A teraz ciag dalszy spraw zalatwionych

Skonczylam ostatnio na sprawach zwiazanych ze ślubem w kościele. Bardzo sie ciesze ze kosciol wam sie podoba - wkleilam ta rycine, bo doskonale oddaje nastroj tego kosciola, a zdjecia jakie znalazlam w necie byly robione zima i przez to niezbyt ciekawe. Nawiazujac jeszcze do slubu koscielnego - oczywiscie skonczylismy kurs przedmałżeński i bylismy na 3 spotkaniach w poradni. Wszystko odbylo sie w milej, sympatycznej atmosferze i na pewno bedziemy te spotkania wspominac dobrze.
-
organista - bedzie nam gral organista z naszej parafii- nam sie podoba, jest juz "zaklepany", musimy tylko w ostatnim tyg. przed slubem umowic szczegoly i oczywiscie zaplacic

-
obrączki - sa kupione i schowane w bezpiecznym miejscu - zdjecie wieczorem

-
samochód - bedzie nas wiózl do slubu kuzyn Krzysia. Marki samochodu niestety nie pamietam

wiem ze ma kolor srebrno- szary. Dekoracja na samochod sklada sie z kwiatow na przodzie maski rozłozonych na boku i robiacych taki zygzak do srodka, maly element z kwiatow bedzie tez z tylu samochodu - jesli znajde cos podobnego w necie to wkleje.
-
wiązanka i przypinka dla Pana Młodego
- wiązanka bedzie w kolorze biało- zielonym tak jak moja sukienka. Bedzie odrobinke zwisająca i przepiękna

W tych samych odcieniach przypinka.
-
zaproszenia - zrobione i dawno rozdane. Robilismy sami i wyszly nam nieskromnie mówiąc SUPER. Zdjęcie wieczorem. Roboty było z tym co nie miara ale nie żałuję bo dzięki temu zaproszenia były oryginalne i zrobiły w rodzinie furorę. A oto ich treśc:
Teatr Umyślnie Straconej Wolności
zaprasza
na przedstawienie pod tytułem
"A potem żyli długo i szczęśliwie".
Adaptacja sztuki przez życie napisanej w 3 aktach.
PREMIERA
26 sierpnia 2006 r.
OBSADA
w rolach głównych
Panna Młoda: Dominika Dyoniziak
Pan Młody: Krzysztof Walczak
w pozostałych rolach udział biorą: Ksiądz, Świadkowie, Rodzice, Goście i Gapie
AKT I "Dla Duszy"
Ślub Kościelny 26 sierpnia 2006 roku,
godzina 16.00 w kościele p.w. św. Katarzyny Aleksandryjskiej w Skalmierzycach
AKT II "Dla Ciała"
Przyjęcie weselne w restauracji „Nastrojowa” przy ulicy Ostrowskiej 2 w Skalmierzycach
AKT III "Noc Poślubna"
Bez udziału widowni