mnie zaczyna kusicć  :mrgreen:

Offline sweetcoffee

• zapaleniec
moje 100 dni
« Odpowiedź #324 dnia: 24 Sierpnia 2006, 10:04 »
Cytat: "sylwanika"
Sweet ja też mam w pokoju ok. 10 kg cukierków i nie miałam na nie ochoty ale teraz to już samam nie wiem jakoś tak mnie zaczyna kusicć

ja się uchytrzyłam i schowałam w kuchni do szafki żeby za bardzo nie kusiły ale muszę przyznać że mój tato to też łasuch na słodycze  :?
no kochane zostało mi już tylko 9 dni zaczynam czuć jakieś motylki w brzuchu nie wiem czy z nerwów czy z tego że bardzo się cieszę ale chyba i z jednego i drugiego  :mrgreen:

Offline sylwanika

• zapaleniec
moje 100 dni
« Odpowiedź #325 dnia: 24 Sierpnia 2006, 11:49 »
no kochane zostało mi już tylko 9 dni zaczynam czuć jakieś motylki w brzuchu nie wiem czy z nerwów czy z tego że bardzo się cieszę ale chyba i z jednego i drugiego

ja też czuję motylki, ale ze zdenerwowania, bo jeszcze tej cholernej magisterki nie dokończyłam, a przed ślubem muszę chyba tylko wnocy da się teraz efektywnie coś napisać, bo w dzień ciągle jest coś do roboty ;) ale jak się miało lenia wcześniej to ma się za swoje  :oops:

Offline sweetcoffee

• zapaleniec
moje 100 dni
« Odpowiedź #326 dnia: 24 Sierpnia 2006, 14:01 »
Sylwuś nie przejmuj sie dasz rade ja mam egzamin poprawkowy 5 wrzesnia

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
moje 100 dni
« Odpowiedź #327 dnia: 24 Sierpnia 2006, 19:33 »
sweetcoffee, dasz radę :) Zresztą obie dacie :) Jeszcze tylko 9 dni!!!!! :)

Offline sylwanika

• zapaleniec
moje 100 dni
« Odpowiedź #328 dnia: 24 Sierpnia 2006, 21:23 »
Hihihi musimy dać radę  :D ja np. dlatego, zeby udowodnić Sebie, który nie wierzy, że mogę się wziąść w garść i dokończyć magisterkę przed ślubem, a jestem bardzo bliska celu, bo został mi do napisania III rozdział i zakończenie na dobrą sprawę 2 roboty  :mrgreen: dlatego musimy Sweet pokazać swiatu, że oprócz wychodzenia za mąż jesteśmy też inteligentne i pracowite  :wink:  :lol: to żarcik, ale na pewno damy radę!!!!

Offline anetka161
  • 16.06.2007-nasz wspaniały dzień
  • maniak
  • data ślubu: 16.06.2007
moje 100 dni
« Odpowiedź #329 dnia: 24 Sierpnia 2006, 21:25 »
Napewno dacie radę,ja trzymam za was kciuki  :ok: