-
zawieszki do wódki i wódka oczywiście - wódka kupiona - było już kilka degustacji przy okazji róznych okazji

- a resztek papieru od zaproszen zrobione zawieszki. Tez bardzo ładne, ale to tylko moja subiektywna opinia - ocenicie same jak wkleje wieczorem fotki
- podziękowania do pojemniczków z ciastem - ponieważ po zrobieniu zaproszen, zawieszek do wódki zostały jeszcze resztki papieru postanowiliśmy zrobic takie podziekowania do pojemniczkow z ciastem rozdawanym tym, ktorzy przyjda zlozyc zyczenia do domu. Tez calkiem fajnie to wyszlo

A teraz to co najciekawsze czyli suknia i oprawa Pani Młodej czyli mnie

-
sukienka - suknia sie szyje, byłam juz na przymiarce i jestem bardzo zadowolona.Ostatnia przymiarke mam 21 sierpnia o 8.oo- jesli wsio bedzie ok to bede mogla zabrac ja juz do domu.
-
buty - sa juz w domu - super wygodne i przepiekne

-
rekawiczki - odbiore je razem z suknia bo panie przyszyja mi taka sama aplikacje jak mam na gorsecie, coby wszystko ze soba grało
-
welon - welon dlugosci siegajacej do pupy, delikatna mgiełka obrobiona żyłką. Bardzo subtelny.
Zastanawiałam się jeszcze nad bolerkiem zle ostatecznie z niego zrezygnowałam- uznałam ze suknia nie jest wydekoltowana a bolerko zepsuje caly efekt i sprawi, ze moja postac bedzie zbyt przeladowana.
Wieczorem fotki - ocenicie same!
Przepraszm ze rozbilam mojego posta na 3 ale byl za dlugi i nie chcialo sie wyslac