Autor Wątek: Z kazdym dniem coraz blizej -28.04.2012-odlicznie eLusi ;)  (Przeczytany 12092 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lusi251

• Chuck Norris
  • data ślubu: 28 04 2012
Odp: Z kazdym dniem coraz blizej -28.04.2012-odlicznie eLusi ;)
« Odpowiedź #180 dnia: 11 Marca 2012, 22:05 »
no ja te wymienione powyzej tez mam ;) tylko szukam jeszcze czegos innego.. teraz sobie wymyslilam ze cos moze calkiem bialego..

ostatnio znalazlam cos takiego w sklepie:

co myslicie?

Uploaded with ImageShack.us

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #181 dnia: 11 Marca 2012, 22:10 »
elegancka  :D podoba mi się  :D obyśmy tylko pogode na takie ubranka mialy dobrą  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #182 dnia: 11 Marca 2012, 22:18 »
mi sie meeeeeega podoba gdyby nie te krysztaly i ten kwait chyba? bo za duzo tego dla mnie ;p
ale sam kroj i material sukni i tak ajk ty w niej wygadasz to bomba ;D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #183 dnia: 11 Marca 2012, 23:17 »
Super :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #184 dnia: 12 Marca 2012, 08:50 »
ty w niej slicznie wygladasz, figurke masz super ;D ;D :brewki: ale ja bym sie w niej czula, nie lubie takich bandazowanych sukienek bo wydaje mi sie ze pogrubiaja :P :P :P ale to moje zboczenie takie hehe :P

Offline lusi251

• Chuck Norris
« Odpowiedź #185 dnia: 12 Marca 2012, 20:35 »
 :wink: dziekuje za mile slowa.. jest to jedyna suknia ktora znalazlam tutaj i ktora byla:
- cala biala
- w miare elegancka

troche jest opieta w biodrach :P i pamietam ze jak siadalam to mialam stracha czy nie pojdzie :D ale dala rade.
musze tam wrocic przymierzyc ja jeszcze raz i podjac decyzje. Bylam juz chyba ze wszystkich sklepach (za duzo tego nie ma) i jest masa slicznych sukienek ale kolorowych.. a cale biale.. to albo jakies lniane.. albo meeega krotkie i powycinane dykotekówy albo jakies takie szerokie tunikowate ktorych moj PM nie lubi  ::)

nom..   :hmmm: to wlasciwie bardzo mozliwe ze kupie wlasnie ta :)

Offline lusi251

• Chuck Norris
« Odpowiedź #186 dnia: 17 Marca 2012, 13:31 »
ucichlo w moim watku.. :P nie mam czasu za wiele pisac ostatnio

Wczoraj zaczelismy nauki przedmalzenskie.. bylo spotkanie z malzenstwem z poradni.. nuda nuda i jeszcze raz nuda. Troche autoprezentacji by sie im przydalo ;) bo tylko siedzieli w kacie i babka mowila i mowila i mowila... spodziewalam sie czegos lepszego po mlodych ludziach
No ale nic dzis ciag dalszy przed nami (6 godzin!)..jeszcze jutro i finito.

A tymczasem - czas na parady - dzis św. Patryka, wiec cala Irlandia jest podwojnie zielona :) Jest wesolo i kolorowo.. przesylam Wam troche tej zielonej energii z wyspy ;)

Uploaded with ImageShack.us

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #187 dnia: 17 Marca 2012, 17:00 »
baw się dobrze lusi  :D a za 6 tygodni.... :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline lusi251

• Chuck Norris
« Odpowiedź #188 dnia: 21 Marca 2012, 21:03 »
wlasnie zauwazylam ze jestesmy w tym ruchomym pasku u gory ;) hehe smiesznie

echh jakos tak ostatnio brakuje mi na wszystko czasu i energii.. :(
jakos tak z jednej strony sie nie moge doczekac juz tego slubu, juz jutro moglby byc 28. ale z drugiej strony.. tak jakos szkoda mi ze ten czas przygotowan tak szybko mija.. ze sie jakos nie zdaze tym nacieszyc prawidlowo  ::) nie wiem czy wiecie co ja bredze w ogole  ::) (ciezki przypadek)
wczoraj kupilam 2 sukienki na poprawiny.. a dzis stwierdzilam ze je oddam  ::) no bo jedna super, ale ciut do zwezenia i nie bedzie mi sie chcialo w to bawic a druga jednak za droga na jeden raz :P
jakas wiosenna deprecha mnie chyba dzis meczy.. chce sloneczka !!!!!!! duuuzo sloneczka i wylezec sie na plazy

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #189 dnia: 21 Marca 2012, 21:31 »
lusi zostaw ta do zwezenia bo to neiwiele przerabiania dla krawcowej ;D a zobaczysz ze bedziesz sie w niej naj naj czula, co do drugiej.. tez zostaw pomysl sobie ze kase od gosci  ktora na stowe dostaniencie mozesz sobie zaszalec ;D

Offline lusi251

• Chuck Norris
« Odpowiedź #190 dnia: 9 Kwietnia 2012, 19:59 »
strasznie dlugo nic nie pisalam..

ale to nie tak ze mnie tu nie bylo :) po prostu zanim zdazylam obskoczyc Wasze watki i nadrobic zaleglosci to juz mi sie baterie wyczerpywaly na pisanie we wlasnym watku..

wniosek: Gaduly kochane jestescie nie do zdarcia :D ;)

co nowego?

hm.. wiec zaczne od tego ze wyzej wspominane sukienki zostaly oddane.. dobra decyzja bo wiecej bylo minusow niz plusow.. i za odzyskane pieniazki moglam w zamian fundnac bilety bratu i go zaprosic do nas na swieta.. a sukienke albo sobie znajde albo wybiore ktoras z caliem nowych z szafy ;)

poza tym ostatnio zmienilam prace i czas mi po prostu smiga nie wiem kiedy.. uswiadomilam to sobie wczoraj widzac ze zostalo 20 dni do slubu.

ostatni miesiac czy dwa ciagle byl mega chaos w sprawie sali: czyli to co kiedys pisala Beata (jak dobrze pamietam) ziscilo sie..
w lutym jak bylismy w Polsce mielismy w planach spotkac sie z kierownikiem (obecnie bylym kierownikiem) restauracji  i dogadac szczegoly.. a tu zonk - sala zamknieta na trzy spusty jedno wesele juz sie nie odbylo, nie wiadomo co dalej bo zmiana obsady, 'starzy' sie sadza z wlascicielami, 'nowych' jeszcze nie bylo, .. itd itp
zamęt, metlik i tona nerwow!
Nie polecam nikomu, zwlaszcza 2 miesiace przed slubem.
Oczywiscie obdzwonilam swoich znajomych w hotelach i troche lokali i zorganizowalismy zaraz 'lokal rezerwowy' a w miedzyczasie czekalismy na propozycje nowych warunkow..
dzis wstepnie nadal zostajemy przy Marinie, dostalismy calkiem porzadne menu, choc jest nadal do ustalenia czesciowo.. zmienily sie takze czesciowo warunki dot. m.in. alkoholu.. i nie pamietam w tym momencie co bylo z wystrojem sali.. troche wypadlam z tematu przez brak czasu.. mysle ze tesciowa jest w tym momencie bardziej zorientowana w szczegolach.
Szczerze mowiac przestalam sie przejmowac pierdołami
Wychodze z zalozenia, ze jesli przylecimy do Szczecina i sie okaze ze cos jest nadal/znow nie tak, po prostu na ostatnia chwile zmienimy lokal.
Ale jestem dobrej mysli, bo widze chec wspolpracy.

Co tam jeszcze..? aha... Kiedys wspominalam o make up'ie slubnym, ze sie zdecydowalam na usluge z salonu.. ale teraz sama nie wiem co z tego wyjdzie bo nie mam z ich strony zadnego odzewu, choc wysylalam maila daawno temu i tez prosilam o potwiedzenie godziny itp. Powiecie pewnie zebym zadzwonila.. no i oczywiscie myslalam o tym.. ale .. strasznie nie lubie nieslownych ludzi.. wiec skoro ktos prosi o szybka wiadomosc i obiecuje odzew.. i na tym sie konczy.. to nie wiem czy interesuje mnie dalsza wspolpraca ::)

A poza tym to dzis caly dzien chodzilam w moich slubnych butach.. i jest juz prawie dobrze.. troche pieta jeszcze obciera.. do wesela sie wyrobi ;)

no i wiekszosc gosci sie juz okreslila.. brakuje doslownie kilku osob do 'odhaczenia'

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #191 dnia: 9 Kwietnia 2012, 20:50 »
lusi mega wspolczuje ci tego zametu...
matko ile msuialas nerwow starcic.... takd aleko od szczecina.. ta saa.. ajj. podziwiam;D
mamnadzieje ze teraz bedzie jzu do przodu i zero nerwwo organizacyjnych a jedynie emocje zwiazane ze slubem sie pojawia jak cos ;p
co do makijazu.. tez tak mam.. tez mnie ktos wkurzyl i zrezygnowalam z tej osoby.. moze sie czepiam ale coz ;]
zostawiam tam w koncu kupe kasy i wymagam ;]
znalalzma pania przed ktora sie wzbranialam ... ale jak zadzwonilam i uslyszalam jej spokojny mily glos zmienilam zdanie ;D
na probny ide w osbote i juz nei moge sie doczekac.. malo tgeo cos czuje ze bede mega szczesliwa ;p

Offline lusi251

• Chuck Norris
« Odpowiedź #192 dnia: 13 Kwietnia 2012, 00:23 »
Sylwus pochwal sie kogo masz - i koniecznie po probnym daj znac jak wyszlo :)

nerwow troche za nami.. i pewnie troszeczke (ale nie za duzo :P przed nami).
Tak czy siak babeczka z lokalu jest naprawde w porzadku i ten nowy najemca tez wydaje sie wiedziec co robi wiec mysle ze bedzie wszystko zgodnie z planem.

nie zgadniecie co teraz robie :D ogladam sobie na yt rozne teledyski slubne :) :) zalapuje klimat :P
Dzisiaj zrobilismy sobie dokladna liste rzeczy do zalatwienia i szczerze mowiac jeszcze troszke tego jest..
Na szczescie sa to takie drobiazgi w stylu przybranie samochodu czy zamowienie bukietu.. albo kupno cukierkow i alko na ew. bramy i konkursy ;)
ale lista jest, burza mozgow sie udala... mam nadzieje ze niczego nie pominelismy. Moze w weekend zrobie upgrade listy porzadkowej :)

:) juz sie nie moge doczekac!  :tupot:

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #193 dnia: 13 Kwietnia 2012, 08:47 »
to świetnie że tak się ogarnęliście ze wszystkim  :D  drobne sprawy do zalatwienia? pozazdroscic  :D

u nas sporo z mijajacego tygodnia przeszlo na kolejne, bo oboje chorowalismy,ja jeszcze dzis w wyrku lezę... mamy mnostwo do zalatwienia  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #194 dnia: 13 Kwietnia 2012, 20:10 »
pani Aneta Zych ;]
ale i  ona mnie zaniepokoila wiec trzymaj kciuki
czekam na liste spraw zalatwionych i do zalatwienia... z najmniejszymi szczegolami zeby sylwusia z narzeczonym mogli sciagnac ;D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #195 dnia: 24 Kwietnia 2012, 08:41 »
Lusi zostały 4 dni  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #196 dnia: 24 Kwietnia 2012, 09:08 »
lusi juz tylko 4 dni zostaly  :D :D :D
napiszesz jeszcze liste rzeczy zalatwionych i do zalatwienia?  ;D ;D ;D ;D

Offline lusi251

• Chuck Norris
« Odpowiedź #197 dnia: 24 Kwietnia 2012, 21:13 »
hej hej kochane :) wiem ze 4 dni zostaly ;) wszyscy mi o tym przypominaja :D i pytaja czy sie juz stresuje i jak tam samopoczucie :)

a samopoczucie jest jak najlepsze :) co prawda dzis mialam poranek bridezilli i nic mi nie pasowalo i sie darlam na ludzi bez powodu :D ale sobie tlumacze ze tak widocznie mialo byc :P juz mi przeszlo ;)

update starej listy, tak troche na szybkiego ale mam nadzieje ze nic nie pomine:

Co mamy załatwione:

-termin
-salę
-mszę
-orkiestre
-fotografa
-kamerzyste
-obrączki
-suknię
-dodatki do sukni
-garnitur i dodatki
-zestawy i dodatki na poprawiny :)
-zaproszenia (rozdane w wiekszosci)
-winietki - wszystkie :D
-samochód
-przystrojenie kościoła
-USC
-makijaż (plus własną prywatną fryzjerkę )
-bilety do PL ;) no raczej .. i spowrotem
-nauki, protokół i podogadywane szczegóły ceremonii z księdzem
-'organistke' z keybordem i spiew
-zamowione kwiaty: przystrojenie kosciola i sali, bukiety i butonierki, przystrojenie auta
-wybrane i zaklepane menu na wesele i poprawiny, tort itp
-zamknieta i potwierdzona lista gości
-zaklepane i rozdzielone noclegi
- panienskie i kawalerskie ktore sie jednak odbyly w zeszla sobote... i bylo naprawde fanfastycznie :) chyba teraz sie nie wyrobiez opisem... ale wroce do tego w relacji poslubnej :D

Co jeszcze przed nami:

-podziękowania dla rodziców - kupujemy kosze ze slodyczami.. juz sprawdzone - są :D - wystarczy podjechac i kupic, chyba w pt zeby nie chowac po katach
-alko na poprawiny (jednak sami kupujemy) - jutro
-garnitur dla świadka ;) taka nowosc.. jutro jadą kupowac  ::)
-spowiedz :P no.. najpewniej w piatek
-pomoc przy strojeniu kosciola i sali - tez w piatek

no i jeszcze moze - ale to moooozee zrobie taka plansze ze stolikami i rozsadzeniem gości.. a jak nie.. to drukne 2 listy i dam swiadkom niech mowiom kazdemu ktory stolik jego :P

nom :) i to by bylo na tyle chyba :) teraz czekamy na sobote :)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #199 dnia: 28 Kwietnia 2012, 22:01 »
Kochana!! Gratulacje wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!!!!!!!!! ;))