Autor Wątek: GOSIU_KWIECIEŃ  (Przeczytany 23228 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #120 dnia: 12 Maja 2006, 11:55 »
Gosiu to znowu ja się wypowiem.  :mrgreen:
Zdjęcia jak dla mnie extra, super, jedne z piękniejszych jakie mogłam oglądać.   :ok:  
Mam jeszcze kilka stwierdzeń:
- na plener faktycznie trzeba się wybrać najlepiej po slubie i weselu, nie w ten sam dzień,
- zdjęcia mają swoją magię, bo nie są wyretuszowane tylko takie naturalne,
- uwielbiam zdjęcia, gdzie osoby na zdjęciach są blisko (świetnie widać Wasze buźki, bo są blisko),
- zdjęcia nad morzem na plaży są śliczne, ja uwielbiam morze, niestety bardzo ubolewam nad tym, że nie mieszkam nad morzem, ani nawet blisko morza.  :cry:

Gosiu jeszcze raz zyczę wszystkiego co najlepsze!  :bukiet:  

Chcemy jeszcze :!:  :!:  :!:

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline gosia_kwiecień

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #121 dnia: 12 Maja 2006, 12:45 »
Martuniu, wielkie dzięki, wzruszona jestem bardzo :) :) :)  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:
Dostałam kolejne fotki maile, ale już musze wychodzić do Wyli Studio bo p. Jarek zadzwonił do mnie, ze  ma dla mnie  do odbioru już reportaż, stare kino i chyba klipy plenerowe. Chcę to odebrać dziś, żeby było wszystko na przyjazd Michała, to sobie obejrzymy i w niedzielę w Wyli Studio zrobimy poprawki hurtem na wszystkim za jednym zamachem a nie na 2 raty ;) W Wyli jestem umówiona na 16.30 a mam jeszcze kilka spraw na mieście więc muszę wychodzić ;)

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #122 dnia: 12 Maja 2006, 13:59 »
Na szczescia Gosia zdazyla jeszcze wyslac mi kilka fotek abysmy mogli nacieszyc nsze oczy :wink:  :D  Czyz nie sa piekne... :?:  :!:

Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Agutka

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #123 dnia: 12 Maja 2006, 14:02 »

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #124 dnia: 12 Maja 2006, 14:06 »
Te przy zachodzie słońca są piękne i takie romantico. :serce:  :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #125 dnia: 12 Maja 2006, 15:07 »
Na tym ostatnim to jak Scarlett z Rettem z Przeminęło z wiatrem...

Offline anka24

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.07.2006
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #126 dnia: 12 Maja 2006, 15:09 »
gosiu zdjęcia są przecudne..czekam teraz z niecierplwiością na zdjęcia z imprezy weselnej no i relację z niej :wink:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #127 dnia: 12 Maja 2006, 21:56 »
no, mój Michał jak wróci i Mu przeczytam Wasze komentarze, a szczególnie Majuni, ze jak Scarlett z Rettem, to chyba się zaczerwieni :oops: , bo mój wspaniały MĄŻ jest niezwykle skromny, cichy i spokojny (typowy Koziorożczyk, nawet jak jest najlepszy, to i tak "pokornego serca", ale zachowam się jak skromna żona i nie będę mojego przeinteligentnego męża chwalic ;) ) Michał twierdzi, że On jest w naszym związku tłem a ja jestem jak to mówi "taaaaaaaka medialna" ;)
Ale miło Mu bedzie bardzo, ze i Jego kochane Forumki zauważyły i skomplementowały ;)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #128 dnia: 13 Maja 2006, 08:20 »
te zdjecia sa przepelnione miloscia!! romantyzm z nich bije ze hej :serce:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #129 dnia: 13 Maja 2006, 09:37 »
mój Mąż śpi, Kochanie odsypia podróże, a ja już buszuję na forum ;)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #130 dnia: 13 Maja 2006, 14:01 »
Zapomniałąm Wam napisać, ze dodatki, czyli 4 klipy z pleneru, stare kino i reportaż rewelacja, zaraz się zabieramy z Michałem za obejrzenie z kartką w ręku i wypisywanie poprawek ;) Pan Jarek się załamie, jak jutro przyjdziemy z listą do poprawek: tu wyciąć, tu dodać, a tam wstawić to co było kręcone, a nie ma ;). Jeszcze mój Michał chce trochę muzyki zmienic ;) z reportażu z wesela ;) Roboty na 2 godziny ;). Ale za to dla fotografa nie jesteśmy marudnymi klientami, bierzemy wszystko jak leci ;), mimo, że zdjęcia robione były  w naprędce, a ile zdjęć jest napstrykanych, gdzie nie wiedzieliśmy że były robione, bo albo rozmawialiśmy z Jarkiem o następnych ujęciach do filmu, albo patrzyłam aż Michał wróci z samochodu itp

Offline Agutka

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #131 dnia: 13 Maja 2006, 15:13 »
Gosiu-a moze tak nam napiszesz relacje ze slubu i wesela co? Nas tu skreca z ciekawosci :mrgreen:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #132 dnia: 13 Maja 2006, 16:36 »
oj ciężko będzie, bo teraz będziemy jeść późny obiad, a następnie zabieramy się za oglądanie reportażu i dodatków pod poprawki, bo filmu nie zdążymy, zrobimy go jutro, a na 19.00 jesteśmy umówieni u mojej świadkowej

Offline Ecia

• uzależniony
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #133 dnia: 13 Maja 2006, 22:42 »
Gosiu zdjęcia po prostu zwalają z nóg - są przecudne!! Świetnie wykadrowane, oświetlenie super no i Wy - tacy szczęśliwi, uśmiechnięci, zakochani... Aż się wzruszyłam :Wzruszony:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #134 dnia: 14 Maja 2006, 15:30 »
Eciu kochana, bardzo Ci dziękujemy:) :serce:  :serce:  :serce:  a my od wczoraj wzruszamy się cały czas nad filmem ;) bo oglądamy a jest tego wszystkiego z dodatkami ok 3 godz i wypisukjemy poprawki, p. Jarek z Wyli sie lekko załamie... ;)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #135 dnia: 14 Maja 2006, 15:31 »
Realavja będzie jak tylko opędzimy się z filmem, czyli jutro, pojutrze ;) Wybaczcie Kochane, ale proszę o chwilę cierpliwości :) :) :)

Offline Kaśka

• bywalec
  • data ślubu: 10.06.2006
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #136 dnia: 14 Maja 2006, 17:57 »
Gosiu ja chyba was widziałam nad morzem jeżeli dobrze widzę to byliście w Trzęsaczu nad urwiskiem czy się mylę i to był 2 maja

Gosiu śliczne wygladałaś i jesteś bardzo podobna do mojej koleżanki też Gosi i przez moment pomyślałam, że to ona.

Offline gosia_kwiecień

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #137 dnia: 15 Maja 2006, 11:06 »
To byliśmy my!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo plenery mieliśmy 2 i 3 maja. Morze było w Trzęsaczu i na plaży w Pobierowie ;) No niesamowite, po prostu, Kasiu dziś będę mieć kolejne zdjęcia to powysyłam. Jaka szkoda, ze nie wiedziałyśmy że jesteśmy forumkami, to byśmy sobie pogadały :serce:  :serce:  :serce:

Offline Kaśka

• bywalec
  • data ślubu: 10.06.2006
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #138 dnia: 16 Maja 2006, 19:25 »
my wracalismy z Pogorzelicy ja prowadziłam auto i mój Krzysiu zaczął krzyczeć, że młoda para robi sobie zdjęcia na naszym ulubionym urwisku i tak nam się zrobiło ciepło na sercu bo niedługo my tak jak wy będziemy robić zdjęcia w tych okolicach

szkoda, że nie podeszliśmy

a zdjęcia super!!!!

Offline gosia_kwiecień

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #139 dnia: 19 Maja 2006, 10:35 »
Już niedługo, niedługo też tak będziecie, nie martw się ;) Tylko, żebyś się nie zdziwiła, jaki to pospiech ;). Na romantyzm wtedy czasu specjalnie nie ma ;)  dziś podeślę na forum jeszcze zdjęcia z kosciola i inne z pleneru :)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #140 dnia: 19 Maja 2006, 10:45 »
Kochane, wkrótce reszta relacji z NASZEGO ŚWIĘTA!!!!!!
Cały czas krucho z czasem było, bo kończylismy załatwianie spraw i wyjechaliśmy na króciutko do Międzyzdrojów, ale podróż poślubna jeszcze przed nami ;) bo dzwonią i dzwonią do mojego Męża ;)
W każdym razie najważniejsze, że mamy kestię filmu skończoną!!!!!!!
pan Jarek z Wyli Studio to cudotwórca!!!!!!!!  :serce:  :serce:  :serce: Oaza spokoju i cierpliwości. Na wszystkie nasze sugestie miał tylko jedną odpowiedź: KLIENT NASZ PAN ;) Nic a nic się nie denerwował, mimo, że ja cały czas: a jeszcze to a jeszcze to, a najważniejsze, ze miałam możliwość zapoznania się wstępnego z materiałem! W każdym razie nasz film to dla nas arcydzieło ;) !!!! A czołówka, klipy, stare kino, repotraż, teledysk, no po prostu słów mi brak, szkoda, ze nie mogę Wam pokazać paru fragmentów :(
Buziaczki i zaraz poprzesyłam parę zdjęć :D  :D  :D  :D

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #141 dnia: 19 Maja 2006, 11:48 »
Cytat: "gosia_kwiecień"
szkoda, ze nie mogę Wam pokazać paru fragmentów

No wielka szkoda. Bo  pewnie nie jedna z nas coś by podpatrzyła, czegoś się nauczyła.
ale cóż zrobić, taki to świat...i tak jest muc poklikać z osobami, które mieszkają na drugim końcu Polski lub Świata i podzielić się z nimi swoimi problemami, uwagami... :roll:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #142 dnia: 19 Maja 2006, 12:38 »
Gosiaczku, jeszcze większa szkoda, że nie mieszkasz w Szczecinie, bo powiedziałam moim najlepszym na świecie fotografowi i operatorowi, czyli Wojtkowi ze Stuodio S4 i Jarkowi z Wyli ( śą w wieżowcu TV na 4 piętrze), ze mogą pokazywać fragmenty filmui zdjęcia ;). Ja tak podpatrzyłam, bo Wojtek akurat wgrywał zdjęcia do komputera, a w Wyli kończyli montaż, zobaczylam klip i stare kino i już wiedziałam, ze tylko tam i nigdzie indziej!!!!!!!!!!! Jak kościól zrobiony, ujęcia przez świece, kwiaty, muzyka, zwolnienia, przejścia itp, no rewelacja, po prostu wyglądało to tak, jakby jakaś firma producencka hollywoodzka robila oprawę filmową ;) :!: W niczym nie przypominało to tradycyjnych filmów ślubnych

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #143 dnia: 19 Maja 2006, 13:55 »
Gosiu_Kwiecień jak opisujesz pracę Studia Wyli to aż mi ciary przechodzą! Też będę mić ich na swoim ślubie i weselu, też będzie stare kino, reportaż, teledysk więc już teraz wiem, że będą rewelacyjni i nie mogę się już tego wszystkiego doczekać żeby to zobaczyć hihihi i to dzięki Tobie  :D

Offline gosia_kwiecień

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #144 dnia: 19 Maja 2006, 14:18 »
Gosiaczku, gratuluję wyboru;)!!!!! Zajdź do Wyli Studio i poproś żeby Ci pokazali mój film, mogą Ci nawet wypożyczyć, bo z Michałem powiedzieliśmy Jarkowi, ze nie ma żadnego problemu, możemy być "reklamówką" ;) Radochy z Narzeczonym będziecie mieli mnóstwo, a może wam się jakiś pomysł spodoba. Niech Wam też pokaże książkę i zdjęcia Wojtka, bo też z całego serca polecam :serce:  :serce:  :serce: Nie dość, ze super fachowcy to jeszcze ta cierpliwość mi podejście do klienta!!!!!!!!!! :D  :D  :D  :D

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #145 dnia: 19 Maja 2006, 17:31 »
Gosiu super foty!!!
Tak jesteś zachwycona pracą Pana Wojtka i Chłopaków z Wyli, że aż miło sie to czyta.
Ja podobnie, chociaż współpraca z nimi jeszcze przede mną.
Ujęło mnie ich podjście do klienta....wciągnęli nas w bardzo miłą rozmowę...i to po moim dyżurze!!!! mało komu się to udaje po 36 godzinach pracy...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline gosia_kwiecień

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #146 dnia: 19 Maja 2006, 18:00 »
Liliann, nie będziesz zawiedziona!!!!!!!! Ja w sumie przez p[rzypadek i w ostatniej chwili "wpadłam" na WYLI i p. Wojtka, zresztą Wyli poleciły mi kochane Forumki :serce:  :serce:  :serce:  :serce: a Wojtka p. Jarek z Wyli, po prostu zaprowadził mnie do pokoju, oni są na tym samym pietrze, pokazał książkę i zdjęcia w kompie, bo akurat wgrywał i już wiedziałam że na 1000% trafione bez pudła!!!!!!!!  ;) A efekt końcowy  "nasz" po prostu przeszedł moje najsmielsze oczekiwania. Jak będziesz w Wyli poproś, żeby Ci pokazali nasze fragmenty; )

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #147 dnia: 19 Maja 2006, 18:07 »
Cytat: "gosia_kwiecień"
a Wojtka p. Jarek z Wyli

nic dziwnego to kuzyni...
A faktycznie Wojtka znamy juz nieco bliżej, mój Krzyś interesuje sie fotografią i w zwiazku z tym mamy czasami kontakt ze sobą.
Wojtek jest mistzrem i miłośnikiem tzw wąskich kadrów (podobnie z resztą jak mój Krzyś) i to widać na paru waszych fotach....
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline sylwanika

• zapaleniec
  • data ślubu: 02.09.2006r.
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #148 dnia: 19 Maja 2006, 18:08 »
Gosiu życzę Wam aby życie było równie piękne jak Wasze przecudne zdjęcia :) jesteś bardzo kobieca i delikatna taka jak każda panna młoda powinna być. Gdyby nie fakt że mieszkam w Łodzi to pobiegłabym natychmiast do tego studia które tak piękne wspomnienia wykonała :)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
GOSIU_KWIECIEŃ
« Odpowiedź #149 dnia: 19 Maja 2006, 19:05 »
Sylwianko, baaaardzo Ci dziękuję za piękne komplementy:) Szkoda wielka, ze nie jesteś ze szczecina, bo naprawdę nie zawiodłabyś się na kamerzyscie i fotografie. Oni nawet nie wiedzą, jak mnie uszczęsliwili :serce:  :serce:  :serce:  :serce:
Niedługo powrzucam fotki z kościoła i jeszcze parę z plenerów, tylko na razie nie bardzo wiem,kogo o to poprosić, bo moja Agutka kochana, pojechała do Polski i nie ma dostępu do neta ;)