Misspolimer najlepiej wybierz sobie 2-3 dni i na maksa od rana do wieczora poumawiaj spotkania i skup się na tych rzeczach slubnych, to może zostanie Wam kilka dni na odpoczynek. Teraz masz czas na zrobienie rozeznania i na podstawie portfolio mozesz sobie wybrać top 3 i z nimi umówić sie na spotkanie, będzie Ci łatwiej wybierać spośród tylko kilku faworytów, zamiast wybierać spośród 10 osób, bo Wam sie mętlik w głowie zrobi, no i dzięki temu,ze już wybierzesz faworytów zaoszczędzisz sporo czasu.
nam było łatwiej wybrać, bo mamy już rozeznanie na rynku i od razu wiedziałam,że zespołu nie chce, a spośród DJ miałam już swojego faworyta od dawna. To samo z domami weselnymi, co prawda ze swoim nieco zaryzykowałam, bo jeszcze tam na weselu nie byłam, ale spośród moich faworytów na salę weselną wielu odpadło w międzyczasie w trakcie sezonu jak mięliśmy tam okazje pracować
Sylwusia ma rację, nie ma co szaleć. Jak szalałam, to się za nic zabrać nie mogłam, a jak wyluzowalam i wzięłam się w garść to aż 3 rzeczy na raz załatwiłam

W piątek salę, w poniedziałek Dj'a a we worek fotografa

heheheh to już połowa sukcesu!

Teraz można odetchnąć:)
Ja Ci powiem Misspolymer,że ja Cię podziwiam, bo planowanie ślubu na odległość to musi być wyczerpujące. Ja kiedyś probowałam