Autor Wątek: Pałac Panorama w Stargardzie czy Dworek Hetmański w Koszewku  (Przeczytany 34130 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
Pałac Panorama w Stargardzie czy Dworek Hetmański w Koszewku
« Odpowiedź #30 dnia: 25 Sierpnia 2006, 14:08 »
Cytat: "martini"
Tobie przeciez i tak ponad rok do slubu zostal

W ostatnim czasie dość często (aż nawet za często) słyszę te słowa i już mnie to doprowadza do furii, w niektórych salonach sukni ślubnych z takim wyprzedzeniem nikt Cię nie obsłuży, nawet nie doradzi, a jak wiecie ślub i wesele trzeba teraz z bardzo dużym wyprzedzeniem planować (choćby koszty). Mnie zaniepokoiła niepozytywna opinia o właścicielach Dworku, spotkałam się po raz pierwszy z taką oceną na ich temat. Dlatego chciałabym się jak najszybciej dowiedzieć czegoś miłego na ich temat.
Ja w DH byłam już 3 razy w czasie przygotowań do wesela, zawsze mnie przyjmowano bardzo miło, wszystkie moje wątpliwości co do przebiegu wesela itp rzeczy wyjaśniono, więc nie mogłam uwieżyć czytając że kogoś mogli źle potraktować, sądzę że musiał sobie na to zasłużyć. Wiem z przekazu właścicieli, że mieli już problemowe wesele, kłopoty spowodowała kultura opobista gości bawiących się na weselu.

Salon urody Nord bardzo polecam, już ich sprawdziłam :D, ja z ich usług na pewno skorzystam i innym też polecam.

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
« Odpowiedź #31 dnia: 25 Sierpnia 2006, 17:28 »
Bernadetka, zapewniam Cię, że właściciele DH wykazująsię dużą kulturą osobistą i dbałością o swoich gości. Nie warto wierzyć we wszystko co ludzie mówią.

Cytat: "Bernadetka"
martini napisał/a:   
Tobie przeciez i tak ponad rok do slubu zostal    

..... w niektórych salonach sukni ślubnych z takim wyprzedzeniem nikt Cię nie obsłuży, nawet nie doradzi

Chyba przesadzasz. Oczywiste jest, że jak chce się uszyć lub zamówić suknię, to trzeba to robić z pewnym wyprzedzeniem, ale nie pisz, że zaklepanie sukienki musi się odbyć ponad rok przed ślubem :?
. Który salon nie odesłał Cię z kwitkiem?? Nie wierzę, że coś takiego miało miejsce, zwłaszcza teraz,  kiedy salony i panny młode czekają na nowe kolekcje na przyszły rok .... lub wyprzedają kolejkcje z 200roku

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #32 dnia: 31 Sierpnia 2006, 17:16 »
Bernadetka,
miło było Cię poznać, u Martini też będę grał w Koszewku,
lokal jest muza też, dalej pójdzie jak z płatka...
tylko pisz nm tutaj o swoich przygotowaniach

Offline Kames
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #33 dnia: 13 Września 2006, 14:02 »
Witam wszystkich!
Właśnie wczoraj byliśmy w DH w Koszewku. jestem zachwycona tym miejscem i myślę, że własnie tam urządzimy z przyszłym mężem nasze wesele. Martwi mnie tylko ilość miejsc noclegowych, bo niestety wszyscy nasi goście będą przyjezdni  :roll:.
Miejsce cudowne. Przydałaby sie jakas relacja ze ślubu? Proszę  :mrgreen:

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #34 dnia: 13 Września 2006, 14:22 »
Martini będzie miała teraz 16 września tam wesele. Ja 14.10  więc czekam na tę relację również z niecierpliwością. Pozdrawiam!

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #35 dnia: 13 Września 2006, 22:22 »
Ja na przyszły rok mam powiedziane, że będzie 40 miejsc noclegowych, też na nie bardzo liczę.
Poza tym na zdjęcia i relacje Martini  :wink:

Offline Kames
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #36 dnia: 14 Września 2006, 09:09 »
Moja liczba gości to  ok. 60, a więc 45 miejsc to i tak mało   :( . Cały czas się zastanawiam....

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #37 dnia: 14 Września 2006, 13:09 »
Ja skorzystam z tych 40 miejsc, bo tylko moja rodzina (33 osób) jest "przyjezdna" niemniej chciałabym potraktować wszystkich równo (noclegi nie tylko dla uprzywilejowanych  :wink: ) ale takiej możliwości nie będzie. Jak na razie obawiam się jak odbierze to rodzina Jarka, ale nie ma sensu się narażać na dodatkowe koszty jak oni są "tutejsi".

Offline Kames
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #38 dnia: 14 Września 2006, 15:45 »
Kurcze powiem Wam, że już spac z tego powodu nie mogę, bo nie wiem jak to zorganizować, aby wszyscy byli zadowoleni

Offline aga_ska1
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #39 dnia: 24 Września 2006, 17:29 »
Nasze wesele było w tą sobotę w Koszewku. Co do dworku to nie mam absolutnie zadnych zastrzezen. Wszyscy goscie byli zachwyceni i miejscem i jedzeniem, obsluga byla mila, impreza  kulturalna, a parkiet caly czas pekal w szwach, bo taka była muzyka, ze nogi sie same do tanca rwaly.
Polecam także salon Nord!

I dzięki dziewczyny za rady! Ja już zmykam z forum :id_juz:  :id_juz:  :id_juz:

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #40 dnia: 24 Września 2006, 19:15 »
Strasznie mnie to cieszy, wszystkiego dobrego, słoneczka na wspólnej drodze życia, może jak już będziesz miała zdjęcia wklej kilka nam dla zaspokojenia naszej ciekawości.

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #41 dnia: 7 Grudnia 2006, 17:00 »
dziewczyny, właśnie przejrzałam cały wątek i mam pytanie - jak to jest z tym fryzjerem? wiem, ze p. Hania jest właścielką salonu Nord na 5go Lipca.
jeśli mozna bybyło uczesać sie tam na miejsci, to super - bo właśnie cały czas zachodze w głowę czy jechać już w piątek i w sobotę wracać do szczecina?? hmmm...no trochhe  czasu jeszcze mam...  :roll:  :mrgreen:

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #42 dnia: 7 Grudnia 2006, 17:28 »
Mogą Cię uczesać na miejscu w sobotę, tylko musisz wcześniej powiedzieć, żeby fryzjerka wiedziała, że ma przyjechać z salonu. :) POLECAM DWOREK HETMAŃSKI!!!! Aaaa no i polecam przyjazd juz w piątek. Będzie na Was czekac romantyczna kolacja (wybieracie sobie jedzonko wczesniej) sauna, jacuzzi, mmhmm jak sobie przypomnę :) Jak w bajce :)

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #43 dnia: 7 Grudnia 2006, 17:40 »
Ja dodatkowo polecam z salonu Nord Lenę (wcześniej Agatę, ale już nie pracuje), ja w celu "upatrzenia" sobie fryzjerki, sprawdzenia jej umiejętności regularnie od 3 miesięcy chodzę do niej na różne zabiegi kosmetyczne na włosy, bardzo sympatyczna, pomysłowa (widziałam nie jedną fryzurkę ślubną w jej wykonaniu), staranna, stosuje super kosmetyki.

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #44 dnia: 7 Grudnia 2006, 18:11 »
w takim razie muszę się tam przejść i wypróbować fryzurki slubne
tak byłoby dla mnie najwygodniej

Offline evamarija
  • użytkownik
  • **
fryzjer
« Odpowiedź #45 dnia: 2 Stycznia 2007, 11:06 »
Cytat: "Anusia-szczecin"
dziewczyny, właśnie przejrzałam cały wątek i mam pytanie - jak to jest z tym fryzjerem? wiem, ze p. Hania jest właścielką salonu Nord na 5go Lipca.
jeśli mozna bybyło uczesać sie tam na miejsci, to super - bo właśnie cały czas zachodze w głowę czy jechać już w piątek i w sobotę wracać do szczecina?? hmmm...no trochhe  czasu jeszcze mam...  :roll:  :mrgreen:

Rozmawial z pania Hanna o planach na 2007: wspominala o tym ze niekoniecznie zostawi fryzjera i makijarzystke w cenie, podobnie jak to ona nazwala z "babeczkami" - a propos, martini i gosiaczekk - czy byly u Was? Jak wypadly, na filmie wyglada to uroczo choc oczywiscie nie wszystkim moze pasowac.

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #46 dnia: 2 Stycznia 2007, 13:46 »
Ja fryzurkę robiłam u swojej fryzjerki w Stargardzie, musialam rano w sobotę wrócić do Stargardu, bo juz od piatku gościlismy w Koszewku. Po powrocie do dworka pani Hania wykonała mi makijaż. Potem to już sesja zdjęciowa (jak to brzmi :)), plener itp.

Offline alice0
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #47 dnia: 11 Stycznia 2007, 22:35 »
Cześć dziewuszki:)
My tez nasz najpiękniejszy dzień w życiu będziemy spędzać w Dworku Hetmańskim, więc chcemy sie jak najwięcej dowiedzieć, szczególnie po to by ominąć tzw. pułapki
Prosze więc o każde sprawozdanko z koszewka, zarówno te dobre jak złe
Pozrowam Was wszystkie dziewczynki

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #48 dnia: 12 Stycznia 2007, 09:47 »
alice0, zajrzj do relacji gosiaczekk i Martini.

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #49 dnia: 12 Stycznia 2007, 09:47 »
alice0, zajrzj do relacji gosiaczekk i Martini.
ja też tam będę miała wesele!! :skacza:

Offline alice0
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #50 dnia: 12 Stycznia 2007, 12:16 »
oooo to fajno:) tydzień po nas, milo mi:) juz ogladałam te relacje, wydają sie pozytywne, mam nadzieje ze i nasze takie bedą:) Choć chce sie dowiadywać jak najwięcej. Pozdrowionka :id_juz:

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #51 dnia: 12 Stycznia 2007, 13:47 »
Cytat: "alice0"
Choć chce sie dowiadywać jak najwięcej. Pozdrowionka  

no ja też!!

a wybieraliście juz może menu? Pani Hania przesłała nam propozycję; i mam pytanie czy warto, żeby przed ślubem na stołach było juz jedzenie tzn jakieś przekąski?
tak chyba miała Martini...
co o tym sądzicie?

a i do dzwieczyn, które już tam balowały - czego z menu byście nie polecały? albo polecały koniecznie?
 :hahahaha:

Offline alice0
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #52 dnia: 12 Stycznia 2007, 22:32 »
pani Hania nam nic jeszcze nie przesyłała, wiec nie wiem nic odnośnie menu, myśle że to będziemy ustalać bliżej czerwac.
Odnośnie przystawek uważam ze to dobry pomysł, typu przekąski, nie ma sie wówczas wrażenia pustego stołu.

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #53 dnia: 13 Stycznia 2007, 17:10 »
hmm jak sobie przypomnę rybę pangę to ślinka mi kapie!!! W ogóle jedzenie było przepyszne, stoły uginały się - nie nadążano z pałaszowaniem :)

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #54 dnia: 15 Stycznia 2007, 22:08 »
Cytat: "gosiaczekk"
hmm jak sobie przypomnę rybę pangę

Moze bede miała okazje ją wszamac bo wybieramy sietam z mezem na walentynki  :skacza:
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline alice0
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #55 dnia: 17 Stycznia 2007, 17:58 »
Mam nadzieje ze co do tych pełnych stołow nic sie nie zmieni:), ale wiesz Martini jak to jest, myslisz sobie o wszystkim, zeby bylo tylko jak najlepiej, juz taka nasza natura :hahahaha: Buziaki

Offline Karolinka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #56 dnia: 12 Lutego 2007, 15:24 »
Gorąco polecam Dworek Hetmański w Koszewku. Mieliśmy tam z mężem wesele pół roku temu w sierpniu. Nie mam żadnych zastrzeżeń - zarówno co do atmosfery jak i jedzonka, pyszne i w olbrzymich ilościach - proponuję zaufać w 100 % pani Hani, ona wie co robi! Goście byli zachwyceni. Poprawinami zresztą też. Teraz rzadko bywam na forum, ale jeśli ktoś ma pytania, to śmiało pytajcie na gg 7589433 - Karolina

Offline annodomini
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #57 dnia: 13 Lutego 2007, 14:20 »
Cześć dziewczyny!:) My też będziemy mieć nasze wesele w Dworku... Co do samego lokalu jestem raczej spokojna- po przeczytaniu relacji Martini i Gosiaczkka myśle, że na prawdę nie ma sie czego obawiać :brawo_2:  Mam tylko pytanko- jak rozwiązałyście sprawe z odwiezieniem gości do mijesca noclegu? Zamówiłyście autokar na określoną godzinę? nie było problemu z tym, że niektórzy goście chcieli wracać wcześniej? Bo niestety, nawet pomimo rozbudowy części hotelowej w Dworku, wszyscy nasi goście się tam nie pomieszczą.

pozdrawiam

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #58 dnia: 13 Lutego 2007, 14:57 »
Cytat: "annodomini"
Zamówiłyście autokar na określoną godzinę? nie było problemu z tym, że niektórzy goście chcieli wracać wcześniej?

Tak. annodomini, u Nas były dwa  autokary zamówione, Jjden odwiózł Marcina gości do Szczecina do domów, a moich do Stargardu - część do hotelu Invit, a resztę również poodwoził do domów. :)

Offline annodomini
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #59 dnia: 13 Lutego 2007, 16:42 »
Dziękuję Wam za pomoc, bo chciałbym żeby wszystko grało jak należy- a rady bardziej doświadczonych :smile: bardzo się przydają!