Autor Wątek: Pałac Panorama w Stargardzie czy Dworek Hetmański w Koszewku  (Przeczytany 33870 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Pałac Panorama w Stargardzie czy Dworek Hetmański w Koszewku
« Odpowiedź #60 dnia: 18 Lutego 2007, 13:04 »
Zdecydowanie DWOREK HETMANSKI !!!!!!!!!!!!1
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
« Odpowiedź #61 dnia: 18 Lutego 2007, 21:01 »
Ja się kolejny raz przekonałam, że wybrałam najlepsze z możliwych miejsc na organizację wesela, tylko coś tę datę ślubu zbyt odległą ustaliliśmy :wink:  nie wiem jak ja się doczekam tego dnia, gdyż dziś o nichym innym nie myślałam tylko o tym jak wszystko będzie pięknie wyglądało :tupot: A do cierpliwych ja nie należę.

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #62 dnia: 18 Lutego 2007, 21:17 »
Cytat: "Bernadetka"
Ja się kolejny raz przekonałam, że wybrałam najlepsze z możliwych miejsc na organizację wesela, tylko coś tę datę ślubu zbyt odległą ustaliliśmy  nie wiem jak ja się doczekam tego dnia, gdyż dziś o nichym innym nie myślałam tylko o tym jak wszystko będzie pięknie wyglądało  A do cierpliwych ja nie należę.

cieszy mnie to bardzo!!!
my wybraliśmy DH praktycznie po relacjach martini i gosiaczkka
ale mam nadzieje, ze to dobry wybór  :skacza:

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #63 dnia: 18 Lutego 2007, 21:43 »
Napewno bedziesz zadowolona ! Miejsce jest niesamowicie piękne a wascicielka jest uroczą kobietą i taką ...pełną pozytywnej energii :D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #64 dnia: 18 Lutego 2007, 21:57 »
Cytat: "ela"
wascicielka jest uroczą kobietą i taką ...pełną pozytywnej energii  

tak to 100% racja

Napewno bedziesz zadowolona ! Miejsce jest niesamowicie piękne

:brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:
już się nie moge doczekać lipca hehe
oby tylko nie padało  :drapanie:

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #65 dnia: 18 Lutego 2007, 22:07 »
Cytat: Anusia-szczecin

już się nie moge doczekać lipca hehe

Dokładnie Cię rozumiem  

:obrazony: pogniewałam się sama na siebię z tym odległym terminem ślubu hahaha, ale właśnie pogoda nam to wynagrodzi, wrzesień zawsze jest piękny!!

Offline prosiek
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 28.06.2008
« Odpowiedź #66 dnia: 22 Lutego 2007, 12:13 »
A czy ktoras z was wybrala Pałac Panorama?Miala tam wesele badz bedzie miala?:)Bo widze ze  PP odszedl w niepamiec, a ja bym z checia dowiedziala sie czegos bardziej konkretnego na jego temat:)

Offline evamarija
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #67 dnia: 22 Lutego 2007, 15:09 »
Ja bylam ogladac zanim zdecydowalam sie na Koszewko. Bylas tam - jesli nie to zajrzyj bo moze Ci sie spodoba. Minusy: cena ta sama ale w  PP wodka nie jest w cenie,  apartament nowozencow to porazka, brak miejsc noclegowych - sa chyba z 4 pokoje, pan oprowadzajacy wykazywal stonowane zainteresowanie, jedzeniem nie zachwycil - generalnie mialo sie wrazenie ze jest mu obojetne czy zrobimy wesele u nich czy nie. Plusy: oczepiny rycerskie - widzialam na zdjeciach ale slyszalam od kamerzysty ze super rzecz.

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #68 dnia: 22 Lutego 2007, 17:01 »
Ja tylko słyszałam, że jedzonko nie zawcze ciepłe, a oczepiny  :brawo_2:

Offline ivonca

• forumowicz
  • data ślubu: 18.08.2007
« Odpowiedź #69 dnia: 22 Lutego 2007, 17:44 »
A poza tym to sa tam dwie osobne sale,
jedna ta, w ktorej goscie siedza, a druga, w ktorej sie bawia.
Jak dla mnie to dyskwalifikuje PP na samym poczatku...

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #70 dnia: 23 Lutego 2007, 00:34 »
Cytat: "ivonca"
poza tym to sa tam dwie osobne sale,

Ja tak maiałm w Fenixie i naprawde jest to utrudnienie !

Offline prosiek
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #71 dnia: 23 Lutego 2007, 00:41 »
ivonca napisał/a:   
poza tym to sa tam dwie osobne sale,

Ja tak maiałm w Fenixie i naprawde jest to utrudnienie !

uuu szkoda a juz chcialam jechac ogldac w sobote :( tez bylam na weselu gdzie byla osobna sala do tancow i rzeczywiscie to sie niebardzo sprawdza.

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #72 dnia: 23 Lutego 2007, 00:46 »
Cytat: "prosiek"
uuu szkoda a juz chcialam jechac ogldac w sobote

Zawsze mozesz pojechać i zobaczyć . Wiem , że robią tam remont ,albo robili . Może wymyslili coś z tymi salami .

Offline evamarija
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #73 dnia: 23 Lutego 2007, 08:56 »
Cytat: "ivonca"
A poza tym to sa tam dwie osobne sale,
jedna ta, w ktorej goscie siedza, a druga, w ktorej sie bawia.
Jak dla mnie to dyskwalifikuje PP na samym poczatku...

To nie do konca tak - sale sa jakby osobne: wygladaja jak dwa prostokaty przylegle dluzszym bokiem - i z tego co pamietam to to nie jest sciana lecz łuki na calej dlugosci - patrzylam na zdjecia ze strony ale nie ujeli tej sciany. Lepiej pojechac i zobaczyc jak to wyglada.

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #74 dnia: 25 Lutego 2007, 23:44 »
Ale nie ma po co jechać w weekend, "wyzyty" są w ciągu tygodnia, a najlepiej się umawiać telefonicznie.

Offline prosiek
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #75 dnia: 26 Lutego 2007, 10:10 »
Cytat: "Bernadetka"
Ale nie ma po co jechać w weekend

Ja bylam wlasnie w ten weekend i bez problemu oragnizator umowila sie z nami wlasnie na sobote. Wiec jak widac w weekend tez mozna :) evamirja ma racje rzeczywiscie ta sciana od polowy to luki takze nie ma co sie zniechecac nie sa ta 2 zupelnie osobne sale.

Offline prosiek
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #76 dnia: 26 Lutego 2007, 17:42 »
Nami zajal sie bardzo zyczliwy i kompetentny pan. Widac bylo ze zajmuje sie tym 'na codzien' i wie o czym mowi. Nie bylo tez zadnego problemu z kontaktem ani z umowieniem sie z nim.Takze nie wiem skad takie negatywne opinie, mozliwe ze od waszych wizyt zmienila sie osba albo jest ich kilka bo nam mowil ze wrazie jakis pytan to najlepiej dzownic 'do niego' a na stronie PP jest podanych kilka nr tel. ;)

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #77 dnia: 26 Lutego 2007, 19:45 »
Cytat: "prosiek"
Nami zajal sie bardzo zyczliwy i kompetentny pan. Widac bylo ze zajmuje sie tym 'na codzien' i wie o czym mowi. Nie bylo tez zadnego problemu z kontaktem ani z umowieniem sie z nim.Takze nie wiem skad takie negatywne opinie

Zgadzam się z prosiek. My też swego czasu zastanawialismy się nad Panoramą, pan był bardzo kompetentny, zainteresowany nami, bardzo miły. Po pierwszej wizycie rzeczywiscie wybraliśmy Panoramę, ale gdy pojechalismy do Dworka i zobaczyliśmy ten piękny pokój nowożenców (bez porównania z Panoramą) oraz, że jest mozliwość pojechania tam już w piątek - wybraliśmy Koszewko!! I nie żałujemy  :skacza:

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #78 dnia: 26 Lutego 2007, 23:45 »
No my w weekend "pocałowaliśmy" klamkę, a w tygodniu w godzinach na bramie wyznaczonych też nikogo nie było, więc takiego zachowania nie nazwałabym kompetentnym tym bardzie jak PP zajmuje się kilka osób (nie wiedziałam). Nasz błąd to fakt, że nie zadzwoniliśmy wcześniej, ale dni i godziny spisałam z bramy, dla mnie takie informacje już obligują do obecności.

Offline Aimee

• bywalec
  • data ślubu: 09.07.2009
Odp: Pałac Panorama w Stargardzie czy Dworek Hetmański w Koszewku
« Odpowiedź #79 dnia: 21 Stycznia 2008, 19:27 »
A co powiecie na taka sytuację w Panoramie... moja Mama i Ciocia w moim imieniu wybrały się obejrzeć salę, gdyż ja jestem za granicą. Gdy podjechały pod bramę "przywitał" je tam Pan z 2 psami. Na prośby Mamy i Cioci o zamknięcie psów, gdyż się ich boją, dostały odpowiedz- jak chcą to mogą wejść, a jak nie to nie muszą bo on psów nie ma zamiaru zamykać :o
Po namowach i prośbach psy zostały jednak zamknięte. Gdy Ciocia zapytała czy na pewno nie wyjdą, Pan odpowiedział ironicznie- że jak będą chciały to złapią za klamkę i wyjdą. Po tym wszystkim Ciocia zdecydowała się zostać w samochodzie, a moja Mama weszła na chwile. Jednak na 100% wesela tam nie zorganizuje, gdyż nie chcę mieć do czynienia z ludźmi o takim nastawieniu do potencjalnego klienta!!!  :pogrzeb:

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #80 dnia: 21 Stycznia 2008, 19:37 »
...mnie to nie dziwi....miałam podobne doświadczenia....
moze też przyjechały starym samochodem jak my.
Nas zdecydowoanie oceniono i sklasyfikowano  po nim
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline LENKA26

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.08.2008
« Odpowiedź #81 dnia: 21 Stycznia 2008, 20:42 »
Oj, to ja jestem zaskoczona tymi sytuacjami:( Sama mam wesele w Pałacu Panorama i kontakty z Panem o którym piszecie wspominam jak najlepiej.

Offline Aimee

• bywalec
« Odpowiedź #82 dnia: 21 Stycznia 2008, 23:17 »
...mnie to nie dziwi....miałam podobne doświadczenia....
moze też przyjechały starym samochodem jak my.
Nas zdecydowoanie oceniono i sklasyfikowano  po nim

Hehe też mi to wpadło do głowy. Mama wybrała się tam swoją starą fieścinką, a nie samochodem Taty ;)  Po tym doświadczeniu postawiliśmy na Dworek Hetmański. Moja Mama twierdzi, że ta Panorama chyba służy do prania brudnej kasy, skoro tak im nie zależy na weselach (organizują tylko 2 wesela w miesiącu) ;) W końcu właściciel ma duże sklepy w Stargardzie. W Koszewku organizują wesela nawet we wtorki i czwartki. Właścicielka jest bardzo miłą osobą, o dziwo której opłaca się organizacja wesel tak często  ;) 

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #83 dnia: 21 Stycznia 2008, 23:44 »
Też mieliśmy podobny dylemat.

Postawilismy na Dworek i nie żałujemy. Babeczka jest bardzo sympatyczna i przemiła.
Jak było, to ocenię za lekko ponad 7 mcy - ale jakoś jestem o wszystko spokojna  :D
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline LENKA26

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #84 dnia: 22 Stycznia 2008, 00:06 »
Oj, dziewczyny, dziewczyny:) Ja wiem, że każdy ma prawo do własnego zdania, ale my podeszliśmy do Pałacu Panorama na piechotkę, bo samochód zostawiliśmy dalej i jakoś nie miało to wpływu na to jak zostaliśmy przyjęci:) Pozatym ten pałac jest jednocześnie domem tego pana, więc nie dziwcie się, że nie w każdy weekend robi wesela, wkońcu też chce mieć spokój:) Zresztą każdy z nas wybrał to co chciał. A ja po weselu wypowiem się jak było w Pałacu:)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #85 dnia: 22 Stycznia 2008, 07:52 »
Oj Lenka Lenka...ja jestem stary wyjadacz i widzę jak ktoś taksuje wzrokiem samochód i strój...i ocenia we  łbie...stać ich czy nie stać...chyba nie stać...to na cholerę być miłym....

Tyle, że nie ze mną takie numery, więc odpowiednim tonem zaregowałam na "miłą" postawę właścicielki i odwróciłam się na pięcie...Pani nagle zmieniła melodię, ale że tak powiem ze dwie sekundy za późno....

"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline LENKA26

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #86 dnia: 22 Stycznia 2008, 11:14 »
Mhm, to ja też bym tak zrobiła jak ty, bo złośliwa i wredna ze mnie kobieta:) Ale u mnie było jak najbardziej ok z ich strony, zarówno jak byliśmy z P. sami i potem jak już zawieźliśmy miejsce mamom pokazać:)

Offline teresa81

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 31.05.2008
« Odpowiedź #87 dnia: 31 Stycznia 2008, 00:14 »
Hmm... ja  mam wesele w Pałacu Panorama 31 maja -  to chyba będę miała pierwszą relację stamtąd. Póki co wszystko wydaje sie być całkowicie w porzadku  i na miejscu. Fakt, że oboje właściciele są zabiegani i nie zawsze mają czas gdyż Pałac nie jest ich jedynym źródłem dochodu. Pan jak nam pokazywał wszystko był bardzo miły i na wszystkie pytania odpowiadał. Póki co wszelkie nasze fanaberie są uwzględniane i wszystko idzie w dobrym kierunku. Trzymajcie kciuki!

Offline anetka71

• maniak
  • data ślubu: 11.10.2008
« Odpowiedź #88 dnia: 31 Stycznia 2008, 14:19 »
Ja jedyne,co moge powiedziec sie o Palacu Panorama to to,ze na poczatku wymarzylo mi sie wesele u nich. Niestety wtedy bylam w Anglii na zarobku i jedyna mozliwoscia dowiedzenia sie czegos wiecej o tym palacu-bylo napisanie maila do wlascicieli.
A wiec napisalam,ze moim marzeniem jest,aby wesele odbylo sie w tym pieknym palacu itp itd i czy moga napisac mi cos wiecej,ile mniej wiecej wynosci koszt takiego wesela na osobe i kilka innych drobiazgow....
i cisza.... :-\
nawet jendego zdania,nic...
Wiec postanowilam,ze mojego wymarzonego wesela nie chce tam urzadzac,skoro nie moga nawet 2 zdan na maila odpisac :-\
A w Koszewku wesele miala moja kolezanka- wszyscy byli zachwyceni ;)  :) :)jedyne,co im sie nie podobalo,to nadasany pan kierownik,ktory chodzil z wielkim fochem po sali,a nikt nie wiedzial o co mu chodzi.
Ale zwrocono mu uwage i bylo lepiej ;)

Offline Aimee

• bywalec
« Odpowiedź #89 dnia: 31 Stycznia 2008, 14:41 »
Ja jedyne,co moge powiedziec sie o Palacu Panorama to to,ze na poczatku wymarzylo mi sie wesele u nich. Niestety wtedy bylam w Anglii na zarobku i jedyna mozliwoscia dowiedzenia sie czegos wiecej o tym palacu-bylo napisanie maila do wlascicieli.
A wiec napisalam,ze moim marzeniem jest,aby wesele odbylo sie w tym pieknym palacu itp itd i czy moga napisac mi cos wiecej,ile mniej wiecej wynosci koszt takiego wesela na osobe i kilka innych drobiazgow....
i cisza.... :-\
nawet jendego zdania,nic...
Wiec postanowilam,ze mojego wymarzonego wesela nie chce tam urzadzac,skoro nie moga nawet 2 zdan na maila odpisac :-\
A w Koszewku wesele miala moja kolezanka- wszyscy byli zachwyceni ;)  :) :)jedyne,co im sie nie podobalo,to nadasany pan kierownik,ktory chodzil z wielkim fochem po sali,a nikt nie wiedzial o co mu chodzi.
Ale zwrocono mu uwage i bylo lepiej ;)

Widzę, że miałyśmy podobnie tzn. mi też marzyło się wesele w Panoramie, po tym jak kiedyś widziałam przypadkiem ich reklamę w jakiejś gazetce. Ale po tym jak potraktowano tam moją Mamę i Ciocię odwidziało mi się... :nie:
Teraz szykuję sie powoli na wyprawienie wesela w Koszewku. A rodzice po kilku rozmowach z właścicielką są bardzo mile zaskoczeni i przekonani, że Dworek to najlepszy wybór ;D