Autor Wątek: Poszukuje Kamerzysty-Szczecin  (Przeczytany 11349 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ania24
  • nowicjusz
  • *
Poszukuje Kamerzysty-Szczecin
« dnia: 30 Stycznia 2005, 12:47 »
Cześć poszukuje pilnie kamerzysty,co prawda ogłoszeń jest bardzo dużo,ale potrzebuje kogoś sprawdzonego.Prosze o numery telefonów: wesele dopiero w czerwcu,ale czas biegnie szybko,a ci lepsi videofilmowcy mogą już miec zajęte terminy.Z góry dziękuje za odpowiedzi. :)

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Potrzbuje namiaru na kamerzyste (szczecin)
« Odpowiedź #1 dnia: 30 Stycznia 2005, 14:33 »
kiedy wesele????

mam kilku w zanadrzu....
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline kasiunia.m
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 30 Stycznia 2005, 16:54 »
ja tez bym bardzo chciala jakies namiary na sprawdzonego kamerzyste, z dobrym i profesjonalnym sprzetem.dzieki czekam na maila.
17.09.2005 :D

kasiunia.m@servus.pl

Offline pszczółka

• forumowicz
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Stycznia 2005, 17:19 »
:D
Miejcie odwagę żyć dla miłości JPII

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
« Odpowiedź #4 dnia: 1 Lutego 2005, 15:25 »
My wybralismy kamerzyste VIDEO KADR.Bylismy na prezentacji i maja szeroka oferte. Telefonu nie pamietam.Warto do nich zajrzec  :)

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline didi

• entuzjasta
« Odpowiedź #5 dnia: 2 Lutego 2005, 08:55 »
My tez wybralismy Video kard na ul. Stawowej 1 w Szczecinie i jestesmy bardzo zadowoleni mają profesjonalne podejście do tego co robia :P
Bezwarunkowo kocham tylko zwierzeta bo ludzie czasami mnie wkurzają !!!!

Offline gipsiu
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 6 Lutego 2005, 00:23 »
Cytat: "pszczółka"
Polecam bazę danych  http://www.e-wesele.pl/baza2.php    - zadzwoń i się popytaj co i jak. Umówcie się, obejrzyjcie materialy, najlepiej samemu się przekonać.

Na opini innych też warto polegać, bo najlepsze strony www, a nawet osobiste spotkania nie zastąpią opini młodych par, które mają "TO" za sobą.

Na tą chwilę rozważam dwie możliwości:
- Video Kadr
- WAKAT

Innych nie znam, nie słyszałem (poza numerami telefonów znalezionymi na www) i też chętnie dowiedziałbym się co jeszcze innego polecają inni, ew. co wybrać z tych dwóch pozycji.

Pozdrawiam

Offline gipsiu
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 6 Lutego 2005, 13:03 »
Cytat: "monia"
ja wybrałam wakat i tylko nan temat pana degórskiego moge sie wypowiadać...

A co możesz powiedzieć o panu Degórskim ?? Jakieś plusy/minusy ?? Mniemam, że jesteś zadowolona z filmu i atmosfery współpracy  :)

Pozdrawiam

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #8 dnia: 6 Lutego 2005, 14:21 »
nie mam jeszcze co mniemac, bo dopiero ślub sie odbędzie...

widziałam kilka jego prac... przez ostatnie 5 lat bardzo poprawił warsztat mimo to mam kilka zastrzeżęń co do wyglądu czołówki i układu scen i podkładów muzycznych w całym filmie...

mam nadzieję,ze okaże się osobą profesjonalnie podchodząca do sprawy i uwzględni nasze uwagi...  :roll:

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #9 dnia: 10 Lutego 2005, 16:13 »
Cytat: "gipsiu"
....Na opini innych też warto polegać, bo najlepsze strony www, a nawet osobiste spotkania nie zastąpią opini młodych par, które mają "TO" za sobą....

to prawda - zwróć jednak uwagę, że powstają nowe firmy i czasem o nich nikt nic nie powie...
opinia innych to ważna rzecz, ja natomiast polegam na własnym wyczuciu, dlatego preferuję spotkania
to co komuś odpowiadało nie musi odpowiadać Tobie, kazdy ma inne oczekiwania i wyobrażenia,
czasem coś co dla Ciebie będzie dopuszczalnym odchyleniem od poprawnej roboty dla innego może być dyskwalifikacją danego zleceniobiorcy (znam to z autopsji - organizujemy sporo imprez)

Offline olcia
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 10 Lutego 2005, 23:29 »
olcia tez nie ma jeszcze kamerzysty :( a chcialabym jakiegos fajnego,profesjalnego z pomyslem , i dobrym sprzetem.Ostatnio maialm okazje obejrzec plytke z weslea mioch znjomych. myslelismy ze po godz zasniemy, jacys ludzie bawiacy sie , mlodych prawie wcale. Dobrze ze chociaz muzyka byla fajana(zespol super).Ja bym chcial miec cos fajnego i orginalnego.Dajcie jakies namiary, chociaz nie wiem czy 7 miesiecy przed weselem uda mi sie kogos dobrego znalesc....

Offline gipsiu
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 13 Lutego 2005, 12:26 »
Cytat: "zibi"
Cytat: "gipsiu"
....Na opini innych też warto polegać, bo najlepsze strony www, a nawet osobiste spotkania nie zastąpią opini młodych par, które mają "TO" za sobą....

to prawda - zwróć jednak uwagę, że powstają nowe firmy i czasem o nich nikt nic nie powie...
opinia innych to ważna rzecz, ja natomiast polegam na własnym wyczuciu, dlatego preferuję spotkania
to co komuś odpowiadało nie musi odpowiadać Tobie, kazdy ma inne oczekiwania i wyobrażenia,
czasem coś co dla Ciebie będzie dopuszczalnym odchyleniem od poprawnej roboty dla innego może być dyskwalifikacją danego zleceniobiorcy (znam to z autopsji - organizujemy sporo imprez)

Owszem, powstają nowe firmy i tu jest właśnie problem, że nikt nic o nich nie wie. Nie chcę nikomu nic zarzucać, ale myślę, że właściwym wnioskiem jest, że nowe firmy, to przede wszystkim mniej doświadczenia (generalizuję), co może wpływać na jakość i elastyczność usług. Druga rzecz, to właśnie to, że nie są sprawdzone.

Jeśłi o mnie idzie, to nie dziękuję. Zdecydowanie bardziej wolę zaufać opini innych, którzy potrafią mi polecić kogoś dobrego. Wtedy dopiero będę wiedział z kim w ogóle zacząć rozmawiać, bo chyba nikt nie chce, żeby w tym dniu coś nawaliło. Ja w każdym bądź razie nie  :wink:

Pozdrawiam

Offline Violka

• bywalec
  • data ślubu: 27.08.2005
« Odpowiedź #12 dnia: 13 Lutego 2005, 20:56 »
My podobnie jak Monia zdecydowaliśmy się na pana Degórskiego.
Oglądaliśmy dvd ze ślubu znajomego u którego kręcił i nam odpowiadało. :)

Offline olcia
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #13 dnia: 13 Lutego 2005, 22:00 »
a ja dalej nie mam kamerzysty:( nie moge sie za to zabrac , czytam te reklamy niby kazdy ma super sprzet o kazdy jest the best ale ja chcialbym jakies sprawdzone firmy(prosze o przeslanie na maila).
poza tym pytanko do par z 17 .09 .2005 macie juz kogos zaklpanego?
dzieki

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
« Odpowiedź #14 dnia: 22 Marca 2005, 00:00 »
Olcia ja mam 17-09-2005r.
  Własnie dziś byliśmy w Video Kadr..  :D  Siedzieliśmy od 18 do 21:30.. ale się nieźle bawiliśmy.. uśmialiśmy się tak, " że szok" jak to mówią w reklamie.. hehe
 Takie teksty niesamowite leciały. ehh.. ale do rzeczy :!:

Wzięlismy piąty, ostatni z możliwych pakietów do wyboru... za 1650..  wiemy,ze to dużo..  :x  ale na prawdę baaaardzo spodobało się nam to, co zobaczyliśmy.... Ponadto zgodzili sie w tej cenie coś jeszcze zrobic na nasze życzenie :lol:
  Takze, kamerzystę już mamy.... i jest super  :P

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #15 dnia: 30 Marca 2005, 08:36 »
Możesz jeszcze brać pod uwagę PM Video, Piotr Michoń. Widziałam i podobało mi się, ceny nie z najwyższej półki, jakość bardzo dobra.

Offline Niki_05
  • nowicjusz
  • *
kamerzysta NIE do polecenia
« Odpowiedź #16 dnia: 29 Kwietnia 2005, 22:37 »
Ja mam coś do NIE polecenia!!!

Napisałam w tym celu osobny post w tym dziale...

A mianowicie kamerzysta ze studia "Przy Zamku" na Kuśnierskiej 10 w Szczecinie.

Co i dlaczego zapraszam do przeczytania postu...

Pozdrawiam serdecznie.

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #17 dnia: 3 Maja 2005, 14:51 »
Cytat: "Julia"
Możesz jeszcze brać pod uwagę PM Video, Piotr Michoń. Widziałam i podobało mi się, ceny nie z najwyższej półki, jakość bardzo dobra.

zacny pomysł...

zajzyj na stronę prywatna www.malymis.prv.pl

zeszłoroczna panna młoda zamieściła tam kawałek filmy ze slubu... robota dr michonia...

Offline czarownica
  • nowicjusz
  • *
Dobry - niedorgi fotograf
« Odpowiedź #18 dnia: 23 Maja 2005, 17:45 »
Cześć wszytskim , poszukuję dobrego niedrogiego fotografa. Interesuje mnie kompleksowa obsługa - czyli reportaż ze ślubu , najchętniej także w tym plener.

LUB sama usługa - zdjęcia w plenerze.

Studio, które chciałam- PaGoMa , jest już niestety zajęte. Czy macie kochani kogoś innego w tym samym stylu?

Czekam pilnie na odzew , gdyż powoli czas zaczyna naglić.....

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #19 dnia: 23 Maja 2005, 20:21 »
A sprawdzalas Video Kadr?
Ja się na nich zdecydowałam, zajrzyj do nich.

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline pszczółka

• forumowicz
« Odpowiedź #20 dnia: 24 Maja 2005, 08:21 »
http://www.e-wesele.pl/baza2.php - przejrzyj całą listę w bazie danych. Poza tym poszukaj w czasopismach dla Młodych Par (są bezpłatne w salonach sukien ślubnych).

Videokadr też robi fotografię? Ale czy niedrogo? Bo za kamerowanie to wiemy ile biorą z wypowiedzi forumowiczek (dla mnie to drogo), a poza tym to sądziłam, że ta firma zajmuje się filmowaniem wesel.

Pozdrawiam.
Miejcie odwagę żyć dla miłości JPII

Offline Madzialena

• maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
« Odpowiedź #21 dnia: 24 Maja 2005, 13:18 »
Video Kadr nie robi zdjęć...
 zajmują się tylko filmikami..  :lol:

Offline Niki_05
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #22 dnia: 24 Maja 2005, 18:44 »
Hej :)

Wspaniałe zdjęcia robią w Sz-nie na Wojska Polskiego w studiu Na Piętrze.

Pod żadnym pozorem nie decydujcie się na niby profesionalne studio "Przy Zamku" na Kuśnierskiej w Szczecinie!!!!

Ja już swojego czasu napisałam tu post na ten temat.
Nadal żałuję wyboru... :(

Pozdrawiam.

Niki.

Offline Madzialena

• maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
« Odpowiedź #23 dnia: 24 Maja 2005, 22:34 »
moze robią dobre zdjęcia, ale:
1) jest drogo, a koleżanka chciała tanio
2) jak ma wesele w tym roku to na termin się nie załapie (wiem,bo jak pytałam w czasie Gali w Radissonie, to mieli terminy juz na wrzesien)
3) nie jestem pewna ale fotoreprotażem to się chyba nie zajmują, tylko studio + chyba plener
   :lol:

Offline aniac

• entuzjasta
« Odpowiedź #24 dnia: 25 Maja 2005, 08:55 »
co do napietrze to ja tydzien temu sie zapisalam, co prawda lipiec nei tak popularny i faktycznie mieli juz 4 pary no ale i mnie tam wepchneli

i my wzielismy tansza wersje, bo sa 2
jedna na 700zl-30 zdjec
450zl-16 zdjec

no i my bierzemy ta mniejsza.
jak dla mnie 30 zdjec to poprostu za duzo!
chcemy tylko standardowe portrety, bez sianka, jeleni itd (zartuje oczywiscie ;) nie mowie, ze sa nie ladne ) wiec wersja 16 zdjec jest dla nas akurat

i w porownaniu np z moim osiedlowym fotografem, on bierze 400zl za 12 zdjec, tak zwykly fotograf, nic specjalnego!
wiec jesli chodzi o studio trzeba byc przygotowanym ze mniej niz 25zl za zdjecie sie nie zaplaci.
jesli caly reportaz to wtedy jest duzo taniej!

mam namiary na chlopaka, jak jestes zainteresowana to napisz!!
02.07.2005

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #25 dnia: 25 Maja 2005, 09:22 »
Aniac to dobrze, ze mieli miejsce, bo my byliśmy
chyba w październiku i już mieliśmy problem,
z doborem godziny na 20 sierpnia...ale coś
wyszukaliśmy  :D

Offline didi M
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #26 dnia: 25 Maja 2005, 12:31 »
U "Kacprzaków" nie robią fotoreportaży tylko zdjęcia w studio i plener, w "video kadr" nie robią zdjęć.

Czarownica slub ma 1 pażdziernika i szuka tanio wiec obawiam się ze bedzie miała mały problem bo w Szczecinie ceny wyrównane chociaż poziom nie koniecznie 8)
Kocham cały świat i tylko niektórych ludzi :)

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #27 dnia: 25 Maja 2005, 16:35 »
W ''Studio na..'' mogą zrobić fotoreportaż z kościoła, z tym nie ma problemu i kosztuje to zdaje się 250 zł, a zdjęć chyba 20 lub 30 sztuk, dokładnie nie pamiętam.

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23 kwietnia 2005 r.
« Odpowiedź #28 dnia: 25 Maja 2005, 21:23 »
ja miałam sesję w "Studio na Piętrze"(można zobaczyć w poście Wielki dzień Mariolki) i fotoreportaż z kościoła też u nich miałam. Bardzo fajnie wyszły i zapłaciłam za fotoreportaż 100 zł.A to dlatego ,że brałam sesję za 700 zł i od razu zdecydowałam się na fotoreportaż z Kościoła więc miałam policzone "tylko za materiał", czyli 100 zł za 30 zdjęć plus płyta
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline malgosiadd
  • forumowicz
« Odpowiedź #29 dnia: 25 Lipca 2005, 08:41 »
Nasz film ze ślubu przygotował Pan Degórski z Dąbia- obyło się bez problemów -jesteśmy bardzo zadowoleni!
sam kamerzysta został określony przez gości jako wyjatkowo sympatyczny i dyskretny (co jest niezwykle ważne zwłaszcza w kościele)
podobało mi się, że zostały przez niego przygotowane lampy w końcach sali tanecznej, a że stały tuż obok dekoracji z balonów delikatnie je oświetlając, to jednocześnie powodawały, że nie było konieczności świecenia tańczącym po twarzach lampą przy kamerze - daje to przecież nieładny poblask na nierzadko spoconych świecących buziuchnach
tak więc sala jest zawsze dobrze widoczna, goście nie wygladają na spoconych a klimacik intymności też był:)
te 2 lampy można było w każdej chwili wyłączyć - wtedy na parkiecie było trochę ciemniej
w sumie jetem zadowolona i mogę z czystym sumieniem polecieć "mojego" kamerzystę jako osobę cechującą się profesjonalizmem, taktem i łatwością nawiązywania kontaktu :)

PS a tzw videoclip jest najzwyczajnie cudny  :jupi: